Serialesitelenovelet
19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors

+5
gabriela
costearamona
Admin_dea05
DENISA
Nicky
9 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Empty Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors

Mesaj Scris de victorelalove Mier 24 Aug 2016, 5:33 pm

mai , denisa ...cum le gasesti ?
hahaahaha
deci diseara suntem tatic .... dar , dar la inchisoare , ca , deh ...asa se poarta la turci .

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Maxresdefault

dar axxa pe unde o fi ?
axxa , deci , deci .... mai , este omul asta altceva . deci isi facu o aparitie la petrecere de-i lasa pe toti masca .

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CqoRy1BUIAE9z1m
19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CqoTfvkUMAENcNJ19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Cqn3RBSUAAElRR119. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Cqn7LffUAAA1IMC19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CqoFMrtUMAACozC
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Empty Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors

Mesaj Scris de DENISA Joi 25 Aug 2016, 1:44 pm

bună fetele !! bună VIC !

la răcoare săracul încearcă să-și pună gândurile în ordine
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 25 Aug 2016, 1:52 pm

DENISA a scris:bună  fetele  !!  bună  VIC   !  

la  răcoare  săracul  încearcă să-și pună  gândurile în  ordine
Smile
19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 648483

un loc prielnic pentru a te gandi la tot si toate ...si culmea ca acu se gandeste si sila ca parca l-ar iubi . cand il avea langa ea nu se putea . hahahaha

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Original
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 26 Aug 2016, 10:13 pm

Buna seara !!

hai ca sunt bine toti . unul mai suparat ca altul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 26 Aug 2016, 10:30 pm

maica , dar cat gati aga .
ce bine petrec aia in puscarie ...sunt mai bine ca aia de acasa din clan .
agoaia deloc nu vrea sa se uite la copil .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 26 Aug 2016, 11:02 pm

astia sunt nebuni la cap .... toata ziua numai cum sa se omoare stau la cale sa faca . hahahaa
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Lun 29 Aug 2016, 12:11 am

Vic, mersi pentru toate poz(n)ele lui kimulica ::))
e tot mai sexos! deh, devine găină bătrână :DD

în poza aia de pe instagram cu engin, in prim plan e un baiat cu ochelari de soare si cu nasul borcana. joaca acum pe kanal intr-un serial nou.
imi plac maxim ochii lui albastri!!

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 28h2wyw

unde e Monica?

Lica?
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 29 Aug 2016, 10:46 pm

bună  seara  !!!

bună  AXXA   !!!  kiss kiss

Lica  probabil  e  pe la  țară  iar  Monica  e  în  concediu , sper  să nu  mă  înșel

Rușine    să-mi fie   slap , am uitat  în această seară  de serial, iar  bietul  Borănel e tot  numai o  suferință.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 30 Aug 2016, 5:09 pm

bună fetele !!!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 30 Aug 2016, 10:37 pm

bună seara !!

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 14124886_293698447664727_5039000175174027508_o19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Instagram_photo_by_Mehmet_Akif_Alakurt_Aug_30
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mier 31 Aug 2016, 11:41 am

axxa246 a scris:

în poza aia de pe instagram cu engin, in prim plan e un baiat cu ochelari de soare si cu nasul borcana. joaca acum pe kanal intr-un serial nou.
imi plac maxim ochii lui albastri!!

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 28h2wyw

Urmăresc și eu serialul de pe Kanal D, ”Gunes” și l-am remarcat și eu pe băiatul cu ochi frumoși, Ali, ”Maviș” - ”Ochi albaștri” cum îl alintă mama lui și Selin. Pe actor îl cheamă Tolga Saritas. L-am mai văzut în Suleyman. Acolo interpreta rolul unuia dintre băieții sultanului, cel mai mic, cu cocoașă, Prințul Cihangir.

O zi bună tuturor! kiss
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 31 Aug 2016, 1:19 pm

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Gol_AM
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 31 Aug 2016, 10:22 pm

DENISA a scris:bună  seara  !!!

bună  AXXA   !!!  kiss kiss

Lica  probabil  e  pe la  țară  iar  Monica  e  în  concediu , sper  să nu  mă  înșel

Rușine    să-mi fie   slap , am uitat  în această seară  de serial, iar  bietul  Borănel e tot  numai o  suferință.

Dragalaselor buna seara!
Da Denisa m-am stabilit la tara de vri-o 2 ani ,treburile prin gospodarie imi ocupa cel mai mult timp iar putinul timp ce imi mai ramane mi-l dedic serialelor asiatice [coreene,chinezesti,taivaneze]dar din cand in cand mai vizitez si aceasta pagina si citesc comentariile voastre...Eu va pup dulce si va imbratisez cu drag..
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 01 Sept 2016, 10:46 pm

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Salut1

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Va_V_22_SJZyb_Ldb_Iy_KYNXZQ_r

Bună  LICA  !!!  te-ai mutat  la  aer  curat   ,  și noi te  pupăcim  și te  așteptăm  măcar din când  în când  alături de  noi  .

Doamne  dar  și  Narina geme  de prostie
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 01 Sept 2016, 10:51 pm

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 NpgIqUrHSvk19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Mehmet_akif_alakurt_foto19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 14099299_1836099056622884_1830196143_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Vin 02 Sept 2016, 12:50 am

ladies, s-a mai uitat vreuna la Gunes in avans, pe kanal d turcesc?
eh, io am facut-o!
am început sa ma uit numai la scenele cu Selin, una din fiicele lui Gunes, cu Ali şi am fost placut surprinsa sa constat ce dezinvolți au devenit repede unul cu altul si ce bine isi jucau rolurile, ce natural si credibil.
pana la final (desi mai am vreo doua sau trei episoade) mi-au adus aminte de Asi cu Demis, atat de firesti sunt. Cred ca ceva a fost si intre Ali si Selin in viata reala, dar parca chiar si asa au jucat foarte matur si profesionist rolurile lor. Pe ceilalți i-am văzut de umplutura. Cealaltă fiica a lui Gunes si partenerul ei nu mi-au captat interesul mai mult decât restul personajelor.
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 02 Sept 2016, 12:45 pm

Welcome AXXA !!!

eu recunosc că încă nu am avut tentația să mai văz niciun serial turcesc dar în schimb revăd cu aceeași plăcere unele dintre ele , Binbir Gece , Asi , Sila am mai revăzut chiar și din Gumuș dar la acesta nu am urmărit din start toate ep .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 04 Sept 2016, 10:07 pm

iuhuuuuuuuuuuuuuu , ma intorsei ...se duse concediul . la anu . uffff ...offfffff . in sfarsit ...dar vad ca fuserati cat de cat active . la turcesti ... nu prea ma mai bate gandul . Smile . adica abia de ma mai uit la seriale , ca nu am rabdare , deloc , mai . dar deloc . Smile

axxa , dar chiar devine mai tanar kim cel sexy . cu cat imbatraneste devine mai tanar .
nu mai stiu sa bag spoilere . deh , eu ma ramolesc spre batranete . n-am gene asiatice sa intineresc .

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CrNgwJyUMAAD6oO acu 2 zile pe aeroport .
si este si poza imensa . asta este ... asa se nimeri .  Smile  Smile

ma uitam si la masina lui . aia sport . este undeva la 300k basic . si ma gandeam ca este apoi cu extraoptiuni ...din alea de vreti volan ? sigur vreti ? hahaha si cred ca este facuta de 500k pe putin .
si are usi din alea de se deschid pe hidraulic in sus ... nu ca " vezi ca nu s-a inchis usa ...mai da odata cu ea . ". este plecat in LA acu'...cica avem poze in curand in marie claire . si de zacusca nu cred ca mai are timp .  Smile

denisa , dar ce frumos mehmetu ...cum se da el pe astrologie si cartomantie . il admir ca a avut curajul sa plece de la turci . pe bune ... nu era el de turci ...si nici turcismele de el .

lica , ce frumos ca poti locui intr-un loc relax . toti ar trebuie saa fim acolo . kiss

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 D2b275c1109c5b866fb011b3b27ce283
19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 ChVe4lsWIAE_4cK
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 04 Sept 2016, 10:57 pm

Smile Smile
Vic, bine ai venit!!
sa te țină relaxarea din concediu cât mai mult! kiss

e bogătan sexi Kim, Vic. Și arata tânăr pentru că își face operații estetice. și operații pe creier :)))))
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 04 Sept 2016, 11:09 pm

axxa246 a scris:Smile Smile
Vic, bine ai venit!!
sa te țină relaxarea din concediu cât mai mult! kiss

e bogătan sexi Kim, Vic. Și arata tânăr pentru că își face operații estetice. și operații pe creier :)))))

Smile Smile
cica face parte dintr-o familie foarte bogata .
printre multe altele  a  primit cadou o casa in Seul la varsta de 15 ani de la bunica lui . buni a noastra nu ne-a dat asa ceva . Smile sau poate tie ti-o fi dat .
asta este masina de petreceri cred . BMW i8
ca are si una maserati . cu aia s-o duce la golf . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 05 Sept 2016, 5:10 pm

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Untitled_1f

bine ai revenit VIC !!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 05 Sept 2016, 6:31 pm

bine v-am regasit , denisa :)
multumesc mult .
mi-a fost dor de voi . ete ca veni si toamna . ne baga incet in case .

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 Wide_2167557_2203121221
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Lun 05 Sept 2016, 8:37 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile
cica face parte dintr-o familie foarte bogata .
printre multe altele  a  primit cadou o casa in Seul la varsta de 15 ani de la bunica lui . buni a noastra nu ne-a dat asa ceva . Smile sau poate tie ti-o fi dat .
asta este masina de petreceri cred . BMW i8
ca are si una maserati . cu aia s-o duce la golf . Smile
nici bunica mea nu mi-a ,lăsat așa ceva, Vic! :)))

cred ca i-o fi greu şi lui, săracul :))
sa nu stii in ce masina ai chef sa te urci, să nu stii in ce pat din ce casa din ce localitate vrei sa dormi... kiss((
nu ştim noi suferinţe d-astea ;(((
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 05 Sept 2016, 8:55 pm

axxa246 a scris:
nici bunica mea nu mi-a ,lăsat așa ceva, Vic! :)))

cred ca i-o fi greu şi lui, săracul :))
sa nu stii in ce masina ai chef sa te urci, să nu stii in ce pat din ce casa din ce localitate vrei sa dormi... kiss((
nu ştim noi suferinţe d-astea ;(((

hahahaha Smile Smile Smile Smile
cam asa , decizii , decizii ...si pana la urma zbori cu avionul . si gandeste-te ce garaj iti trebuie . si cat platesti la impozit . nu-i deloc usor .
a spus ca i-a fost greu . ca era departe de familie si ca erau rai colegii mai mari de liceu . sta singur de la 15 ani ... cred ca de aia i-a luat buni bloc . sa aibe baiatul liniste. deci nici buni a ta ... Smile

mai , dar are neste craci lungi ... de aia vroia sa fie jucator de basket .
m-a zapacit cu serialul asta al lui .

si stai ca urmeaza ala horror . abia astept . este ceva cu neste fantome .
si la coreeni nu este ca la americani ...sa te sperie brusc . BAU !!!
La astia vezi moastra beltii din departare ...si te uiti la ea ...si vine , vine , vine ... si zbang pe tine . de te ia cu inima . ahaha ...

19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CreVtkcVUAAGBNH19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CqyW52JWYAEfr8i19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors - Pagina 31 CqyW5rBWEAAKN4h
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Lun 05 Sept 2016, 10:21 pm

Smile masochisto
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum