5.Gonulcelen-Inima furata
+12
demiruta
nutzi
pissycutz
vali1cluj
DENISA
anuta1971
alitheea
Admin_dea05
iulia1965
axxa246
iulia80
mihaela99
16 participanți
Pagina 30 din 41
Pagina 30 din 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Re: 5.Gonulcelen-Inima furata
pissycutz a scris:Scuze scriu cu pauze dar ma fac frumoasa pentru petrecerea de vineri Ne-am hotarat ce ii oferim lui Murat?
ce faci iubita iti pui rochie cu crinolina si iti faci bucle?... sau abordezi un stil mai modern?...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pissycutz a scris:Scuze scriu cu pauze dar ma fac frumoasa pentru petrecerea de vineri Ne-am hotarat ce ii oferim lui Murat?
tu esti frumoasa oricum , cu ce te motezi in plus, iti pui o floare in par?
de ziua lui ? stai sa ma gandesc :nh8:
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
anuta1971 a scris:sunt sigura ca Hasret o sa castige lupta cu fantoma Selinei... Selin ii spune lui Murat la inceputul serialului ca acesta nu i-a daruit inima lui in totalitate ca stie ca intr-o zi o va parasi... o femeie simte anumite lucruri... (chiar daca cred ca S avea sigur probleme psihice) pe cand Hasret asa cum spune si titlul filmului i-a furat inima.. acum depinde ce o sa faca cu ea.. cat de afectata o sa fie de complexele diferentei de clasa sociala
deja murat a scapat de trecut, piatra care a aruncat-o in lac a spus totul
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 28 Apr 2010, 9:45 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:cred ca este foarte indragostit... chiar daca nu constientizeaza in totalitate ca este... si mai cred ca planurile mamei sale nu o sa reuseasca.. acum fac legatura cu privirea Saimei din promo... s-ar putea sa o vada pe Hasret in rochia fiicei sale... am privit promoul din nou dupa ce am citit rezumatul si intradevar nu este ura in privirea ei..cred ca numai durerepissycutz a scris:Eu cred ca Nersin il cunoaste suficient ca sa stie ce butoane sensibile sa apese. Asa cum a manipulat-o pe Hasret in episodul trecut asa va face si acum. Dar sper ca Murat sa fie sufucient de indragostit sa treaca peste toate astea
si mai cred ca hasret nu se lasa manipulata de nersim, nu ai vazut ce priviri ii arunca cand stateau de vorba, mai cred ca levent o sa puna si el umarul la treaba asta murdara
da ai dreptate Hasret nu se va lasa manipulata.. are inteligenta persoanei care a obtinut totul greu in viata... dar nu cunoaste toate datele problemei...nu stie mai nimic despre relatia lui M cu S
anuta1971- vip
da cred ca a decis sa puna punct suferintei si sa mearga mai departe.. in schimb viata are atatea necunoscutemihaela99 a scris:anuta1971 a scris:sunt sigura ca Hasret o sa castige lupta cu fantoma Selinei... Selin ii spune lui Murat la inceputul serialului ca acesta nu i-a daruit inima lui in totalitate ca stie ca intr-o zi o va parasi... o femeie simte anumite lucruri... (chiar daca cred ca S avea sigur probleme psihice) pe cand Hasret asa cum spune si titlul filmului i-a furat inima.. acum depinde ce o sa faca cu ea.. cat de afectata o sa fie de complexele diferentei de clasa sociala
deja murat a scapat de trecut, piatra care a aruncat-o in lac a spus totul
anuta1971- vip
pisi ce faci fata chiar asa nehotarata esti? te putem ajuta noi?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:cred ca este foarte indragostit... chiar daca nu constientizeaza in totalitate ca este... si mai cred ca planurile mamei sale nu o sa reuseasca.. acum fac legatura cu privirea Saimei din promo... s-ar putea sa o vada pe Hasret in rochia fiicei sale... am privit promoul din nou dupa ce am citit rezumatul si intradevar nu este ura in privirea ei..cred ca numai durerepissycutz a scris:Eu cred ca Nersin il cunoaste suficient ca sa stie ce butoane sensibile sa apese. Asa cum a manipulat-o pe Hasret in episodul trecut asa va face si acum. Dar sper ca Murat sa fie sufucient de indragostit sa treaca peste toate astea
si mai cred ca hasret nu se lasa manipulata de nersim, nu ai vazut ce priviri ii arunca cand stateau de vorba, mai cred ca levent o sa puna si el umarul la treaba asta murdara
da ai dreptate Hasret nu se va lasa manipulata.. are inteligenta persoanei care a obtinut totul greu in viata... dar nu cunoaste toate datele problemei...nu stie mai nimic despre relatia lui M cu S
stie doar ce i-a spus levent si nersim, sa vedem ce va intelege ea din poveste, si cred ca va fii inteligenta , nu se va lasa manipulata
mihaela99- vip
auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:pisi ce faci fata chiar asa nehotarata esti? te putem ajuta noi?
nu stie pe care rochie sa o puna, pe aia decupata in fata sau pe aia cu spatele gol
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
lucrez la proiect dragul meu, mi-a venit inspiratie asa sa-i spui
eu am noroc l-am cunoscut dupa armata
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 28 Apr 2010, 9:57 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pisi ce faci fata chiar asa nehotarata esti? te putem ajuta noi?
nu stie pe care rochie sa o puna, pe aia decupata in fata sau pe aia cu spatele gol
eu zic ca e mai bine fara... nu o sa piarda timpul cu inutilitati
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
la proiect... da .. cu lumina stinsa si razand de una singura... foarte amuzant proiectul...
anuta1971- vip
al meu ma cunoaste de cand aveam 2 ani.. am fost vecini...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:pisi ce faci fata chiar asa nehotarata esti? te putem ajuta noi?
eu zic ca e mai bine fara... nu o sa piarda timpul cu inutilitati
eu cred ca e nehotarata la floare , pe stanga sau pe dreapta
pissy pune-o pe mijloc draga mea
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:al meu ma cunoaste de cand aveam 2 ani.. am fost vecini...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
deci ati fost la gradinita impreuna?
mihaela99- vip
dar unde or fi fetele?.. am ramas numai noi .. pisi sta dupa perdea...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:dar unde or fi fetele?.. am ramas numai noi .. pisi sta dupa perdea...
ne pregateste ea ceva, fi sigura
o fi ceva promo3 in seara asta?
mihaela99- vip
[/quote]
deci ati fost la gradinita impreuna? [/quote]
nu este mai mare ca mine cu 7 ani.. venea sa se joace cu mine... eu incepeam sa .. eram mofturoasa si mama il trimitea acasa ca i-a deranjat odorul
nu este mai mare ca mine cu 7 ani.. venea sa se joace cu mine... eu incepeam sa .. eram mofturoasa si mama il trimitea acasa ca i-a deranjat odorul
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:auzi Mihaela ce-mi zice sotul... ce scrii fata acolo nici cand eram eu in armata nu mi-ai scris atat
auzi anuta, fii si tu mai saraca in comentarii, scrie doua vorbe trei cuvinte si atat,
mihaela99- vip
Pauza de uscat parul Inca nu m-am hotarat cu floarea dar rochia va fi rosie
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:dar unde or fi fetele?.. am ramas numai noi .. pisi sta dupa perdea...
ne pregateste ea ceva, fi sigura
o fi ceva promo3 in seara asta?
nu stiu poate o fi.. sunt asa de frumosi amandoi in ultimul promo...
anuta1971- vip
pissycutz a scris:Pauza de uscat parul Inca nu m-am hotarat cu floarea dar rochia va fi rosie
hopa... o sa fim eclipsate...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
nu este mai mare ca mine cu 7 ani.. venea sa se joace cu mine... eu incepeam sa .. eram mofturoasa si mama il trimitea acasa ca i-a deranjat odorul [/quote]
de mic s-a dat la prospaturi ,
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:[,
da.. da..
anuta1971- vip
pissycutz a scris:Pauza de uscat parul Inca nu m-am hotarat cu floarea dar rochia va fi rosie
, si fara spate nu?
mihaela99- vip
Pagina 30 din 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Subiecte similare
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată