18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
costearamona
lica54
axxa246
Admin_dea05
gabriela
9 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
neata !!
"- stai , silo , ca-ti cazu clamutza ".
ea : " Borane , Borane ... "
"- stai , silo , ca-ti cazu clamutza ".
ea : " Borane , Borane ... "
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună fetele !!
Vic cred că Borănel taman pe gură ar fi vrut să îi prindă acea clamă .
buna seara !!!
Ce bărbățel hotărât e Ibrahim , ori e amor ori ba ..............
Ce bărbățel hotărât e Ibrahim , ori e amor ori ba ..............
DENISA a scris:bună fetele !!
a fost tare ,s-a opus admirabil dorintei ...desi s-a rostogolit apoi de durere pe la usa ei ...a rezistat . dar ea se bagase la inaintare . si cu cracutul dezgolit ... credea ca-l omoara pe aga . dar el rezista . cum a ramas sila-n camera . pai ea ca pleca de la el plangea ...nu cum ca-i prizoniera .
victorelalove- moderator
Bună seara !!
VIC ar fi rupt hăinuțele după el de durere, ar fi preferat să-și taie un deget decât să fie nevoit să-ți înfrângă dorințele .
aseară am revăzut puțintel din ep 21 , cred că e cel mai tare ep .
VIC ar fi rupt hăinuțele după el de durere, ar fi preferat să-și taie un deget decât să fie nevoit să-ți înfrângă dorințele .
DENISA a scris:Bună seara !!
[/color]
asa ar fi facut ... sa-si rupa hainele de pe el ...si de pe ea . dar a rezistat ...
vizionare placuta !!
denisa iar te prinse aga in valtoarea pasiunii interzise ?
victorelalove- moderator
saraca . dar de ce plange ? ca pleaca de langa el ?
frumoasa melodia .
frumoasa melodia .
victorelalove- moderator
ce gesturi line are aga . calm , foarte calm ... rabdator .
pana si ochii ii sunt in concordanta cu modul in care se misca . o placere sa-l privesti .
si degetele ...ce degete are !!!
pana si ochii ii sunt in concordanta cu modul in care se misca . o placere sa-l privesti .
si degetele ...ce degete are !!!
victorelalove- moderator
holdingu' , holdingu' ...si cand colo uita sila de holding imediat .
ce crede sila ca nu se descurca aga la stanbul ... si tin minte cum am ramas prima data cand am vazut ce birouri au alde clanul pe acolo .
ce crede sila ca nu se descurca aga la stanbul ... si tin minte cum am ramas prima data cand am vazut ce birouri au alde clanul pe acolo .
victorelalove- moderator
ce fata facu cand auzi ca poate sa plece ... uitasem .
victorelalove- moderator
azad este egoistul sef in familia asta .
dupa ce ca i-a sacrificat pe toti ...acum tot la el se gandeste . mai mult l-au incurcat pe aga .
dupa ce ca i-a sacrificat pe toti ...acum tot la el se gandeste . mai mult l-au incurcat pe aga .
victorelalove- moderator
deci aga cu bunicu' seamana ... sa cante el mai repede la mandolina pentru femeia iubita .
hai , borane draga , sa vezi acu ce-ti face femeia iubita . sa te tii . rupi mandolina-n doua .
hai , borane draga , sa vezi acu ce-ti face femeia iubita . sa te tii . rupi mandolina-n doua .
victorelalove- moderator
observ mai multe lucruri acum cand il vad pentru a doua oara la tv .
foarte frumos colierul . are gusturi aga ... si sila tine mult la tot ce-i daruiaste el ...desi nu realizeaza .
foarte frumos colierul . are gusturi aga ... si sila tine mult la tot ce-i daruiaste el ...desi nu realizeaza .
victorelalove- moderator
aoleu , au scazut actiunile holdingului si silei glicemia .
ce vesel a fost aga episodul asta .
si ce urmeaza ...
sila nu mai vroia sa plece ...si cand colo scade bursa de valori ...
ce vesel a fost aga episodul asta .
si ce urmeaza ...
sila nu mai vroia sa plece ...si cand colo scade bursa de valori ...
victorelalove- moderator
neata !!
frumos episodul . foarte frumos .. cum dormi aga pe fotoliul din curte o noapte intreaga ...sau nu dormi . cum se zvarcoli sila tot episodul . cum ii lasa ea loc de interpretare narinei cum ca poate se intoarce la emre cel bronzat cu sprayiul paralizant . frumos . acum am vazut ca a stat si ea putin in cumpana cand a fost intrebata daca se intoarce la emre ...pentru ca nici nu crred ca se gandea la asta , ea ramasese blocata pe fuga simtindu-se prizoniera si acum pare ca s-a trezit la realitate si isi da seama ca emre va vrea sa fie si impreuna , ca el asa viseaza . de aia se si blocase in ganduri cand statea pe acoperis . nu cum ca vai ce il iubesc pe emre . daca n-a intrebat sila tot episodul cine s-a razgandit cu privire la plecare ...se tot ruga sa zica vreunul ca nu mai vrea , ca s-a sucit sucirea si ca raman acolo . apoi cum ca amanam plecarea ... ca trebuie . trebuie , trebuie ... saraca , i-a sucit aga mintile . dar este ea prea mandra sa recunoasca si tot cauta scuze pe la vreun membru de familie doritor de fuga cum poate ca se razgandeste peste noapte . si aga ... offff ca vesel fuse episodul asta . ca un fel de compensare pentru toata durerea ce va sa urmeze . si cum luase el biletioglu pentru stanbul sa-i faca soatei crezatoare de neputinta a titamai agai cum ca ar face fata unui oras asa de mare ... o sunase sa-i spuna de surpriza , sau nu-mi dau seama ce a vrut ca o facu pe sila sa moara de durere . parca vrea si libertate dar parca si mai mult vrea sa fie cu el dar fara traditii . eee , silo ... eu mai stiu , pare ca nu se poate ori una ori alta . aga vine cu tore tore ...ia-l asa . mor dupa gesturile lui , este calm , linistit , si cand cearta o face placut . spunem noi ca vai ca rebela este sila ( ca , deh , este ) dar totusi aga o controleaza . dar trebuie cica condusa si fabrica de textile si neferoase ... ca scade productivitatea , mai ales cica dupa ce anunta ea cu surle si trambite cum ca este maritata din amore grande de aga si nicidecum intr-o rapire din mandarin la ceas de seara . mai sa faca emre atacuri peste atacuri ... ala banuieste ceva . si sila stie bine ca deja totul s-a schimbat dar nu cred ca inca realizeaza cat de mult ... ca nici ce bine pune picior de stanbuleza la stanbul cum ca o ia durerea de inima dupa aga . scena cu ea vorbind la telefon cu ayse este bestiala . abia astept sa o revad . sunt multe scene care mi-au ramas in minte . superbe . lua aga bilete ? lua ... planse sila dupa dor de aga ? planse ... sunt pe drumul cel bun . emre viseaza cai verzi pe pereti , sila crede si ea ca mai poate sta fara aga iar aga deja se viseaza o viata langa sila lui . cand aga i-a spus silei ca aici vor strai si copiii mei ...sila a facut o fata de : "sper ca te referi si la copiii mei , borane " . nu s-a mai agitat cum ca : NU MA PRIVESTE , NU MA PRIVESTE ... SUNT COPIII TAI , NU SI AI MEI ... " sila mai ca avea sa-i spuna sa plece cu el . si asa ete ca vine si momentul plecari ...plecare pe care fitoasa oraseanca ar tot amana-o . tare aga ... o facu sa se tavaleasca de durere .
frumos episodul . foarte frumos .. cum dormi aga pe fotoliul din curte o noapte intreaga ...sau nu dormi . cum se zvarcoli sila tot episodul . cum ii lasa ea loc de interpretare narinei cum ca poate se intoarce la emre cel bronzat cu sprayiul paralizant . frumos . acum am vazut ca a stat si ea putin in cumpana cand a fost intrebata daca se intoarce la emre ...pentru ca nici nu crred ca se gandea la asta , ea ramasese blocata pe fuga simtindu-se prizoniera si acum pare ca s-a trezit la realitate si isi da seama ca emre va vrea sa fie si impreuna , ca el asa viseaza . de aia se si blocase in ganduri cand statea pe acoperis . nu cum ca vai ce il iubesc pe emre . daca n-a intrebat sila tot episodul cine s-a razgandit cu privire la plecare ...se tot ruga sa zica vreunul ca nu mai vrea , ca s-a sucit sucirea si ca raman acolo . apoi cum ca amanam plecarea ... ca trebuie . trebuie , trebuie ... saraca , i-a sucit aga mintile . dar este ea prea mandra sa recunoasca si tot cauta scuze pe la vreun membru de familie doritor de fuga cum poate ca se razgandeste peste noapte . si aga ... offff ca vesel fuse episodul asta . ca un fel de compensare pentru toata durerea ce va sa urmeze . si cum luase el biletioglu pentru stanbul sa-i faca soatei crezatoare de neputinta a titamai agai cum ca ar face fata unui oras asa de mare ... o sunase sa-i spuna de surpriza , sau nu-mi dau seama ce a vrut ca o facu pe sila sa moara de durere . parca vrea si libertate dar parca si mai mult vrea sa fie cu el dar fara traditii . eee , silo ... eu mai stiu , pare ca nu se poate ori una ori alta . aga vine cu tore tore ...ia-l asa . mor dupa gesturile lui , este calm , linistit , si cand cearta o face placut . spunem noi ca vai ca rebela este sila ( ca , deh , este ) dar totusi aga o controleaza . dar trebuie cica condusa si fabrica de textile si neferoase ... ca scade productivitatea , mai ales cica dupa ce anunta ea cu surle si trambite cum ca este maritata din amore grande de aga si nicidecum intr-o rapire din mandarin la ceas de seara . mai sa faca emre atacuri peste atacuri ... ala banuieste ceva . si sila stie bine ca deja totul s-a schimbat dar nu cred ca inca realizeaza cat de mult ... ca nici ce bine pune picior de stanbuleza la stanbul cum ca o ia durerea de inima dupa aga . scena cu ea vorbind la telefon cu ayse este bestiala . abia astept sa o revad . sunt multe scene care mi-au ramas in minte . superbe . lua aga bilete ? lua ... planse sila dupa dor de aga ? planse ... sunt pe drumul cel bun . emre viseaza cai verzi pe pereti , sila crede si ea ca mai poate sta fara aga iar aga deja se viseaza o viata langa sila lui . cand aga i-a spus silei ca aici vor strai si copiii mei ...sila a facut o fata de : "sper ca te referi si la copiii mei , borane " . nu s-a mai agitat cum ca : NU MA PRIVESTE , NU MA PRIVESTE ... SUNT COPIII TAI , NU SI AI MEI ... " sila mai ca avea sa-i spuna sa plece cu el . si asa ete ca vine si momentul plecari ...plecare pe care fitoasa oraseanca ar tot amana-o . tare aga ... o facu sa se tavaleasca de durere .
victorelalove- moderator
bună fetele !!
VIC mereu am fost prinsă doar că îmi lăsa lesa ” mai lejeră ” Mehmetu .
mulțam ptr rezumatul cu marcă înregistrată
DENISA a scris:bună fetele !!
denisa
superb serial . si ieri a fost asa de pozitiv pentru aga . a zambit non stop . era fericit ca si-a dat seama ca are o sansa cu soata salbatica . si apoi sa-i faca el surpriza cu plecarea la stambul ... si o suna si-i spune ca vrea doar sa-i auda vocea ... si ea iar moare de inima ca nu stie ce sa se faca cu aga . tot spera ca se intampla ceva sa nu mai plece .
stati in lesa ? lasa , lasa ... ca nu ai tu timp de mehmetu .
era bordo aga ...vorba lu'michi .
victorelalove- moderator
te pupăcesc
ptr el îmi fac , îi suflu adesea în ceafă .
DENISA a scris:te pupăcesc
sa nu-l traga curentul .
asa a stat in noaptea aia . s-a perpelit prin gradina . si apoi s-a dus si a luat-o in brate pe sila lui si a dus-o in pat si a invelit-o si apoi i-a pregatit si de mancare . si ea i-a dat sa pape , uitasem faza asta .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
sexy fokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
el nu trebuia să șadă în grădină și să o lase singură din contra trebuia să stea lângă ea să îi arate că acea seara a fost greșeala vieții lui , să îi arate că deși îi e teamă de apropierea lui,el poate fi amicul ei , protectorul ei , omul care îi e aproape , îi înțelege angoasele îi poate înlătura toate temerile , omul în care poate avea încredere 100%.
el nu trebuia să șadă în grădină și să o lase singură din contra trebuia să stea lângă ea să îi arate că acea seara a fost greșeala vieții lui , să îi arate că deși îi e teamă de apropierea lui,el poate fi amicul ei , protectorul ei , omul care îi e aproape , îi înțelege angoasele îi poate înlătura toate temerile , omul în care poate avea încredere 100%.
DENISA a scris:sexy fokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
incepuse sa planga ... poate s-a gandit ca o sperie si mai tare . oricum a linistit-o spunandu-i ca nu o va mai atinge decat atunci cand va vrea ea . si daca ramanea acolo statea fata cu teama ca iar incearca .
mehmetu la fel de flexibil ca-n sila cand dansa dansul cu lasatul pana jos , jos ...
victorelalove- moderator
mare dansator , letal chiar , mai ales când își întinde aripioarele
mare dansator , letal chiar , mai ales când își întinde aripioarele
DENISA a scris:mare dansator , letal chiar , mai ales când își întinde aripioarele
te impresiona atata de tare incat scrisesi mesajul de 2 ori .
te letal-a ?
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 16. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 8. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors