18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
costearamona
lica54
axxa246
Admin_dea05
gabriela
9 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
DENISA a scris:bună VIC !!!
repede !! săriți cu colonia !!!
la ăștia colonia e panaceu universal.
sarira , sarira . hai ca parca tine cat de cat agoia la sila . ii fuse frica .
a aparut tata finut . bine ca nu l-au tinut pe mosul prim .
si ce gesturi line are aga . cum o ridica el pe sila de pe covor .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:fetele aveți cont pe twitter ?? se merita sa imi fac și acolo cont ???
eu nu am denisa .
victorelalove- moderator
macar la atât să cadă și ei de acord
tot ep e numai reclama.
tot ep e numai reclama.
DENISA a scris:macar la atât să cadă și ei de acord
tot ep e numai reclama.
cazura , cazura ... hai ca se inteleg . ar pleca sila ...dar parca n-ar pleca . deja .
iesi la aga deznudata in fata de masa cadrilata ... sunt pe drumul cel bun .
victorelalove- moderator
cihan nici cand moare cineva din familie nu-i pasa.
el este cu onoarea ...
el este cu onoarea ...
victorelalove- moderator
hai ca se dusera 15 minute din episodul de astazi .
victorelalove- moderator
Cihan e un om de onoare la el onoarea e situată taman în talpa piciorului d e aceea o calcă mereu
deznudată nedeznudată Borănel e imun , ce fel de sânge i-o fi curgând prin vene ? sângele de Agă o fi cu cădere lentă .
deznudată nedeznudată Borănel e imun , ce fel de sânge i-o fi curgând prin vene ? sângele de Agă o fi cu cădere lentă .
vai cum îți permiți Borane să te răzgândești ???
ah Borane ce fericit ești că ai căpătat măcar ptr câteva fracțiuni de secundă o îmbrățișare de la coana agăreasă
DENISA a scris:vai cum îți permiți Borane să te răzgândești ???
pai el a fost dragut . tine la ea . mai bine sa dea vina pe el decat sa sufere sila din cauza rudelor .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:ah Borane ce fericit ești că ai căpătat măcar ptr câteva fracțiuni de secundă o îmbrățișare de la coana agăreasă
da , mai .
dar ce i-a taiat-o silei sa nu faca minciuna un adevar . imediat o facea femeia lui .
victorelalove- moderator
saracu firuzu sa faca atac .
dar sila imediat : BORANE , NU-TI PUN CEVA SI TIE IN BAGAJ ?
cat de calm este omul . bine , asta pana sa o dea cu capul de capota . era gelos aga de la faza cu imbratisatul emreului . dar si sila ce ochiade ii dadea lui boran .
dar sila imediat : BORANE , NU-TI PUN CEVA SI TIE IN BAGAJ ?
cat de calm este omul . bine , asta pana sa o dea cu capul de capota . era gelos aga de la faza cu imbratisatul emreului . dar si sila ce ochiade ii dadea lui boran .
victorelalove- moderator
vai , deniso ...ce semnatura misto ai . mehmet my love !!! cupidon cupidon cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
tu abia amu ai văzut-o ?? o am de ceva timp
vai ce coloană sonoră au, fonetic melodia ” torbe torbe torbe ” mie îmi sună a ” turbează Aga turbează ”
DENISA a scris:vai ce coloană sonoră au, fonetic melodia ” torbe torbe torbe ” mie îmi sună a ” turbează Aga turbează ”
tore . traditie . parca
victorelalove- moderator
ce fata a facut sila cand s-au intors porumbeii .
victorelalove- moderator
bai , dar ce camasi superbe are aga . si curateeeee ...
el saracul vruse sa protejeze soata ... si cand colo tot ea facu rau .
el saracul vruse sa protejeze soata ... si cand colo tot ea facu rau .
victorelalove- moderator
imi placu faza cu intoarcerea porumbeilor . ca si cum i-ar fi spus silei si tu te vei intoarce .
victorelalove- moderator
alde azad viseaza bogatie . ce tampiti si aia .
victorelalove- moderator
la ei Arielul o fi de calitate mai bună sau poate poartă cămăși de unică folosință
VIC te las , am descoperit pe net acum vreo 2 seri în urmă cartea autobiografică a lui Agassi și m-a captivat rău și vreau să o termin , incă mă chinui să descopăr termeni din tenis . de aceea și vroiam cont pe twitter conform descrierii din carte și a celor citite despre ei pe net în zilele astea chiar îmi plac ca și oameni
lasă că Azad va mai visa câteva săptămâni după care îi va veghea din cer
VIC te las , am descoperit pe net acum vreo 2 seri în urmă cartea autobiografică a lui Agassi și m-a captivat rău și vreau să o termin , incă mă chinui să descopăr termeni din tenis . de aceea și vroiam cont pe twitter conform descrierii din carte și a celor citite despre ei pe net în zilele astea chiar îmi plac ca și oameni
lasă că Azad va mai visa câteva săptămâni după care îi va veghea din cer
asa este .
super serialul . ma bucur ca-l dau din nou . si la ora asta .
spor .
super serialul . ma bucur ca-l dau din nou . si la ora asta .
spor .
victorelalove- moderator
Neata
mai , frumos , mai , frumos de cok guzel si mai presus de asta . pe bune . cum o protejeaza aga pe sila lui , sa nu-i fie ei inima rupta in bucati de familionul adoptiv si mai bine ia vina asupra lui si face el pe durul si pe nepasatorul la durerea soatei , cum se uita el dureros la ea cand afla ca pune la cale marea evadare de ti se rupe sufletul in bucatele ,mici ,"nelipibile" . mai , sa te ia palpitationoglu cand pune el frana pe campie cum ca soata a imbratisat emreul bronzat cu lampa de sudura ... si apoi cum ca iarta-ma , silo , nu mai fac ...dar deh ...gelozie turceasca de aga cu traditii , trece si tu peste . sarim si cu colonia peste tine , doar , doar , sa-ti fie tie bine , silo , sa te adaptezi si sa nu mai dai drumul la porumbei . pentru nebunii te trezesti in mies de noapte , dar sa faci o cafea pentru agaii batrani nu te misti . lasa , lasa , ca se intorc ei la casa lor . porumbeii . de mai sa te enervezi la culme pe saracele pasarele . barem are floarea pistosita in carte . daca tot ii era asa de indiferent nenea aga ...ce mai tine uscaciunea in carticica ? face ea pe inabordabila dar mai bine stie ca dadu norocul peste ea , dadu , dadu ... dar tot se zbate fata cand se enerveaza . ce-i drept ... alta lume , frate , alta lume . lume de aga cu cutume cu tore , tore , tore . vine el cu apica la soata si aia agatata de vechea iubire ... dar si ea ce ocheade ii dadea sa nu care cumva sa aiba aga vrea urma de gelozeala pe figura . stati , stati , ca apare yezdoasa in peisaj . abia astept . si parca nu i se va mai parea silei ca o duce rau langa asa barbat , de mai sa ia foc cand vede camaroaia vechii iubiri . si ce mai incepe sa i se povesteasca silei cum se iubea boran cu yezda ...de basm de basm sa faca fata atac si mai sa uite de planul de evadare minunat .
dar se enerva aga pe ea ca usui porumbeii : ush , ush ...fly , fly . ce mandar era sila de planul ei . si lesina in prag de casa ca ii veni familioglu . ca-si imagina ea ca va fi salvata , dar toti au dezamagit-o .
mai , frumos , mai , frumos de cok guzel si mai presus de asta . pe bune . cum o protejeaza aga pe sila lui , sa nu-i fie ei inima rupta in bucati de familionul adoptiv si mai bine ia vina asupra lui si face el pe durul si pe nepasatorul la durerea soatei , cum se uita el dureros la ea cand afla ca pune la cale marea evadare de ti se rupe sufletul in bucatele ,mici ,"nelipibile" . mai , sa te ia palpitationoglu cand pune el frana pe campie cum ca soata a imbratisat emreul bronzat cu lampa de sudura ... si apoi cum ca iarta-ma , silo , nu mai fac ...dar deh ...gelozie turceasca de aga cu traditii , trece si tu peste . sarim si cu colonia peste tine , doar , doar , sa-ti fie tie bine , silo , sa te adaptezi si sa nu mai dai drumul la porumbei . pentru nebunii te trezesti in mies de noapte , dar sa faci o cafea pentru agaii batrani nu te misti . lasa , lasa , ca se intorc ei la casa lor . porumbeii . de mai sa te enervezi la culme pe saracele pasarele . barem are floarea pistosita in carte . daca tot ii era asa de indiferent nenea aga ...ce mai tine uscaciunea in carticica ? face ea pe inabordabila dar mai bine stie ca dadu norocul peste ea , dadu , dadu ... dar tot se zbate fata cand se enerveaza . ce-i drept ... alta lume , frate , alta lume . lume de aga cu cutume cu tore , tore , tore . vine el cu apica la soata si aia agatata de vechea iubire ... dar si ea ce ocheade ii dadea sa nu care cumva sa aiba aga vrea urma de gelozeala pe figura . stati , stati , ca apare yezdoasa in peisaj . abia astept . si parca nu i se va mai parea silei ca o duce rau langa asa barbat , de mai sa ia foc cand vede camaroaia vechii iubiri . si ce mai incepe sa i se povesteasca silei cum se iubea boran cu yezda ...de basm de basm sa faca fata atac si mai sa uite de planul de evadare minunat .
dar se enerva aga pe ea ca usui porumbeii : ush , ush ...fly , fly . ce mandar era sila de planul ei . si lesina in prag de casa ca ii veni familioglu . ca-si imagina ea ca va fi salvata , dar toti au dezamagit-o .
victorelalove- moderator
fetele
..eu inca nu am reusit sa vad nici un ep. seara ....este intr-adevar un serial bun , cel putin mie mi-a placut mult !...si Aga nu mai spun ! cupidon
..eu inca nu am reusit sa vad nici un ep. seara ....este intr-adevar un serial bun , cel putin mie mi-a placut mult !...si Aga nu mai spun ! cupidon
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris: fetele
aicea stam pana la iarna .
deci , deci ...mai , mai ...cand statea aga in portita si cu sila lui suparata . wow iti venea sa-l papi si alta nu . cat de calm este si are si gesturile alea calme . dar asa este el . ca asa facea si in serialul ala , emanet . are o calmitate aparte .
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 16. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 8. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 9. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors