5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 41 din 41
Pagina 41 din 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
DENISA a scris:chrisa a scris:
Avem nevoie de psihiatru...cucuiata mai esti
eu mă mulţumesc şi cu un nou film cu Tuba şi Murat , poate aşa mai am vreo şansă de a-mi reveni .
S'O CREZI TU NOI CRED CA AJUNGEM LA IASI LA SOCOLA EU DEJA STII ITI SPUNEAM CA'MI REZERV LOC :D
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
alitheea a scris:ceau colega , ti-ai schimbat avatarul?mihaela99 a scris:alitheea a scris:nu trebuie sa gandesti asa , esti mai mult decat binevenitaBruni-My a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti? ceva noutati?
buna mihaela fetele astea sunt prietene vechi.. s-au apucat de depanat amintiri.. si eu simt ca am intrat undeva neinvitata.. asa ca tac
sa nu faci prostia asta nu ca ma simt prost si ma retrag noua asta ne'a placut sa fim unite nu vreau sa aveti impresia ca intru ca sa va stric ceva aici.
buna seara ali
da nici eu nu m-am lasat mai prejos
frumosi pinguini , ti-a placut urangutanita mea de azi?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
poate atunci li se va lua ceata de pe ochi si vor vedea ca sunt facuti unul pentru celalaltnutzi a scris:DENISA a scris:chrisa a scris:
eu mă mulţumesc şi cu un nou film cu Tuba şi Murat , poate aşa mai am vreo şansă de a-mi reveni .
si pe urma ai sa vrei inca unul ,si inca unul ...eu zic sa joace toata viata impreuna ...asa cred ca ne revenim si noi...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
mihaela99 a scris:DENISA a scris:chrisa a scris:
buna denisa, nimic nou pe frontul de la turci, un promo nou ceva ?
Maine il vedem direct....ne cam lasa cu buza umflata asa,...fara trailere
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
mihaela99 a scris:DENISA a scris:chrisa a scris:
mihaela unde ti-i urangutanita?.. ai dus-o la zoo
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:foarte tare...alitheea a scris:ceau colega , ti-ai schimbat avatarul?mihaela99 a scris:alitheea a scris:nu trebuie sa gandesti asa , esti mai mult decat binevenitaBruni-My a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti? ceva noutati?
buna mihaela fetele astea sunt prietene vechi.. s-au apucat de depanat amintiri.. si eu simt ca am intrat undeva neinvitata.. asa ca tac
sa nu faci prostia asta nu ca ma simt prost si ma retrag noua asta ne'a placut sa fim unite nu vreau sa aveti impresia ca intru ca sa va stric ceva aici.
buna seara ali
da nici eu nu m-am lasat mai prejos
frumosi pinguini , ti-a placut urangutanita mea de azi?
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
nik , e linişte , aştept traducerea emisiunii de ieri seară.
MIHAELA ,IAR ESTI SUPARATA PE MINE ,IAR NU MA BAGI IN SEAMA
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
da , pai i-am pregatit pentru pupat...nutzi a scris:buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
alitheea- vip
anuta1971 a scris:Doamne.. nu am spus-o cu rautate.. eram numai un pic invidioasa pe frumoasa prietenie care va leaga.. va admiram
au fost vremuri de vis, ce clipuri faceau fetele , bruny-m, dea, lorelay, melaniad, ream topita , stateam noaptea si le citeam, ajungeam la serviciu zombi, dar nu-mi pasa , o luam de la capat
mihaela99- vip
nutzi a scris:buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
EU NU STIU SA MI PUN AVATAR SPRE RUSINEA MEA CARE AM FORUM.NU STIU ,CHIAR DACA MI'A EXPLICAT DENI NU STIU
Bruni-My- membru senior
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Doamne.. nu am spus-o cu rautate.. eram numai un pic invidioasa pe frumoasa prietenie care va leaga.. va admiram
au fost vremuri de vis, ce clipuri faceau fetele , bruny-m, dea, lorelay, melaniad, ream topita , stateam noaptea si le citeam, ajungeam la serviciu zombi, dar nu-mi pasa , o luam de la capat
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:nutzi a scris:buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
EU NU STIU SA MI PUN AVATAR SPRE RUSINEA MEA CARE AM FORUM.NU STIU ,CHIAR DACA MI'A EXPLICAT DENI NU STIU
nu mai , te ajuta denisa , si eu pana am inteles , ,
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Joi 29 Apr 2010, 10:45 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Bruni-My a scris:nutzi a scris:buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
te ajut eu amu ' .
DENISA a scris:Bruni-My a scris:nutzi a scris:buna ALITHEEA...CE AVATAR TI-AI TRAS...SUNTEM IN CONTINUA SCHIMBARE
te ajut eu amu ' .
Bruni-My- membru senior
FETELOR AM DESCHIS UN TOPIC NOU , ACESTA E LINKUL NOULUI TOPIC UNDE PUTEŢI SCRIE
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/6-gonulcelen-inima-furata-t122.htm#24806
să nu vă speriaţi dacă nu veţi mai putea scrie aici , accesaţi noul topic .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/6-gonulcelen-inima-furata-t122.htm#24806
să nu vă speriaţi dacă nu veţi mai putea scrie aici , accesaţi noul topic .
Pagina 41 din 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
Pagina 41 din 41