5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 20 din 41
Pagina 20 din 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
hopa hopa..veni si babele pe la noi
https://www.youtube.com/watch?v=Sypzhfqbeyo&feature=related
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
https://www.youtube.com/watch?v=Sypzhfqbeyo&feature=related [/quote[/url]] astea suntem noi peste 20 de ani?Admin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
[url=https://www.youtube.com/watch?v=Sypzhfqbeyo&feature=related
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ce semnatura complexa ti-ai tras dea , ar trebui sa facem concurs care e ce , mai cea limbutza ...Admin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
alitheea- vip
vaiii de unde aveti filmuletul asta cu mine? eu sunt cea mai tanara din cele trei
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
nu ..uite m-a invitat si pe mine la in dans sa ma invete ca nu prea ma pricepalitheea a scris:dea te faci cadana , vrei sa te iubeasca mai mult decat pe noi cansel?Admin_dea05 a scris:
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:da nici cu tine nu mi-e rusine si tu i-ai schimbat garderobanutzi a scris:oauuu,ti-ai schimbat avataru? bravoooo...ce sa mai...asta este ,o cam luam pe aratura cu Canselito al nostru...il facem si pe asta star ,ca pe Muri
eu i-am pus prosopul in cap sa nu se mai uite dupa alte femei ...am auzit ca ar fi cam afemeiat...dar cred ca-l prinde ...asa ii sta bine unui barbat sa aiba cate putin din toate
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
ai dreptate sa speram ca tot asa cu simtul umorului sa fimalitheea a scris:astea suntem noi peste 20 de ani?Admin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
Admin_dea05- Admin
nu am primit inca reclamatii , poate dormea prea adanc , dar vineri cer sa dorm singura in camera cine stie ce pasiuni trezeste cancelito dupa ce il vedem cum se pupa... cupidonnutzi a scris:buna iubita!! iavas, iavas ne adunam..alitheea a scris:buna seara fetelor , v-ati adunat acasa?
cum ai dormit az-noapte... pe cine ai strigat in ajutor?
alitheea- vip
dea ,tu iti dai seama ce se ascunde sub masca de copil finut si tandru ... cupidon cupidon cupidonAdmin_dea05 a scris:Buna vali ! Buna Nutzi!.. :D
Fetelor ia uitati ce poza descoperii eu deci pe undeva trebuie sa existe vre-un filmulet cu Cansel in actiune
a cam jumulit-o rau pe saraca fata ..trebuie sa fac investigatii sa descopar si clipul nu ma las
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/cansel-elcin-t16-120.htm#23826
alitheea- vip
[quote="Admin_dea05"]hopa hopa..veni si babele pe la noi
pai ce crezi , babele sunt mai tari decat noi...a mea are 79 ani si cand l-a vazut pe Demir ,numai de el vorbea, alt subiect yoc..
pai ce crezi , babele sunt mai tari decat noi...a mea are 79 ani si cand l-a vazut pe Demir ,numai de el vorbea, alt subiect yoc..
nutzi- vip
in mod sigur ,asta nu tine de varsta , ma enerveaza ca am deja 40 de ani , dar reactionez ca la 20 si nici nu intentionez sa ma schimbAdmin_dea05 a scris:ai dreptate sa speram ca tot asa cu simtul umorului sa fimalitheea a scris:astea suntem noi peste 20 de ani?Admin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
alitheea- vip
la 36 de aini ce vrei sa faca si el ..poate poate o baga pe tuba intr-un colt la inghesuialaalitheea a scris:dea ,tu iti dai seama ce se ascunde sub masca de copil finut si tandru ... cupidon cupidon cupidon
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 06 Noi 2012, 11:20 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
[quote="alitheea"][quote="nutzi"]
Oare vedem un sarut? situatia este cam tensionata si parca nu prea cred ...sa dea al de sus sa se intample..
alitheea a scris:buna seara fetelor , v-ati adunat acasa?
Oare vedem un sarut? situatia este cam tensionata si parca nu prea cred ...sa dea al de sus sa se intample..
nutzi- vip
lasa ca asa e bine cupidonalitheea a scris:in mod sigur ,asta nu tine de varsta , ma enerveaza ca am deja 40 de ani , dar reactionez ca la 20 si nici nu intentionez sa ma schimbAdmin_dea05 a scris:ai dreptate sa speram ca tot asa cu simtul umorului sa fimalitheea a scris:astea suntem noi peste 20 de ani?Admin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
Admin_dea05- Admin
[quote="nutzi"]
oare asa o sa fim si noi pe la varsta aiaAdmin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
Admin_dea05- Admin
las ca stiu eu ca te prefaci ca nu stii sa simti ce parfum are...Admin_dea05 a scris:nu ..uite m-a invitat si pe mine la in dans sa ma invete ca nu prea ma pricepalitheea a scris:dea te faci cadana , vrei sa te iubeasca mai mult decat pe noi cansel?Admin_dea05 a scris:
alitheea- vip
[quote="Admin_dea05"][quote="alitheea"][quote="Admin_dea05"]Buna vali ! Buna Nutzi!.. :D
Fetelor ia uitati ce poza descoperii eu deci pe undeva trebuie sa existe vre-un filmulet cu Cansel in actiune
asta daca n-o fi inghesuit-o candva ...am inteles ca au avut ceva tentative ...de s-ar finaliza acum sa scape de scheletron..
asta daca n-o fi inghesuit-o candva ...am inteles ca au avut ceva tentative ...de s-ar finaliza acum sa scape de scheletron..
nutzi- vip
pai pe asta ma bazez si eu fiind mai copt la minte si cu mai multa experienta poate o trezeste la realitate pe fata noastraAdmin_dea05 a scris:la 36 de aini ce vrei sa faca si el ..poate poate o baga pe tuba intr-un colt la inghesuiala
alitheea- vip
[quote="Admin_dea05"]
asa ar fi normal sa fim ...altfel este de rau ...si batrane si ciufute nu merge ,trebuie sa ne pastram umorul si este o vorba "sa luam viata la misto"
nutzi a scris:oare asa o sa fim si noi pe la varsta aiaAdmin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
asa ar fi normal sa fim ...altfel este de rau ...si batrane si ciufute nu merge ,trebuie sa ne pastram umorul si este o vorba "sa luam viata la misto"
nutzi- vip
[quote="Admin_dea05"]
daca ne tin incheieturile , sigur daca nu ne sprijinim in baston,,,nutzi a scris:oare asa o sa fim si noi pe la varsta aiaAdmin_dea05 a scris:hopa hopa..veni si babele pe la noi
alitheea- vip
stiti ceva ,majoritatea prietenelor sunt mai mici ca mine , dar sunt crizate , ciufute si deprimate , care sunt de varsta mea sunt cu aere de mari intelepte asa ca am facut triaj serios , au ramas putine persoane cu care chiar imi face placere sa stau la taclale , iar voi sunteti cap de lista si va iubesc
alitheea- vip
buna seara fetelor
ce faceti?
ce faceti?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
bine ai venit scumpico , ai vazut ce avatar mi-am tras...mihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
alitheea- vip
Fetelor voi credeti ca se lasa cu pupaturi vineri?
Bun venit acasa tuturor
Bun venit acasa tuturor
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pai asa ni s-a promis , sper sa nu ne faca sa asteptam degeabapissycutz a scris:Fetelor voi credeti ca se lasa cu pupaturi vineri?
alitheea- vip
Pagina 20 din 41 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 17.Gonulcelen-Inima furata