19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
+5
gabriela
costearamona
Admin_dea05
DENISA
Nicky
9 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
mai , denisa ...cum le gasesti ?
hahaahaha
deci diseara suntem tatic .... dar , dar la inchisoare , ca , deh ...asa se poarta la turci .
dar axxa pe unde o fi ?
axxa , deci , deci .... mai , este omul asta altceva . deci isi facu o aparitie la petrecere de-i lasa pe toti masca .
hahaahaha
deci diseara suntem tatic .... dar , dar la inchisoare , ca , deh ...asa se poarta la turci .
dar axxa pe unde o fi ?
axxa , deci , deci .... mai , este omul asta altceva . deci isi facu o aparitie la petrecere de-i lasa pe toti masca .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună fetele !! bună VIC !
la răcoare săracul încearcă să-și pună gândurile în ordine
DENISA a scris:bună fetele !! bună VIC !
un loc prielnic pentru a te gandi la tot si toate ...si culmea ca acu se gandeste si sila ca parca l-ar iubi . cand il avea langa ea nu se putea . hahahaha
victorelalove- moderator
Buna seara !!
hai ca sunt bine toti . unul mai suparat ca altul .
hai ca sunt bine toti . unul mai suparat ca altul .
victorelalove- moderator
maica , dar cat gati aga .
ce bine petrec aia in puscarie ...sunt mai bine ca aia de acasa din clan .
agoaia deloc nu vrea sa se uite la copil .
ce bine petrec aia in puscarie ...sunt mai bine ca aia de acasa din clan .
agoaia deloc nu vrea sa se uite la copil .
victorelalove- moderator
astia sunt nebuni la cap .... toata ziua numai cum sa se omoare stau la cale sa faca . hahahaa
victorelalove- moderator
Vic, mersi pentru toate poz(n)ele lui kimulica ::))
e tot mai sexos! deh, devine găină bătrână :DD
în poza aia de pe instagram cu engin, in prim plan e un baiat cu ochelari de soare si cu nasul borcana. joaca acum pe kanal intr-un serial nou.
imi plac maxim ochii lui albastri!!
unde e Monica?
Lica?
e tot mai sexos! deh, devine găină bătrână :DD
în poza aia de pe instagram cu engin, in prim plan e un baiat cu ochelari de soare si cu nasul borcana. joaca acum pe kanal intr-un serial nou.
unde e Monica?
Lica?
bună seara !!!
bună AXXA !!!
Lica probabil e pe la țară iar Monica e în concediu , sper să nu mă înșel
Rușine să-mi fie , am uitat în această seară de serial, iar bietul Borănel e tot numai o suferință.
bună AXXA !!!
Rușine să-mi fie , am uitat în această seară de serial, iar bietul Borănel e tot numai o suferință.
axxa246 a scris:
Urmăresc și eu serialul de pe Kanal D, ”Gunes” și l-am remarcat și eu pe băiatul cu ochi frumoși, Ali, ”Maviș” - ”Ochi albaștri” cum îl alintă mama lui și Selin. Pe actor îl cheamă Tolga Saritas. L-am mai văzut în Suleyman. Acolo interpreta rolul unuia dintre băieții sultanului, cel mai mic, cu cocoașă, Prințul Cihangir.
O zi bună tuturor!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
DENISA a scris:bună seara !!!
bună AXXA !!!
Dragalaselor buna seara!
Da Denisa m-am stabilit la tara de vri-o 2 ani ,treburile prin gospodarie imi ocupa cel mai mult timp iar putinul timp ce imi mai ramane mi-l dedic serialelor asiatice [coreene,chinezesti,taivaneze]dar din cand in cand mai vizitez si aceasta pagina si citesc comentariile voastre...Eu va pup dulce si va imbratisez cu drag..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună LICA !!! te-ai mutat la aer curat , și noi te pupăcim și te așteptăm măcar din când în când alături de noi .
Doamne dar și Narina geme de prostie
ladies, s-a mai uitat vreuna la Gunes in avans, pe kanal d turcesc?
eh, io am facut-o!
am început sa ma uit numai la scenele cu Selin, una din fiicele lui Gunes, cu Ali şi am fost placut surprinsa sa constat ce dezinvolți au devenit repede unul cu altul si ce bine isi jucau rolurile, ce natural si credibil.
pana la final (desi mai am vreo doua sau trei episoade) mi-au adus aminte de Asi cu Demis, atat de firesti sunt. Cred ca ceva a fost si intre Ali si Selin in viata reala, dar parca chiar si asa au jucat foarte matur si profesionist rolurile lor. Pe ceilalți i-am văzut de umplutura. Cealaltă fiica a lui Gunes si partenerul ei nu mi-au captat interesul mai mult decât restul personajelor.
eh, io am facut-o!
am început sa ma uit numai la scenele cu Selin, una din fiicele lui Gunes, cu Ali şi am fost placut surprinsa sa constat ce dezinvolți au devenit repede unul cu altul si ce bine isi jucau rolurile, ce natural si credibil.
pana la final (desi mai am vreo doua sau trei episoade) mi-au adus aminte de Asi cu Demis, atat de firesti sunt. Cred ca ceva a fost si intre Ali si Selin in viata reala, dar parca chiar si asa au jucat foarte matur si profesionist rolurile lor. Pe ceilalți i-am văzut de umplutura. Cealaltă fiica a lui Gunes si partenerul ei nu mi-au captat interesul mai mult decât restul personajelor.
Welcome AXXA !!!
eu recunosc că încă nu am avut tentația să mai văz niciun serial turcesc dar în schimb revăd cu aceeași plăcere unele dintre ele , Binbir Gece , Asi , Sila am mai revăzut chiar și din Gumuș dar la acesta nu am urmărit din start toate ep .
eu recunosc că încă nu am avut tentația să mai văz niciun serial turcesc dar în schimb revăd cu aceeași plăcere unele dintre ele , Binbir Gece , Asi , Sila am mai revăzut chiar și din Gumuș dar la acesta nu am urmărit din start toate ep .
iuhuuuuuuuuuuuuuu , ma intorsei ...se duse concediul . la anu . uffff ...offfffff . in sfarsit ...dar vad ca fuserati cat de cat active . la turcesti ... nu prea ma mai bate gandul . . adica abia de ma mai uit la seriale , ca nu am rabdare , deloc , mai . dar deloc .
axxa , dar chiar devine mai tanar kim cel sexy . cu cat imbatraneste devine mai tanar .
nu mai stiu sa bag spoilere . deh , eu ma ramolesc spre batranete . n-am gene asiatice sa intineresc .
acu 2 zile pe aeroport .
si este si poza imensa . asta este ... asa se nimeri .
ma uitam si la masina lui . aia sport . este undeva la 300k basic . si ma gandeam ca este apoi cu extraoptiuni ...din alea de vreti volan ? sigur vreti ? hahaha si cred ca este facuta de 500k pe putin .
si are usi din alea de se deschid pe hidraulic in sus ... nu ca " vezi ca nu s-a inchis usa ...mai da odata cu ea . ". este plecat in LA acu'...cica avem poze in curand in marie claire . si de zacusca nu cred ca mai are timp .
denisa , dar ce frumos mehmetu ...cum se da el pe astrologie si cartomantie . il admir ca a avut curajul sa plece de la turci . pe bune ... nu era el de turci ...si nici turcismele de el .
lica , ce frumos ca poti locui intr-un loc relax . toti ar trebuie saa fim acolo .
axxa , dar chiar devine mai tanar kim cel sexy . cu cat imbatraneste devine mai tanar .
nu mai stiu sa bag spoilere . deh , eu ma ramolesc spre batranete . n-am gene asiatice sa intineresc .
acu 2 zile pe aeroport .
si este si poza imensa . asta este ... asa se nimeri .
ma uitam si la masina lui . aia sport . este undeva la 300k basic . si ma gandeam ca este apoi cu extraoptiuni ...din alea de vreti volan ? sigur vreti ? hahaha si cred ca este facuta de 500k pe putin .
si are usi din alea de se deschid pe hidraulic in sus ... nu ca " vezi ca nu s-a inchis usa ...mai da odata cu ea . ". este plecat in LA acu'...cica avem poze in curand in marie claire . si de zacusca nu cred ca mai are timp .
denisa , dar ce frumos mehmetu ...cum se da el pe astrologie si cartomantie . il admir ca a avut curajul sa plece de la turci . pe bune ... nu era el de turci ...si nici turcismele de el .
lica , ce frumos ca poti locui intr-un loc relax . toti ar trebuie saa fim acolo .
victorelalove- moderator
Vic, bine ai venit!!
sa te țină relaxarea din concediu cât mai mult!
e bogătan sexi Kim, Vic. Și arata tânăr pentru că își face operații estetice. și operații pe creier :)))))
axxa246 a scris:
Vic, bine ai venit!!
sa te țină relaxarea din concediu cât mai mult!
e bogătan sexi Kim, Vic. Și arata tânăr pentru că își face operații estetice. și operații pe creier :)))))
cica face parte dintr-o familie foarte bogata .
printre multe altele a primit cadou o casa in Seul la varsta de 15 ani de la bunica lui . buni a noastra nu ne-a dat asa ceva . sau poate tie ti-o fi dat .
asta este masina de petreceri cred . BMW i8
ca are si una maserati . cu aia s-o duce la golf .
victorelalove- moderator
bine ai revenit VIC !!!
bine v-am regasit , denisa :)
multumesc mult .
mi-a fost dor de voi . ete ca veni si toamna . ne baga incet in case .
multumesc mult .
mi-a fost dor de voi . ete ca veni si toamna . ne baga incet in case .
victorelalove- moderator
nici bunica mea nu mi-a ,lăsat așa ceva, Vic! :)))victorelalove a scris:
cica face parte dintr-o familie foarte bogata .
printre multe altele a primit cadou o casa in Seul la varsta de 15 ani de la bunica lui . buni a noastra nu ne-a dat asa ceva . sau poate tie ti-o fi dat .
asta este masina de petreceri cred . BMW i8
ca are si una maserati . cu aia s-o duce la golf .
cred ca i-o fi greu şi lui, săracul :))
sa nu stii in ce masina ai chef sa te urci, să nu stii in ce pat din ce casa din ce localitate vrei sa dormi... ((
nu ştim noi suferinţe d-astea ;(((
axxa246 a scris:
nici bunica mea nu mi-a ,lăsat așa ceva, Vic! :)))
cred ca i-o fi greu şi lui, săracul :))
sa nu stii in ce masina ai chef sa te urci, să nu stii in ce pat din ce casa din ce localitate vrei sa dormi... ((
nu ştim noi suferinţe d-astea ;(((
hahahaha
cam asa , decizii , decizii ...si pana la urma zbori cu avionul . si gandeste-te ce garaj iti trebuie . si cat platesti la impozit . nu-i deloc usor .
a spus ca i-a fost greu . ca era departe de familie si ca erau rai colegii mai mari de liceu . sta singur de la 15 ani ... cred ca de aia i-a luat buni bloc . sa aibe baiatul liniste. deci nici buni a ta ...
mai , dar are neste craci lungi ... de aia vroia sa fie jucator de basket .
m-a zapacit cu serialul asta al lui .
si stai ca urmeaza ala horror . abia astept . este ceva cu neste fantome .
si la coreeni nu este ca la americani ...sa te sperie brusc . BAU !!!
La astia vezi moastra beltii din departare ...si te uiti la ea ...si vine , vine , vine ... si zbang pe tine . de te ia cu inima . ahaha ...
victorelalove- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 12. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 13. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 14. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors