10. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+6
gabriela
costearamona
michiper68
axxa246
Admin_dea05
iulianagl
10 participanți
Pagina 37 din 43
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: 10. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
...am aterizat si eu prea tarziu !!
Denisa eu zic ca el are mai multe motive decat ea , pt. ca l-a parasit de 2 ori , mai ales ca a plecat cu Emre ....si cand il suna terapeuta nu merge pt. ea ci pt. cea care o protejeaza de traditii sa nu o omoare ....ca o sa fie si Sila geloasa e adevarat , si o sa ne scoata terapeuta peri albi e adevarat ...acum ca eu tin cu el iar e adevarat ! ...si apoi Denisa Emre ce-i propuse in fata lui sa mearga cu el cu avionul ..eu zic ca nu a exagerat deloc , pt. ca o iubeste !
...si Emre nu avea ce cauta la el acasa , punct !!
Denisa eu zic ca el are mai multe motive decat ea , pt. ca l-a parasit de 2 ori , mai ales ca a plecat cu Emre ....si cand il suna terapeuta nu merge pt. ea ci pt. cea care o protejeaza de traditii sa nu o omoare ....ca o sa fie si Sila geloasa e adevarat , si o sa ne scoata terapeuta peri albi e adevarat ...acum ca eu tin cu el iar e adevarat ! ...si apoi Denisa Emre ce-i propuse in fata lui sa mearga cu el cu avionul ..eu zic ca nu a exagerat deloc , pt. ca o iubeste !
...si Emre nu avea ce cauta la el acasa , punct !!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
buna dimineața, fete!
sa aveti o zi frumoasa si, daca mai faceţi si chestii casnice, sa aveti spor.
sa aveti o zi frumoasa si, daca mai faceţi si chestii casnice, sa aveti spor.
mama , mama , monica.... dar cat de protectoare esti cu aga .
dar ai dreptate in tot ce zici . eu una consider ca rabufnirea lui a fost pentru tot ce s-a intamplat ...nu neaprat pentru faza asta . normal ca-i zdroncina putin mai mult lumea lui acu , cu prezenta lui emre acolo . il vede iar pe emre cel care a luat-o de langa el . i-a si spus . iar sila nu l-a asigurat de nimic . de absolut nimic ... iar intervine nestiinta ei in ceea ce priveste o casnicie ( si oricum nici ea nu trebuie blamata rau ...ca nu stie ) , in ceea ce priveste iubirea pentru un barbat . ca nu stie . nu prea stie ce sa-i spuna agai . este dapasita . s-a trezit cu un sot ...si considera ca nu mai trebuie nimic , si ca aga sa stie el din stele ca ea nu mai are nimic cu emre . pai aga vazu cu ochii lui cum emre era langa sila , auzi cu urechile lui cum ca " hai silo cu mine ... ca sa mergem amandoi " . pe mine una m-ar enerva teribil asta . sa-i spuna una asta lu' barbatu-meu ... iau foc nu ca nu .
multumim , axxa .
de sarbatori ma transform in musafira .
ma mai relaxez si eu .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
fetele !!
Axxa facem si treaba !!
Vic eu asa vad , daca nu era gelos inseamna ca nu o iubea !...nici Sila nu putea sa-l dea afara pe Emre ....cea mai mare vina este a lui ca a pus-o pe Sila in situatia asta !! ...oricum eu atept sa vad ce-i zice Boran Silei !!
...si sa nu uitam el a pierdut si titlul de aga pt. ea , asa ca si ea poate sa-i scoata pe Emre din viata ei !....iar m-am aprins !
Axxa facem si treaba !!
Vic eu asa vad , daca nu era gelos inseamna ca nu o iubea !...nici Sila nu putea sa-l dea afara pe Emre ....cea mai mare vina este a lui ca a pus-o pe Sila in situatia asta !! ...oricum eu atept sa vad ce-i zice Boran Silei !!
...si sa nu uitam el a pierdut si titlul de aga pt. ea , asa ca si ea poate sa-i scoata pe Emre din viata ei !....iar m-am aprins !
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris: fetele !!
Axxa facem si treaba !!
da , dar sila se asteapta ca aga sa stie . pai sa stie cum ? sa-o spuna porumbelu la care s-a confesat sila ?
el s-a facut negru cand l-a vazut pe emre . iar si-a amintit de fuga , iar si-a amintit de cand o tot intreba emre daca s-a schimbat ceva ... si-a amintit aga tot , tot . si este de inteles .
da , nici sila nu putea sa-l dea afara .
insa , insa ... trebuia sa se duca direct la aga sa-i spuna . boran , nici nu stiam ca va veni . a fost urat din partea lui . imi pare rau ca te-am pus in situatia asta . dar nu ai de ce sa-ti faci griji . pai sila nostra ....
victorelalove- moderator
Vic !!
Denisa ne dadu tema dezbaterii si disparu !!
...normal ca sunt si scene de astea ...altfel ar fi plictisitor ...dar nu sunt de acord ca Boran a exagerat !!...
Denisa ne dadu tema dezbaterii si disparu !!
...normal ca sunt si scene de astea ...altfel ar fi plictisitor ...dar nu sunt de acord ca Boran a exagerat !!...
Camelia_Monica- vip
bună fetele !!
Monica ai dreptate , adevărat e că ea l-a părăsit de 2 ori dar de fiecare dată nu a făcut-o ptr un alt bărbat iar el dacă ar avea încredere deplină în ea și în sentimentele ei ar ști că el nu e bărbat de lăsat , plus că el ar trebui să aibă încredere în el , ” în forța lui masculină , în forța lui de seducția , la puterea dragostei ce el i-o poartă dar și ea lui deși ea de cele mai multe ori nu știe să-i arate acest lucru . Tot adevărat e că Emre i-a spus să vină dar ea niciodată nu a încuviințat că va merge . El ar trebui să fi remarcat că ea deși este mândră si orgolioasă ( asta și câmd realizează că a greșit ) în compania lui această atitudine de mândrie și superioritate este înlocuită prin ”umilință ” si intelegere necondționată. Poate ar fi trebuit să rememoreze pe lângă acele șcene cu Emre, cu plecarea ei și cuvinte rostite de ea ca "TE IUBESC"... "Mă COMPLETEZI"... "AM NEVOIE DE TINE"... "NU POT TRăI FARA TINE"... "IARTĂ-MĂ DAR ..TE IUBESC"... "NU POT RENUNȚA LA TINE.."
eu cred că ei sunt suflete pereche , ea l-a ajutat și mai mult să își creioneze principiile de viața , l-a ajutat să vadă că tradițiile lor nu sunt atât de bune și corecte , l-a făcut să se simtă iubit și apreciat nu doar ptr că este AGĂ ci ptr ceea ce este el , i-a arătat că există cineva care să facă un sacrificiu la fel de mare ca cel pe care l-ar fi făcut și el ptr acea persoană, l-a făcut să aibă noi scopuri , noi țeluri dar și el ajutat-o pe ea să descopere că dacă ea bate din picior NU totul se va realiza, că nu tot ce ea crede e și real, că atunci când ea se credea fericită nici pe departe nu descoperise adevărată fericire și împlinire sufletească , că atunci când ea credea că îl iubește pe acel Emre nici pe departe nu îl iubea , Boran i-a arătat că , cu toate doctrinele lor tradiționale femeia e luată în considerare, că și părerile ei contează, că și ei i se poate da dreptate , că femeie nu doar perpetuiază specia ci e și iubită și respectată de către soț , i-a arătat că cel pe care ea credea că -l urăște din tot sufletul și ptr care ar face orice să scape de el e taman sufletul ei pereche , e jumătatea ei .
Monica ai dreptate , adevărat e că ea l-a părăsit de 2 ori dar de fiecare dată nu a făcut-o ptr un alt bărbat iar el dacă ar avea încredere deplină în ea și în sentimentele ei ar ști că el nu e bărbat de lăsat , plus că el ar trebui să aibă încredere în el , ” în forța lui masculină , în forța lui de seducția , la puterea dragostei ce el i-o poartă dar și ea lui deși ea de cele mai multe ori nu știe să-i arate acest lucru . Tot adevărat e că Emre i-a spus să vină dar ea niciodată nu a încuviințat că va merge . El ar trebui să fi remarcat că ea deși este mândră si orgolioasă ( asta și câmd realizează că a greșit ) în compania lui această atitudine de mândrie și superioritate este înlocuită prin ”umilință ” si intelegere necondționată. Poate ar fi trebuit să rememoreze pe lângă acele șcene cu Emre, cu plecarea ei și cuvinte rostite de ea ca "TE IUBESC"... "Mă COMPLETEZI"... "AM NEVOIE DE TINE"... "NU POT TRăI FARA TINE"... "IARTĂ-MĂ DAR ..TE IUBESC"... "NU POT RENUNȚA LA TINE.."
eu cred că ei sunt suflete pereche , ea l-a ajutat și mai mult să își creioneze principiile de viața , l-a ajutat să vadă că tradițiile lor nu sunt atât de bune și corecte , l-a făcut să se simtă iubit și apreciat nu doar ptr că este AGĂ ci ptr ceea ce este el , i-a arătat că există cineva care să facă un sacrificiu la fel de mare ca cel pe care l-ar fi făcut și el ptr acea persoană, l-a făcut să aibă noi scopuri , noi țeluri dar și el ajutat-o pe ea să descopere că dacă ea bate din picior NU totul se va realiza, că nu tot ce ea crede e și real, că atunci când ea se credea fericită nici pe departe nu descoperise adevărată fericire și împlinire sufletească , că atunci când ea credea că îl iubește pe acel Emre nici pe departe nu îl iubea , Boran i-a arătat că , cu toate doctrinele lor tradiționale femeia e luată în considerare, că și părerile ei contează, că și ei i se poate da dreptate , că femeie nu doar perpetuiază specia ci e și iubită și respectată de către soț , i-a arătat că cel pe care ea credea că -l urăște din tot sufletul și ptr care ar face orice să scape de el e taman sufletul ei pereche , e jumătatea ei .
...ai dreptate Denisa ...mama, mama ce poeta esti !! ....frumos ai scris !
...eee cand isi baga coada gelozia crezi ca-si mai aminteste binele ....el are un ghimpe contra lui Emre , o sa recunoasca singur mai incolo , cand isi revine dupa accident ramane cu pierderi de memorie , de aia are terapeuta si dintre toti doar de Emre nu-si aminteste ....oare de ce ??? ...
...stai ca criza de gelozie de abia a inceput ...mai urmeaza !!
...si nici Emre nu s-a lasat ...ce-i tranti in fata , vino cu mine cu avionul , pt. ca a stiut ca nu-i place !!
...eee cand isi baga coada gelozia crezi ca-si mai aminteste binele ....el are un ghimpe contra lui Emre , o sa recunoasca singur mai incolo , cand isi revine dupa accident ramane cu pierderi de memorie , de aia are terapeuta si dintre toti doar de Emre nu-si aminteste ....oare de ce ??? ...
...stai ca criza de gelozie de abia a inceput ...mai urmeaza !!
...si nici Emre nu s-a lasat ...ce-i tranti in fata , vino cu mine cu avionul , pt. ca a stiut ca nu-i place !!
Camelia_Monica- vip
pai , fete , fete ... tocmai asta este , aga nu are incredere in sila pentru ca nici sila nu s-a omorat sa-i dea neste explicatii ochi in ochi . adica ... sa fie ceva de genul . borane ,stai linistit, barbate . a fost doar asa ... hai ca daca tot ma preocopsii cu tine ...poate ducem si traditia asta la cap . cel putin asa mi se pare mie cateodata . cateodata ...
asa ca sigur si lui i se pare asa cateodata . cateodata .
de aia ... in momentul in care il vazu pe emre acolo ... dispare orice gandire rationala la aga .
sila a gresit ... trebuia sa-l opreasca atunci . sa-i spuna sa stea de vorba .
dar inteleg de la monica ... ca tot el este ala de vorbeste cu ea .
asa ca sigur si lui i se pare asa cateodata . cateodata .
de aia ... in momentul in care il vazu pe emre acolo ... dispare orice gandire rationala la aga .
sila a gresit ... trebuia sa-l opreasca atunci . sa-i spuna sa stea de vorba .
dar inteleg de la monica ... ca tot el este ala de vorbeste cu ea .
victorelalove- moderator
denisa , denisa ...dar ce de lucru la mehmetu . cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
costearamona- vip
LA MULŢI ANI, FLORICELELOR!
Să aveți o zi frumoasa!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLOARE !!!!!!!
ce familie vesela are !!!!
..super clipul asta !! ....reflecta exact temerile lui !!!
ce familie vesela are !!!!
..super clipul asta !! ....reflecta exact temerile lui !!!
Camelia_Monica- vip
La multi ani tuturor celor cu nume de floare !
La multi ani Camelia_Monica !
La multi ani Camelia_Monica !
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
La multi ani tuturor ce poarta nume de floare
turkisfan- membru activ
Data de inscriere : 24/04/2010
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Subiecte similare
» 8. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors