5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 38 din 41
Pagina 38 din 41 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
Bună ziua fetelor
Văd că vă pregătiți de zor pentru marea petrecere de vineri. O să il zăpăciți pe bietul Cansel
Văd că vă pregătiți de zor pentru marea petrecere de vineri. O să il zăpăciți pe bietul Cansel
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
bună !! ţinuta de gală e obligatorie , să vedem care îi suciţi minţile lui domn profesor .
Buna Denisa ,multumim! Foarte modesta fata noastra!
Buna Narcisa!...
Eu deja mi-am pregatit tinuta ,dar de sucit mintea lui dom-prof ,las tineretul sa o faca ,eu doar cu galeria pe margine.
Buna Narcisa!...
Eu deja mi-am pregatit tinuta ,dar de sucit mintea lui dom-prof ,las tineretul sa o faca ,eu doar cu galeria pe margine.
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:Buna Denisa ,multumim! Foarte modesta fata noastra!
Buna Narcisa!...
bună !! cam prea modestă dar poate e mai bine aşa , mi-a plăcut foarte mult cum arăta aseară , SUPERBĂĂ......
Să mă laud şi la voi uitaţi că a dat norocul peste mine http://www.monfestival.fr/index.php?v=5ac7388e8c50a1a6892254e1ff0033d6 cu un imbold de la Chrisa .
cred că de data asta stau și eu pe margine, Sunt prea obosită, am dansat aproape toată noaptea pe melodia pusă de Mihaela. Am întârziat o oră astăzi la școală (de cinci ani nu mi s-a mai întâmplat să nu mă pot trezi dimineața). Am pățit ca Hasret, mi l-a fluturat Mihaela pe Leonard Cohen pe la urechi și mi-au luat foc călcâiele. Nu m-am mai putut opri din dans și piticul meu la fel.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
DENISA a scris:nutzi a scris:Buna Denisa ,multumim! Foarte modesta fata noastra!
Buna Narcisa!...
bună !! cam prea modestă dar poate e mai bine aşa , mi-a plăcut foarte mult cum arăta aseară , SUPERBĂĂ......
Să mă laud şi la voi uitaţi că a dat norocul peste mine http://www.monfestival.fr/index.php?v=5ac7388e8c50a1a6892254e1ff0033d6 cu un imbold de la Chrisa .
este fain rau de tot ...bravo ...chiar mi-ai luat piuitu cu asta...sunteti tari ce sa mai zic! eye eye
nutzi- vip
lasa draga ,ai numa 32 de an ,daca acum stai la galerie,la 47 ai mei unde o sa fii? dai inainte cu tupeu,lasa picioarele ca se descurca ele ,vin dupa tine ca nu au icotronarcisa a scris:cred că de data asta stau și eu pe margine, Sunt prea obosită, am dansat aproape toată noaptea pe melodia pusă de Mihaela. Am întârziat o oră astăzi la școală (de cinci ani nu mi s-a mai întâmplat să nu mă pot trezi dimineața). Am pățit ca Hasret, mi l-a fluturat Mihaela pe Leonard Cohen pe la urechi și mi-au luat foc călcâiele. Nu m-am mai putut opri din dans și piticul meu la fel.
nutzi- vip
Salutare fetele
Denisa super tare faza Nu m-ai vazut si pe mine pe acolo?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
buna Pysy!!pissycutz a scris:Salutare fetele
cred ca te-am vazut eu , erai tipa blonda ,inalta cu bustul generos ce flutura steguletu si striga cel mai tare...dar dupa Canselito!!
sper ca nu te superi de gluma facuta? daca da ,sa stii ca si stau sa-mi dai si 2 palme
nutzi- vip
nutzi a scris:
buna Pysy!!
cred ca te-am vazut eu , erai tipa blonda ,inalta cu bustul generos ce flutura steguletu si striga cel mai tare...dar dupa Canselito!!
sper ca nu te superi de gluma facuta? daca da ,sa stii ca si stau sa-mi dai si 2 palme
Crezi ca Canselito m-a remarcat?
PS: De ce sa ma supar Nu de aceea suntem aici sa glumim si sa impartim opinii?
pissycutz- vip
Ies, ma duc spre casa. Ne citim mai pe seara
pissycutz- vip
..te asteptam!pissycutz a scris:Ies, ma duc spre casa. Ne citim mai pe seara
nutzi- vip
buna seara doamnelor... unde sunteti?... va rog sa veniti acasa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... unde sunteti?... va rog sa veniti acasa
buna anuta!
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... unde sunteti?... va rog sa veniti acasa
buna anuta!
scuze.. bine ai venit.. fetele nu au chef azi de discutii se pare..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:chrisa a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... unde sunteti?... va rog sa veniti acasa
buna anuta!
scuze.. bine ai venit.. fetele nu au chef azi de discutii se pare..
Nu iubita....umbla dupa arme...se tot lupta pe ask ve ceza....se ascund una de alta pana nu mai ajung aci la noi....cauta tancuri sa se lupte ...dar nush nici io pe cine...pe Murat al meu sau pe Murat al lor
chrisa- membru senior
pai rusine sa lefie ca au spus ca-i impartim.... nu stiu care ia destele.. care blanita... pe telefon e batalia mare
anuta1971- vip
buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
nutzi- vip
uite ce ascultam... iti place?
anuta1971- vip
nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
bine ai venit nutzi.. Muraturile noastre sunt unice (dulci) nu se dau la kg.
anuta1971- vip
nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
Of Nutzi nu ai fost la razboiul feteleor pe ask ve ceza?doamne ce s-au mai luptat!!!!!in tunuri,in vorbe,in glume etc...dar si-au promis continuarea asta seraa ...nu s-a terminat asa cu una cu doua...
chrisa- membru senior
anuta1971 a scris:[quote="nutzi"
bine ai venit nutzi.. Muraturile noastre sunt unice (dulci) nu se dau la kg.
Dar cum se dau draga mea? la metru? eu am zis ca vreau mainile ,buzele si cei doi dinti din fata ,iar ca bonus limbuta.. .voi vreti degetele de la piciore, telefonul ...etc,dar ochii eye cine ii revendica? vorbesc de Canselito ,ca Dmirel este praf facut saracu ,zici ca i-a explodat o bomba in gura renh si au sarit bucati in lumea larga ,asa l-au ciopartit fetele.
nutzi- vip
buna CHRISA! NU AM FOST LA aVC ,CRED CA ESTE LUPTA MARE ACOLO SI EU CHIAR NICI NU INDRAZNESC SA TREC PRIN FATA ,DAR SA MAI SI INTRU COADA ESTE PREA MARE SI TIMPL LIMITAT ,ASA CA MA INDREPT SPRE ZBANGHIU DE cANSELITO..chrisa a scris:nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
Of Nutzi nu ai fost la razboiul feteleor pe ask ve ceza?doamne ce s-au mai luptat!!!!!in tunuri,in vorbe,in glume etc...dar si-au promis continuarea asta seraa ...nu s-a terminat asa cu una cu doua...
nutzi- vip
nutzi a scris:buna CHRISA! NU AM FOST LA aVC ,CRED CA ESTE LUPTA MARE ACOLO SI EU CHIAR NICI NU INDRAZNESC SA TREC PRIN FATA ,DAR SA MAI SI INTRU COADA ESTE PREA MARE SI TIMPL LIMITAT ,ASA CA MA INDREPT SPRE ZBANGHIU DE cANSELITO..chrisa a scris:nutzi a scris:buna seara dragalaselor!! unde a inceput razboiul? pisica infuriat ne batem pe Muraturi...nu este cazul ,am eu un butoi ,stati linistite
eu vreau ori totul ori nimic... ce sa fac cu parti
anuta1971- vip
of fetelor.....numai la bucati va ganditi!!!!Bruna.....esti si tu p-aci????/Ai vazut ce mi-a trimis Luana ???/.Ti-i place??/
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Joi 29 Apr 2010, 9:55 pm, editata de 1 ori
chrisa- membru senior
Pagina 38 din 41 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata