19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
gabriela
costearamona
Admin_dea05
DENISA
Nicky
9 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
buna seara
deci se duse celil sa ia si el biscuiti amarati ...si nici pe aia nu-i primi ...
cat s-a luptat aga cu sila episoadele astea sa o duca-n brate .
deci se duse celil sa ia si el biscuiti amarati ...si nici pe aia nu-i primi ...
cat s-a luptat aga cu sila episoadele astea sa o duca-n brate .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:https://viatacuaromadecafea.wordpress.com/2016/07/27/a-renuntat-la-actorie/
S-a spus despre acesta că se simțea sufocat de mediul în care trăia în Turcia și de intrigile oamenilor iar postarea sa de pe rețelele de socializare a atras atenția: „Să te explici oamenilor cu creiere îndrăcite este ca și când mergi pe apă.„
Bună tuturor! Păcat că a luat decizia asta, că a renunțat la actorie. Dar poate are dreptate, poate avea nevoie de o schimbare.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nicky a scris:
Bună tuturor! Păcat că a luat decizia asta, că a renunțat la actorie. Dar poate are dreptate, poate avea nevoie de o schimbare.
buna , nicky
sa stii ca este greu pentru turcii care au alta educatie decat aia tipic turceasca . eu cred ca a ajuns la capatul rabdarii mehmetu . il admir pentru curaj ...da , este pacat ca nu-l vom mai vedea , dar cred ca nici nu mai putea continua . poate se apuca de telenovele cu telemundo .
victorelalove- moderator
Poate cu Globo. Nu în Brazilia a plecat? Brazilienii fac seriale bune, inspirate din viața lor de zi cu zi, problemele sociale.victorelalove a scris:
buna , nicky
sa stii ca este greu pentru turcii care au alta educatie decat aia tipic turceasca . eu cred ca a ajuns la capatul rabdarii mehmetu . il admir pentru curaj ...da , este pacat ca nu-l vom mai vedea , dar cred ca nici nu mai putea continua . poate se apuca de telenovele cu telemundo .
Dacă se va întoarce vreodată la actorie. Dar deocamdată nu cred, omul are alte planuri, o fermă , muncă fizică în natură.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
asa , asa , cu globo . multumesc , ca uitasem cum care sunt .Nicky a scris:
Poate cu Globo. Nu în Brazilia a plecat? Brazilienii fac seriale bune, inspirate din viața lor de zi cu zi, problemele sociale.
Dacă se va întoarce vreodată la actorie. Dar deocamdată nu cred, omul are alte planuri, o fermă , muncă fizică în natură.
da , cand am citit prima data articolul ... am inteles in loc de cu cainii lui lupi ... locuieste cu cainii , cu lupii ... zic , au ... l-au distrus de tot turcii .
victorelalove- moderator
Bine v-am regăsit !!!
Vic îl corup poate regizorii brazilieni cu banii din producțiile lor că braziliencele mie una nu mi se par WOW.
și nu m-ar mira să fie o decizie de moment , oricum la ei se poartă pauzele lungi și dese.
buna , denisa .
mai , nu stiu ce sa spun ...mehmetu mereu a parut neintegrat in propriul popor . de aici si decizia asta ... nu stiu ce sa spun ...vom vedea . dar cred ca s-a cam saturat de turcia . mereu a cam parut un neadaptat cerintelor alor lui . vedem ce se va intampla .
pana una alta ... vaide aga , deci cu atatia nebuni pe cap ...si dormi sau nedormi pe acoperis , printre fulgere si tunete . dar ii trecu repede supararea . la el tine puitn ...dar sa te pui cu sila , pai cand se supara aia ...mama , mama .
se mai duse si unchiu'peste el ... cum sa le explice ce si cum , cihan bau de se facu manga .
si bine ca o salvara pe ayse . ce rau imi pare de ea.
si avem si pentru axxa . ee , si ete ca incep sa apara costumele formale la nenea doftor . yam , yam . yam ...
mai , nu stiu ce sa spun ...mehmetu mereu a parut neintegrat in propriul popor . de aici si decizia asta ... nu stiu ce sa spun ...vom vedea . dar cred ca s-a cam saturat de turcia . mereu a cam parut un neadaptat cerintelor alor lui . vedem ce se va intampla .
pana una alta ... vaide aga , deci cu atatia nebuni pe cap ...si dormi sau nedormi pe acoperis , printre fulgere si tunete . dar ii trecu repede supararea . la el tine puitn ...dar sa te pui cu sila , pai cand se supara aia ...mama , mama .
se mai duse si unchiu'peste el ... cum sa le explice ce si cum , cihan bau de se facu manga .
si bine ca o salvara pe ayse . ce rau imi pare de ea.
si avem si pentru axxa . ee , si ete ca incep sa apara costumele formale la nenea doftor . yam , yam . yam ...
victorelalove- moderator
bună seara !!
măi dar Agăii nu au luni de miere ?? că de pelin văz că au , vacanțe nu petrec și ei cu soațele lor ???
măi dar Agăii nu au luni de miere ?? că de pelin văz că au , vacanțe nu petrec și ei cu soațele lor ???
deloc , denisa ...dar deloc .
sta sila cu zilele in camera ... sta sa faca copilul . si mai este si batuta la cap de agoie .
nebuni mai sunt aia de pe acolo ... doar batai si impuscaturi . ce-i drept ... se plictisesc .
sta sila cu zilele in camera ... sta sa faca copilul . si mai este si batuta la cap de agoie .
nebuni mai sunt aia de pe acolo ... doar batai si impuscaturi . ce-i drept ... se plictisesc .
victorelalove- moderator
bună VIC !!!
Bătaia e unul din ” tabieturile ” zilnice ale unui cuplu.
o să se stafidească coana Agăreasă stând doar în cameră.
mamă dar ce asiatic pupăcios ai , apropo am văzut amu în concediu vreo 2 asiatici .. au ăștia o piele frate și la 80+ ei arată de 40., se conservă bine cu viermii pe ca îi mănâncă.
Bătaia e unul din ” tabieturile ” zilnice ale unui cuplu.
o să se stafidească coana Agăreasă stând doar în cameră.
mamă dar ce asiatic pupăcios ai , apropo am văzut amu în concediu vreo 2 asiatici .. au ăștia o piele frate și la 80+ ei arată de 40., se conservă bine cu viermii pe ca îi mănâncă.
bună seara !!
cu ce alai sunt ăștia primiți acasă , i-a picat fața lui Firuz că nora nu i-a ” spălat ” mâna
cu ce alai sunt ăștia primiți acasă , i-a picat fața lui Firuz că nora nu i-a ” spălat ” mâna
maica , deniso ...dar ti-ai facut de cap . singurica pe acilisa ...sa nu-ti fi imaginat ca asa ramai .
dar sa-l vezi ce indragostit este , deniso ... adorabil . iti vine sa-l papi in noul rol . este asa ... un scump si jumatate .
deci aseara ...maica , maica ... sila trebuia sa-i lase pe alde aga sa-si dea singuri medicamentele . mai faceau si pe sclifositii ...si fabrica aia de ibrice doar necazuri aduce .
si pentru axxa .
axxo , axxo ...sa-ti faci timp pentru serial . este de vis .
pentru tine zoomat . cum se ascundea mesajul ? hahaha
dar sa-l vezi ce indragostit este , deniso ... adorabil . iti vine sa-l papi in noul rol . este asa ... un scump si jumatate .
deci aseara ...maica , maica ... sila trebuia sa-i lase pe alde aga sa-si dea singuri medicamentele . mai faceau si pe sclifositii ...si fabrica aia de ibrice doar necazuri aduce .
si pentru axxa .
axxo , axxo ...sa-ti faci timp pentru serial . este de vis .
pentru tine zoomat . cum se ascundea mesajul ? hahaha
victorelalove- moderator
Vic eu mereu îmi fac de cap ... cu .Mehmețel
in brazil , deniso ? hahahaha
seara buna !!
sa vedem ce mai fac astazi alde aga . luara ei foc ? luara .... sila cu ideile ei despre fabrica , ca numai necazuri le aduce .
ee , si avem si pentru axxa :
mama , ce mare este poza . eee , axxo , asa avusesi norocul .
deci arata kim , kim cel sexy al nostru , intr-un fel ...
seara buna !!
sa vedem ce mai fac astazi alde aga . luara ei foc ? luara .... sila cu ideile ei despre fabrica , ca numai necazuri le aduce .
ee , si avem si pentru axxa :
mama , ce mare este poza . eee , axxo , asa avusesi norocul .
deci arata kim , kim cel sexy al nostru , intr-un fel ...
victorelalove- moderator
vizionare placuta !!!
hai ca daca nu a trecut sila prin atatea ...ma mir ca a putut pastra sarcina .
hai ca daca nu a trecut sila prin atatea ...ma mir ca a putut pastra sarcina .
victorelalove- moderator
bietul Borănel a ars în flăcări, îl ține soața mereu în priză ptr a nu se plictisi, ptr a nu interveni monotonia în cuplu
DENISA a scris:
bietul Borănel a ars în flăcări, îl ține soața mereu în priză ptr a nu se plictisi, ptr a nu interveni monotonia în cuplu
stai sa vezi ce-i face in continuare ...cum se intampla ceva ...cum el este de vina .
victorelalove- moderator
chiar dacă nu găsesc ei singuri motive de supărare sau de ceartă îi ajută cei din jurul lor
mai , ce-i drept si sila se plictiseste ...
victorelalove- moderator
amu o mai ține soacra în priză
nu doar agăreasa senioare ascultă pe la uși, ami s-a contaminat și Sila
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 11. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors