2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
victorelalove
DENISA
6 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 13 Mai 2019, 8:41 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Turkey has a new favorite Akın Akınözü
The young Turkish actor Akın Akınözü, who interprets the character of the Hercai character, has climbed to the top of the list when it comes to the most wanted men in Turkey. Namely, the audience, especially the female part, was surprised to see the attractive screens on the "small screens", who with their appearance and acting attracted the attention of many ladies. In addition to being successful in acting, Akin is a very talented mathematician who has earned the title of professor at the prestigious American University of Berkeley. Judging by its great popularity, especially in recent months, many ladies are of the opinion that Akin could soon become number one in Turkish cinema.
The young Turkish actor Akın Akınözü, who interprets the character of the Hercai character, has climbed to the top of the list when it comes to the most wanted men in Turkey. Namely, the audience, especially the female part, was surprised to see the attractive screens on the "small screens", who with their appearance and acting attracted the attention of many ladies. In addition to being successful in acting, Akin is a very talented mathematician who has earned the title of professor at the prestigious American University of Berkeley. Judging by its great popularity, especially in recent months, many ladies are of the opinion that Akin could soon become number one in Turkish cinema.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
HAZAR : Ce cauți tu aici?
MIRAN : Am venit sa o iau pe Reyyan.
HAZAR : Imi spui fara rusine ca ai venit aici sa o iei pe Reyyan, a?
Cine esti tu? Cu drept vi sa o iei?
AZAT : Lasa-l, unchiule. Nu merita sa discuti cu acest nemernic.
HAZAR : Tu ce cauți aici?
AZAT : Unchiule, voiam sa vorbesc cu Reyyan ..
HAZAR : Eu imi ascund fiica de voi si amândoi veniți dupa ea. Vreti sa ma înnebuniți?
MIRAN : Tu mi-ai încredințat-o pe Reyyan.
HAZAR : Acea încredințare a luat sfârșit. Ar trebui sa iti spun unde este locul unui copil? Aici este. Aici
*in inima*
Parintii isi păstrează copiii in inimile lor. Acesta este cel mai curat, sigur si onest loc. Apoi isi încredințează copilul celui care il va salva in inima lui. Eu ti-am încredințat fiica, intr-o rochie de mireasa albă, ca sa o păstrezi in inima ta. Sa o protejezi mereu, sa o iubesti si sa ai încredere in ea, insa tu mi-ai distrus fiica si ne-ai ars inimile.
Inima ta inca nu s-a răcit? Cand o sa te opresti? Cand?
Te joci cu focul, Miran Aslanbey. Răbdarea mea se termina. Vei sta departe de noi si nu te vei atinge de familia mea.
*Hazar ia fetele si pleaca*
MIRAN : Tatăl meu nu m-a putut păstra in inima lui. Eu nu stiu cum un tata isi iubeste si isi protejează copilul.
Din cauza ta, Hazar Sadoglu! Nu mi-am cunoscut nici mama, nici tatăl. Acum spune-mi : cine are inima de piatra? Spune!
HAZAR : Ti-am spus adevarul. Dar daca in continuare vrei sa ma urăști... urăște-ma. Pentru ca eu te urăsc.
De acum, esti cel mai mare dușman al meu, Miran Aslanbey!
Sa nu cumva sa uiți asta. Nu te mai apropria de fiica mea.
MIRAN : Am venit sa o iau pe Reyyan.
HAZAR : Imi spui fara rusine ca ai venit aici sa o iei pe Reyyan, a?
Cine esti tu? Cu drept vi sa o iei?
AZAT : Lasa-l, unchiule. Nu merita sa discuti cu acest nemernic.
HAZAR : Tu ce cauți aici?
AZAT : Unchiule, voiam sa vorbesc cu Reyyan ..
HAZAR : Eu imi ascund fiica de voi si amândoi veniți dupa ea. Vreti sa ma înnebuniți?
MIRAN : Tu mi-ai încredințat-o pe Reyyan.
HAZAR : Acea încredințare a luat sfârșit. Ar trebui sa iti spun unde este locul unui copil? Aici este. Aici
*in inima*
Parintii isi păstrează copiii in inimile lor. Acesta este cel mai curat, sigur si onest loc. Apoi isi încredințează copilul celui care il va salva in inima lui. Eu ti-am încredințat fiica, intr-o rochie de mireasa albă, ca sa o păstrezi in inima ta. Sa o protejezi mereu, sa o iubesti si sa ai încredere in ea, insa tu mi-ai distrus fiica si ne-ai ars inimile.
Inima ta inca nu s-a răcit? Cand o sa te opresti? Cand?
Te joci cu focul, Miran Aslanbey. Răbdarea mea se termina. Vei sta departe de noi si nu te vei atinge de familia mea.
*Hazar ia fetele si pleaca*
MIRAN : Tatăl meu nu m-a putut păstra in inima lui. Eu nu stiu cum un tata isi iubeste si isi protejează copilul.
Din cauza ta, Hazar Sadoglu! Nu mi-am cunoscut nici mama, nici tatăl. Acum spune-mi : cine are inima de piatra? Spune!
HAZAR : Ti-am spus adevarul. Dar daca in continuare vrei sa ma urăști... urăște-ma. Pentru ca eu te urăsc.
De acum, esti cel mai mare dușman al meu, Miran Aslanbey!
Sa nu cumva sa uiți asta. Nu te mai apropria de fiica mea.
Traducere Alexandra, grup Hercai
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:
Asta e photoshop.
Admin_dea05- Admin
Citate din carte
Sursa : hercairomania instagram
Sursa : hercairomania instagram
Admin_dea05- Admin
Tânărul actor turc Akın Akınözü, cel care interpretează personajul principal în Hercai, a urcat pe primul loc în lista celor mai apreciați bărbați din Turcia. Și anume, publicul, în special cel de sex feminin, a fost surprins să vadă un personaj atât de atractiv pe micile ecrane, prin apariția și prestația lui a atras atenția multor femei. Pe lângă faptul că a reușit să joace foarte bine , Akin este un matematician foarte talentat care a câștigat titlul de profesor la prestigioasa Universitate Americană din Berkeley. Judecând după marea popularitate căștigată , mai ales în ultimele luni, multe femei sunt de părere că Akin ar putea deveni în curând numărul unu în cinematografia din Turcia .
bună seara fetele !!!!
Story Ahmet (Azat) cu Ebru
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240610%2F744b3919ba07a6a392%2Fpl_wall_-74204908
A: Ebru ?
E: Ce este?
R: Aici este telefonul tău ?
E: Lăsă-mi telefonul în pace !!!
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240610%2F744b3919ba07a6a392%2Fpl_wall_-74204908
DENISA a scris:bună seara fetele !!!!
[url=https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240610%2F744b3919ba07a6a392%2Fpl_wall_-74204908]https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456240610%2F744b3919ba07a6a392%2Fpl_wall_-74204908[/url
Bună!... Da să-i lase....si ieri a făcut un story de pe telefonul ei..... ....De două ori pana acum i-a folosit telefonul....
Admin_dea05- Admin
eu cred că ei caută altceva prin telefonul ei cupidon cupidon
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:eu cred că ei caută altceva prin telefonul ei cupidon cupidon
Singura barfa pe care am citit-o a fost asta de anul trecut din mai. ( sursa viatacuaromadecafea )
Daca era sa aibe o relatie sigur se aflau mai multe.
Tolga Sarıtaş (interpretul rolului principal din serialul “Söz”) și Ebru Şahin (interpreta rolului Burcu din serialul “İstanbullu Gelin”) au fost surprinși împreună de obiectivele camerelor de luat vederi.
Cei doi s-au distrat într-un club din Emirgan.
Spre dimineață, aceștia au plecat de acolo cu taxiul.
În urmă cu câteva luni, Tolga Sarıtaş avea o relație cu stilista İlknur Şeref.
Potrivit cotidianului hurriyet.com.tr, Tolga Sarıtaş și Ebru Şahin sunt la începutul relației.
Admin_dea05- Admin
Din nou filme fast s-au bagat peste cei de la despre seriale la fel cum au procedat si cu Erkenci Kus ( l-au tradus la inceput repede apoi fiind singurii care au ramas sa traduca nu s-au mai tinut de treaba si au ramas in urma cu serialul si ca sa-l poti urmari mai bagau si anumite reguli tampite) .....as prefera ca Georgiana de le Despre Seriale sa traduca in continuare dar sa vedem pana la urma ce decizie va lua....
Filme fast il pune pe parti....s-a postat prima parte din ep 9
https://filmefast.com/series/
Filme fast il pune pe parti....s-a postat prima parte din ep 9
https://filmefast.com/series/
Admin_dea05- Admin
- De pe la set, filmari ascunse.:
Eu acum am vazut ca Reyyan e in rochie alba...oare din nou accepta sa se marite cu Azat?????? ...innebunesc odata cu Miran
Admin_dea05- Admin
neața !!!!
da cred că Azat iar îi propune , sunt prea multe capturi cu ea și Azat //
Dea , biata fată e ocupată cu proiectul nu are timp de relații ( sau de făcut publice relații )
da cred că Azat iar îi propune , sunt prea multe capturi cu ea și Azat //
Dea , biata fată e ocupată cu proiectul nu are timp de relații ( sau de făcut publice relații )
https://vk.com/doc333075761_500309200?hash=1cdc2202548e856721&dl=201c715e2b2b04dedc
Rusoaicele spun că Miran ar divorța ( la musulmani cică dacă spui în public de 3 ori divorțez este ca și divorțat ) ea cică se căsătorește cu Azat iar Azat nu va mai dori să divorțeze
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Mai 2019, 10:17 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors