5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 1 din 41
Pagina 1 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
iulia80 a scris:buna demiruta..vad ca esti plimbareata tare..!demiruta a scris:Buna, iulia!
Azi am cam facut de serviciu pe forum, m-am plimbat pe toate aleile!
Asa, ca sa-mi iau revansa pentru toata saptamana trecuta cand am fost ocupata rau!
Ce faci, te "dezbetivisi" dupa nunta?
am recuperat ceva din somnul pierdut..
acum sunt mai treaza...vedem cat ma tine!
plus demiruta draga..am baut la apa aseara la nunta.....vreun litru jum..am fost paznic la baie..!
imi plac ochelarii mihaela!
numa ochelarii? cupidon da da racheta si pianul nu?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ba da...dar cetit ca ti=l imparti cu una din fete la lectii..ce sa mai vreau si eu..astept sa obositi voi!mihaela99 a scris:numa ochelarii? cupidon da da racheta si pianul nu?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:ba da...dar cetit ca ti=l imparti cu una din fete la lectii..ce sa mai vreau si eu..astept sa obositi voi!mihaela99 a scris:numa ochelarii? cupidon da da racheta si pianul nu?
a da mi-am adus aminte, zicea pissycutz ca nu pot sa joc cu el ca sunt antrenor si eu am facut echipe, darrrrrrrrrrrr am uitat sa-i spun ca sunt antrenor jucator si deci? pot sa joc si eu cu el
mihaela99- vip
i-a priviti fetelor!
plus putina miscare nu imi strica dupa ce m-am ghiftuit!
plus putina miscare nu imi strica dupa ce m-am ghiftuit!
iulia80- vip
deci sa intelegem ca nu ai dansat la perecere? muzica din buric? pai atunci sa dansam nu?
mihaela99- vip
demiruta a scris:Am remarcat si eu turcul din avatarul axxei!mihaela99 a scris:ia utati-va la axxa ce avatar are, un turc adevarat, veritabil
Pai, tata!! ce credeati, ca ma incurc cu...turc-ul ne-turc? (ce alambicatura am scos!)
in plus, ezel (kenan) sta la mine acasa dupa ce s-a despartit de zeynep...
asa ca il pozez in orice costumatie imi trazneste prin cap!
bun axxa..vezi ca in videoclipul lui tarkan(cel pe care l-am postat mai sus) este nadya fosta iubita a lui kenan!axxa246 a scris:demiruta a scris:Am remarcat si eu turcul din avatarul axxei!mihaela99 a scris:ia utati-va la axxa ce avatar are, un turc adevarat, veritabil
Pai, tata!! ce credeati, ca ma incurc cu...turc-ul ne-turc? (ce alambicatura am scos!)
in plus, ezel (kenan) sta la mine acasa dupa ce s-a despartit de zeynep...
asa ca il pozez in orice costumatie imi trazneste prin cap!
iulia80- vip
saru` mana, Cicek!florina1989 a scris:Bendeniz - Kirmizi Biber uite aici cine cântă...axxa246 a scris:...
buna!iulia80 a scris:bun axxa..vezi ca in videoclipul lui tarkan(cel pe care l-am postat mai sus) este nadya fosta iubita a lui kenan!
nu ma uit la ...foste!
:bom:
tu pe ele sau ele pe tine?axxa246 a scris:buna!iulia80 a scris:bun axxa..vezi ca in videoclipul lui tarkan(cel pe care l-am postat mai sus) este nadya fosta iubita a lui kenan!
nu ma uit la ...foste!
iulia80- vip
axxa246 a scris:buna!iulia80 a scris:bun axxa..vezi ca in videoclipul lui tarkan(cel pe care l-am postat mai sus) este nadya fosta iubita a lui kenan!
nu ma uit la ...foste!
buna axxa unde ai fost?
mihaela99- vip
turkul de la avatar l-am primit de la o "portarita'.
vreti sa-l schimb? dati-mi-l pe sami si il pun aci, chiar fara costum de turc hihihi
vreti sa-l schimb? dati-mi-l pe sami si il pun aci, chiar fara costum de turc hihihi
axxa246 a scris:turkul de la avatar l-am primit de la o "portarita'.
lasa-l , lasa-l ca si mie imi place , pe sami pot sa ti-l dau in varianta asta schelet daca vrei daca nu n-am ce face
mihaela99- vip
alitheea
v-am zis eu ca poate avem ceva turcesc in sange ca prea ne e drag de ei
Crezi ca-i exclus ?? De cate ori au navalit peste romani...crezi ca s-au purtat ca niste gentlemeni ?? Au violat tot ce misca... indiferent de varsta !! Cati copii s-or fi nascut dupa fiecare "vizita" a turcilor...
v-am zis eu ca poate avem ceva turcesc in sange ca prea ne e drag de ei
Crezi ca-i exclus ?? De cate ori au navalit peste romani...crezi ca s-au purtat ca niste gentlemeni ?? Au violat tot ce misca... indiferent de varsta !! Cati copii s-or fi nascut dupa fiecare "vizita" a turcilor...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
O seara placuta fetelor!!!..ma uit si eu la fazele mai importante din ep trecut ..ma gandesc ca poate poate la reluare se pupa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna seara fetele , dea la cine se uita cansel de te retragi atat de repede...Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!..ma uit si eu la fazele mai importante din ep trecut ..ma gandesc ca poate poate la reluare se pupa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mai intrebi?Normal ca ma asteapta pe mine....gata am plecat Noapte buna!alitheea a scris:buna seara fetele , dea la cine se uita cansel de te retragi atat de repede...Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!..ma uit si eu la fazele mai importante din ep trecut ..ma gandesc ca poate poate la reluare se pupa
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
noapte buna draga dea!Admin_dea05 a scris:mai intrebi?Normal ca ma asteapta pe mine....gata am plecat Noapte buna!alitheea a scris:buna seara fetele , dea la cine se uita cansel de te retragi atat de repede...Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!..ma uit si eu la fazele mai importante din ep trecut ..ma gandesc ca poate poate la reluare se pupa
odihna placuta
iulia80- vip
buna seara doamnelor...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte bunaaaaaaaaaaaaAdmin_dea05 a scris:mai intrebi?Normal ca ma asteapta pe mine....gata am plecat Noapte buna!alitheea a scris:buna seara fetele , dea la cine se uita cansel de te retragi atat de repede...Admin_dea05 a scris:O seara placuta fetelor!!!..ma uit si eu la fazele mai importante din ep trecut ..ma gandesc ca poate poate la reluare se pupa
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna anuta...anuta1971 a scris:buna seara doamnelor...
ce mai faci?
eu ma pregateam sa ies...ma duc la nani ca m-a terminat weekend-ul asta...cu botezul si nunta!
va doresc noapte buna si somn usor fetelor!
iulia80- vip
se pare ca am intrat prea tarziu... vad ca deja plecati.. ati terminat lectiile de tenis..
anuta1971- vip
noapte buna iubita imi pare rau ca pleciiulia80 a scris:buna anuta...anuta1971 a scris:buna seara doamnelor...
ce mai faci?
eu ma pregateam sa ies...ma duc la nani ca m-a terminat weekend-ul asta...cu botezul si nunta!
va doresc noapte buna si somn usor fetelor!
anuta1971- vip
Pagina 1 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Subiecte similare
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata