5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 39 din 41
Pagina 39 din 41 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
ce urat suna...chrisa a scris:of fetelor.....numai la bucati va ganditi!!!!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
bine ai venit... astepti degeaba Muratii sunt impartiti.. nu a mai ramas nimic
anuta1971- vip
Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
Bine ca ai aparut Bruna.....ca ma cert cu fetili astia d'acilea pe biatul nost...uita-te si tu....cik suna urat "bucati" si ele numai asta vor....
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
bag seama ca vrei sa introduci intregul in paranteza ...brava fata mea mori deanuta1971 a scris:nutzi a scris:buna CHRISA! NU AM FOST LA aVC ,CRED CA ESTE LUPTA MARE ACOLO SI EU CHIAR NICI NU INDRAZNESC SA TREC PRIN FATA ,DAR SA MAI SI INTRU COADA ESTE PREA MARE SI TIMPL LIMITAT ,ASA CA MA INDREPT SPRE ZBANGHIU DE cANSELITO..chrisa a scris:nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
Of Nutzi nu ai fost la razboiul feteleor pe ask ve ceza?doamne ce s-au mai luptat!!!!!in tunuri,in vorbe,in glume etc...dar si-au promis continuarea asta seraa ...nu s-a terminat asa cu una cu doua...
eu vreau ori totul ori nimic... ce sa fac cu parti
ras si noi ce facem socotelile pe margine ,tinem scoru'?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
L-ati impartit si pe el si pe astalaltu....n-a mai ramas nik pentru biata Tuba
chrisa- membru senior
VAIII BRUNI...CE BINE IMI PARE CA TE VAD,AZI AM POMENIT DE VOI PE PORT ...DOAMNE CE VREMURI AM MAI TRAIT IMPREUNA!Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
nutzi- vip
tineti.. tineti.. dar nu ma spuneti ca se duc pe apa sambetei 16 ani decasnicienutzi a scris:bag seama ca vrei sa introduci intregul in paranteza ...brava fata mea mori deanuta1971 a scris:nutzi a scris:buna CHRISA! NU AM FOST LA aVC ,CRED CA ESTE LUPTA MARE ACOLO SI EU CHIAR NICI NU INDRAZNESC SA TREC PRIN FATA ,DAR SA MAI SI INTRU COADA ESTE PREA MARE SI TIMPL LIMITAT ,ASA CA MA INDREPT SPRE ZBANGHIU DE cANSELITO..chrisa a scris:nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
Of Nutzi nu ai fost la razboiul feteleor pe ask ve ceza?doamne ce s-au mai luptat!!!!!in tunuri,in vorbe,in glume etc...dar si-au promis continuarea asta seraa ...nu s-a terminat asa cu una cu doua...
eu vreau ori totul ori nimic... ce sa fac cu parti
ras si noi ce facem socotelile pe margine ,tinem scoru'?
anuta1971- vip
E he fetelor poveste veche cu murat al nostru eu oricum il port mereu dupa mine numai de teama sa nu mi'l ia cineva.dar stiu ca nu fuge de la mine am, eu trucurile mele.e ce sa'i faci chrisa noi mai imbatranim noua ne plac bucatile
Bruni-My- membru senior
Bruni-My a scris:E he fetelor poveste veche cu murat al nostru eu oricum il port mereu dupa mine numai de teama sa nu mi'l ia cineva.dar stiu ca nu fuge de la mine am, eu trucurile mele.e ce sa'i faci chrisa noi mai imbatranim noua ne plac bucatile
bună seara ! drăgălaşo
bună seara! tuturor
nutzi a scris:VAIII BRUNI...CE BINE IMI PARE CA TE VAD,AZI AM POMENIT DE VOI PE PORT ...DOAMNE CE VREMURI AM MAI TRAIT IMPREUNA!Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
buna nutzi asa e nu voi uita niciodata a fost o experienta de viata ce am trait cu voi acolo pe port.nici mie nu mi vine a crede ca au trecut 2 ani decand ne cunoastem.
Bruni-My- membru senior
DENISA a scris:Bruni-My a scris:E he fetelor poveste veche cu murat al nostru eu oricum il port mereu dupa mine numai de teama sa nu mi'l ia cineva.dar stiu ca nu fuge de la mine am, eu trucurile mele.e ce sa'i faci chrisa noi mai imbatranim noua ne plac bucatile
bună seara ! drăgălaşo
bună seara! tuturor
BUNA DENI.DECAND TU TE'AM MAI ZARIT DAR DEFAPT EU AM DOUA ZILE CARE NU AM DESCHIS PC. .EU FAC BINE,SPER SA FII SI TU LA FEL
Bruni-My- membru senior
buna seara DeniDENISA a scris:Bruni-My a scris:E he fetelor poveste veche cu murat al nostru eu oricum il port mereu dupa mine numai de teama sa nu mi'l ia cineva.dar stiu ca nu fuge de la mine am, eu trucurile mele.e ce sa'i faci chrisa noi mai imbatranim noua ne plac bucatile
bună seara ! drăgălaşo
bună seara! tuturor
anuta1971- vip
Buna Denisa! ne-am mai salutat azi ,dar nu strica si a doua oara..
nutzi- vip
sunt bine , sunt într- un veşnic antrenament , e grea lupta ptr Muratelu' , o să fac febră musculară la degete de la atâta luptă.
Bruni-My a scris:nutzi a scris:VAIII BRUNI...CE BINE IMI PARE CA TE VAD,AZI AM POMENIT DE VOI PE PORT ...DOAMNE CE VREMURI AM MAI TRAIT IMPREUNA!Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
buna nutzi asa e nu voi uita niciodata a fost o experienta de viata ce am trait cu voi acolo pe port.nici mie nu mi vine a crede ca au trecut 2 ani decand ne cunoastem.
au trecut doi ani precum clipele ,multe s-au petrecut cu noi, cu ei, dar ce au daruit ramane stocat in inimile noastre...sa mai treaca vreo 2-3 si sa ne intalnim tot pe aici ,bantuind dupa ei ,sa vedem ce ne mai ofera..
nutzi- vip
DENISA a scris:sunt bine , sunt într- un veşnic antrenament , e grea lupta ptr Muratelu' , o să fac febră musculară la degete de la atâta luptă.
Bei Deni....Nutzica si Bruna deapana la amintiri!!!!Sa le vezi acu cum dau la soricei!!!!
chrisa- membru senior
nutzi a scris:Bruni-My a scris:nutzi a scris:VAIII BRUNI...CE BINE IMI PARE CA TE VAD,AZI AM POMENIT DE VOI PE PORT ...DOAMNE CE VREMURI AM MAI TRAIT IMPREUNA!Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
au trecut doi ani precum clipele ,multe s-au petrecut cu noi, cu ei, dar ce au daruit ramane stocat in inimile noastre...sa mai treaca vreo 2-3 si sa ne intalnim tot pe aici ,bantuind dupa ei ,sa vedem ce ne mai ofera..
chiar vroiam sa 'mi zic parerea de ei fata de ASI tuba pot spune ca este intradevar un actor bun chiar stie sa'si intre in rol,chiar am vazut putin din tuba care juca in asi putina sclipire in ochi,dar murat m'a dezamagit total nici nu ma gandeam sa nu'l vad tot pe demir cu aceea caldura in ochi aceea sclipire de dragoste.pacat acum s'a vazut cum a crescut el ca actor.noroc de tuba si de cei cu care a jucat.
Bruni-My- membru senior
chrisa a scris:
Bei Deni....Nutzica si Bruna deapana la amintiri!!!!Sa le vezi acu cum dau la soricei!!!!
fără lacrimi , acceptăm doar veselia şi râsetele la purtător doar nu a închinat steagul niciunul .
chrisa a scris:DENISA a scris:sunt bine , sunt într- un veşnic antrenament , e grea lupta ptr Muratelu' , o să fac febră musculară la degete de la atâta luptă.
sa vezi tu mocofano ce 'ti fac .of of repede cu ochiul pe mine.
Bruni-My- membru senior
chrisa a scris:DENISA a scris:sunt bine , sunt într- un veşnic antrenament , e grea lupta ptr Muratelu' , o să fac febră musculară la degete de la atâta luptă.
pai ,nu a ajuns inca apa pana la voi?... eu de azi de dimineata cu fanasi,demiruta ,acum cu bruni...credeti ca este usor cand vezi oameni dragi cu care ai impartit o bucata de internet ,langa care ai visat marea cu sarea si ne-am ales doar cu sarea...ce stiti voi tinerelelor?
nutzi- vip
Bruni-My a scris:
sa vezi tu mocofano ce 'ti fac .of of repede cu ochiul pe mine.
are ocheanul bun , stă la pândă , ne lasă pe noi să ieşim la interval cu ce avem în dotare apoi ne dă câte una să ne mai trezim .
Bruni-My a scris:nutzi a scris:Bruni-My a scris:nutzi a scris:VAIII BRUNI...CE BINE IMI PARE CA TE VAD,AZI AM POMENIT DE VOI PE PORT ...DOAMNE CE VREMURI AM MAI TRAIT IMPREUNA!Bruni-My a scris:buna seara fetelor .am auzit ceva de bataia of decand astept,unde intru????
chiar vroiam sa 'mi zic parerea de ei fata de ASI tuba pot spune ca este intradevar un actor bun chiar stie sa'si intre in rol,chiar am vazut putin din tuba care juca in asi putina sclipire in ochi,dar murat m'a dezamagit total nici nu ma gandeam sa nu'l vad tot pe demir cu aceea caldura in ochi aceea sclipire de dragoste.pacat acum s'a vazut cum a crescut el ca actor.noroc de tuba si de cei cu care a jucat.
trebuie sa-i dam crezare , chiar nu are langa cine sa se aprinda ,zau asa ...langa aia se stinge si lumanarea nu numai dorinta...mare nesansa a avut ,chiar l-au ingropat cu partenera asta..
nutzi- vip
buna seara fetelor
ce faceti? ceva noutati?
ce faceti? ceva noutati?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
bravo nutzi asa imi placi.
e he doar o stii deni cum e chrisa .sta la panda.
https://www.youtube.com/watch?v=Ws71f5EIsKg
e he doar o stii deni cum e chrisa .sta la panda.
https://www.youtube.com/watch?v=Ws71f5EIsKg
Bruni-My- membru senior
Pagina 39 din 41 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată