14. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+4
Admin_dea05
victorelalove
Camelia_Monica
DENISA
8 participanți
Pagina 11 din 43
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: 14. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
frumos .. îți lași nevasta moștenire, îl pricopsești pe altul
..eu doar va citesc ...nu mi se incarca ! ...trebuie sa vad daca il urca careva !
..da puteau sa astepte sa se termine Sila ...asa nu-i mai acordam atentie lui Boran !!
..da puteau sa astepte sa se termine Sila ...asa nu-i mai acordam atentie lui Boran !!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
i-o spune adevarul despre droguri ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pai este tot el , monica .
imi pare rau ca nu vezi . este reusit serialul . mie imi place .
pai cred ca se va termina saptamana viitoare emanetu .
da , denisa ...ete cu ce mostenire se alege firat . exact ce vrea si nu stie , inca ,
imi pare rau ca nu vezi . este reusit serialul . mie imi place .
pai cred ca se va termina saptamana viitoare emanetu .
da , denisa ...ete cu ce mostenire se alege firat . exact ce vrea si nu stie , inca ,
victorelalove- moderator
...daca are asa putine ep. o sa-l vad pe urma tot !
Camelia_Monica- vip
mama , dar este ekrem un romantic incurabil . pe spate o dadau pe zelal . de nu mai stie fata unde si cat de repede sa fuga de acolo .
victorelalove- moderator
Camelia_Monica a scris:...daca are asa putine ep. o sa-l vad pe urma tot !
da , este alert ...ca are putine episoade . si nu au timp sa-l lalaie .
victorelalove- moderator
i-o spune tata adoptiv lui tata pe bune cum ca firat este al lui ?
ce infumurat este ekrem . cum se vede el stapan peste toate ...si mai ales peste zelal .
ce infumurat este ekrem . cum se vede el stapan peste toate ...si mai ales peste zelal .
victorelalove- moderator
eeeeeee, s-a dus pana la urma comandantul la ea . ca nu-l lasase sa-si termine fraza la comandament .
se uita putin la tablouri , la vaze ...si in final se oprira la meleul de pe masa .
se uita putin la tablouri , la vaze ...si in final se oprira la meleul de pe masa .
victorelalove- moderator
gata , 3 ore de mehmet . raman chiauna .
sila nu preda si ea ceva la scoala ?
ceva cu electricitatea ...la cum ii sta parul .
sila nu preda si ea ceva la scoala ?
ceva cu electricitatea ...la cum ii sta parul .
victorelalove- moderator
...da Vic mai sta curentata vreo 2 ep !
Camelia_Monica- vip
a fost impactul cu priza prea puternic .
si tot cu aga ne lasa ... si iar asteptam pana maine sa vedem ce fac .
si tot cu aga ne lasa ... si iar asteptam pana maine sa vedem ce fac .
victorelalove- moderator
Camelia_Monica- vip
neata !!
scuze pentru disparitia de aseara . am cazut lata .
3 ore de aga ...si apoi nani .
deci serialul va tine 3 saptamani . ca nu stiu cum de au impartit episodul in 2 .
deci abia am terminat episodul 3 . si are 13 in total .
la puterea ... cred ca aga lesina cand afla ce o ascunde tac-su . si ce bun parea el ... cum ca se sinucise nefericitul ...si eu ...m-am sacrificat pentru familia lui . eeee , smecher firuz , dar cred ca aga-i mai smecher ca doar ii fiu-sau .
scuze pentru disparitia de aseara . am cazut lata .
3 ore de aga ...si apoi nani .
deci serialul va tine 3 saptamani . ca nu stiu cum de au impartit episodul in 2 .
deci abia am terminat episodul 3 . si are 13 in total .
la puterea ... cred ca aga lesina cand afla ce o ascunde tac-su . si ce bun parea el ... cum ca se sinucise nefericitul ...si eu ...m-am sacrificat pentru familia lui . eeee , smecher firuz , dar cred ca aga-i mai smecher ca doar ii fiu-sau .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Vic
...am vazut si eu ep. 1 si 2 pe net ...inca nu le stiu bine numele ...zi-mi si mie Ayse e sora lui batranul ? ...ce palmi i-a carat cand s-a dus sa-l vada pe ala pe moarte ! ...cred ca Ekrem cu ma-sa sunt rai de mori ...si inca ceva batranul are doua neveste ??
Mehmetu nici nu-si baga logodnica in seama !
...am vazut si eu ep. 1 si 2 pe net ...inca nu le stiu bine numele ...zi-mi si mie Ayse e sora lui batranul ? ...ce palmi i-a carat cand s-a dus sa-l vada pe ala pe moarte ! ...cred ca Ekrem cu ma-sa sunt rai de mori ...si inca ceva batranul are doua neveste ??
Mehmetu nici nu-si baga logodnica in seama !
Camelia_Monica- vip
bună fetele !!!
scuze că și eu am dispărut ca magarul în ceață , nu am văzut nici finalul de la Legământul
mie îmi place mai mult așa Bad boy
ASTAZI, in "Puterea Destinului"!
https://www.facebook.com/1934584463347516/videos/vb.1934584463347516/2009104705895491/?type=2&theater
scuze că și eu am dispărut ca magarul în ceață , nu am văzut nici finalul de la Legământul
mie îmi place mai mult așa Bad boy
ASTAZI, in "Puterea Destinului"!
https://www.facebook.com/1934584463347516/videos/vb.1934584463347516/2009104705895491/?type=2&theater
auzi la denisa noastra ...sa fie mehmetu bad boy ... eee , ce fantezii ai , ai ?!!!
mai , deci ...ca aflam incet povestea .
familiile alea (ale caror nume nu le-am invatat inca ) se dusmaneau de moarte . ceva de genul ...ba eu sunt mai tare ,,, ba eu ...
si hai totusi sa facem pace , pace intre 2 dobitoace .
si asa au ajuns ca aia aveau 1 fata un baiat ... ailalti la fel . si fac ei nunta dubla ... uiuiuuuu ... si se insoara tahir cu fata alora ...si ayse cu baiatul alora . adica schimb pe schimb ( cum a fost si-n sila ) . doar ca fata ( care saraca avea shaishpe ani ) nu l-a suportat niciodata pe tahir , desi el a spus : hai , fato , ca o sa ajungi sa ma iubesti ...asteapta .... l-a nascut fata pe firat si s-a gandit sa se razbune pe ei luandu-l pe ala mic si fugind in lume , dar o calca masina , si firat ajunse la jandarm . toata lumea crede ca el este mort .
cand a murit fata lor ...normala ca baba uracioasa au trimis-o pe sora lui tahir ( cea care s-a dus sa-l vaza pe nefericit pe patul de moarte ) inapoi la ai ei . si a nascut-o pe sultan . deci firat este foarte important , ca-i singurul nepot ( si prim nascut ) in ambele familii .
apoi tahir s-a insurat cu mama lui halit . si apoi cu zgripturoaica . si cu aia chiar nu stiu de ce a ajuns sa se insoare , ca zici ca a fost batut in cap . de mai are si 3 copii cu ea . poate aflam astazi si povestea asteia ( de cum s-a pripasit prin familie ) .
si acuma daca halit a murit ( oricum ...si de nu murea tot firat mostenea tot ) a ajuns saraca zelala sa fie mostenirea lui ekram . care este un idiot si jumatate . si se mai mira de ce nu o va putea niciodata cuceri pe fata .
pe logodnica nu stiu cum a intalnit-o firat ...dar cred ca si la un moment dat aflam .
tatal lui zelal este indatorat rau catre tahir ... ca l-a scos din inchisoare . a cautat-o mult pe zelal ...ca ea nu-i crescuta acolo .
si ea si halit s-au intalnit la firma de turism . asta i-a povestit aseara lui firat .
deniso , dar unde gasisi soro toate pozele cu mehmetu in chiloti la piscina ? ca zici ca sunt din arhiva ta personala .
mai , deci ...ca aflam incet povestea .
familiile alea (ale caror nume nu le-am invatat inca ) se dusmaneau de moarte . ceva de genul ...ba eu sunt mai tare ,,, ba eu ...
si hai totusi sa facem pace , pace intre 2 dobitoace .
si asa au ajuns ca aia aveau 1 fata un baiat ... ailalti la fel . si fac ei nunta dubla ... uiuiuuuu ... si se insoara tahir cu fata alora ...si ayse cu baiatul alora . adica schimb pe schimb ( cum a fost si-n sila ) . doar ca fata ( care saraca avea shaishpe ani ) nu l-a suportat niciodata pe tahir , desi el a spus : hai , fato , ca o sa ajungi sa ma iubesti ...asteapta .... l-a nascut fata pe firat si s-a gandit sa se razbune pe ei luandu-l pe ala mic si fugind in lume , dar o calca masina , si firat ajunse la jandarm . toata lumea crede ca el este mort .
cand a murit fata lor ...normala ca baba uracioasa au trimis-o pe sora lui tahir ( cea care s-a dus sa-l vaza pe nefericit pe patul de moarte ) inapoi la ai ei . si a nascut-o pe sultan . deci firat este foarte important , ca-i singurul nepot ( si prim nascut ) in ambele familii .
apoi tahir s-a insurat cu mama lui halit . si apoi cu zgripturoaica . si cu aia chiar nu stiu de ce a ajuns sa se insoare , ca zici ca a fost batut in cap . de mai are si 3 copii cu ea . poate aflam astazi si povestea asteia ( de cum s-a pripasit prin familie ) .
si acuma daca halit a murit ( oricum ...si de nu murea tot firat mostenea tot ) a ajuns saraca zelala sa fie mostenirea lui ekram . care este un idiot si jumatate . si se mai mira de ce nu o va putea niciodata cuceri pe fata .
pe logodnica nu stiu cum a intalnit-o firat ...dar cred ca si la un moment dat aflam .
tatal lui zelal este indatorat rau catre tahir ... ca l-a scos din inchisoare . a cautat-o mult pe zelal ...ca ea nu-i crescuta acolo .
si ea si halit s-au intalnit la firma de turism . asta i-a povestit aseara lui firat .
deniso , dar unde gasisi soro toate pozele cu mehmetu in chiloti la piscina ? ca zici ca sunt din arhiva ta personala .
victorelalove- moderator
...aoleu Vic ma zapacisi de tot !
..deci am ajuns la ep.5 si inca nu ma prins, dar o sa ma uit pt. Mehmetu ! ...sa vedem ce se mai intampla ...dar eu raman la parerea mea ca rolul Boran ramane pt. Mehmet de succes ...pe mine Sila m-a prins la ep- 1 !
...si au astia cica conace , ce conace ca zici ca sunt darapanaturi ! ..si la ei tot cu traditii bat femeile la ordinea zilei doar barbatii au un cuvant de spus!
...pe de alta parte in Sila in ep. de maine afla si Boran adevarul , deci ta.su cu frate.sau i-au omorat pe parintii baiatului !..iti dai seama ce dezamagit va fi Boran !
..deci am ajuns la ep.5 si inca nu ma prins, dar o sa ma uit pt. Mehmetu ! ...sa vedem ce se mai intampla ...dar eu raman la parerea mea ca rolul Boran ramane pt. Mehmet de succes ...pe mine Sila m-a prins la ep- 1 !
...si au astia cica conace , ce conace ca zici ca sunt darapanaturi ! ..si la ei tot cu traditii bat femeile la ordinea zilei doar barbatii au un cuvant de spus!
...pe de alta parte in Sila in ep. de maine afla si Boran adevarul , deci ta.su cu frate.sau i-au omorat pe parintii baiatului !..iti dai seama ce dezamagit va fi Boran !
Camelia_Monica- vip
pai boran oricum se teme ca taica-sau il minte . si cred ca stie ca ceva este in neregula . va fi naspa cand se va afla .
monica , sunt superbe casele alea . mie-mi plac asa cum sunt in stanca .
trebuie traducere ca sa intelegi ceva . de aia ma uit ... ca-l vad tradus si este altceva .
nu am explicat cum trebuie ? mama si cat m-am chinuit .
sa nu-mi spui nimic din ce vezi tu in avans .
monica , sunt superbe casele alea . mie-mi plac asa cum sunt in stanca .
trebuie traducere ca sa intelegi ceva . de aia ma uit ... ca-l vad tradus si este altceva .
nu am explicat cum trebuie ? mama si cat m-am chinuit .
sa nu-mi spui nimic din ce vezi tu in avans .
victorelalove- moderator
ce se-mpauneaza logodnica . mica dar rea .
victorelalove- moderator
Vic tradus l-am vazut 1...nu m-a atras sa-l vad inainte !
Camelia_Monica- vip
Sila toata zgribulita si electrocutata !
Dilaver cu Ceren rad ca doi pampalai !
Dilaver cu Ceren rad ca doi pampalai !
Camelia_Monica- vip
monica , pai episodul 1 a fost repezit rau ... nu am inteles nici eu ceva atunci . dar de marti ...chiar a inceput sa-mi placa .
abia astept sa vad ce fac astazi .
vreau sa vad cum afla ei ca este firat mostenitorul ...si cum se schimba treaba cand afla zelala ca acu este mostenirea lui . ia sa vedeti voi cum brusc vrea fata sa se respecte traditia .
bai , boran zici ca are 4 neveste si toate aiurite .
doctorul lui ii inamana reteta ...parca cu el vorbea sa-i dea copilului lapte cum trebuie ...
si se impuscara aia ca nebunii ...ziceai ca au focuri de artificii .
barzoi afla primu adevarul ...sau cel putin asa imi dau seama din trailer .
abia astept sa vad ce fac astazi .
vreau sa vad cum afla ei ca este firat mostenitorul ...si cum se schimba treaba cand afla zelala ca acu este mostenirea lui . ia sa vedeti voi cum brusc vrea fata sa se respecte traditia .
bai , boran zici ca are 4 neveste si toate aiurite .
doctorul lui ii inamana reteta ...parca cu el vorbea sa-i dea copilului lapte cum trebuie ...
si se impuscara aia ca nebunii ...ziceai ca au focuri de artificii .
barzoi afla primu adevarul ...sau cel putin asa imi dau seama din trailer .
victorelalove- moderator
ayse , si ea cu lantisorul ala la gat ...si imbracata ca de sapa .
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 8. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 9. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors