2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
victorelalove
DENISA
6 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
DENISA a scris:bună fetele !!
g]
Buna, Deni !
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05- Admin
sper să nu fie luați de val cu atâtea aprecieri din partea publicului
Ultima ora!
Schimbare de scenariu.
Nu se vor întoarce in Mardin pentru a filma ultimele secvente ale sezonului!
Cand au ajuns in Sanilurfa scenariul era clar, insa a suferit modificări in ultim moment : vor muta secventele ultimului episod in Gobeklitepe.
Seria semnată de MIA Yapim va prezenta cel de al 11-lea episod si finala sezonului cu scenele din Urfa.
Filmarile incep pe Strada 58, continua apoi la hotelul El-Ruha, Balikligol ( unde filmează in acest moment ), Seyir Tepesi si in cele din urma in Gobeklitepe.
Ce a spus, in aceasta dimineata, co-producatorul Samet Akadeniz cu privire la perioada de filmare din Urfa si finala sezonului :
Î : Cum ati găsit Șanliurfa?
R : Urfa este un loc superb. Este frumos, insa foarte aglomerat aici la Balikligol, asa ca vom merge sa filmam in Gobeklitepe. Gobeklitepe sa fie, un loc foarte frumos.
Intereseul oamenilor de aici este foarte mare, avem probleme din cauza mulțimii, insa asta ne face fericiti.
Î : Veți reveni in Urfa pentru filmari?
R : Cu siguranța vom reveni. In urmatoarele episoade intenționăm sa filmam din nou aici.
Î : Vor fi surprize in finala sezonului?
R : Mereu exista surprize in finala sezonului.
Sursa grup Hercai
Schimbare de scenariu.
Nu se vor întoarce in Mardin pentru a filma ultimele secvente ale sezonului!
Cand au ajuns in Sanilurfa scenariul era clar, insa a suferit modificări in ultim moment : vor muta secventele ultimului episod in Gobeklitepe.
Seria semnată de MIA Yapim va prezenta cel de al 11-lea episod si finala sezonului cu scenele din Urfa.
Filmarile incep pe Strada 58, continua apoi la hotelul El-Ruha, Balikligol ( unde filmează in acest moment ), Seyir Tepesi si in cele din urma in Gobeklitepe.
Ce a spus, in aceasta dimineata, co-producatorul Samet Akadeniz cu privire la perioada de filmare din Urfa si finala sezonului :
Î : Cum ati găsit Șanliurfa?
R : Urfa este un loc superb. Este frumos, insa foarte aglomerat aici la Balikligol, asa ca vom merge sa filmam in Gobeklitepe. Gobeklitepe sa fie, un loc foarte frumos.
Intereseul oamenilor de aici este foarte mare, avem probleme din cauza mulțimii, insa asta ne face fericiti.
Î : Veți reveni in Urfa pentru filmari?
R : Cu siguranța vom reveni. In urmatoarele episoade intenționăm sa filmam din nou aici.
Î : Vor fi surprize in finala sezonului?
R : Mereu exista surprize in finala sezonului.
Sursa grup Hercai
Admin_dea05- Admin
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Prințesa Maria a Romaniei s-a întâlnit cu echipa #Hercai.
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1288136124677728/
https://www.facebook.com/140485926109426/posts/1288136124677728/
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 23 Mai 2019, 10:53 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
bună seara !!!!
o întrebare , după ce criterii schimbă scenariu ?? în funcție de ce se scrie în lumea virtuală ?? în funcție de ce se întâmplă la filmări ????
o întrebare , după ce criterii schimbă scenariu ?? în funcție de ce se scrie în lumea virtuală ?? în funcție de ce se întâmplă la filmări ????
DENISA a scris:bună seara !!!!
Bună, Deni!... probabil sunt pe acolo peisaje frumoase și mai cred ca o fac și pentru a se pregăti pentru toamnă...nu vezi ca sunt din ce in ce pe lângă fani....așa se așteaptă ca si de la toamnă să intre cu reating mare....
Admin_dea05- Admin
Dea îți amintești că și la Asi schimbau în funcție de ce se scria pe net ???
la final de sezon cred că va rămâne în aer povestea lor , în Asi fu cu zumzet de poliție și cu focuri de armă . în Fatmagul , Kerim fu arestat , în 1001 de nopți Onur fu lăsat cu ochii în soare la altar .....
la final de sezon cred că va rămâne în aer povestea lor , în Asi fu cu zumzet de poliție și cu focuri de armă . în Fatmagul , Kerim fu arestat , în 1001 de nopți Onur fu lăsat cu ochii în soare la altar .....
DENISA a scris:Dea îți amintești că și la Asi schimbau în funcție de ce se scria pe net ???
Aici probabil ramane pe patul de spital...
Da, la Asi mai ascultau și de fani.
Deni tu înțelegi ce vorbește cu prințesa asta a noastră?... vreau sa scriu in descrierea clipului pe facebook.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
https://www.instagram.com/p/BxzvL_yF3N_/?igshid=rx1omkfj7lz3
Frumoasă priveliște!
Frumoasă priveliște!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Bună dimineața, Ramona! Bine ai revenit ! Iti place filmul?costearamona a scris:buna fetele
Admin_dea05- Admin
Fetelor eu vă urez vizionare plăcută diseară! Sper totuși să intru și eu mai târziu că nu cred că voi avea răbdare să-l văd sâmbătă seară când mă voi reîntoarce acasă.
Admin_dea05- Admin
Altă filmare cu Mărioara noastră.
https://www.instagram.com/p/Bx1P98hARf6/?igshid=glw4prm9fm9w
https://www.instagram.com/p/Bx1P98hARf6/?igshid=glw4prm9fm9w
Admin_dea05- Admin
Cem Karci, regizorul Hercai :
"Echipa serialului Hercai, care a stratuleste in fiecare seara de vineri, a filmat noul episod in Gobeklitepe, acesta fiind primul si cel mai mare templu care a ajuns, in prezent, in patrimoniul UNESCO.
Atmosfera acestui patrimoniu magic, care a fost martor la istoria multor civilizații, i-a reunit azi pe actorii Hercai si Prințesa României.
Prințesa Maria, care se afla in Turcia pentru a face o varietate de vizite, s-a întâlnit cu echipa Hercai in timp ce se aflau in Gobeliktepe.
Prințesa, care i-a întâlnit pe actorii principali, echipa de producție si producatorul, a fost foarte interesată de Ebru Sahin si Akin Akinozu. De asemenea, aceasta a felicitat producătorul, Banu Akadeniz, pentru ca a scos acest serial.
Prima vanzare a serialului Hercai, care a provocat un mare interes in străinătate, a fost in România.
A fost o mare coincidenta ca seria Hercai si Prințesa României s-au întâlnit azi."
Sursa grup Hercai
"Echipa serialului Hercai, care a stratuleste in fiecare seara de vineri, a filmat noul episod in Gobeklitepe, acesta fiind primul si cel mai mare templu care a ajuns, in prezent, in patrimoniul UNESCO.
Atmosfera acestui patrimoniu magic, care a fost martor la istoria multor civilizații, i-a reunit azi pe actorii Hercai si Prințesa României.
Prințesa Maria, care se afla in Turcia pentru a face o varietate de vizite, s-a întâlnit cu echipa Hercai in timp ce se aflau in Gobeliktepe.
Prințesa, care i-a întâlnit pe actorii principali, echipa de producție si producatorul, a fost foarte interesată de Ebru Sahin si Akin Akinozu. De asemenea, aceasta a felicitat producătorul, Banu Akadeniz, pentru ca a scos acest serial.
Prima vanzare a serialului Hercai, care a provocat un mare interes in străinătate, a fost in România.
A fost o mare coincidenta ca seria Hercai si Prințesa României s-au întâlnit azi."
Sursa grup Hercai
Admin_dea05- Admin
Bună fetele !
Cred că le -a ieșit ălora inimile de sub tricouri când au auzit că ai noștri au cumpărat serialul.
Off va primi Miran cele 24 de ore ? Eu cred după promo ca DA.... dar dimineață când se va trezi va fi singur în cabană ... deși el își va pune aghiotanții să reconstruiaschă cabana nu îi va putea pansa rana lui Reyyan din acea dimineață și va fi și el părăsit de Reyyan precum a făcut el.
De va afla și că este fiul lui Hazar de la bunap samariteană, coana agăreasă atunci să vezi remușcări, și bocete că a păcătuit cu " sora" . Deși familia ei știu că nu au nicio legătură de sânge va tăcea din dorința de a îi despărți..... el se va îndepărta ,posibil să se facă mai " călău " în ochii lui Reyyan.
Cred că le -a ieșit ălora inimile de sub tricouri când au auzit că ai noștri au cumpărat serialul.
Off va primi Miran cele 24 de ore ? Eu cred după promo ca DA.... dar dimineață când se va trezi va fi singur în cabană ... deși el își va pune aghiotanții să reconstruiaschă cabana nu îi va putea pansa rana lui Reyyan din acea dimineață și va fi și el părăsit de Reyyan precum a făcut el.
De va afla și că este fiul lui Hazar de la bunap samariteană, coana agăreasă atunci să vezi remușcări, și bocete că a păcătuit cu " sora" . Deși familia ei știu că nu au nicio legătură de sânge va tăcea din dorința de a îi despărți..... el se va îndepărta ,posibil să se facă mai " călău " în ochii lui Reyyan.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 24 Mai 2019, 10:01 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors