2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+2
victorelalove
DENISA
6 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
La turcaleți mortul nu doar învie ci vine pe propriile picioare acasa... ce puțin ținu fericirea
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 31 Mai 2019, 10:29 pm, editata de 1 ori
De ar suferi așa toți nu ar mai exista femei maltratate
baba vrea sa il convingă ca Reyan îi e dușman iar el săracul zbiară că Hazar e dușmanul
baba vrea sa il convingă ca Reyan îi e dușman iar el săracul zbiară că Hazar e dușmanul
au fost mai multe momente cu cele două familioane decât cu cei doi porumbei ..... culmea nebuniei ar fi ca mama lui /mran să nu fie moartă ca în telenovele.. poate învie și va poveste cum a hărțuit-o socrela
Eu înca nu am ajuns acasă....sunt înca curioasă să văd tot episodul.....sf l-am vazut dar pe mute.DENISA a scris:au fost mai multe momente cu cele două familioane decât cu cei doi porumbei ..... culmea nebuniei ar fi ca mama lui /mran să nu fie moartă ca în telenovele.. poate învie și va poveste cum a hărțuit-o socrela
Admin_dea05- Admin
cred că am avut prea multe așteptări de la acest episod ,
aș fi vrut să văd mai multe secvențe cu cei doi , descoperindu-și alte
laturi ale personalității lor , Reyyan să descopere un Miran blând ,
capabil să iubească , mult mai uman , să descopere rănile lui sufletești produse
de bunică și cei din jur, să descopere un Miran capabil să primească iubirea
ei necondiționată și să aprecieze sentimentele ei curate . o Reyan căreia i se
poate arăta iubire nu doar din partea părinților și a surorii, să i se arate cât de
iubită este ptr inocența și puritatea ei sufletească... putea și el să o țină în brațe , să=i simtă
ritmul cardiac , poate le era și lor dor să simtă mirosul celuilalt , nu doar lui Azize de sor”sa
și ei la câte așteptări am avut mi-i arătă în toată splendoare lor pe cele două clanuri ,
care mai de care bocitoare și răcnitoare , cred că în cele 12 ep au epuizat stocurile farmaciilor din zonă
de lacrimi artificiale ,,,, pe Miran l-a operat cu cuțitul Reyyan dar Azat în spate fiind împușcat , a înviat ,
a venit pe piciorușle lui zvelte acasă și nimeni nu i-a scos glonțul.... or fi crezut că glonțul metal fiind îi dă greutate
baba Azize le spală creierul în masă frate .... când le vorbește parcă îi hipnotizează și toți spun ca ea.....
aveam mai multe așteptări și de la Firat dar și el e pămpălău ca și Azat ....
Amu îl țin ăștia pe Miran 3 luni ( toată vara ) cu mâna întinsă cu inelul așteptând un răspuns ...
răspuns ce nu m-ar mira să fie negativ și nu că Reyyan nu și-ar dori sau nu l-ar iubi dar ea încă
îl crede însurat cu ofilita dar malefica Gonul , plus ura familionului ei, plus recunoștința ptr
neputințele fratelui Azat , sa nu-și supere părinții ,, propriile ei dorințe rămân în aer .....
dacă tot a făcut hocus pocus preparatus și a reconstruit cabana ce amu e hotel de lux frate
puteau petrece o noapte acolo , împreună iar dimineață să nu plece , să vadă fata că el și=a îndreptat greșeala ....
rezistentă genă au cei născuți în Mydiat , mor învie rapid , operați pe viu cu satârul și rezistă
nu se infectează , pansați cu prosoape, împușcați , leșinați se ridică și merg mai departe ...
aș fi vrut să văd mai multe secvențe cu cei doi , descoperindu-și alte
laturi ale personalității lor , Reyyan să descopere un Miran blând ,
capabil să iubească , mult mai uman , să descopere rănile lui sufletești produse
de bunică și cei din jur, să descopere un Miran capabil să primească iubirea
ei necondiționată și să aprecieze sentimentele ei curate . o Reyan căreia i se
poate arăta iubire nu doar din partea părinților și a surorii, să i se arate cât de
iubită este ptr inocența și puritatea ei sufletească... putea și el să o țină în brațe , să=i simtă
ritmul cardiac , poate le era și lor dor să simtă mirosul celuilalt , nu doar lui Azize de sor”sa
și ei la câte așteptări am avut mi-i arătă în toată splendoare lor pe cele două clanuri ,
care mai de care bocitoare și răcnitoare , cred că în cele 12 ep au epuizat stocurile farmaciilor din zonă
de lacrimi artificiale ,,,, pe Miran l-a operat cu cuțitul Reyyan dar Azat în spate fiind împușcat , a înviat ,
a venit pe piciorușle lui zvelte acasă și nimeni nu i-a scos glonțul.... or fi crezut că glonțul metal fiind îi dă greutate
baba Azize le spală creierul în masă frate .... când le vorbește parcă îi hipnotizează și toți spun ca ea.....
aveam mai multe așteptări și de la Firat dar și el e pămpălău ca și Azat ....
Amu îl țin ăștia pe Miran 3 luni ( toată vara ) cu mâna întinsă cu inelul așteptând un răspuns ...
răspuns ce nu m-ar mira să fie negativ și nu că Reyyan nu și-ar dori sau nu l-ar iubi dar ea încă
îl crede însurat cu ofilita dar malefica Gonul , plus ura familionului ei, plus recunoștința ptr
neputințele fratelui Azat , sa nu-și supere părinții ,, propriile ei dorințe rămân în aer .....
dacă tot a făcut hocus pocus preparatus și a reconstruit cabana ce amu e hotel de lux frate
puteau petrece o noapte acolo , împreună iar dimineață să nu plece , să vadă fata că el și=a îndreptat greșeala ....
rezistentă genă au cei născuți în Mydiat , mor învie rapid , operați pe viu cu satârul și rezistă
nu se infectează , pansați cu prosoape, împușcați , leșinați se ridică și merg mai departe ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 01 Iun 2019, 12:35 am, editata de 2 ori
DENISA a scris:La turcaleți mortul nu doar învie ci vine pe propriile picioare acasa... ce puțin ținu fericirea
Iubita lui Akin nu-i urâtă...e chiar simpatică dar tot Ebru e mai frumoasă.... ..vedem in sezon 2....dar după mine slabe șanse să fie ceva între ei.
Admin_dea05- Admin
a adus-o la vizionare să vadă că nu a atins-o și nici nu a pupat-o pe Ebru
e păzit ca și Murat
e păzit ca și Murat
Din ce ai scris să înțeleg că au divorțat?
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:a adus-o la vizionare să vadă că nu a atins-o și nici nu a pupat-o pe Ebru
e păzit ca și Murat
Mie sincer după ce am văzut poza mi-a pierit cheful să mă uit la episod
Admin_dea05- Admin
a venit avocatul la vrăjitoarea de Gonul cu actele , ea a spus ca va semna și va căuta ea avocatul și se panică madam Sultan
eu zic că joacă bine împreună dar parcă lipsește acea trăire , acea sclipire să ducă cu gândul că ar putea fi ceva
De ce in primul s-au sărutat ..iar acum yok ....meritau și fanii un sarut să treacă vară mai repede
Admin_dea05- Admin
aaa deci nu-i sigur..în 3 luni se razgandesteDENISA a scris:a venit avocatul la vrăjitoarea de Gonul cu actele , ea a spus ca va semna și va căuta ea avocatul și se panică madam Sultan
Admin_dea05- Admin
un sărut ??? păi mie mi-ar fi trebuit să văd câte unul la fiecare 5 min și cred că nici atunci nu aș fi fost mulțumită
poate vor exersa în vară .. sărutul împreună să pară cât mai credibili
poate vor exersa în vară .. sărutul împreună să pară cât mai credibili
nu cred că acceptă ea atât de ușor divorțul , ceva pune la cale
Dacă permiteți vă spun povestea în sezonul 2 # Eu sunt autorul ...#
o să stea toată vara să aștepte un răspuns
ce pantofi ,,, moartea pasiunii avea Reyyan la cabană
ce pantofi ,,, moartea pasiunii avea Reyyan la cabană
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 01 Iun 2019, 1:03 am, editata de 1 ori
cică sezonul 2 începe pe 20 septembrie la ora 20:00 Wow pot să le spun ” adio ! ” până atunci îmi trece cheful , uit și poveste dar o uită și ei , își ies din stare , exagerat de lungă vacanța
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456241151%2Fa3fe59b8d8222af789%2Fpl_wall_-74204908
https://vk.com/dizimaniamiras?z=video-74204908_456241151%2Fa3fe59b8d8222af789%2Fpl_wall_-74204908
Echipa își ia la revedere de la telespectatori
https://vk.com/diziturk_hercia?z=video-172789114_456239263%2F83ea4945abea541ed6%2Fpl_wall_-172789114
https://vk.com/diziturk_hercia?z=video-172789114_456239264%2F33c46b7c2b16605dde%2Fpl_wall_-172789114
ce fețe au când aud că mai au voie să șadă o săptămână în conac
https://vk.com/diziturk_hercia?z=video-172789114_456239263%2F83ea4945abea541ed6%2Fpl_wall_-172789114
https://vk.com/diziturk_hercia?z=video-172789114_456239264%2F33c46b7c2b16605dde%2Fpl_wall_-172789114
ce fețe au când aud că mai au voie să șadă o săptămână în conac
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors