11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 1 din 44
Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
11. Gonulcelen - Inima furata
fetelor eu plec spre casa.. vorbim mai tarziu..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
Pai la Levent toc si eu daca e nevoie desi sincer inca nu am un dinte impotriva lui (nu aruncati cu pietre) Ce poate sa faca omul? CUm sa reziste unei asemenea frumuseti? indragostit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
anuta1971 a scris:fetelor eu plec spre casa.. vorbim mai tarziu..
pa pa pa , , sa-ti iei medicamentele
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Dea e mortala reteta la Canselitol
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Pai la Levent toc si eu daca e nevoie desi sincer inca nu am un dinte impotriva lui (nu aruncati cu pietre) Ce poate sa faca omul? CUm sa reziste unei asemenea frumuseti? indragostit
da ai dreptate intr-un fel dar sa nu se apuce de magarii ceea ce nu prea vad ca nu ar fi in stare
mihaela99- vip
elenavacu a scris:dar vreun indiciu ca se saruta in episodul de vineri nu are nimeni
ei bine cupidon ar exista :drunken: dar nu explicit (nici ca siguranta, nici ca forma: pupic sau sarut) ... e mai degraba o ghicitoare
Vineri vom sti cu siguranta
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
da ai dreptate intr-un fel dar sa nu se apuce de magarii ceea ce nu prea vad ca nu ar fi in stare
In afara de a intrerupe fiecare sarut ca si pana acum, si a fi partas la planul Nersinei ce altceva mai grav ar putea sa faca? :nh8:
pissycutz- vip
nu stiu de ce cred ca murat si hasret n o sa se desparta ca nu va fi ca in celelalte telenovele vor fi intrigi dar nu cred poate sa fie rapita sau murat sa fie i pericol pentru ca saime il vrea mort nu fericit dar pina la sfirsit mai este sa ne bucuram ca ne este dat sa vedem ceva frumos un cuplu reusit frumos indragostit
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
In afara de a intrerupe fiecare sarut ca si pana acum, si a fi partas la planul Nersinei ce altceva mai grav ar putea sa faca? :nh8:
pe moment nu stiu
dar uiti cand chians-a asezat in genunchi si i-a oferit garoafa lui hasret? , levent l-a vazut pe murat cum se uita pe fereastra si l-a strigat exact cand chian ii dadea floarea lui hasret , atunci levent era indragostit de hasret? de ce l-a strigat si l-a chemat inauntru? tocmai sa-l faca sa creada ca hasret il iubeste pe chian si ca el murat nu are nici o sansa? pervers , e un sarpe nu-mi place
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:fetelor eu plec spre casa.. vorbim mai tarziu..
Paaaaaaaaaa O zi frumoasa in continuare
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Paaaaaaaaaa O zi frumoasa in continuare
pissy un banc haios
Ce este sexul?
- Dupa medici este o boala, pentru ca ajungi tot timpul la pat.
- Dupa avocati, este o injustitie, pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
- Dupa politicieni este democratie perfecta, pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
- Dupa economisti este o investitie proasta, pentru ca e mai mult ceea ce intra, decat ceea ce iese.
- Dupa matematicieni, este ecuatia perfecta, pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
pe moment nu stiu
dar uiti cand chians-a asezat in genunchi si i-a oferit garoafa lui hasret? , levent l-a vazut pe murat cum se uita pe fereastra si l-a strigat exact cand chian ii dadea floarea lui hasret , atunci levent era indragostit de hasret? de ce l-a strigat si l-a chemat inauntru? tocmai sa-l faca sa creada ca hasret il iubeste pe chian si ca el murat nu are nici o sansa? pervers , e un sarpe nu-mi place
Pai da dar cu asta suntem deja obisnuite. Se intrebau fetele cand s-a indragostit Levent peste noapte, ei bine nu stiu. Dar cred ca a avut o slabiciune pentru Hasret desi a complotat impotriva ei.
Imi amintesc scena cu cd-ul cand Murat a tipat la ea, si singurul care s-a dus sa o consoleze a fost Levent. De ce?
Da, personajul e pervers, dar mi-au placut mereu dialogurile dintre el si Hasret. Inca nu imi displace Levent l-am luat ca atare Insa cred ca indragosteala lui nu va aduce mai mult rau pentru Hasret si Murat decat pana acum, poate ca dimpotriva, vor avea un aliat in el. A inteles ce inseamna Hasret pentru Murat.
Scena cand Hasret ii canta lui Murat iar el ii priveste de departe am senzatia ca isi spune "Ce caut eu intre acestia doi?" E gelos pe Murat dar cred ca va fi mai important pentru el ca Hasret sa nu fie ranita. :nh8:
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
pissy un banc haios
Ce este sexul?
- Dupa medici este o boala, pentru ca ajungi tot timpul la pat.
- Dupa avocati, este o injustitie, pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
- Dupa politicieni este democratie perfecta, pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
- Dupa economisti este o investitie proasta, pentru ca e mai mult ceea ce intra, decat ceea ce iese.
- Dupa matematicieni, este ecuatia perfecta, pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
noroc ca aveam punga la indemana
pissycutz- vip
Buna Denisa cucuioato
Ne bucuram sa te vedem pe la noi in ograda
Ne bucuram sa te vedem pe la noi in ograda
pissycutz- vip
da ai dreptate si o sa fie mai convins cind o va auzi pe madam mama lui murat ca el a recunoscut ca este indragostit ceea ce pina la urma cred ca ii va spune chiar personal ca tot ii punea el mereu intrebari sa l vedem cum actioneaza cind va fi pus in fata faptului implinit
elena- vip
pissycutz a scris:
Pai da dar cu asta suntem deja obisnuite. Se intrebau fetele cand s-a indragostit Levent peste noapte, ei bine nu stiu. Dar cred ca a avut o slabiciune pentru Hasret desi a complotat impotriva ei.
Imi amintesc scena cu cd-ul cand Murat a tipat la ea, si singurul care s-a dus sa o consoleze a fost Levent. De ce?
Da, personajul e pervers, dar mi-au placut mereu dialogurile dintre el si Hasret. Inca nu imi displace Levent l-am luat ca atare Insa cred ca indragosteala lui nu va aduce mai mult rau pentru Hasret si Murat decat pana acum, poate ca dimpotriva, vor avea un aliat in el. A inteles ce inseamna Hasret pentru Murat.
Scena cand Hasret ii canta lui Murat iar el ii priveste de departe am senzatia ca isi spune "Ce caut eu intre acestia doi?" E gelos pe Murat dar cred ca va fi mai important pentru el ca Hasret sa nu fie ranita. :nh8:
eu cred ca levent nu se va retrage asa usor, cred ca va urmari orice miscare a celor doi, si va fi pe faza , ce parere ai de trandafirii roz din promo? sunt de la levent sau de la murat?
mihaela99- vip
elenavacu a scris:da ai dreptate si o sa fie mai convins cind o va auzi pe madam mama lui murat ca el a recunoscut ca este indragostit ceea ce pina la urma cred ca ii va spune chiar personal ca tot ii punea el mereu intrebari sa l vedem cum actioneaza cind va fi pus in fata faptului implinit
Si eu sunt curioasa care va fi reactia lui. Si ma mai intreb daca florile alea sunt intr-adevar de la el? Sau sunt de la Murat si iar ne pacalesc cu trailerul.
pissycutz- vip
[quote="DENISA"]Bună cucuietelor !!!! Bună cucuietelor !!!! Bună cucuietelor !!!! Bună cucuietelor !!!! Bună cucuietelor !!!!
buna denisa multumim draguta ca intodeauna
buna denisa multumim draguta ca intodeauna
mihaela99- vip
pissycutz a scris: noroc ca aveam punga la indemana
bai matematica asta este o mare stiinta
mihaela99- vip
o sa mai vedem cite ceva in promo ca de abia il astept tot dau pe atv sa vad daca nu apare
elena- vip
iubitele consideraţi bomboanele ca fiind un dar de la Tuba , eu şi Dea am fost doar mesagerii ..
mihaela99 a scris:
eu cred ca levent nu se va retrage asa usor, cred ca va urmari orice miscare a celor doi, si va fi pe faza , ce parere ai de trandafirii roz din promo? sunt de la levent sau de la murat?
Nu stiu, poate ca va profita de ocaziile care i se ivesc, dar el stie ca si Hasret este indragostita de Murat.
"Nimeni nu vede inima lui Murat asa cum o vede Hasret" - asta a fost o replica emblematica pentru ceea ce crede el despre sentimentele ei.
Asta ma intrebam si eu, eu as zice sa sunt de la Murat
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
bai matematica asta este o mare stiinta
Grea rau dar foarte exacta
pissycutz- vip
DENISA a scris:iubitele consideraţi bomboanele ca fiind un dar de la Tuba , eu şi Dea am fost doar mesagerii ..
Copilul nebun din mine va multumeste
pissycutz- vip
Pagina 1 din 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata