Serialesitelenovelet
3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

5 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 Empty Re: 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 02 Aug 2019, 9:22 am

iulianagl a scris:
Hai că mă bag și eu poate iubi a fost așa pentru o vacanta. cupidon

E prea veche relația....
Ce a răspuns el la întrebarea din revistă cosmopolitan.

Care femeie are puterea să te facă să te îndrăgostești? Ce poți spune despre vorba, „ea este unică?”

Akin: Suntem toți în căutarea unui răspuns la această întrebare! Simt, că am găsit răspunsul, cu persoana cu care sunt în prezent. Și, în fiecare zi, repet că ,”ea este cea aleasă„: este acel zâmbet, sunt acele cuvinte, este acea privire…
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 Empty Re: 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Aug 2019, 10:09 am

Admin_dea05 a scris:

E prea veche relația....
Ce a răspuns el la întrebarea din revistă cosmopolitan.

Care femeie are puterea să te facă să te îndrăgostești? Ce poți spune despre vorba, „ea este unică?”

Akin: Suntem toți în căutarea unui răspuns la această întrebare! Simt, că am găsit răspunsul, cu persoana cu care sunt în prezent. Și, în fiecare zi, repet că ,”ea este cea aleasă„: este acel zâmbet, sunt acele cuvinte, este acea privire…
Mai vede.! cupidon
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 02 Aug 2019, 8:24 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 02 Aug 2019, 8:26 pm

Dea , simte el dar poate nu o
fi simțit bine... amu cred că sunt pe cale
să treacă simțămintele.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 02 Aug 2019, 10:27 pm

DENISA a scris:Dea ,  simte  el  dar  poate    nu  o
fi  simțit  bine... amu  cred  că  sunt  pe  cale
să  treacă  simțămintele.
vom vedea pe parcurs.... Smile ...acum ca e faimos să vedem cum sta cu gelozie

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 02 Aug 2019, 10:32 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 02 Aug 2019, 10:31 pm

iulianagl a scris:
Mai vede.! cupidon

Să vedem....

Tu nu sti ce a făcut duduia....de ziua lui Ebru și-a făcut apariția.....ne-a stricat tot cheful....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 6:54 am

Admin_dea05 a scris:

Să vedem....

Tu nu sti ce a făcut duduia....de ziua lui Ebru și-a făcut apariția.....ne-a stricat tot cheful....
Buna dimi!Ei da!Înseamnă că e pusa pe fapte mari. stupid
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 6:59 am

Ebru e atât de dulce, îmi place mult de ea. 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 7:23 am

DENISA a scris:Dea ,  simte  el  dar  poate    nu  o
fi  simțit  bine... amu  cred  că  sunt  pe  cale
să  treacă  simțămintele.
Bine ai zis!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 7:53 am

iulianagl a scris:Ebru e atât de dulce, îmi place mult de ea. 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 283516

Neața! Și mie imi place mai mult de ea decât de Akin....Asta dacă ar trebui să aleg între ei.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 7:58 am

Admin_dea05 a scris:

Neața!  Și mie imi place mai mult de  ea decât de Akin....Asta dacă ar trebui să aleg între ei.
3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 131747
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 9:22 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 9:40 am

Admin_dea05 a scris:
Deci nu este timp să împartă amintiri.Dar are să înțeleg. 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 918686
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 11:09 am

Admin_dea05 a scris:
Buna seara!Bine ai venit!
Ce ai vrea sa spui?Este un model ce-l preferi?
Este un model ce-l prefer.Vom vedea.Va fi o noapte frumoasa.Si va fi o oportunitate pentru mine să mă relaxez.Apoi maratonul va începe.
Este sezonul vacanțelor.Ce faci?
Voi incerca să mă odihnesc cat mult pot.
Plănuiești să-ți petreci vacanta in Istanbul?
Cel mai mult voi sta in Istanbul.Dar voi merge ocazional și în alte locuri.
Tocmai ce ai venit din armata.Ai amintiri pe care le poți împărtăși?
Nu avem prea mult timp să spun o amintire.
Daca ai ceva micuț pe care să-l împărtășești, te ascultam.
Ei bine, "într-o coajă de nucă", a fost o experiență minunată, pe care cineva poate sa o aibe odată în viața.Si am petrecut-o bine.
Deci o recomanzi?
Ce vrei sa spui sa o recomand?Adică, este o datorie pe care fiecare trebuie sa o facă, in opinia mea este un loc în care toți trebuie sa o experimenteze.Multumesc!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 11:49 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 2:36 pm

Admin_dea05 a scris:

Buna ziua!
Ce ai vrea sa spui despre aceasta seara?
Sunt asa de fericita si emotionata!Asta de fapt o sa fie primul meu premiu.Este o onoare sa fiu considerata vrednica de acest premiu.Asa ca astept nerabdatoare si emotionata.
In trecut te-ai gandit la asta?Ca vei castiga un premiu?Ai visat la asta?
Oricine este in industria asta, trebuie sa se fi gandit la asta.
Care este cel mai mare premiu la care ai visat sa-l castigi?
Vom vedea despre ce o sa se intample.
Deci vom vedea odata ce-l primesti?
Da!
Ti-ar placea sa vorbesti despre schimbare?Adica din perspectiva unei ocazii diferite la un aspect nou.Ai avut o multime de comentarii bune.
Da, umm...In scurt timp m-am alaturat unei familii frumoase.Si cred ca am obtinut lucruri bune.Si cred ca, in afara de succesul serialului nostru, dragostea aratata de fani, sta schimbarea noastra.Suntem intr-o calatorie frumoasa.Sper sa fie si mai bine.
Oamenii din regiune au avut un intens interes in serial.
Da!Am avut o multime de oaspeti din strainatate si din tara noastra si ma bucur ca ne iubesc frumos si pasional.Acum totul merge foarte bine.
De fiecare data este o multime imensa la filmul tau.Mereu vin oameni?
Se intampla de fiecare data.Uneori am avut dificultati sa filmam o scena.
In vara asta, in timp ce s-a filmat filmul, am auzit ca a fost o multime enorma.Un conflict intre oameni si serviciul de paza.I-ati separat.
Nu, nu a fost mare lucru.Am avut oaspeti pe platou si am facut tot posibilul sa-i primim.
Bine, ce fel de surprize ii asteapta pe fani in noul sezon al serialului?
Din moment ce sunt surprize, nu pot sa le spun.Dar lucruri bune sunt de asteptat.Pot sa astepte cu emotie.
Poti sa dai cateva detalii?
Nu, hai sa nu dam mici detalii.
Va fi Hercai un Hercai?(indecis)
Nici un singur secret nu a fost dezvaluit.Doar asta pot sa spun.Vor trebui sa se uite in continuare.
Despre schimbarea in parul tau?
Este la fel.De fapt, totul e la fel.
Partenerul tau a fost sa faca serviciul militar si s-a intors.
Da!A fost si s-a intors, nu am nimic de spus despre asta.
Ce spui despre chimia voastra?Voi doi ati devenit un cuplu foarte bun.
Oamenii ne plac impreuna, ca parteneri.Si daca putem reflecta acea iubire si acele sentimente profunde pe ecran si sa facem oamenii sa simta toate astea, atunci pentru noi este extrem de motivant.Da, le place cuplul, Miran si Reyyan, au acum o chimie buna.Asa ca, multumim tuturor!
Noi reprezentam femeile aici ca un canal.Ca femeie ce ai vrea sa le spui?
Ca femeie..Pentru inceput, in serial, de fapt povestim povestea care stiu ca se intampla in viata reala, din care am primit mesaje de la oameni.Ca femeie este foarte pretios pentru mine sa fiu capabila sa fiu vocea, inima, povestea si o demonstratie pentru ele.Deci doresc pentru fiecare femeie sa vada lumina din ele si sa dezvaluei potentialul lor, fara sa le fie teama de cineva sau de ele insasi.
In regula.Multumim!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 03 Aug 2019, 7:31 pm

ce hotărât lovește

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 03 Aug 2019, 7:51 pm

DENISA a scris:ce   hotărât   lovește

Vrea să fie in forma...la butonat telefonul când e langa iubi! cupidon
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 8:54 pm

iulianagl a scris:
Vrea să fie in forma...la butonat telefonul când e langa iubi! cupidon

vrea sa fie in forma pentru Ebru .... 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 131747

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 9:02 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 9:03 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 03 Aug 2019, 11:13 pm

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 04 Aug 2019, 9:23 am

[quote="Admin_dea05"]

vrea sa fie in forma pentru Ebru .... 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 29 131747

[/quote
Buna dimi, am auzit că ei nu prea se înțeleg bine și că din cauza asta nu au mai filmat reclamă, zicea cineva pe fb.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 04 Aug 2019, 10:21 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:

[/quote
Buna dimi, am auzit că ei nu prea se înțeleg bine și că din cauza asta nu au mai filmat reclamă, zicea cineva pe fb.

Nu crede tot ce se spune pe facebook....

Eu stiu doat atat..

Brandurile îi vor ca imagine
Compatibilitatea din serialul ‘Hercai’ le-a adus faimă, dar și oportunități de colaborare în domeniul publicitar,
Companiile sunt interesate ca Ebru Şahin și Akın Akınözü să le promoveze brandurile.
GECCE scrie că nici ei nu ar fi împotriva unei astfel de colaborări și vor fi la masa negocierilor în zece zile.
Sursa: viatacuaromadecafea

...nu cred ca nu ar accepta mai ale ca sunt la inceput de drum....vom vedea... bine, de atunci nu am mai vazut nici o stire sigura si a trecut o luna de la stire....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 04 Aug 2019, 10:27 am

Admin_dea05 a scris:

Nu crede tot ce se spune pe facebook....

Eu stiu doat atat..

Brandurile îi vor ca imagine
Compatibilitatea din serialul ‘Hercai’ le-a adus faimă, dar și oportunități de colaborare în domeniul publicitar,
Companiile sunt interesate ca Ebru Şahin și Akın Akınözü să le promoveze brandurile.
GECCE scrie că nici ei nu ar fi împotriva unei astfel de colaborări și vor fi la masa negocierilor în zece zile.
Sursa: viatacuaromadecafea

...nu cred ca nu ar accepta mai ale ca sunt la inceput de drum....vom vedea... bine, de atunci nu am mai vazut nici o stire sigura si a trecut o luna de la stire....
Mersi!Sincer nu vreau că Ebru sa fie cu Akin dar nici sa nu se înțeleagă pe platou.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum