7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:oare unde or fi fetele?.. pisi.. ali.. iuli si deni cred ca sunt in curtea vecina...
cine stie,? eu nu intru acolo, o singura data am intrat si atat, daca nu ma uit la ask nu intru,
vezi ca te-am prins pe port si ti-am lasat mesaje acolo
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="clio 24"][quote="anuta1971"]
Buna clio .. bine ai venit.. da i se largesc orizonturile (nu-mi place expresia asta ma enerveaza)mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[quote="mihaela99eu cred ca Tuba se potriveste mai bine cu Cancel decat cu Murat.. Cancel este un barbat stilat.. cred ca ar scapa-o pe Tuba de multe inhibitii.. ar avea o influenta benefica asupra ei.. si chiar daca ei nu ar fi pana la capat impreuna Tuba ar avea un alt reper in alegerea barbatilor... poate exigentele ei vor creste (nu pot sa cred ce barbati a ales pana acum.. cu exceptia lui bula cu care facea totusi un cuplu acceptabil)
Si faptul ca traieste in Franta este un alt atuu pentru Tuba..ar sta in Franta..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:oare unde or fi fetele?.. pisi.. ali.. iuli si deni cred ca sunt in curtea vecina...
cine stie,? eu nu intru acolo, o singura data am intrat si atat, daca nu ma uit la ask nu intru,
vezi ca si io te-am vazut si te-am trimis acasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="anuta1971"][quote="clio 24"]
si pe mine ma enerveaza expresia
anuta1971 a scris:Buna clio .. bine ai venit.. da i se largesc orizonturile (nu-mi place expresia asta ma enerveaza)mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[quote="mihaela99eu cred ca Tuba se potriveste mai bine cu Cancel decat cu Murat.. Cancel este un barbat stilat.. cred ca ar scapa-o pe Tuba de multe inhibitii.. ar avea o influenta benefica asupra ei.. si chiar daca ei nu ar fi pana la capat impreuna Tuba ar avea un alt reper in alegerea barbatilor... poate exigentele ei vor creste (nu pot sa cred ce barbati a ales pana acum.. cu exceptia lui bula cu care facea totusi un cuplu acceptabil)
Si faptul ca traieste in Franta este un alt atuu pentru Tuba..ar sta in Franta..
si pe mine ma enerveaza expresia
mihaela99- vip
am vazut o sa spuna fetele ca ne-am tacanit..mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:oare unde or fi fetele?.. pisi.. ali.. iuli si deni cred ca sunt in curtea vecina...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:am vazut o sa spuna fetele ca ne-am tacanit..mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:oare unde or fi fetele?.. pisi.. ali.. iuli si deni cred ca sunt in curtea vecina...
o sa zica ca jucam ,, de-a fata -scunselea, care te vede prima scuipa la gard , nu suntem sanatoase
mihaela99- vip
va pun un banc?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:va pun un banc?
oune
mihaela99- vip
din cate se vede tot numai noi suntem.. hai sa-ti pun bancul...
O femeie avea 3 fete de maritat.
Cand s-a casatorit cea mai mare si s-a mutat la sot, maica-sa a rugat-o sa-i scrie despre viata ei intima.Peste 2 zile primeste scrisoare cu un singur cuvant: Nescafe.Maica-sa nu a inteles faza,dar din intamplare a vazut reclama de la Nescafe intr-un ziar:"Satisfactie pana la ultima picatura" si s-a bucurat mult.
A urmat randul celei de a doua.Peste o saptamana a primit o scrisoare cu textul: Benson & Hedges. Maica-sa a cautat in ziar reclama respectivelor tigari:"Extra Long, King size" si iar s-a bucurat.
In sfarsit se marita si cea mai mica, iar dupa o luna ii trimite maica-sii scrisoarea de rigoare: British Airways.Maica-sa vede la TV reclama de la renumita companie aeriana si lesina: "De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in toate directiile"
O femeie avea 3 fete de maritat.
Cand s-a casatorit cea mai mare si s-a mutat la sot, maica-sa a rugat-o sa-i scrie despre viata ei intima.Peste 2 zile primeste scrisoare cu un singur cuvant: Nescafe.Maica-sa nu a inteles faza,dar din intamplare a vazut reclama de la Nescafe intr-un ziar:"Satisfactie pana la ultima picatura" si s-a bucurat mult.
A urmat randul celei de a doua.Peste o saptamana a primit o scrisoare cu textul: Benson & Hedges. Maica-sa a cautat in ziar reclama respectivelor tigari:"Extra Long, King size" si iar s-a bucurat.
In sfarsit se marita si cea mai mica, iar dupa o luna ii trimite maica-sii scrisoarea de rigoare: British Airways.Maica-sa vede la TV reclama de la renumita companie aeriana si lesina: "De 3 ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in toate directiile"
anuta1971- vip
Buna iubita..bine te-am gasit..nu neaparat ca i se largesc orizonturile..dar Cansel este cunoscut si acolo ca actor ..si ar putea s-o ajute in acest sens..si una e sa traiesti in Franta si alta in Turcia..la asta m-am referit..am uitat de Sami...
anuta1971 a scris:Buna clio .. bine ai venit.. da i se largesc orizonturile (nu-mi place expresia asta ma enerveaza)mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[quote="mihaela99eu cred ca Tuba se potriveste mai bine cu Cancel decat cu Murat.. Cancel este un barbat stilat.. cred ca ar scapa-o pe Tuba de multe inhibitii.. ar avea o influenta benefica asupra ei.. si chiar daca ei nu ar fi pana la capat impreuna Tuba ar avea un alt reper in alegerea barbatilor... poate exigentele ei vor creste (nu pot sa cred ce barbati a ales pana acum.. cu exceptia lui bula cu care facea totusi un cuplu acceptabil)
Buna iubita..bine te-am gasit..nu neaparat ca i se largesc orizonturile..dar Cansel este cunoscut si acolo ca actor ..si ar putea s-o ajute in acest sens..si una e sa traiesti in Franta si alta in Turcia..la asta m-am referit..am uitat de Sami...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
[quote="clio 24"][quote="anuta1971"]
da clio ai dreptate.. Franta i-ar oferi alte perspective.. dar vezi intervin barierele lingvistice.. nu stiu cat stie si daca stie Tuba limba franceza... in general limbile straine invatate in copilarie sunt asimilate altfel decat atunci cand le inveti la 28 ani...clio 24 a scris:anuta1971 a scris:Buna clio .. bine ai venit.. da i se largesc orizonturile (nu-mi place expresia asta ma enerveaza)mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[quote="mihaela99eu cred ca Tuba se potriveste mai bine cu Cancel decat cu Murat.. Cancel este un barbat stilat.. cred ca ar scapa-o pe Tuba de multe inhibitii.. ar avea o influenta benefica asupra ei.. si chiar daca ei nu ar fi pana la capat impreuna Tuba ar avea un alt reper in alegerea barbatilor... poate exigentele ei vor creste (nu pot sa cred ce barbati a ales pana acum.. cu exceptia lui bula cu care facea totusi un cuplu acceptabil)
anuta1971- vip
am citi bancul super , bravo
mihaela99- vip
uita-te daca vrei si la videoclip ca nu cred ca l-ai vazut....e frumosmihaela99 a scris:am citi bancul super , bravo
anuta1971- vip
ma scuzati ca ma bag si eu, cum cancelu nu prea stie turca, si i se dubleaza vocea, asa si tuba ar putea fi ajutata in franta tot cu o dulbura la voce........., si ce? nu ar face cariera in franta? haida de, numa sa vrea sa plece in franta
anuta1971 a scris:da clio ai dreptate.. Franta i-ar oferi alte perspective.. dar vezi intervin barierele lingvistice.. nu stiu cat stie si daca stie Tuba limba franceza... in general limbile straine invatate in copilarie sunt asimilate altfel decat atunci cand le inveti la 28 ani...clio 24 a scris:anuta1971 a scris:Buna clio .. bine ai venit.. da i se largesc orizonturile (nu-mi place expresia asta ma enerveaza)mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[quote="mihaela99eu cred ca Tuba se potriveste mai bine cu Cancel decat cu Murat.. Cancel este un barbat stilat.. cred ca ar scapa-o pe Tuba de multe inhibitii.. ar avea o influenta benefica asupra ei.. si chiar daca ei nu ar fi pana la capat impreuna Tuba ar avea un alt reper in alegerea barbatilor... poate exigentele ei vor creste (nu pot sa cred ce barbati a ales pana acum.. cu exceptia lui bula cu care facea totusi un cuplu acceptabil)
ma scuzati ca ma bag si eu, cum cancelu nu prea stie turca, si i se dubleaza vocea, asa si tuba ar putea fi ajutata in franta tot cu o dulbura la voce........., si ce? nu ar face cariera in franta? haida de, numa sa vrea sa plece in franta
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:uita-te daca vrei si la videoclip ca nu cred ca l-ai vazut....e frumosmihaela99 a scris:am citi bancul super , bravo
l-am vazut ,e frumos arabii au inceput i sa faca clipuri cu filmul gonulcelen,mai ceva decat turcii nu ti se pare?
mihaela99- vip
eu stiu ..cum spunea si Clio.. Franta nu e Turcia.. nu stiu daca ei practica tampenia asta cu dublura de voce... poate
anuta1971- vip
Fetelor va las..nu ca as fi fost prea activa ..dar nici treaba nu fac si nici cu voi nu stau..pe maine..din pacate fara Gonulcelen..o noa[te buna si
Ultima editare efectuata de catre clio 24 in Joi 06 Mai 2010, 9:36 pm, editata de 1 ori
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
am citit undeva ca in tarile arabe Tuba e mai iubita decat actorii americani...Tuba Songul Kivanc Bulent si mai nou dupa ce s-a dat Asi la ei si Murat sunt la arabi superstaruri...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:uita-te daca vrei si la videoclip ca nu cred ca l-ai vazut....e frumosmihaela99 a scris:am citi bancul super , bravo
l-am vazut ,e frumos arabii au inceput i sa faca clipuri cu filmul gonulcelen,mai ceva decat turcii nu ti se pare?
anuta1971- vip
Noapte buna ...clio 24 a scris:Fetelor va las..nu ca as
anuta1971- vip
clio 24 a scris:Fetelor va las..nu ca as fi fost prea activa ..dar nici treaba nu fac si nici cu voi nu stau..pe maine..din pacate fara Gonulcelen..o noa[te buna si
clio, nici o problema
noapte buna vise colorate
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:eu stiu ..cum spunea si Clio.. Franta nu e Turcia.. nu stiu daca ei practica tampenia asta cu dublura de voce... poate
dar poate o invata cancelito franceza tu
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:am citit undeva ca in tarile arabe Tuba e mai iubita decat actorii americani...Tuba Songul Kivanc Bulent si mai nou dupa ce s-a dat Asi la ei si Murat sunt la arabi superstaruri...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:uita-te daca vrei si la videoclip ca nu cred ca l-ai vazut....e frumosmihaela99 a scris:am citi bancul super , bravo
muri chiar merita .sincer, e un actor bun
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Joi 06 Mai 2010, 9:51 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mai fumez o tigare ascult melodia asta si ma duc la somnm te sarut dulce si iti spun
mihaela99- vip
eu nu m-am uitat la filmul lui Muri decat vreo trei episoade simi-a ajuns... nu pot sa spun ca pararea mea este neaparat buna.. ca nu cunosc filmul.. dar am vazut videoclipuri Ask si ocazional cate un promo sau chiar cate o parte de episod... nu am gasit nimic in plus fata de jocul din Asi.. am gasit chiar minusuri fata de jocul din Asi.. este un actor bun... dar nu vad nimic nou... poate ca rolul fiind de aceeasi factura asta cere.. atunci cred ca a ales gresit rolul... daca as fi vazut un alt tip de personaj l-as fi urmarit cu placere cat de prost ar fi fost filmul...
anuta1971- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata