19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
gabriela
costearamona
Admin_dea05
DENISA
Nicky
9 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
doi oameni care au înțeles că poți avea succes și te poți evidenția prin fapte bune și după retragerea din lumina reflectoarelor
sa va uitati la filmuletele după Unscriptd , sunt interesante
https://www.facebook.com/AgassiAndre/?fref=ts
https://www.facebook.com/officialsteffigraf/?fref=ts
sa va uitati la filmuletele după Unscriptd , sunt interesante
https://www.facebook.com/AgassiAndre/?fref=ts
https://www.facebook.com/officialsteffigraf/?fref=ts
dar ei mereu au fost linistiti , denisa . par foarte calmi . impacati cu ei .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
sa vedeti acum cat ne tin romanii nostrii cu directoarea .
victorelalove- moderator
la cine te referi când ai spus că sunt împăcați cu ei ??????
Borănel dacă crede că femeia nu trebuie să șadă la cratiță el de ce se înfoaie când aude că soața se vrea femeie de afaceri???
Borănel dacă crede că femeia nu trebuie să șadă la cratiță el de ce se înfoaie când aude că soața se vrea femeie de afaceri???
agassi cu graf . ca doar nu turcii intre ei ...
exact , adica se da cocos in fata directoarei cu ochi frumosi ... dar sila sa fie doar a lui de privit , de admirat ... a lui
exact , adica se da cocos in fata directoarei cu ochi frumosi ... dar sila sa fie doar a lui de privit , de admirat ... a lui
victorelalove- moderator
a da , cei doi chiar că ptr valoarea lor sunt mult prea rezervați și prea modești, în ultimul timp le-am urmărit toate pag de media și socializare și am vizionat și citit mai multe interviuri ale celor doi și chiar m-au uimit cu modestia și bunul simț , Andre era cam răzvrătit pe teren dar se pare că doar încerca astfel să mascheze o mare timiditate .
da . chiar se potrivesc . o pereche frumoasa . campioni .
dar astazi fuse episodul cu amintirile . sila sufera ca nu este langa aga ... mai ales cand vede ca ceilalti au persoana iubita langa ei .
dar astazi fuse episodul cu amintirile . sila sufera ca nu este langa aga ... mai ales cand vede ca ceilalti au persoana iubita langa ei .
victorelalove- moderator
da chiar sunt f drăguți , apreciez cât de mult se respectă și se apreciază unul pe celălalt , el vorbește f frumos despre ea ” ca femeia vieții lui ” , despre cariera ei sportivă .
http://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/andre_agassi_steffi_graf_est_le_meilleur_souvenir_de_ma_carriere_319494
http://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/andre_agassi_steffi_graf_est_le_meilleur_souvenir_de_ma_carriere_319494
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 22 Iun 2016, 12:07 am, editata de 1 ori
să te uiți aici să vezi cu câtă profunzime o privește , adulmecă fiecare cuvânt al ei
uite cum o descrie în cartea lui autobiografică la primă intersecție pe terenul de tenis
” I’ve never seen a woman so beautiful. Standing still, she’s a goddess; in motion, she’s poetry. I’m a suitor, but also a fan. ”
Nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă . când stă pe loc este o zeiță, în mișcare e o poezie , sunt un pretendent /pețitor al ei dar și un admirator .
” I’ve never seen a woman so beautiful. Standing still, she’s a goddess; in motion, she’s poetry. I’m a suitor, but also a fan. ”
Nu am văzut niciodată o femeie atât de frumoasă . când stă pe loc este o zeiță, în mișcare e o poezie , sunt un pretendent /pețitor al ei dar și un admirator .
frumos cuplu .
neata !!!
deci fuse episodul amintirilor . si-au amintit tot tot tot ...si aparu si directoarea de ii da ocazia agai sa fie galant . eu il vad pe aga asa ... el este super galant si cu soata , dar pe soata o vede soata , nu are nevoie sa munceasca , nu are voie sa se omoare facand nimic ( motivul pentru care el este ala de a si pregatit mancarea de fiecare data cand au iesit la vila iubirii de la tara ) ... nici macar nu mi se pare ca ar face-o intentionat . adica el nu considera ca nelasand-o pe sila sa fie femeie de afaceri ii face rau . el o stie de sila , soata ...si atata . mereu a spus ca sila nu are nevoie de bani . cu directoarea insa ...eeee , domnita , este slujba ta , eu sunt un om deschis ... nu am nimic impotriva de a lucra cu o femeie . bla , bla , bla ... sa se dea el marele aga in fata femeilor . ii place . de asta niciodata nu a fost ferm in privinta luseinei . stia si el ca ea il iubeste ... dar a lasat lucrurile asa . si acum ii veni iar sansa de a face pe barbatul fatal ... dar fara a spune ceva concret . cum ar fi : lasa-ma femeie in pace !!!!!! ii place , ce sa mai . si apoi tot el are preetentie la sila . desi sila in afara de bronzacios alt admirator nu mai are . dar tot aga sa faca el pe alpha . mi-a placut scena cand s-au revazut . afla si bedara ca va avea in nepotel . si pe langa asta le rupse si cuptorul in doua ca sa faca ea poale-n brau ...cum doar o mamasan stie sa faca .toti mancara ...doar sila nu si nu ... ca-i este rau . apoi iar cu amintiri , iar , iar ... aga pune melodia , opreste melodia ...este suparat nevoie mare . sila plange cand aude ca azad cu narina este cu iubire mucho , mucho ...si ea cum ca-l pierdu pe aga . si aga cu directoarea este un zambet larg de-ti vine sa-l bati .
neata !!!
deci fuse episodul amintirilor . si-au amintit tot tot tot ...si aparu si directoarea de ii da ocazia agai sa fie galant . eu il vad pe aga asa ... el este super galant si cu soata , dar pe soata o vede soata , nu are nevoie sa munceasca , nu are voie sa se omoare facand nimic ( motivul pentru care el este ala de a si pregatit mancarea de fiecare data cand au iesit la vila iubirii de la tara ) ... nici macar nu mi se pare ca ar face-o intentionat . adica el nu considera ca nelasand-o pe sila sa fie femeie de afaceri ii face rau . el o stie de sila , soata ...si atata . mereu a spus ca sila nu are nevoie de bani . cu directoarea insa ...eeee , domnita , este slujba ta , eu sunt un om deschis ... nu am nimic impotriva de a lucra cu o femeie . bla , bla , bla ... sa se dea el marele aga in fata femeilor . ii place . de asta niciodata nu a fost ferm in privinta luseinei . stia si el ca ea il iubeste ... dar a lasat lucrurile asa . si acum ii veni iar sansa de a face pe barbatul fatal ... dar fara a spune ceva concret . cum ar fi : lasa-ma femeie in pace !!!!!! ii place , ce sa mai . si apoi tot el are preetentie la sila . desi sila in afara de bronzacios alt admirator nu mai are . dar tot aga sa faca el pe alpha . mi-a placut scena cand s-au revazut . afla si bedara ca va avea in nepotel . si pe langa asta le rupse si cuptorul in doua ca sa faca ea poale-n brau ...cum doar o mamasan stie sa faca .toti mancara ...doar sila nu si nu ... ca-i este rau . apoi iar cu amintiri , iar , iar ... aga pune melodia , opreste melodia ...este suparat nevoie mare . sila plange cand aude ca azad cu narina este cu iubire mucho , mucho ...si ea cum ca-l pierdu pe aga . si aga cu directoarea este un zambet larg de-ti vine sa-l bati .
victorelalove- moderator
ce fata face azad cand vede dommnite emancipate .
ii cresc ochii ...ce-i drept nici aga nu facu pe indiferentul la directoare .
ii cresc ochii ...ce-i drept nici aga nu facu pe indiferentul la directoare .
victorelalove- moderator
ce important se da azad , zici ca este pe putin presedinte de judet .
si astia isi angajeaza tot familionul ?
sila pe frate-sau ... aga pe frate-sau de sange . cica m-am plictisit aga ...eee , iti dau maine un birou .
si astia isi angajeaza tot familionul ?
sila pe frate-sau ... aga pe frate-sau de sange . cica m-am plictisit aga ...eee , iti dau maine un birou .
victorelalove- moderator
sila este in functie de cum o supara sau o impaca aga .
ca ia decizia cu copilul in functie de el ..
ca ia decizia cu copilul in functie de el ..
victorelalove- moderator
bună seara !!
copilul parcă e moneda de schimb între ei .
copilul parcă e moneda de schimb între ei .
ce mai visează Azad , mare proprietar de ” prostie ” va deveni el că de proprietăți yok .
amu să vedem când va deveni Sila mare șefă de clan în Mardin ,
amu să vedem când va deveni Sila mare șefă de clan în Mardin ,
va deveni de nu va mai putea ...mai mult ii da batai de cap . si tot aga trebuie sa o suporte . si cu fabrica ...aoleu .
da , mai ...azad si mitraliera . deja se vede sef la soacra-n batatura .
nu ste moneda de schimb , ca aga nici nu stie de micut .
dar ma amuza ca daca-l visa pe aga suparat ca se gandea la avort ...imediat se razgandi , era fericita , apoi o vazut pe directoare langa aga si o luara nebuniile iar . ea pentru aga ar tine acum copilul . dar daca il vazu langa tanti ...si aga asta .
da , mai ...azad si mitraliera . deja se vede sef la soacra-n batatura .
nu ste moneda de schimb , ca aga nici nu stie de micut .
dar ma amuza ca daca-l visa pe aga suparat ca se gandea la avort ...imediat se razgandi , era fericita , apoi o vazut pe directoare langa aga si o luara nebuniile iar . ea pentru aga ar tine acum copilul . dar daca il vazu langa tanti ...si aga asta .
victorelalove- moderator
lasă că și duduia când îl vede pe Boran radiază , cu greu l-a remarcat pe Abay iar ăla aproape că se pierdea în ochii ei.
a ramas masca abay ...deja viseaza la directoare .
daca nu se urmaresc alde sila cu aga ... se vad non stop . unul cu detectiv mai tare ca altul . au pus camere si-n buda ... ce vesela era sila cand il vazu pe aga in prima poza ...
ce trista scena cu bedara si narin . ce puternica le este intiparita traditia . mai bine sa-i moara copilul . dar apoi s-a inmuiat . se vedea cat sufera .
daca nu se urmaresc alde sila cu aga ... se vad non stop . unul cu detectiv mai tare ca altul . au pus camere si-n buda ... ce vesela era sila cand il vazu pe aga in prima poza ...
ce trista scena cu bedara si narin . ce puternica le este intiparita traditia . mai bine sa-i moara copilul . dar apoi s-a inmuiat . se vedea cat sufera .
victorelalove- moderator
faza cu visul cam trasă de păr , parcă era finalul de la Pe aripile vântului când Rhett Butler își pune fiica pe poney, dar Boran nici nu a așezat-o bine că a și dat-o jos.
scena cu broscuta .
geniala . ea suparata pe el ... el cu hai , broschi ,,hai , hai cu tata ..treci straduta
geniala . ea suparata pe el ... el cu hai , broschi ,,hai , hai cu tata ..treci straduta
victorelalove- moderator
venise mama sila ...deja nu stia ce sa-i mai spuna de suparare aga cu avortul .
dar ce repede a sarit aga sa pupe fetita , mai .
dar ce repede a sarit aga sa pupe fetita , mai .
victorelalove- moderator
ai fost aseară la concertul Queen ?? cică a fost super
DENISA a scris:ai fost aseară la concertul Queen ?? cică a fost super
nu am fost .
sigur a fost super . mie imi plac toate melodiile lor .
asta este superba . dedicatie pentru aga . cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 12. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 13. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors