3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
5 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
aici se vede mai bine cum o atinge ,,, s-a cam electrocutat Tarzan ... Jane e purtătoare de electricitate
săracul , văruia/ vopsea pin casă și și=a amintit că trebuie să își facă freza , a ieșit pe fugă și a uitat să-și schimbe nădragii
DENISA a scris:Noul look
E gata de armată.
E simpatic...ii sta bine....să nu uităm bretonul....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
DENISA a scris:
săracul , văruia/ vopsea pin casă și și=a amintit că trebuie să își facă freza , a ieșit pe fugă și a uitat să-și schimbe nădragii
E la modă draga mea.... .... Îți mai aduci aminte cum ieșea Murat Yildrim pe vremea curcinei? Acum bărbatul e stilat are cine să aibă grijă de el.
Admin_dea05- Admin
Neața !
Da, e frumușel tuns , poate chiar mai frumușel, poate până în toamnă se ma rotunjește și la față că este prea ascuțit. Poate își ridică nițel și bretonul...
Vai Murat parcă era mereu fugit de acasă, ce era pe el era și în coșul de spălat,... amu vaz că îi plac și culorile deschise... e alt Murat .. a recăpătat look ul din Asi .
Zilele trecute chiar am revăzut câteva secvențe din Asi , parcă am un deja vu , sunt ceva ceva asemănări între cele două cupluri, de aveam noi în 2009 atâtea informații, atâtea poze .. la cât eram de dusă atunci... amu doar urmăresc după margine, nu mai am acea patimă.
Da, e frumușel tuns , poate chiar mai frumușel, poate până în toamnă se ma rotunjește și la față că este prea ascuțit. Poate își ridică nițel și bretonul...
Vai Murat parcă era mereu fugit de acasă, ce era pe el era și în coșul de spălat,... amu vaz că îi plac și culorile deschise... e alt Murat .. a recăpătat look ul din Asi .
Zilele trecute chiar am revăzut câteva secvențe din Asi , parcă am un deja vu , sunt ceva ceva asemănări între cele două cupluri, de aveam noi în 2009 atâtea informații, atâtea poze .. la cât eram de dusă atunci... amu doar urmăresc după margine, nu mai am acea patimă.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=323822205215839&id=272405873690806
DENISA a scris:Neața !
La Murat se vede acum ca si-a gasit intradevar jumatatea ....cu siguranta Murat si Tuba la vremea respectiva aveau o atractie reciproca altfel nu exista asa chimie inte Demir si Asi....eu asa gandesc si dupa 10 ani .... aceiasi chimie sau poate mai mare am vazut-o si la Defne si Omer ( Baris Arduc si Elcin Sangu ) .....eu altfel nu-mi explic, de ce nu vad o chimie intre Baris si noua partenera de serial....de ce nu am vazut chimie intre Elcin si Kivanc Tatlitug , serial care s-a incheiat acum.....
Acum o vad si la Reyyan si Miran , dar probabil Akin fiind implicat de foarte mult intr-o relatie o sa ramana doar cu uitatul ca de implicare nu cred ca vom vedea..... mai ales ca el pana acum nu s- a ascuns si in interviu a spus ca si-a gasit aleasa....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Exact ca și Murat, mi-am găsit jumătatea, ea e cea mai cea, nea intoxicat cu cel pilăfior și acei ardei cred că era atat de încordat mereu deoarece era constipat :rofl: amu e mai degajat , e mereu zâmbitor, nu pare a se teme de ce poate scăpa pe gură... acolo fuse mai mult decât chimie .. amu vorba ta e ceva dar vor ramâne cu privitul nu cred că va fi ceva..
buna , fetele !!
numai jumatati gasit pe aci . brava lor ...
ce mai faceti ?
numai jumatati gasit pe aci . brava lor ...
ce mai faceti ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Bună Vic ! Umblăm cu jumătăți de măsură, ce sa le facem dacă nu vor să formeze întregul...
Noi suntem bine, ne mai clătim ochii cu turcaleții dar fără să ne înfierbântăm prea tare. Dar domniile dumneavoastră ce mai fac ?
Noi suntem bine, ne mai clătim ochii cu turcaleții dar fără să ne înfierbântăm prea tare. Dar domniile dumneavoastră ce mai fac ?
Re: 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
E primul serial care vad asa ceva....ziua Si poze noi cu actori.
Acum sti ce face si pe unde se duc.
Deci Akin e la Izmir.
Ebru e cu impresarul.
De la Ebru alta poza de prin Mardin.
Hai ca nici fotograful nu se lasa si posteza astazi o poza cu ea și Ebru....ieri a postat una cu Akin.
Acum sti ce face si pe unde se duc.
Deci Akin e la Izmir.
Ebru e cu impresarul.
De la Ebru alta poza de prin Mardin.
Hai ca nici fotograful nu se lasa si posteza astazi o poza cu ea și Ebru....ieri a postat una cu Akin.
Admin_dea05- Admin
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
paî ce caută în Izmir
? Nu plecă în armată?
Ebru văz că ne urează o saptămână fericită , oare colegului îi ură armată ușoară ?
Bună Michi!
Fetele luminați-mă, astazi am vazut pe insta
un fragmențel din ep unu, în csre Yaran era
cu Melek și Reyan si facea vant la un foc si sare ceva pe rochia lui Reyyan , cred ca era înainte de cererea de soață dar am căutat ep unu și nu am vazut faza, mi-a scăpat sau nu fu faza la tv ?
? Nu plecă în armată?
Ebru văz că ne urează o saptămână fericită , oare colegului îi ură armată ușoară ?
Bună Michi!
Fetele luminați-mă, astazi am vazut pe insta
un fragmențel din ep unu, în csre Yaran era
cu Melek și Reyan si facea vant la un foc si sare ceva pe rochia lui Reyyan , cred ca era înainte de cererea de soață dar am căutat ep unu și nu am vazut faza, mi-a scăpat sau nu fu faza la tv ?
De pe insta lui mami. Si-a lasat odorul la cazarmă.....
Are poze cu el și din 2013 postate pe instagramul ei. Dacă vreți să le vedeti uitati-va la pozele ei.
Are poze cu el și din 2013 postate pe instagramul ei. Dacă vreți să le vedeti uitati-va la pozele ei.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors