Timpul fericirii - Mutluluk zamani
3 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Timpul fericirii - Mutluluk zamani
Toate locurile pentru spectacolele din cinematografele din Germania au fost rezervate, reprezentantii cinematografelor si-au cerut scuze ca nu mai se pot face rezervari.(asta cu doua saptamani inainte de premiera)...In Istanbul sunt rezervate toate locurile...
Succesul filmului este aproape garantat inainte de a fi vizionat ..un film care a "rupt" totul inainte de premiera !
Succesul filmului este aproape garantat inainte de a fi vizionat ..un film care a "rupt" totul inainte de premiera !
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
***** Actorii din *Timpul fericirii *se confruntă cu emotia ,off-road!
raninitv
30 octombrie 2017
Actorii comediei romantice "Timpul fericirii" ,Elçin Sangu, Barıș Arduç și Cengiz Bozkurt au experimentat adrenalina vitezei .
Filmul este produs de NuLook, producator Muzaffer Yıldırım, regizat de Șenol Sönmez, scenaristul Buğra Gülsoy și Ali Erkan Ersezer.
Prima intalnire inafara soselei !
Mert, care crede că fericirea lui este perfectă ,rol jucat de Barıș Arduç și Elçin Sangu in rolul sculptoritei Ada, distanta si rece, traiesc emotia pe pista off-road.
Pilotul off-road este Barıș Arduç, Mert'in, la prima întâlnire pe insula cu Ada (Elçin Sangu). Marea cursa se numără printre scene interesante ale filmului .Filmarile le au facut impreuna , Elcin ca si copilot. Scena uimitoare are loc pe pista de la Istanbul Kemerburgaz Çiftalan . Barıș Arduç, care a fost special instruit pentru aceasta etapa a filmului, cursa off-road ,unde chiar el piloteaza vehicolul ,fara dublura !
În cadrul concursului de trei zile, au participat 400 de figuranti si au fost folosite 14 vehicule de teren.
Povestea "Timpul fericirii"
În filmul " Timpul fericirii ", se spune că dragostea adevarata este ascunsă în imperfecțiuni , nu în perfecțiune; Mert (Barıș Arduç), care și-a creat propria viață "perfectă" fără a se confrunta cu trecutul, iar Ada (Elçin Sangu), care își construiește viața ca pe o viață întreagă, este transpusa pe ecranul alb în cel mai romantic mod !
http://www.ranini.tv/haber/27587/1/mutluluk-zamaninin-oyunculari-off-road-heyecani-yasadilar
raninitv
30 octombrie 2017
Actorii comediei romantice "Timpul fericirii" ,Elçin Sangu, Barıș Arduç și Cengiz Bozkurt au experimentat adrenalina vitezei .
Filmul este produs de NuLook, producator Muzaffer Yıldırım, regizat de Șenol Sönmez, scenaristul Buğra Gülsoy și Ali Erkan Ersezer.
Prima intalnire inafara soselei !
Mert, care crede că fericirea lui este perfectă ,rol jucat de Barıș Arduç și Elçin Sangu in rolul sculptoritei Ada, distanta si rece, traiesc emotia pe pista off-road.
Pilotul off-road este Barıș Arduç, Mert'in, la prima întâlnire pe insula cu Ada (Elçin Sangu). Marea cursa se numără printre scene interesante ale filmului .Filmarile le au facut impreuna , Elcin ca si copilot. Scena uimitoare are loc pe pista de la Istanbul Kemerburgaz Çiftalan . Barıș Arduç, care a fost special instruit pentru aceasta etapa a filmului, cursa off-road ,unde chiar el piloteaza vehicolul ,fara dublura !
În cadrul concursului de trei zile, au participat 400 de figuranti si au fost folosite 14 vehicule de teren.
Povestea "Timpul fericirii"
În filmul " Timpul fericirii ", se spune că dragostea adevarata este ascunsă în imperfecțiuni , nu în perfecțiune; Mert (Barıș Arduç), care și-a creat propria viață "perfectă" fără a se confrunta cu trecutul, iar Ada (Elçin Sangu), care își construiește viața ca pe o viață întreagă, este transpusa pe ecranul alb în cel mai romantic mod !
http://www.ranini.tv/haber/27587/1/mutluluk-zamaninin-oyunculari-off-road-heyecani-yasadilar
Admin_dea05- Admin
Duet la cinema Elcin Sangu și Baris Arduc, care împărtășesc rolul protagoniștilor lui Mutluluk zamani, au intrat în studio pentru coloana sonoră a filmului.Cei doi actori celebri au cântat "Bu Su Hiç Durmaz" (Această apă nu se va opri niciodată), text și muzică de Bülent Ortaçgil. Chiar și fanii lui Arduc și Sangu vor vedea clipul piesei filmate sub supravegherea lui Senol Sönmez. Mutluluk zamani va fi în viziune din 10 noiembrie
„Te-am acoperit întocmai ca o zăpadă,
Înăuntru, toate florile au tremurat una câte una,
Insomnia arată câte ai strâns în mintea ta
Și s-au scuturat rând pe rând…
Tu ai fost mereu precaută,
Eu mi-am pus mereu interdicții.
Există baraje în fața noastră .
Apa aceasta nu se va opri niciodată.
Trăirea foarte intensă
Era precum izvoarele care curg.
Cei ce nu au crezut, au așteptat.
Ți-ai împrumutat speranțele, nu ți-au mai rămas deloc în buzunar.
Prietenii nu te-au înțeles.
Frumusețea ta era secretă precum o rodie,
Aveai multe de dat,
Oamenii nu au crezut.
Ai tăcut, ai tăcut, nu ai vorbit, apoi ai fugit fără să privești înapoi,
Oamenii s-au mirat.
Apa aceasta nu se va opri niciodată. „
https://viatacuaromadecafea.com/2017/11/02/clar-e-ziua-lor/
Trăirea foarte intensă
Aveai multe de dat,
Oamenii nu au crezut.
Oamenii s-au mirat.
https://viatacuaromadecafea.com/2017/11/02/clar-e-ziua-lor/
Admin_dea05- Admin
Tombolă pentru „Timpul fericirii„
Cine va cumpăra bilet în avans, perioada 3- 10 noiembrie, pentru filmul „Timpul fericirii„, va putea participa la o tragere la sorți în urma căreia ar putea câștiga unul din aceste premii:
cină cu Barış Arduç ( persoana câștigătoare va fi contactată telefonic în 13 noiembrie și i se vor comunica data și ora când va lua cina cu Barış Arduç)
cafea cu Elçin Sangu (persoana câștigătoare va fi contactată telefonic în 13 noiembrie și i se vor comunica data și ora când va ieși la cafea cu Elçin Sangu)
10 persoane vor participa la Gala de lansare a filmului ( Gala va avea loc în 8 noiembrie la Istanbul- Kanyon, 9 noiembrie la Ankara- Podium. Cțștigătorii vor fi contactați telefonic în 7 noiembrie.
•15 persoane vor avea șansa să vizioneze filmul cu Barış Arduç și vor face selfie. – • Câștigătorii vor fi contactați telefonic în 9 noiembrie și li se vor spune ziua și ora. Calendarul vizionărilor la care va participa și Barış Arduç: 10 noiembrie- Izmir- Optimum, 11 noiembrie -Maraş Piazza, Antep Forum și Adana Optimum, 12 noiembrie- Samsun Piazza.
15 persoane vor avea șansa să vizioneze filmul cu Elçin Sangu şi vor face selfie. Câștigătorii vor fi contactați telefonic în 9 noiembrie și li se vor spune ziua și ora. Calendarul vizionărilor la care va participa și Elçin Sangu : 10 noiembrie- Izmir- Optimum, 11 noiembrie -Maraş Piazza, Antep Forum și Adana Optimum, 12 noiembrie- Samsun Piazza.
Cine va cumpăra bilet în avans, perioada 3- 10 noiembrie, pentru filmul „Timpul fericirii„, va putea participa la o tragere la sorți în urma căreia ar putea câștiga unul din aceste premii:
cină cu Barış Arduç ( persoana câștigătoare va fi contactată telefonic în 13 noiembrie și i se vor comunica data și ora când va lua cina cu Barış Arduç)
cafea cu Elçin Sangu (persoana câștigătoare va fi contactată telefonic în 13 noiembrie și i se vor comunica data și ora când va ieși la cafea cu Elçin Sangu)
10 persoane vor participa la Gala de lansare a filmului ( Gala va avea loc în 8 noiembrie la Istanbul- Kanyon, 9 noiembrie la Ankara- Podium. Cțștigătorii vor fi contactați telefonic în 7 noiembrie.
•15 persoane vor avea șansa să vizioneze filmul cu Barış Arduç și vor face selfie. – • Câștigătorii vor fi contactați telefonic în 9 noiembrie și li se vor spune ziua și ora. Calendarul vizionărilor la care va participa și Barış Arduç: 10 noiembrie- Izmir- Optimum, 11 noiembrie -Maraş Piazza, Antep Forum și Adana Optimum, 12 noiembrie- Samsun Piazza.
15 persoane vor avea șansa să vizioneze filmul cu Elçin Sangu şi vor face selfie. Câștigătorii vor fi contactați telefonic în 9 noiembrie și li se vor spune ziua și ora. Calendarul vizionărilor la care va participa și Elçin Sangu : 10 noiembrie- Izmir- Optimum, 11 noiembrie -Maraş Piazza, Antep Forum și Adana Optimum, 12 noiembrie- Samsun Piazza.
Admin_dea05- Admin
Sculptorița Ada s-a hotărât să facă fericiți pe cei dragi, poate să se împotrivească lui Mert?
Succesul pe care Tarik îl căuta, mereu în fundal, nu este de fapt atât de departe.
Mert, trăind o viață impecabilă, întâlnit-o pe Ada, își dă seama că cel mai mare defect din viața lui este dragoste
Succesul pe care Tarik îl căuta, mereu în fundal, nu este de fapt atât de departe.
Mert, trăind o viață impecabilă, întâlnit-o pe Ada, își dă seama că cel mai mare defect din viața lui este dragoste
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 07 Noi 2017, 8:08 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Elçin Sangu & Barış Arduç - Bu Su Hiç Durmaz(Apa aceasta nu se va opri niciodată)
Mutluluk Zamanı Soundtrack - Bu Su Hiç Durmaz
Duet la cinema Elcin Sangu și Baris Arduc, care împărtășesc rolul protagoniștilor lui Mutluluk zamani, au intrat în studio pentru coloana sonoră a filmului.Cei doi actori celebri au cântat "Bu Su Hiç Durmaz" (Această apă nu se va opri niciodată), text și muzică de Bülent Ortaçgil. Chiar și fanii lui Arduc și Sangu vor vedea clipul piesei filmate sub supravegherea lui Senol Sönmez. Mutluluk zamani va fi în viziune din 10 noiembrie
versuri***
sursa: https://viatacuaromadecafea.com/2017/11/02/clar-e-ziua-lor/
Trăirea foarte intensă
Aveai multe de dat,
Oamenii nu au crezut.
Oamenii s-au mirat.
Mutluluk Zamanı Soundtrack - Bu Su Hiç Durmaz
versuri***
sursa: https://viatacuaromadecafea.com/2017/11/02/clar-e-ziua-lor/
Trăirea foarte intensă
Aveai multe de dat,
Oamenii nu au crezut.
Oamenii s-au mirat.
Admin_dea05- Admin
Barış Arduç de vorbă cu reporterii
https://viatacuaromadecafea.com/…/baris-arduc-de-vorba-cu-…/
Dacă în urmă cu câteva zile le-a spus că vor vorbi altadată, Barış Arduç a fost surprins ieri după cină.
A vorbit cu reporterii, dar destul de puțin.
„Nu mă grăbesc, dar în opt avem gala și vom vorbi o mulțime de lucruri. Ce pot să vă spun acum? Am fost la masă.„
Întrebat de duetul cu Elçin Sangu, acesta a spus:
“Oamenilor le-a plăcut. Este ceva inedit. Se pare că nici ei nu se așteptau. Au fost surprinși, le-a plăcut și noi suntem încântați. Eu nu am experiență, dar Elçin este absolventă de operă. Este o prietenă mult mai talentată. În ziua de opt avem gala și suntem emoționați cu toții. „
Când vi s-a propus, v-ați întrebat dacă veți reuși?
„Desigur, dar Harun m-a ajutat foarte mult. A rezultat ceva frumos și cred că a plăcut și oamenilor.„
A plăcut și le-a plăcut destul de mult și vocea dumneavoastră. Intenționați ceva pe viitor?
„Le mulțumesc. Nu, nu, asta nu e treaba mea. Vă mulțumesc. „
Și ducându-se către mașină, aude întrebarea unui reporter: „S-a vorbit în timpul filmărilor că se va intenta proces. Știți ceva?…
El a părut mirat și a urcat în mașină.
Realizatorii din studio sunt de părere că ar putea să le scoată un album cu duete pentu că este un cuplu extrem de plăcut.= și le stă foarte bine împreună.
Seren Serengil a primit invitație pentru a merge la gală, dar a spus că ar fi mers oricum să vadă acest film.
Au spus că promovarea este foarte bună.
Admin_dea05- Admin
Gala Mutluluk zamanii
Gala de la Istambul
Gala de la Istambul
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 20 Noi 2017, 9:25 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum