1. BERGUZAR KOREL
+16
costina
chrisa
irinast
anna
carmen_
iulia80
GUMUS-NOOR
angelica_g
cris79
elena50
Hatice2J
vivi
iulia1965
octaviana1989
florina1989
dea05
20 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 1. BERGUZAR KOREL
Portakal bu kadınlardan sorulacak
Altin Portakal'ın Müjde Ar başkanlığındaki jürisinin üyeleri kesinleşti. Jüride; aralarında Bergüzar Korel am Vahide Gördüm'ün de bulunduğu 11 Kadin var
17-25 Eylul tarihleri arasında yapılacak OLAN 18. Altin Koza Film Festivali Ile 8-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 48. Altin Portakal Film Festivali'nin Jüri üyeleri; tarihler yaklaştıkça açıklanmaya başkanlığındaki jürisinin üyeleri kesinleşti. Jüride; aralarında Bergüzar Korel am Vahide Gördüm'ün de bulunduğu 11 Kadin var.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Bergüzar Korel: Mela jsem zivot plný konfliktů
17.08.2011, 08:37
17.08.2011, 08:37
"Tisíc un NOC jedna" je televizní serial, na jehož počátku zoufalá matka po svém nadřízeném Zada 150 tisíc dolarů pro záchranu svého dítěte. Co SE odehraje v následujících epizodách, připoutá k televizním obrazovkám milióny divák. Bergüzar Korel, představitelka Hlavní rol seriálu televizní stanice Canal D e rekordní sledovaností, vypráví o svém životě.
Bergüzar Korel ... Každý ZNA její postavu "Leyly" z celovečerního filmu "Kurtlar Vadisi Irak". Oslňující hvězdou filmového nebe sine stala právě díky tomuto snímku. V současné době Budi pozornost její rol v televizním seriálu "Binbir Gece". Pojďme SE podívat, co Bergüzar Korel, dcera slavného zesnulého Herce Tanju Korela o úspěšné herečky sedmdesátých lasa Hülya Darcan, prožívala během prvních 18 permiteţi-zivot ...
Můžeme SE dozvědět Neco bližšího o Bergüzar Korel, herečce, Jez doslova zbožňuje Cele Turcia?
Narodila jsem SE v ROCE 1982. Mam o SEDM să starší sestru. Je vdaná o žije v Statele Unite ale Americii. Nejkrásnější roky Meho života jsem prožila v Ulusu. Vyrůstala jsem v dom e velkou zahradou o ovocných spoustou Stromu. Byla jsem Jako chlapec. Mela jsem hodně domácích miláčků, hlavně ježků.
Chovat ježky? Skutečně zajímavé!
Ano ... Jednoho dne, když jsem si hrála na zahradě, Neco am tvaru kuličky sine spoustou ostnů přitáhlo mou pozornost. Byla jsem zvědavá, o co SE jedná, un Sahla jsem po tom. Byl la Jezek. Dávala jsme jim Potom jídlo face zahrady o každý den je sledovala, Jak si na nem pochutnávají. Všechno jsem SE učila z vlastní zkušenosti. Mela jsem v podstatě svobodné Mladi. Ve skutečnosti bych ALE Mela říci, Ze jsem Mela zivot plný konfliktů.
Co tim myslíte?
Byla jsem dosti nevázané Dite, ale mi rodiče byli velice autoritativní. Hlavně můj zesnulý OTEC byl v tomto ohledu velice striktní. Meli jsme v rodině specifická pravidla. Například jsme museli po každé sprše rodičům líbat ruce. Výletem Každá neděle byla spojena s-o facem lesa o piknikem. Pentru a byly tradice Korelovy rodiny. Jelikož jsem v celém dom byla nejmladší, každý mine chránil. Tento Fakt pentru spălări-mi po nějaké době začal vadit. V jistou dobu jsem všem chtěla ukázat, Ze jsem bytost individuální.
Co jste udělala?
Byla jsem na Strední Skole. Moje matka mine vždycky vodila face školy, ale všichni mi kamarádi jezdili face autobusem školy Sami. Pentru a pro-mă bylo velice důležité, konečně moci Neco dělat sama. Nakonec jsem svému otci ostýchavě sdělila SVE PRANI. Nic nenamítl, dal mi svolení o peníze nějaké. Vyrazila jsem face školy, došla na zastávku, ale TAM jsem nakonec nevěděla, co mam dělat. Netušila jsem, nu jakého autobusu mam nastoupit una na jake zastávce mam vystoupit. Taxi jsem si vzít nemohla ZE strachu, Ze bych byla unesena. Nakonec jsem sla z Gayrettepe face ULUS TRT plictisitor. Domu jsem dorazila po dvou o hodině indust. Po této příhodě mine konečně nechali Neco dělat na vlastní a dăunătorilor.
Hodně jste SE ia věnovala sportům. Je la Pravda?
Ano, hrála jsem volejbal. Můj OTEC mă od dětství vodil na soukromé kurzy. Hrála jsem na pian, věnovala jsem sine bruslení na Lede, chodila jsme na hodiny tanţa. Byla jsem Dite sine spoustou vrtochů. Od všeho jsem Mela Trochu. Pri narození jsem Mela čtyři o Kila indust. Nikdy jsem nebyla sytá. Nu svých čtyř lasa jsem vechi Mela nadváhu. Váhu jsem začala ztrácet az na základní Skole. Nakonec jsem shodila tolik, Ze mi spolužáci začali říkat "hubeňour". Stala SE ze-mi holka e obrovskýma rukama o nohama. Tělo SE mi začalo formovat az na Strední Skole.
O samozřejmě jste začala přitahovat pozornost chlapců, ztratila jste váhu ...
Určitě, snažila jsem SE pochopit, proc za mnou chodí o utíkala jsem Jim.
Mohl Byt důvodem i tlak ze strany vašeho otce, kterému jste byla vystavena?
Můj OTEC byl žárlivý člověk. Když nas v restauraci obsluhoval číšník o náhodou de sine nas dotkl, mohl z TOHO Byt opravdu Veľký problemă. Můj OTEC SE choval skvěle ke svým přátelům. Jeho celý problemă byl vztah k nám. Mel nas Tak moc rad, Ze s tim neuměl nakládat. ME, jakožto nejmladšího člena rodiny, skutečně miloval. Když jsem Mela přítele, najednou sine začal chovat dětinsky. Tak například můj přítel chodíval k nám Domu, Aby mine vzal někam ven. Můj OTEC jej záměrně zdržoval backgammonem az face ranních hodin, Aby nám zabránil někam společně vyrazit. Bezmezně mă miloval. Neustále mă chtěl mit pod svým dohledem am strachu, Ze de sine mohlo statistica Neco špatného. Často jsme kvůli tomu byli am sporu ...
Můj OTEC mi nedovolil používat mine příjmení.
Jak vas tento tlak ovlivnil po psychické stránce?
Jednoho dne jsem SE vzbouřila slovy: "Neochraňuj mine." Pote jsem si vytvořila svůj vlastní vnitřní svet. Po pateu hodině večerní jsem nemohla chodit Ven, un tak jsem ani neopouštěla svůj vlastní pokoj. Pres veškeré problémy na mă však OTEC nezanechal jedinou špatnou stopu. Od matky jsem odešla am 24 letech o začala zit svůj vlastní zivot. Ale stătut SE snažím zit Tak, Jako de můj OTEC byl vechi SE mnou.
Co SE am vašem životě změnilo po absolvování konzervatoře?
ME slzy, radosti, reakce, které jsem skrývala mezi zdmi Meho Pokoje, SE najednou naplno projevily na jevišti. Zamilovala jsem si la. Mezitím SE i s vztah MYM otcem hodně zlepšil. Můj OTEC si vždycky přál, abych SE stala herečkou. Nyní viděl mi úspěchy a se zájmem navštěvoval Naše školní představení. Nicméně když jsem vstoupila face posledního ročníku, začal si dělat starosti o Moji kariéru. "Co tahle dívka Bude dělat Skole po? Na koho narazí v tomto zábavním průmyslu? "
Byla jste někdy odmítnuta?
Samozřejmě. Například když jsem Mela spolupracovat na jednom seriálu. Když začali s natáčením mine scény, řekli mi: "Hledáme někoho s výraznějším charakterem Nez VY" az projektu mine propustili. Pentru a pro-mă samozřejmě bylo velice frustrující. Na jeviště jsem sine nedostala celý jeden Dlouhy rok. Naprosto jsme ztratila sebedůvěru.
Co SE stalo pak?
Byla jsem si jistá, Ze sine mA námaha musí jednou vyplatit. Nikdy jsem neztratila naději. O jednoho dne jsem dostala nabídku na film "Kurtlar Vadisi Irak". Důvodem, proc jsem po tomto snímku odmítla hned několik dalších nabídek, bylo, Ze jsem chtěla pracovat pro TMC. Myslím si, Ze když vite, Jak si Neco Prat, BUH zařídí, Aby SE VAM la splnilo. Chtěla jsem dobrou práci pro dobrou televizní Stanići o. SE nakonec splnilo
Nenašla jste podporu rodičů u? Myslím Tim, zda vas nepředstavily několika producentům ...
Ne, la NE. Můj OTEC nesnášel protekci. Nesnášel ji Tak moc, Ze mi dokonce zakázal používat vlastní příjmení u některých projektů, Aby a nebylo chybně pochopeno ... V některých produkcích jsem proto uvedena Jako Bergüzar Gökçe. Gökçe je mă druhé jméno. Jak vidíte, bojovala jsem sama za Sebe. Byla jsem trpělivá o nakonec jsem uspěla.
Období dospívání jste prožila pod tlakem autoritářského otce, kdy jste nesměla porušit pravidla rodiny Korelů. Vaším nejdůležitějším obdobím života jsou Tedy Leta strávená na konzervatoři?
Ano. Vždycky jsem chtěla JIT na konzervatoř, ale bala jsem SE la říct rodičům. Myslela jsem si, Ze prin e tim nesouhlasili o navíc jsem SE za să i Trochu styděla. Kdybych jim la řekla, možná bych zničila všechny jejich SNY o budoucnosti mine. Nikdy si nepřáli, abych sine například stala lékařkou, ale zároveň nechtěli, abych pokračovala v jejich profesi o Mela přitom trpět. OTEC si přál, abych pracovala v turistickém ruchu. Zkoušky na vysokou školu jsem udělala s takovými známkami, Ze jsem mohla JIT na školy zaměřené na Turizmus i obchod. Rovněž jsem mohla JIT na celou Radu Skol MIMO Istanbul. Ale jelikož mi OTEC nedovolil studovat MIMO Istanbul, řekla jsem UM: "Pokud mine nepustíš z Istanbulu, nebudu studovat obchod. Půjdu na konzervatoř. "Byla jsem pevně rozhodnuta statistica SE herečkou o jemu nezbylo NIC jiného, Nez souhlasit. Nastoupila jsem na Univerzitu Mimar Sinan, na katedru herectví.
Nu svých dvaceti să jsem e nikým neflirtovala.
V jakém věku jste Mela svého prvního přítele?
Nikdy jsem nebyla nejkrásnější Nebo nejpopulárnější dívka. Dokonce ještě na Strední jsem Mela problema e nadváhou. Ale vždycky jsem Mela rada Sebe sama. Přestože mi kamarádi občas dávali přezdívky Jako Velbloud Nebo Žirafa, nikdy jsem SE tim netrápila. Poprvé jsem sine e někým seznámila am druhé třídě na konzervatoři. Bylo mi 20 lit. Samozřejmě jsem SE několikrát zamilovala ux předtím, ale vždycky jsem si la nechávala Jen pro Sebe. ME Lasky byly vždycky platonické ...
Bergüzar Gökçe Korel sine narodila v ROCE 1982, hereckou kariéru začínala na divadelních jevištích, na titulní stránky tisku sine dostala díky filmu "Kurtlar Vadisi: Irak" a seriálu "Binbir Gece". Rovněž hrála v seriálech "Kırık Hayatlar", "Zeytin Dali" o "Adak".
Bergüzar Gökçe Korel je druhou dcerou Tanju Korela, jednoho z veteránů tureckého divadla, un Darcan Hülya. Narodila SE 2. Zari 1982 v Istanbulu. Dětství strávila v Ulusu, Strední vzdělání získala v Yıldız College.
Po ukončení středoškolského vzdělání začíná navštěvovat herectví na Státní Univerzitní Konzervatoři Mimar Sinan. Její první ROLI v televizním seriálu sine stala "Kırık Hayatlar" v ROCE 1998. V ROCE 2005 následuje fenomenální úspěch filmu "Kurtlar Vadisi", kde ztvárnila ROLI Leyly. V okamžiku, kdy ji rol byla nabídnuta, její těžce nemocný OTEC bojoval v péči lékařů o zivot. Složitá životní situace ji zprvu přiměla k rozhodnutí ROLI odmítnout. Nicméně slova její matky, "tvůj de OTEC si přál, Aby si nabídku přijala", nakonec její názor pomohly změnit.
Po velkém úspěchu am filmu "Kurtlar Vadisi: Irak" si zahrála postavu İklim v televizním seriálu "Zeytin Dali", který byl natočen am stejný rok. Titulní stránky periodik nicméně naprosto opanovala díky ROLI Šeherezády v "Tisíci o jedné Noci", který sine dokonce stal i nejsledovanějším seriálem televizní stanice Canal D v ROCE 2006.
O SEDM să starší sestra Korel, která navštěvuje kurzy volejbalu o bruslení na ledu stejně Jako taneční kurzy o klavíru hodiny, je vdaná o žije SE svým mužem v Americe.
Pentru toti cei care iubesc tânăra Bergyuzar Coreea si Ergench Hali următoarele informaţii. Mâine vor participa la celebrarea a 15 aniversare a programelor de televiziune în Slovacia Marquise.(google)
TV Markiza programul de intrări în direct de la Ziua Porţilor Deschise 20.8.2011:
8.40 - 8.55, 10.35 - 10.50, 12.00 - 13.00, 14.30 - 14.45, 16.25 - 16.35 -ora Slovaciei-
elena50- vip
19.08.2011
BRATISLAVA/SCHWECHAT – Už sú na Slovensku! Manželia nielen z Tisíc a jednej noci Bergüzar Korel (28) a Halit Ergenc (40) pristáli približne o 18:00 na letisku vo Viedni. Ich lietadlo bolo pristavené k súkromnému terminálu. Odtiaľ ich prvé kroky viedli k luxusnej limuzíne s osobným šoférom, ktorý ich odviezol do Bratislavy. Tam už čakali fanúšikovia, jednej žene sa dokonca podarilo priblížiť k dvojici. No vzápätí neodbytnú fanúšičku ochranka od dvojice odsunula !
Dlho medializovaný príchod tureckej dvojice sa stal skutočnosťou. Pred jedným z najluxusnejších bratislavských hotelov ich čakali novinári. Prvý vystúpil zarastený Onur, nasledovala ho Šeherezáda.
Podľa našich informácií si večer chystajú pozrieť historickú Bratislavu. Na zajtra majú naplánovanú návštevu Záhorskej Bystrice, kam prídu ako špeciálni hostia Dňa otvorených dverí TV Markíza.
Šeherezáda un Onur v Bratislave: Musela zasahovať ochranka !
BRATISLAVA/SCHWECHAT – Už sú na Slovensku! Manželia nielen z Tisíc a jednej noci Bergüzar Korel (28) a Halit Ergenc (40) pristáli približne o 18:00 na letisku vo Viedni. Ich lietadlo bolo pristavené k súkromnému terminálu. Odtiaľ ich prvé kroky viedli k luxusnej limuzíne s osobným šoférom, ktorý ich odviezol do Bratislavy. Tam už čakali fanúšikovia, jednej žene sa dokonca podarilo priblížiť k dvojici. No vzápätí neodbytnú fanúšičku ochranka od dvojice odsunula !
Dlho medializovaný príchod tureckej dvojice sa stal skutočnosťou. Pred jedným z najluxusnejších bratislavských hotelov ich čakali novinári. Prvý vystúpil zarastený Onur, nasledovala ho Šeherezáda.
Podľa našich informácií si večer chystajú pozrieť historickú Bratislavu. Na zajtra majú naplánovanú návštevu Záhorskej Bystrice, kam prídu ako špeciálni hostia Dňa otvorených dverí TV Markíza.
anna- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Šeherezáda a Onur sú na Slovensku ! Pozrite si exkluzívny rozhovor
Hlavných predstaviteľov seriálu Tisíc a jedna noc môžete vidieť naživo na DOD televízie Markíza.
Hlavní predstavitelia populárneho tureckého seriálu Tisíc a jedna noc Bergüzar Korel a Halit Ergença už dorazili na Slovensko. Priamo na letisku ich vyspovedala redaktorka spravodajstva televízie Markíza Ivana Vansová.
Manželia prišli v dobrej nálade a na svojich fanúšikov sa veľmi tešia. "Neviem si predstaviť, ako to bude zajtra vyzerať, ale určite sa tešíme," povedala Bergüzar. "Je to ako sen. Toľko ľudí, v toľkých krajinách, úplne odlišné kultúry nás majú radi. Sme šťastní, že si svoju prácu robíme dobre," dodala.
Spomínaný seriál uchvátil množstvo divákov kvôli tomu, že poukazuje na dobré medziľudské vzťahy, úprimnú lásku a na hodnoty, ktoré sa v našej spoločnosti začínajú vytrácať.
Známych hercov, ktorí tvoria manželský pár aj v súkromí, možete vidieť naživo na Dni otvorených dverí v televízii Markíza, ktorý sa uskutoční už zajtra od 9.00 do 18.00 h. Viac informácii o DOD nájdete TU !
Okrem stretnutí s moderátormi a známymi slovenskými hercami, vás svojiu hudobnou tvorbou potešia Zuzana Smatanová, Katarína Knechtová, Dara Rolins, Peter Cmorik, Martin Chodúr a Superstaristi 2011a mnohí iní.
anna- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Bergüzar Korel ukázala sexi zadoček
Zdroj: Plus JEDEN DEŇ/RICHARD GONDA
21. august 2011, 22:00
Bergüzar Korel (28) to v Bratislave roztočila na Dni otvorených dverí v Markíze.
Prekvapila novým imidžom, ale aj odvážnymi šatôčkami. Turecká hviezda Bergüzar Korel dorazila s manželom Halitom Ergencom na Deň otvorených dverí do Markízy vo veľkom štýle. Z nablýskanej limuzíny si to po schodíkoch namierila rovno na pódium. A keďže si obliekla nebezpečne krátke minišaty, prítomným dopriala šteklivý pohľad pod sukničku.
Celý článok a pikantné foto nájdete v pondelkovom vydaní denníka Plus JEDEN DEŇ
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 22 Aug 2011, 4:44 pm, editata de 1 ori
Un colaj frumos facut de Miki23 de pe forumul BBG, cadou pentru fanele bulgare ale lui Berg!
Multumuri Miki23!
Šeherezáda a Onur: Plánujeme druhé dieťa
Care sunt planurile de viitor pentru cele două-Care sunt planurile tale pentru viitor, atât în muncă şi viaţa personală?
Hali: Ei bine, avem un plan. Al doilea copil!
BERGÜZAR: Sunt de acord.
elena50- vip
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum