Serialesitelenovelet
  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. BERGUZAR KOREL

+16
costina
chrisa
irinast
anna
carmen_
iulia80
GUMUS-NOOR
angelica_g
cris79
elena50
Hatice2J
vivi
iulia1965
octaviana1989
florina1989
dea05
20 participanți

Pagina 30 din 44 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul

In jos

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Empty Re: 1. BERGUZAR KOREL

Mesaj Scris de anna Mar 19 Iul 2011, 7:06 pm

Bergüzar Korel - De la tine am învăţat...

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 1_23_01_10_9_14_02_2

De la tine am învăţat...

Când tu ai plecat, eu am rămas o pasăre cu aripa frântă.
Am încetat să vorbesc, am renunţat la cuvintele mele.
Iată, voi rupe întunericul
din timpul nopţii...

Când ieri devine trecut,
Când inima este prea plină pentru a mai primi durere,
Când întoarcerea ta "devreme" devine târzie,
Am să învăţ să tolerez...

Am fost oarbă, mi-am ascuţit vederea
Am învăţat să te uit...

Când nu erai acolo, am învăţat să fiu singură,
Am învăţat să stau ca un zid în faţa durerii.
Ca şi cuvintele unei limbi pierdute,
Am învăţat să stau fără să-mi pierd rădăcinile...

Dacă ai renunţat la ploile puternice
Dacă ai renunţat la iernile fără sfârşit
Nu-ţi face griji, nu am nicio datorie de plătit nimanui
De la tine am învăţat să ignor !

Senden Öğrendim

Gittin, kanadı kırık kuştum
Sustum, sözlerine küstüm
Hani kırılırsın siyaha
Nöbet nöbet geceler boyunca,

Dün güne dize gelince,
Yürek acılara doyunca,
O tez dönüsün gec olunca,
Kendime tahammülü öğrendim...

Kördüm, bilendim,
seni unutmayı öğrendim...

Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim,
Acıya duvar gibi durmayı ögrendim,
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi,
Köksüz, bağsız durmayı öğrendim...

Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan,
Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan,
Korkma kimseye ödenecek borcum yok,
Yok saymayı ben senden öğrendim...

anna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Mar 19 Iul 2011, 7:09 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 89b

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 A11f79d357927512f3def461ca4dcf12

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Mar 19 Iul 2011, 7:35 pm

Bergüzar Korel Ergenç & Ceyda Düvenci @ MagazinD - KanalD - 18.06.2011

Carmen,   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 1_23_01_10_9_31_00_0

traducere

Ne-am întâlnit cu Bergüzar pe când ea se plimba în parc cu Ali. Într-un minut vă vom arăta primii paşi ai micuţului ei fiu. Dar, mai întâi, să vorbim cu doamna. După ce am văzut-o cu un guler medicinal, am fost îngrijoraţi că i s-a întâmplat ceva grav. Am întrebat-o cum se simte.

Bergüzar: Nu este ceva rău sau ceva grav. Gâtul meu a suferit un spasm muscular.

Vedem că Bergüzar Korel este o femeie foarte frumoasă chiar şi fără machiaj. După cum aţi auzit, gâtul frumoasei actriţe a suferit un spasm muscular. Dar care a fost motivul pentru care i s-a întâmplat acest lucru ?

Bergüzar: La un moment dat a fost foarte cald şi, probabil, cauza a fost trecerea de la cald la rece. În plus eu am alergie şi tuşesc mult din cauza polenului. Spasmul s-a produs foarte repede. Am tuşit şi am rămas blocată în acea poziţie. A fost foarte dureros.

Bergüzar Korel spune că în curând va fi bine, dar mărturiseşte că a făcut o greşeală imensă.

Bergüzar: Am făcut o greşeală imensă punându-mi ceva fierbinte la gât. Nu ar fi trebuit să fac acest lucru.

De asemenea, privirea ne este atrasă de ţinuta ei. Reporterul nostru îi face un compliment, dar celebra doamnă îşi cunoaşte locul.

Reporter: Sunteţi cu adevărat şic.
Bergüzar: Ah, nu, deloc. Pur şi simplu m-aţi prins aşa.
Reporter: Aceştia sunt şalvari, nu-i aşa ?
Bergüzar: Da, i-am cumpărat de la (...) Am ţinute potrivite pentru vară, iar şalvarii fac parte dintre acestea. De obicei, vara obişnuiesc să port rochii lungi şi şalvari.

Înainte de a ne întâlni cu Bergüzar, pe aceiaşi stradă, am văzut-o pe Ceyda Düvenci împreună cu copilul ei. Micuţa părea să fie sănătoasă. Frumoasa actriţă ne-a salutat şi s-a îndreptat spre casa ei.

Acum o întrebăm pe Bergüzar Korel despre fetiţa celei mai apropiate prietene a ei. La auzul întrebării noastre, ochii lui Bergüzar încep să strălucească.

Reporter: Ea are cu adevărat un copil drăguţ. Aţi văzut-o ?
Bergüzar: Aproape în fiecare zi suntem împreună, pentru că în curând ne vom muta aproape de ei. Suntem tot timpul împreună. Ali o iubeşte foarte mult pe Melissa. El iubeşte copiii. Când o iau în braţe ca să vad dacă este gelos, el vine, începe să o mângâie şi doreşte să o sărute. Ceyda este într-adevăr o mamă foarte atentă. Ea nu opreşte comunicarea micuţei cu cei din jur, exact ceea ce şi eu încerc să fac cu Ali. Ea ne-o dă nouă, celor din preajmă, să o ţinem în braţe.

După ce stă de vorbă cu noi, Bergüzar îl face pe micuţul ei fiu să facă câţiva paşi. Micuţului Ali i-a plăcut foarte mult echipa noastră. El zâmbeşte tuturor. Este drăguţ, nu-i aşa ?

Bergüzar: Spune pa. Dă-i o bezea, Ali !
Ali: ... maşina...

În aceste minute, micuţul Ali pe care l-am văzut în braţele lui Halit cu ceva timp în urmă, face primii săi paşi. Ali a crescut. Noi am aflat că fiul lui Bergüzar adoră ceasurile. Datorită acestui fapt, mama lui i-a pus ceasuri la ambele mânuţe.

Bergüzar: Ali, cât este ora ?
Reporter: Câte ceasuri are ?
Ali: Şi în tine...   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 1_23_01_10_9_23_01_0

Ali: ... acolo maşina !
Bergüzar: Este o maşină.

Aşa cum Bergüzar ne-a împărtăşit, ea merge cu fiul ei peste tot şi doreşte ca el să comunice cu lumea. Ea se plimbă cu Ali şi se ocupă personal de el. La final, frumoasa actriţă se întoarce către noi ca să-şi ia rămas bun şi îşi continuă plimbarea.

Bergüzar: Haide, vino aici !
Ali: ... un copac...

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Mier 20 Iul 2011, 1:47 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Halitbergali1

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Ayakli 20 Temmuz 2011

Muhteşem Yüzyıl’ın Süleyman’ı şehzadesiyle birlikte !

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Thumbphpe

Muhteşem Yüzyıl’ın Süleyman Sultan karakteriyle ekranlarda yer alan Halit Ergenç eşi oyuncu Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Kanyon’da objektiflere takıldı.

Setarkası.com’un haberine göre, Obika’da yemek yiyen Ergenç ailesi daha sonra Kanyon’da çocuklar için kurulan Hopla-zıpla’da oğulları Ali ile birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Aile saadeti

Tatilin tadını çıkartan ünlü çiftin aile saadeti herkesi imrendirdi.Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftin evliliğinde kıskançlık yüzünden sorunlar olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Hatta Bergüzar Korel’in kıskançlık terapisine gittiği bile söylenmişti.(Setarkasi.com)

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Joi 21 Iul 2011, 10:09 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Magazinci_logo

BERGÜZAR KOREL OĞLU ALİ İLE BAŞBAŞA BİR GÜN GEÇİRDİ

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Imagege

21 Temmuz 2011 Perşembe | 19:22

Oynamış olduğu birçok dizi ve sinema filimi ile adından sıkça söz ettiren ve başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Bergüzar Korel oğlu Ali le beraber Nişantaşı City's deydi.

Objektiflerimize poz veren Anne ve Oğul birlikte uzun bir süre alışveriş yaptı. Minik Ali'nin yorulması ile bir restorana oturan Bergüzar Hanım ve oğullu burada yemek yedi. Oğlunu kendi elleri ile beseleyen Bergüzar Korel oğluna düşkünlüğünü bir kez daha göstermiş oldu.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Bergüzar Korel a petrecut o zi întreagă, singură cu fiul ei Ali

S-a vorbit de multe ori despre succesul avut de Bergüzar Korel în serialele de televiziune şi în filmele de lung metraj, însă acum a atras atenţia împreună cu fiul ei Ali în centrul comercial Nişantaşı.

Petrecându-şi mult timp la cumpărături, mama şi fiul au fost surprinşi de obiectivele camerelor de filmat. După ce micul Ali a obosit, doamna Bergüzar şi fiul ei au mâncat într-un restaurant. Ţinându-l tot timpul de mână, Bergüzar Korel a arătat din nou grija pentru acesta.

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 22 Iul 2011, 5:24 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 352673284
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Sam 23 Iul 2011, 11:25 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 15940803

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 12584758

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 10038725

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 88434335

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 80768499

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 42487792

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 67985330

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 42822476

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 90439945

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Sam 23 Iul 2011, 5:43 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Hb1ay

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 25 Iul 2011, 1:51 pm

Halit Ergenc and Berguzar Korel on Super Starlife 24.07.2011

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 27 Iul 2011, 3:10 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 WYxUQ

*** Aici puteţi citi articolul    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 EizAg

*** aici puteţi citi articolul

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 SabahPlus

Magazin gündeminden başlıklar

27 Temmuz 2011, Çarşamba

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 08_d

Hırvatlar olaya el attı

Bir süre önce oyuncu Bergüzar Korel'in eşi Halit Ergenç'i kıskandığı için evlilik terapistine gittiği haberleri gündeme gelmişti. Halit Ergenç de çıkan bu haberleri net bir dille reddetmişti.

Sorunları yok

Şimdi de ünlü Hırvat dergisi Gloria, çiftin kıskançlık krizini sayfalarına taşıdı. Evlilikleriyle ilgili Türk basınında olumsuz haberler çıktığını belirten dergi, Ergenç'in "Hayatımızda kesinlikle kıskançlık yoktur" açıklamasına yer verdi. Dergi çiftin evliliğininde bir sorun yaşamadığını yazdı.

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Hb2q
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Joi 28 Iul 2011, 12:41 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 54571404

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Joi 28 Iul 2011, 1:19 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Hurriyetkelebek 28 Temmuz 2011 Perşembe

İlk kez bu kadar mutlu ve özgürüm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Fft85mf1512278

Elle dergisi, ağustos sayısı için Bergüzar Korel’le yollara düştü. Önce Bodrum’a gidilip “tatil albümü” hazırlandı. Ardından İstanbul’da buluşulup Korel’in mutluluğu, tatilleri, kıskançlığı ve hatta bikiniyle yakalanma durumları konuşuldu.

-Kuruçeşme, Aşşk Kahve’de buluşuyoruz Bergüzar Korel’le... İyice bronzlaşmış. “Elle için gittiğimiz Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’u çok beğendiğimiz için, Halit ve Ali’yle tatilimizi uzattık. Harika zaman geçirdik” itirafında bulunuyor. Üzerinden tatil sonrası keyfiyle karışık mutluluk akıyor.
Araya ekran girdiğinde, pek çok kişi onu mesafeli ve soğuk bir insan sanıyormuş. “Konuşmaya başladığımda aslında hiç de öyle olmadığımı söylüyorlar” diye ekliyor. “Kişiyi en çok güzelleştiren, bakışlarıdır” diyor. “Bir insan ilerleyen zamanlarda ne kadar estetik yaptırırsa yaptırsın, yaşını bakışları belli ediyor; aynı şekilde kişinin güzelliği de bakışlarına yansıyor. şimdi mesela çok mutlu olduğum için kendimi güzel hissediyorum” diyor.

HALİT, BABAMA HİÇ BENZEMİYOR

Mutluluğunun nedenini hepimiz tahmin edebiliyoruz: Halit Ergenç ve oğulları Ali! Hep merak ettiğim şeyi sormanın tam sırası: Kadınların babalarını andıran adamlara aşık olduğu söylenir. Eşi Halit Ergenç hiç babası Tanju Korel’e benziyor mu?

“Halit babama hiç benzemiyor. Tek ortak noktaları, ailelerine düşkün olmaları. Karakter olarak çok farklılar. Hemen her kız çocuğu gibi ben de babama aşıktım. Ancak ona benzeyen bir insanla olmayı tercih etmedim. Evet, o iyi bir babaydı; ancak eş olarak zor biriydi. Sevgisiyle sınırlarını belirleyen bir adamdı. Halit’le çok özgürüm. Hayatımızda hiçbir kural, hiçbir mecburiyet yok. Sadece özgürlük var. ıkimizin yarattığı bir özgürlük. ılk defa her anımı bir insanla yaşıyor ve kendimi bu kadar özgür ve mutlu hissediyorum.”

Aşkları zaten çok konuşuldu. Bu konuda herkes bir şeyler söyledi. O, bu görüşmeyi bir aşk muhabbetine çevirmeyi istemiyor. “Bizim hikayemiz çok uzun ama bunu anlatmayı, bu konuda konuşmayı hiçbir zaman tercih etmedik” diye hatırlatıyor.

“Benim için Halit’in en büyük özelliği ve onunla bu kadar mutlu olmamın sebebi, bana konuşmayı öğretmesi. Bana konuşarak her şeyi çözebileceğimizi, hiçbir şeyi saklamamayı; düşündüğüm, hissettiğim her şeyi söyleyebilmeyi öğretti. Bu kadar. Sen bunu istediğin gibi yazabilirsin” diyor.

O KADAR KISKANÇ OLSAM EVLİLİĞİM SÜRER MİYDİ

Mutlu, huzurlu, hayatından ve sahip olduklarından memnun... Kendisini kötü hissettiği bir şey yok mu gerçekten, merak ediyorum. Cevaplıyor...
“Olmaz olur mu! Özellikle Ali daha da küçükken, çalışırken, kendimi çok mutsuz hissettiğim zamanlar oldu. Yetersizlik duygusuyla baş edemiyordum. Zannediyordum ki her boş anım Ali’ye ait olmalı. Etrafımdakiler bunu çok abarttığımı söylüyordu. Neyse ki bunun benim veya Ali için iyi bir şey olmadığını öğrendim. Zamanla bu konuda da bir denge yakaladım.”

Peki ya bu (sözde) “meşhur” kıskançlığı? Gerçekten eşini rol arkadaşlarından kıskanıyor mu? Halit Ergenç dizide aşk yaşadı diye kızıyor mu, akşam evde onun başının etini yiyor mu? Üstelik kendisi de bir oyuncu...

“Ben tüm bunları gerçekten yapıyor olsaydım bu evlilik sürer miydi?” diye soruyor. “Özellikle son iki sene bu konu öyle bir noktaya geldi ki, dokuz yaşındaki bir kız çocuğu bile yanıma gelip bunu sorabiliyor. ınsanlar ekranda gördükleri her şeye çok inanıyorlar. Ben Halit’le evliyim, o da Bergüzar’la evli. Dizide bir karakteri canlandırıyoruz. Biz de herkes gibi işimizi yapıp, sonra normal hayatımıza devam ediyoruz” diyor lafı fazla uzatmadan.

“MUHTEŞEM YÜZYIL”A DEVAM ETMEYECEĞİM

Bu arada, laf lafı açıyor, aklıma “Muhteşem Yüzyıl” geliyor. Eşi Halit Ergenç’i bir kat daha yıldızlaştıran dizi olduğu için değil. Kendiliğinden. Bergüzar Korel’in konuk oyuncu olarak final bölümüne katılması, kafaların karışmasına yetmiş.

Diziye neden dahil oldu? Bu, eşi sayesinde mi oldu? Hemen merak edildi tabii ki. Ben de bunları soruyorum. Daha doğrusu, sadece “Neden katıldın?” meselesini kurcalıyorum. Anlatmaya başlıyor:

“Bu tamamıyla Meral Okay ve Timur Savcı’nın ricasıyla gerçekleşti. Çok da keyifli oldu. Bu arada, diziye devam etmeyeceğim. Sadece bir bölümlük bir işti. Hatta jenerikte ismimin geçmesini de istemedim. O bölümün tanıtımında da görünmeyip, akşam doğrudan dizide çıkayım, sürpriz olsun; olsun bitsin diye düşündüm. Meral Abla (Okay) dizinin kutlama yemeğinde ‘Senin için bir karakter yazdım. Sezon sonunda bir bölüm giriyorsun, haberin olsun’ dedi. Yani önceden konuşulmuş, planlanmış bir şey değil. Yazdığı karakteri benim oynamamı düşündüğünü dile getirdikten sonra ben de ne oynayacağım diye sormadım. Yurtdışında da tanınan oyuncular bir diziye konuk oyuncu olarak girerler. Bu yapımcının, senaristin ve oyuncunun birbirlerine karşılıklı yaptığı bir jesttir. Tabii ki kabul ettim. Keyifli bir deneyimdi. ış konusunda Halit kimseden benim için bir şey istemez. Bunun neden bu kadar sorgulandığını anlamıyorum. Sonuçta ben de bir oyuncuyum.”

BİKİNİYLE YAKALANMA MESELESİ ÇOK KOMİK

Sohbetimizin sonunda sıra Elle’le yaptığı çekimi konuşmaya geliyor. Fotoğraflardaki kadın genç, enerjik, mesafesiz... Bu çekimden sonra kimsenin onu “bikiniyle yakalamasına” gerek kalmaz artık diye şaka yapıyorum. “Bikiniyle yakalanma meselesi çok komik. Denize peştamalla girsem ve beni çekseler, yakalanmış olacağım. Hepimiz bikini giyiyoruz!” diyor gülerek.

* Notă: Acelaşi articol   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Caddew 28 Temmuz 2011 Perşembe

Ultima editare efectuata de catre anna in Joi 28 Iul 2011, 2:23 am, editata de 3 ori

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Joi 28 Iul 2011, 1:36 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Ellewt  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 21759632  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 28799168  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 21927141  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 79273394  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 ELLEBERGUZAR1

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 29 Iul 2011, 12:31 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 333x253  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Habqc1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 29 Iul 2011, 4:06 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3624174x

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Fb760cc314e1162254d4d27  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Cmqdj  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 E445f1372e98a2ef4891dda  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 207f26599e2f7532a7d271a  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 5a47844706b655f1e3bd074  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 1605f521b7081a56accba9ak

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 15926992
  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3625050I  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3625040T

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Sam 30 Iul 2011, 11:22 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 A0a8091076bd

The most beautiful Turkish actress

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 15937324057356872191311609154426SGb7ga5GjAlKkeZed
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de irinast Sam 30 Iul 2011, 2:22 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 637b217148de411839ecf4c223426c97
  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 E9a5515f6259c16b25a0a2d  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Bfebec4884cf85f70389f4c

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 MleEh
  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 XSXzQ  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 8kgLq
irinast
irinast
vip
vip

Data de inscriere : 22/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 30 Iul 2011, 7:37 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 B20i

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 381f83ba6c4a1f18c52038c4a0ec9a41  1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 D465ffefdaa0ef14f99b11b6f6871896

Bana konuşmayı Halit öğretti!

30.07.2011

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 681436825009

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 283557_249052211790952_213522235343950_956671_5470928_n

Oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ve evliliğiyle ilgili konuştu: "Onunla bu kadar mutlu olmamın sebebi bana konuşmayı öğretmesi... Halit, bana konuşarak her şeyi çözebileceğimizi, hissettiğim her şeyi söyleyebilmeyi öğretti"
Gerek rol aldığı dizi ve filmlerle, gerekse kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç'le olan evliliğiyle adından söz ettiren Bergüzar Korel, Elle dergisinin son sayısında Suzan Yurdacan'a samimi itiraflarda bulundu. "Soğuk ve mesafeli olduğumu düşünenler; konuşmaya başladığımda, aslında hiç de öyle olmadığımı söylüyorlar" diyen Korel, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

HALİT BABAMA BENZEMİYOR

Halit'le (Ergenç) ilişkimiz hakkında konuşmayı hiçbir zaman tercih etmedik. Benim için Halit'in en büyük özelliği ve onunla bu kadar mutlu olmamın sebebi bana konuşmayı öğretmesi... Bana konuşarak her şeyi çözebileceğimizi, hissettiğim her şeyi söyleyebilmeyi öğretti.
Halit, babama hiç benzemiyor. Tek ortak noktaları, ailelerine düşkün olmaları... Hemen her kız çocuğu gibi, ben de babama aşıktım. Ancak ona benzeyen bir insanla olmayı tercih etmedim. Evet, o iyi bir babaydı; ancak eş olarak zor biriydi. Sevgisiyle sınırlarını belirleyen bir adamdı. Halit'le çok özgürüm. Hayatımızda hiçbir kural ve mecburiyet yok! Sadece özgürlük var. İlk defa her anımı bir insanla yaşıyor ve kendimi özgür ve mutlu hissediyorum.

İŞ BAŞKA ŞEY

Ben gerçekten çok kıskanç olsaydım, bu evlilik sürer miydi? Özellikle son iki sene bu konu öyle bir noktaya geldi ki, dokuz yaşındaki bir kız çocuğu bile yanıma gelip bunu sorabiliyor. İnsanlar ekranda gördükleri her şeye inanıyorlar. Ben Halit'le evliyim, o da Bergüzar'la evli. Dizide birer karakter canlandırıyoruz. Biz de herkes gibi işimizi yapıp, sonra normal hayatımıza devam ediyoruz.

BİKİNİYLE YAKALANMAK KOMİK

Mutlu, huzurlu ve hayatından memnun biriyim. Ama kendimi kötü hissettiğim şeyler de oldu. Özellikle Ali daha da küçükken ve ben çalışırken, kendimi çok mutsuz hissettiğim zamanlar oldu. Yetersizlik duygusuyla baş edemiyorum. Zannediyorum ki, her boş anım Ali'ye ait olmalı. Etrafımdakiler bunu çok abarttığımı söylüyordu. Neyse ki, bunun benim veya Ali için iyi bir şey olmadığını öğrendim. Zamanla bu konuda da bir denge yakaladım.
Bikiniyle yakalanma meselesi çok komik. Denize peştemalla girsem ve beni çekseler, yakalanmış olacağım. Hepimiz bikini giyiyoruz!

'MUHTEŞEM YÜZYIL'DA YOKUM

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin kadrosuna dahil olmak Meral Okay ve Timur Savcı'nın ricasıyla gerçekleşti. Bu arada, diziye devam etmeyeceğim. Sadece bir bölümlük bir işti. Hatta jenerikte ismimin geçmesini de istemedim. O bölümün tanıtımında da görünmeyip, sürpriz olmasını istedim. Keyifli bir deneyimdi. Bu arada iş konusunda Halit kimseden benim için bir şey istemez. Sonuçta ben de oyuncuyum.

Röportajın devamı Elle dergisinde...

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Dum 31 Iul 2011, 7:20 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Image
carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 31 Iul 2011, 11:45 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 2444730

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Logo_pluska

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 O_seherezada33

Šeherezáda príde 20. augusta na Slovensko!

Zdroj: Plus JEDEN DEŇ/MIROSLAVA JURIČKOVÁ

30. júl 2011, 14:00

Exklúzivna návšteva! Denníku Plus JEDEN DEŇ sa podarilo odhaliť, že najväčšie hviezdy z Tisíc a jednej noci prídu k nám už o pár dní! Predstaviteľku Šeherezády Bergüzar Korel (28) a jej manžela Halita Ergenca (40) alias Onura uvidíme v našom hlavnom meste. A vy môžete byť pri tom!

Podľa našich zistení strávia herci z obľúbenej telenovely v Bratislave dva dni a ubytujú sa v jednom z exkluzívnych hotelov. Je však možné, že sa ich návšteva predĺži. Bergüzar aj Halit majú byť totiž hosťami televízie Markíza, ktorá ich pozýva na svoj Deň otvorených dverí. Ten bude 20. augusta v Záhorskej Bystrici a môžu naň prísť záujemcovia z celého Slovenska!
Bez synčeka

Návštevu hereckých manželov televízia najskôr zatĺkala. „Dajte sa prekvapiť,“ reagovala hovorkyňa Oľga Dúbravská. Keď sme ju však konfrontovali s našimi informáciami, príchod Šeherezády a Onura nám potvrdila: „Áno, je to pravda, obaja prídu na pozvanie televízie Markíza.“ Prečo takí exkluzívni hostia? V Záhorskej Bystrici v tomto roku oslavujú 15. výročie.

A je to zároveň rok, keď Tisíc a jedna noc lámala rekordy sledovanosti. Šeherezáda a Onur teda prídu práve vďaka obrovskej popularite seriálu. Synčeka Aliho (2) však hviezdni manželia pravdepodobne nechajú doma v Turecku. Možno sa trochu boja hystérie, ktorú vyvolajú všade, kde sa objavia. Čaká ich ošiaľ aj v Bratislave?

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 02 Aug 2011, 12:28 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 B9b331d3
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Vin 05 Aug 2011, 1:51 am

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Bergelle

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de anna Sam 06 Aug 2011, 1:09 pm

Ieri, azi, mâine şi pentru totdeauna... dragostea străluceşte pe cerul iubirii !
Halit Ergenç - Bergüzar Korel 07.08.2009 - 2011   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 1_23_01_10_9_21_33_0

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 153mrc

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 7f80ed1222b8da9228149079e7bf8ae2

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat   1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 Heartbeat

Sensiz saadet neymiş,
Tatmadım bilemem ki.
Alnımın yazısıydın,
Ne yapsam silemem ki.

Seni uzaktan sevmek,
Aşkların en güzeli,
Alıştım hasretine,
Gel desen gelemem ki.

Ce este fericirea fără tine ?
Niciodată n-am gustat-o, nicicând n-am cunoscut-o...
Tu parcă mi-ai fost scris pe frunte,
Indiferent ce fac, nu sunt capabilă să te şterg.

Să te iubesc de la distanţă,
Este dragostea cea mai frumoasă...
M-am obişnuit să-mi fie dor de tine,
Chiar dacă tu spui "Vino la mine !", eu nu pot...

anna
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Dum 07 Aug 2011, 6:52 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3650006w
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Dum 07 Aug 2011, 7:37 pm

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3660237P

1. BERGUZAR KOREL - Pagina 30 3660234q
Colaje ale fanelor din Bulgaria cu ocazia implinirii a 2 ani de la casatoria lui Halit cu Berg.
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 44 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul

Sus