Serialesitelenovelet
 Erkenci Kuş - Actori Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
 Erkenci Kuş - Actori Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Erkenci Kuş - Actori

3 participanți

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Erkenci Kuş - Actori Empty Erkenci Kuş - Actori

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 12:41 pm

Demet Özdemir şi Seçkin Özdemir au fost văzuți la mall-ul Akmerkez la restaurantul Serafina.

Faptul că au pozat ținându-se de mână, confirmă știrea unei relații de dragoste.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Demet Özdemir a mărturisit reporterilor că întreaga echipă a serialului ‘Erkenci Kuş’ are emoții mari și așteaptă cu interes să înceapă difuzarea.

Seçkin Özdemir a mărturisit că din septembrie va avea rol într-un film de cinema.

Erkenci Kuş - Actori Demets10

viatacuaromadecafea.com
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Erkenci Kuş - Actori Empty Re: Erkenci Kuş - Actori

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 12:42 pm

Ziarelor mondene din Turcia le place când un el și o ea apar cu aceeași șapcă.

(Çağatay Ulusoy şi Duygu Sarışın)

Nu contează dacă apar doar virtual!

Presa zice azi că ar fi început o poveste de dragoste între Demet Özdemir şi Seçkin Özdemir!

De azi, cei doi s-ar urmări pe Instagram!

Păi se poate dragoste fără Instagram?!

https://viatacuaromadecafea.com/2018/06/08/dragostea-de-sub-sapca/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 12:44 pm

Can Yaman a împlinit cinci ani de carieră.

După ce a absolvit pe locul întâi Liceul Italian, a urmat cu succes Facultatea de Drept. În perioada când exercita profesia de avocat, i se spunea, din ce în ce mai des, să facă actorie.

„În cinci ani de carieră, am primit oferte de proiecte difuzate în foarte multe țări. Deoarece, după terminarea unui serial, am început imediat un alt serial, iar filmul necesită un timp alocat, nu am putut evalua proiectele cinematografice. Nu am primit doar oferte de cinema, ci și pentru musical pe Broadway. Chiar dacă ritmul muncii mele de acum nu îmi permite aceasta, cred că voi realiza proiecte frumoase în străinătate.

Întrebat ce a schimbat faima în viața lui, Can Yaman a spus:

„Înainte de a deveni faimos, în perioada de avocatură, eram un bărbat care atrăgea atenția acolo unde merge. Singura diferență a faimei este că oameni pe care nu îi cunosc, îmi știu numele. „

Can Yaman poate fi văzut în fiecare marți, la Star TV, în serialul „Erkenci Kuș/Pasărea Matinală„ cu rolul Can Divit.
 Erkenci Kuş - Actori C2e02010

www.viatacuaromadecafea.com
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 12:44 pm

Cine și pe ce copertă este în iulie?

https://viatacuaromadecafea.com/2018/06/30/cine-si-pe-ce-coperta-este-in-iulie/

https://viatacuaromadecafea.com/2018/06/30/coperta-lunii-iulie/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 12:53 pm

Can Yaman, protagonistul serialului „Erkenci Kuș/Pasărea Matinală„, din care Star TV va difuza diseară al treilea episod, este coperta revistei Istanbul Life.

Acesta a declarat într-un interviu că își oferă momente în care se ascultă pe sine însuși.

„Creez momente în care să mă ascult eu pe mine însumi deoarece am un job în care tot timpul se dau forme și căi sentimentelor. Este nevoie să filmăm, în aceeași zi, scene care cuprind foarte multe sentimente. Iar acestea devin motiv de frământări în lumea interioară. De aceea, când și când, îmi acord momente de tăcere și singurătate.„

Erkenci Kuş - Actori 17641210
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 1:09 pm

https://instagram.com/p/BlDImYKDqV4/?taken-by=canyaman

Cineva îl întreabă: „Cum vă simțiți, domnule Can?„

Acesta răspunde: „Eram foarte bine până am aflat că vom filma din nou scena. Trebuie să mă usuc, apoi iar mă ud…

Aceeași voce îi spune că nu va mai fi nevoie să umble la păr.

Acesta spune că este singura consolare.

Apoi glumește cu cel de alături:

„Ce bine că exiști, tată Ercan, în fiecare clipă lângă mine.„

Apoi îi spune celei care îl filmează „Dragă Çağla…”

şi amândurora „așa cum vă așteptați, vom câștiga zece milioane de dolari, hahaha!„

Și ajung la concluzia că apa mării e caldă, „E ca Marea Egee„ spune Can Yaman.

Erkenci Kuş - Actori 34306510
 Erkenci Kuş - Actori R10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 1:10 pm

https://viatacuaromadecafea.com/2018/07/10/mereu-energica/

Erkenci Kuş - Actori Rr10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 24 Iul 2018, 1:16 pm

Demet Özdemir a declarat într-un interviu acordat revistei InStyle că muncește de la vârsta de 16 ani și este foarte bucuroasă că s-a întâmplat așa deoarece se simte foarte puternică. Este mulțumită că poate să-i facă fericiți pe cei din jurul ei. Cea mai mare mândrie este că poate să-și sprijine familia.

Îi place foarte mult să bea cafea și dimineața primește primul mesaj de la sora ei.

Când este acasă, îi place să gătească. A învățat atunci când a început să stea singură. Și-a dat seama că nu mănâncă sănătos și s-a hotărât să învețe de pe Youtube. A constatat că nu e atât de greu precum și-a imaginat.

Dacă nu ar fi fost actriță, ar fi ales avocatura. Nu a renunțat definitiv. Consideră că o poate face paralel din dorința de a ajuta unii oameni.

Deși a declarat că vrea să joace într-o dramă, rolul de acum este tot într-o comedie romantică deoarece a citit patru- cinci scenarii și acesta i-a plăcut cel mai mult.

Spune că este pasională și deloc fricoasă.

Erkenci Kuş - Actori F-1qth10

https://viatacuaromadecafea.com/2018/07/15/daca-nu-ar-fi-fost-actrita-ar-fi-ales-avocatura/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 06 Aug 2018, 11:35 am

Erkenci Kuş - Actori F12f8710

Ajunsă la cinci milioane de urmăritori pe Instagram, Demet Özdemir a mulțumit fanilor postând un video simpatic.

https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/04/ca-la-5-000-000/

Vă mulțumesc! Cât de norocoasă sunt… Zilele acestea înțeleg mai bine cât de bun e drumul pe care mă aflu… Vă iubesc foarte mult. „

Iar pe Cey Cey l-a luat drept om de bază la exemplificare! :)))

„E mâna mea, e brațul meu, Anıl Çelik.”

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 06 Aug 2018, 11:38 am

Can Yaman a ieșit cu mama sa la o cafea. El pare că bea ceai, iar mama cafea. Dar ce contează?

Chiar Güldem Can scrie, în postarea de pe Instagram că se simte foarte bine deoarece este cu fiul ei.

Can Yaman este singur la părinți.

Părinții s-au despărțit când el era mic și, declara, în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru Hürriyet, nici nu-și amintește cum erau ai lui căsătoriți. În cursul săptămânii locuia cu mama, iar la sfârșit de săptămână cu tatăl lui.

Mama s-a recăsătorit.

Tatăl său a vrut ca el să studieze Dreptul. „Fii avocat, apoi să faci ce vrei.„ i-a spus. Nu a renunțat la avocatură, dar a făcut o pauză la a se prezenta la procese. Împreună cu doi prieteni foarte dragi, Yaman are un birou de avocatură în Kartal/Istanbul.

Chiar dacă s-au despărțit, părinții l-au educat foarte bine.

Erkenci Kuş - Actori Qsfhl010
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 06 Aug 2018, 11:39 am

Erkenci Kuş - Actori 570b9410

A absolvit Liceul Italian pe primul loc. De asemenea, a absolvit cu succes Facultatea de Drept. „Citeam notițele de două-trei ori și eram cel mai pregătit pentru examen„.
Este foarte gelos. Spune că este în natura celor din zodia scorpionului să fie geloși.
Știe limba italiană avansat și visează să joace într-un film al lui Ferzan Özpetek (regizorul turco-italian al filmului „Roșu de Istanbul„ cu Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç în distribuție)
Gătește bine. Cel mai bine gătește sarmale în foi de viță.
A fost un copil căruia îi plăcea să studieze și să facă sport.
A jucat baschet în liceu și atât de bine încât a studiat la universitate cu bursa de la baschet.
Cea mai lungă relație de dragoste a durat un an.
Poartă la picior 46 și îi este cam greu să găsească încălțăminte. Are umerii largi și când găsește ceva potrivit pentru umeri, îmbrăcămintea îi vine largă în talie.

https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/04/can-yaman-si-mama-lui/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 06 Aug 2018, 11:41 am

După ce au apărut imaginile cu Demet Özdemir ca dansatoare într-o emisiune TV în care era invitată o cântăreață de muzică populară, ziarele mondene au scris articole în ideea „Ce a fost și unde a ajuns.„. (Takvim) și au existat tot felul de comentarii.

Seçkin Özdemir, iubitul îndrăgitei actrițe, le-a răspuns cârcotașilor prin intermediul Twitter:

„Este foarte frumos să câștigi banii prin muncă. Recomand tuturor.

https://www.facebook.com/serialesitelenovele/videos/1082418028582873/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 22 Aug 2018, 11:31 am

Erkenci Kuş - Actori Bandic10

„Întreaga echipă a fost cucerită de energia lui Can Yaman, încă de cum a intrat, în camera de hotel unde îl așteptam, spunând “Helloooo!”. Prin rolul Can Divit, din serialul „Erkenci Kuș/Pasărea Matinală„, unde împarte rolul principal cu Demet Özdemir, tânărul actor-stea de 29 ani, se poziționează într-un loc distinct față de ceea ce a realizat până acum și a intrat în radarul altor segmente de public, fiind o personalitate compatibilă cu numele și prenumele său. Vorbind despre viața sa, a mărturisit că totul a evoluat rapid, iar nou ne-am sos pălăria în fața disciplinei pe care și-a impus-o încă din copilărie.„

„După ce și-a arătat personalitatea de luptător în școală și viața sportivă, avocatul Can Yaman a făcut ca aceasta să se simtă și în viața sa profesională. Cariera sa de actor a început cu serialul „Gönül işleri”, iar, de nouă săptămâni, a devenit stea cu ‘Erkenci Kuş’. A devenit fenomen cu stilul, limbajul trupului și atitudinea sa, întocmai cum și le-a imaginat. Pentru că îi place să facă totul foarte repede și obișnuit ca totul să i se întâmple brusc, Can Yaman își iubește până și greșelile care îl duc spre mai bine.„
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 22 Aug 2018, 11:46 am

Can Yaman a acordat un interviu pentru RaniniTV.

https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/14/sunt-norocos-ca-joc-cu-demet/

http://www.ranini.tv/roportaj/32626/1/can-yaman-romantik-komedi-dizilerine-klise-denmesini-sacma-buluyorum

Actorul a mărturisit că look-ul lui Can Divit a fost ideea lui în totalitate.

„Actoria necesită obișnuința cu diverse roluri și look-uri, Treaba noastră este să ne schimbăm și să ne obișnuim cu asta. Să ne îmbrăcăm cu diferite identități și să le simțim. Mi-am dorit o astfel de schimbare și un astfel de look. Accesoriile, părul, barba, tatuajul, toate au fost ideile mele, am convins echipa și regizorul să le accepte și am început munca în acest sens. Nu m-a obligat nimeni. Întotdeauna, am fost atent ca, la fiecare rol, să apar cu un look diferit în fața publicului. Întotdeauna am respins ideea de a mă repeta.„

Întrebat „Dacă ar fi să-i dați lui Can Divit un sfat în legătură cu Sanem, care ar fi acela?„, Can Yaman a răspuns:

„Gestionează-ți sentimentele, mai avem multe episoade.„ i-aș fi spus (și râde)

Dar dacă ar trebui să-i dați lui Sanem un indiciu deosebit de important despre Can Divit, ce i-ați fi spus?

„Uită-te la tatuajul lui, la colier, la inel, la spiritul lui, la faptul că nu poate sta locului, îl vei găsi pe Albatros.„

Can Yaman a mai declarat: „Mi se pare absurd să se spună că serialele comedii romantice sunt clișee. Clișee sunt, de fapt, comentariile care se fac în această privință. Dacă pentru un film de război nu spunem că avem iarăși săbii și sânge, așa cum pentru filmele spațiale nu spunem că toate sunt la fel, se știe și situația comediilor romantice.Sunt diferite interpretările și performanțele. Acesta este secretul jobului nostru. E ca și cum unul cântă un cântec și nu-l asculți, vine altul și-l cântă și îți place foarte mult.

Ce fel de parteneră de rol este Demet?

„Demet este o persoană minunată, o excelentă parteneră. Energia ei este foarte înaltă, adaugă foarte mult scenei interpretate, este o actriță care comunică foarte bine pe scenă. Acesta este un joc de echipă. Eu și Demet, adăugăm o mulțime de chestii nescrise scenelor jucate, improvizăm. Regizorul caută să obțină cea mai bună performanță de la noi. Are încredere și ne lasă liberi în intervențiile în care avem dreptate. Sunt norocos că joc cu Demet. Cu o parteneră nepotrivită, performanța scade și joci prost.„ a mărturisit Can Yaman.

Erkenci Kuş - Actori 20180819

Erkenci Kuş - Actori 20180820

Erkenci Kuş - Actori 20180821

Erkenci Kuş - Actori 20180822

Erkenci Kuş - Actori 20180823

Erkenci Kuş - Actori 20180824

Erkenci Kuş - Actori 20180825

Erkenci Kuş - Actori 20180826
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 26 Aug 2018, 10:18 am

Nu mă îndrăgostesc ușor
https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/25/nu-ma-indragostesc-usor/
Într-un interviu acordat unei reviste, Can Yaman a răspuns curiozității cititorilor. Prin personajul din ‘Erkenci Kuş/Pasărea Matinală’, el a reușit să atragă atenția publicului devenind stea la 28 de ani.
Acesta a mărturisit că, dacă lui îi este bine, filmează ore în șir fără să reclame ceva anume. S-a întâmplat să lucreze 17 ore și după doar 3 ore de somn la platouri.
A recunoscut că îi place să doarmă: „Ce bine era dacă nu-mi plăcea atât de mult somnul. Nu sunt deloc matinal. E o diferență foarte mare între Can de dimineață și Can de seară. Când se întunecă, mi se schimbă starea de spirit, sunt mai bine. Nu sunt pasăre matinală, ci pasăre de noapte. Și nu suport foamea și căldura.„ a spus Can Yaman.
Despre partenera de rol, Demet Özdemir, a spus: „Cu Demet mă înțeleg foarte bine. Suntem compatibili încă din prima zi. Este o parteneră minunată. Este o actriță fooarte bună. Este un om foarte bun. Poate să improvizeze foarte rapid. Este energică, așa cum sunt eu. Nu am văzut-o să obosească. Nu am mai întâlnit o femeie spirituală cum e ea.„
Can Yaman a vorbit și despre dragoste:  “Nu-mi amintesc prima dragoste. Sunt de părere că dragostea se trăiește o singură dată în viață. Nu te îndrăgostești una-două. Nu sunt un tip simplu pentru a mă îndrăgosti ușor. Să nu spun acum dacă sunt sau nu îndrăgostit. Rămâne la mine..„
„Sigur că e important fizicul persoanei. Mâinile, privirea, expresivitatea, părul, parfumul trebuie să-mi placă, dar pe mine mă afectează mai mult atitudinea. Căsătoria și copilul nu par a fi prea departe. Se poate întâmpla deodată…„
Sursa: Gecce.com

Erkenci Kuş - Actori 7bcde810
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 26 Aug 2018, 10:19 am

„După un reportaj fluent și un shooting plăcut, ne-a impresionat interesul cititorilor noștri și al utilizatorilor din social media. Video-ul din BACKSTAGE va fi, în această seară, difuzat în contul revistei Hello.  Can Yaman este, așa cum am spus-o și în intro-ul reportajului, este precum numele și prenumele său (Yaman= foarte inteligent și capabil/ Can= suflet, viață). În primul rând, este foarte muncitor. Să fii și sportiv profesionist   și un elev/student de succes  nu e ușor. Și, pe de o pare,să citești  Schopenhauer, Yalom  Profesorul de matematică citea întâi lucrarea lui și o folosea drept model de răspuns corect pentru elevi. Acum, de pildă, e greu de filmat 17 ore, dar nu zice nimic. Spune că este obișnuit să ia decizii bruște în legătură cu viața lui. Să sperăm că și deciziile pe care le va lua de acum încolo, îi vor aduce noroc și îi vor deschide noi porți.

Erkenci Kuş - Actori H10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 26 Aug 2018, 10:21 am

Can Yaman Röportajı

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 31 Aug 2018, 11:03 am

Prima ceartă sau oboseală?

Erkenci Kuş - Actori Dbteji10 Erkenci Kuş - Actori T7tdrn10

Demet Özdemir și Seçkin Özdemir sunt împreună de trei luni.
Cei doi au fost surprinși în Etiler, loc de unde au plecat, cu un taxi și deloc zâmbăreți, la trei noaptea.

https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/30/prima-cearta-sau-oboseala/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 31 Aug 2018, 2:00 pm

TURCĂ SAU MATEMATICĂ?
AGLOMERAȚIE SAU SINGURĂTATE?
A TRĂI LA ORAȘ SAU A ÎMBĂTRÂNI ÎNTR-O COMUNĂ DE LA ȚĂRM DE MARE?
BUCĂTĂRIA ITALIANĂ SAU MÂNCĂRURILE ALBANEZE?
TWITTER SAU INSTAGRAM?
PISICĂ SAU CÂINE?
MICHAEL JORDAN SAU LEBRON JAMES?
INTELIGENȚĂ SAU DILIGENȚĂ?
EVADAREA ÎN NATURĂ SAU ZBORUL ÎN COSMOS?
COMEDIE SAU DRAMĂ?
DETALII SAU FOTOGRAFII MARI?
DECIZIE PRIN GÂNDIRE SAU ÎNCREDERE ÎN INSTINCT?
PASĂRE MATINALĂ SAU DE NOAPTE?

https://viatacuaromadecafea.com/2018/08/28/13-qa-cu-can-yaman/

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Sept 2018, 9:14 am

Erkenci Kuş - Actori Hj10

„ Toți suntem frumoși, toți avem succes, toți suntem buni.  Tu privește eu-rile din tine și nu uita că ochii tăi sunt cei care îți arată lumea pe care o vezi.  Prinde și trăiește fericirea.

https://www.instagram.com/p/BnKBw-zl7DE/?utm_source=ig_embed
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Sept 2018, 9:25 am

https://www.instagram.com/p/BnI5IfBFaGX/?utm_source=ig_embed

Cum a fost shooting-ul, Demet?

A fost super. A decurs minunat. Mă veți vedea într-o ipostază în care într-adevăr nu m-ați văzut niciodată. Echipa a fost minunată. Ne-am distrat și am râs foarte mult. Fotografiile sunt foarte frumoase. Suntem foarte împăcați cu ce am făcut și sper să vă placă și vouă foarte mult. Chiar dacă afară e foarte cald, noi am filmat/fotografiat într-o atmosferă foarte frumoasă. Așteptăm cu emoșie coperta lunii septembrie.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 14 Sept 2018, 10:08 am

Demet: Putem vorbi două minute?

Can: (își ascultă prorbabil vocea interioară: Toată lumea știe că două minute…. și apoi nu se mai înțelege

Demet: Vorbim două minute?

Can: …

Voce: 3, 2. 1 TEB (denumirea prescurtată a băncii) pe mobil.

Can: Noi nu avem de pierdut nici măcar două minute.

Demet: De ce?

Can: Pentru că e bine cu TEB pe moobil.

..

Can: Eu nu merg la filială!

Can: Pentru ca timpul să treacă cu tine…

Can: La aeroport, nu așteptăm la rând.

Can: Pentru că vreau să zburăm imediat.

Can: Nu dau bani pe EFT și transfer.

Strâng bani liniștit.

Can: Pentru visurile noastre, pentru copiii noștri.

Demet: Putem vorbi două minute?

Can: Vrei să fii soția mea?

Voce: TEB pe mobil există pentru a câștiga timp și bani.

Există pentru un viitor frumos împreună.

Demet: Vorbim două minute? (și face cu ochiul)
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 28 Sept 2018, 2:14 pm

https://www.instagram.com/p/BoB4bi5B6IW/

Erkenci Kuş - Actori Hjkl10
Admin_dea05
Admin_dea05