19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
gabriela
costearamona
Admin_dea05
DENISA
Nicky
9 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
DENISA a scris:Aga probabil a vrut să îi arate că veghează asupra lor și că Sila nu face chiar tot ce o taie capul
ii mai duse si un brat de flori ...
oricum ...mie imi place cum proccedeaza aga . adica este suparalioglu , dar o lasa pe sila in pace . treaba ei .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
avem si pentru axxa . poate simte chemarea . zacustii .
mai , dar coreeni chiar asa or fi indragostiti ? par destul de indragostiti ... adica fata de turci ...pai se plimba tot serialul de ametesti , si ce vorbe "dulcegaresti ". mai ca faci diabet . noi invatate cu bataia a la turche cel mai des ...
mai , dar coreeni chiar asa or fi indragostiti ? par destul de indragostiti ... adica fata de turci ...pai se plimba tot serialul de ametesti , si ce vorbe "dulcegaresti ". mai ca faci diabet . noi invatate cu bataia a la turche cel mai des ...
victorelalove- moderator
bine , denisa . tu ?
tot cu aga ?
vai , dar ce l-a dat sila aseara din salon pe sot . ce nesimtit emre . a simtit nevoia de razbunare
doamne , cat de frumos a fost ieri coreanul ...wow , eram speriata . ca eram invata cu bataia de la turci ...si cu tristetea multa , zic ; ii desparte , gata , 3 episoade nu se mai vad ... la astia daca-i cu iubire , frate , pai faci diabet . atatea dulcegarii te ia cu greata hahaha
tot cu aga ?
vai , dar ce l-a dat sila aseara din salon pe sot . ce nesimtit emre . a simtit nevoia de razbunare
doamne , cat de frumos a fost ieri coreanul ...wow , eram speriata . ca eram invata cu bataia de la turci ...si cu tristetea multa , zic ; ii desparte , gata , 3 episoade nu se mai vad ... la astia daca-i cu iubire , frate , pai faci diabet . atatea dulcegarii te ia cu greata hahaha
victorelalove- moderator
buna seara !!
ii arata acu'sila ca viata este frumoasa lui emre .
si bine ca scapara de cihan ... dar mai bine il tineau la firma . il supravegheau mai usor .
vizionare placuta !!
ii arata acu'sila ca viata este frumoasa lui emre .
si bine ca scapara de cihan ... dar mai bine il tineau la firma . il supravegheau mai usor .
vizionare placuta !!
victorelalove- moderator
ee , si-si arunca el cracutul peste sila .
victorelalove- moderator
noroc cu abay , este un invatator ...cum le spune el din stafundurile inimii si mintii . bine ca se intoarse sila .
oricum ...nu ar fi plecat .
oricum ...nu ar fi plecat .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Buna dimineața! !!! O zi frumoasa să aveti!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
multumim , dea
ce mai faci ?
concediu ?
buna ziua !!!
hai ca papa si celil banii . adica pierdura ei 500 k de dolari pe motocoasa cu piston ... ce mai conteaza cateva miisoare ? bai , batuti in cap ...adica nici nu-i de mirare . si increzuti ....mama , mama ... nu le ajungi la nas . iar unchiu sa faca infarct si alta nu . ca cica il rezolva el pe cihan ...dar sa-l tina pe la firma aga . bine ca rezolvare si cu despartirea sila cu aga . ce frumos s-au gasit ei pe canapea , mai ...
iuhuuuuu !!!
si avem si pentru axxa . verifica daca vi se facu orezul .
frumos serial . imi era asa de dor de el intr-un rol de indragostit fara scapare .
ce mai faci ?
concediu ?
buna ziua !!!
hai ca papa si celil banii . adica pierdura ei 500 k de dolari pe motocoasa cu piston ... ce mai conteaza cateva miisoare ? bai , batuti in cap ...adica nici nu-i de mirare . si increzuti ....mama , mama ... nu le ajungi la nas . iar unchiu sa faca infarct si alta nu . ca cica il rezolva el pe cihan ...dar sa-l tina pe la firma aga . bine ca rezolvare si cu despartirea sila cu aga . ce frumos s-au gasit ei pe canapea , mai ...
iuhuuuuu !!!
si avem si pentru axxa . verifica daca vi se facu orezul .
frumos serial . imi era asa de dor de el intr-un rol de indragostit fara scapare .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Bună Dea !! Bună VIC !!!
frumos mai zâmbește MEHMEȚELU”
frumos mai zâmbește MEHMEȚELU”
buna , denisa !!
toata lumea vazuse poza aia , mai putin eu .
toata lumea vazuse poza aia , mai putin eu .
victorelalove- moderator
bună seara fetele !!!
deci fusem și la nuntă , pic de delicatețe nu avu Sila la acel dans nupțial , parcă fuse manuchinuită Cansu dar avea o poziție cu burta în față după acel dans , cu coloana arcuită .
La început Sila făcea pe pețitoarea amu Boran e marele pețitor , culmea niciunuia nu îi ies calculele , nu au săgeți ” cupidonești ” prea bune .
deci fusem și la nuntă , pic de delicatețe nu avu Sila la acel dans nupțial , parcă fuse manuchinuită Cansu dar avea o poziție cu burta în față după acel dans , cu coloana arcuită .
La început Sila făcea pe pețitoarea amu Boran e marele pețitor , culmea niciunuia nu îi ies calculele , nu au săgeți ” cupidonești ” prea bune .
DENISA a scris:bună seara fetele !!!
denisa .
si pacat de rochie . era superba .
elegant rau mehmetu' ... cansu mai deloc .
el chiar si-a dat interesul .
o fi fost ca s-a anchilozat sila tot stand pana la miez de noapte pe faleza .
frumoasa nunta .
si cine o coafa asa de frumos / boran ?
si avem si pentru axxa . axxo , nu ai nevoie de un consult ?
victorelalove- moderator
buna seara !!
vizionare placuta , placuta , placuta !!
vizionare placuta , placuta , placuta !!
victorelalove- moderator
da , pana acu vazuram episodul trecut . stam bine . mai vazuram odata cum se rupe trandafirul iubirii .
victorelalove- moderator
neata !!
Okay , deci s-ar putea ca in curand sa traim din amintiri cu serialele turcesti . Sau si de le vedem ... vor fi deaprte de ce am trait odata cu ei . Erdoganul va lua masuri naspa de tot . Atata timp cat astia din afara nu doresc ca sa fie schimbare ...tot erdoganul ramane . Va fi jale de acum inainte , jale . Pacat de astia de vor sa fie liberi in turcia ... vor fi si mai subjugati .
Bine ca nu a facut aga o scena prea mare cand afla de soata-i tradatoare . Dar cum se face ca pana la urma aga nu facu nimic ...si toti acuma il considera pe el vinovat si ca el vroia sa cumpere pamaturile si sa faca fabrica . Aga mereu iese in pierdere ...el nu face nimic , si el este ala de este tras la raspundere .asa a fost si cu nunta cu sila ...asa este si acu cu fabrica .
Ce mi-a placut de el ... credeam ca nu va dormi langa sila , dar s-a dus langa ea , s-a si dezbracat .
avem si pentru axxa .
Okay , deci s-ar putea ca in curand sa traim din amintiri cu serialele turcesti . Sau si de le vedem ... vor fi deaprte de ce am trait odata cu ei . Erdoganul va lua masuri naspa de tot . Atata timp cat astia din afara nu doresc ca sa fie schimbare ...tot erdoganul ramane . Va fi jale de acum inainte , jale . Pacat de astia de vor sa fie liberi in turcia ... vor fi si mai subjugati .
Bine ca nu a facut aga o scena prea mare cand afla de soata-i tradatoare . Dar cum se face ca pana la urma aga nu facu nimic ...si toti acuma il considera pe el vinovat si ca el vroia sa cumpere pamaturile si sa faca fabrica . Aga mereu iese in pierdere ...el nu face nimic , si el este ala de este tras la raspundere .asa a fost si cu nunta cu sila ...asa este si acu cu fabrica .
Ce mi-a placut de el ... credeam ca nu va dormi langa sila , dar s-a dus langa ea , s-a si dezbracat .
avem si pentru axxa .
victorelalove- moderator
Bună dimineața! Ce bine că puteți să revedeți serialul! Eu sunt într-o pauză, nici timp, nici chef , nu revăd nimic deși mi-aș dori, iar de văzut ceva nou , nici vorbă.
Pare tentant serialul coreean cu doctori. Îl știu și pe el, o știu și pe ea. Ea, Shin Hye, s-a mai maturizat, e drăguță și finuță.
Trist ce se întâmplă în Turcia. Sper să se liniștească situația acolo.
Vă doresc o sâmbătă plăcută, relaxantă.
Pare tentant serialul coreean cu doctori. Îl știu și pe el, o știu și pe ea. Ea, Shin Hye, s-a mai maturizat, e drăguță și finuță.
Trist ce se întâmplă în Turcia. Sper să se liniștească situația acolo.
Vă doresc o sâmbătă plăcută, relaxantă.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nicky a scris:Bună dimineața! Ce bine că puteți să revedeți serialul! Eu sunt într-o pauză, nici timp, nici chef , nu revăd nimic deși mi-aș dori, iar de văzut ceva nou , nici vorbă.
Nicky !! da , cred ca cam asta fuse cu turcia neislamizata complet . au plecat pe alt drum , din pacate .
Este mult mai mult decat mi-am imaginat serialul asta . m-a distrus . ma gandeam ca va fi altfel ...nu stiu cum . mai turcesc cred .
sunt la episodul 9 in coreea . dar si la noi se misca repede ... au tradus deja episodul 8 .
desi la inceput ma gandeam ca fiind indragostit de eleva lui ...zic sa vezi ce-l bat , dar sunt superbi impreuna . au o chimie . zici ca sunt de acolo .
se inteleg din priviri . mortali .
seara buna !!!
hai ca va fi bine si la noi . la turcii nostrii .
fac fabrica praf . bine ca au azad si celil . doi mari oameni in viata .
hai ca veni si
victorelalove- moderator
Ayșen s-a măritat doar ptr a fi altoită , era frăgezită după un program special , i se ofereau chiar ”seri speciale ” în care nu era bătută.
buna , denisa
care ayse , silo ?
ayse a noastra , borane .
care ayse , silo ?
ayse a noastra , borane .
victorelalove- moderator
hai ca le face si celil un cok surpriz ...
victorelalove- moderator
păi a lor , că ei îi cresc pe toți , le poartă sâmbetele dar mai puțin au grijă de propriile lor vieți
ce mai amici de vază are și bătrânul om de afaceri Celil
ce mai amici de vază are și bătrânul om de afaceri Celil
cum se face frate că măscăriciul de CIHAN ajunge taman când trebuie ptr a își calcula mișcările
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 11. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 12. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 13. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 14. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 12. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 13. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 14. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors