11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
ia sa vezi tu vineri ca i spune ssi o si saruta tandru si lungmihaela99 a scris:elenavacu a scris:eu nu l am vazut pe murat timid uitate la indirjirea lui cind s a dus prima data la ea acasa sa i spuna ca vrea s o invete ce ia spus lui madame maica sa ca nu a dormit toata noaptea cu gindul la hasret dupa ce ia cintat si chiar s a dus dupa ea o sa l vezi tu ce timid o sa fieelenavacu a scris:mihaela99 a scris:pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
, da chiar cat o mai fi scorul, parca si tu ai intrebat la un moment dat nu?
parca era 3-2 pentru murat nu? hai s-o intrebam si pe elena, dar pe dea am intrebat-o? dar denisa ce parere o avea?
Da am mai intrebat dar am ramas cu intrebarea
Dea, Elena, Denisa si oricarei amatoare (chiar si bugaroaicelor )
Cine va marturisi primul dragostea in fata celuilalt? stai sa ti raspund ca i am raspuns lui dea iar am gresit sper sa nu ma pedepseasca rau cred ca hasret deja si a dat drumul la gura scena din birou este evidenta ba mai mult murat stie ca ea il iubeste
Deci mai avem un raspuns 4 - 2 pentru Murat
deja murat a inceput ceva ceva, sa vedem daca are curaj sa continue
da timid nu este , dar eu cred ca nu este sigur ca si ea il iubeste, murat este totusi profesor , cand va fi sigur ca si hasret il iubeste atunci o va si saruta si ii va spune si ,,te iubesc''
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
fetelor am deschis un sondaj pe aceasta temaDENISA a scris:pissycutz a scris:
Da am mai intrebat dar am ramas cu intrebarea
Dea, Elena, Denisa si oricarei amatoare (chiar si bugaroaicelor )
Cine va marturisi primul dragostea in fata celuilalt?
eu cred că Murat , Hasret e mai pudică şi nu cred că va recunoaşte uşor sentimentele pe care le simte , poate şi din teama că provin din medii sociale diferite .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/cine-va-marturisi-primul-dragostea-in-fata-celuilalt-t143.htm
Buna deni!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
elenavacu a scris:
eu nu l am vazut pe murat timid uitate la indirjirea lui cind s a dus prima data la ea acasa sa i spuna ca vrea s o invete ce ia spus lui madame maica sa ca nu a dormit toata noaptea cu gindul la hasret dupa ce ia cintat si chiar s a dus dupa ea o sa l vezi tu ce timid o sa fie
Ba da ... in fata lui Hasret se pierde
S-a pierdut de multe ori indragostit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Si mie mi se pare Hasret o fire mai deschisa dar eu cred ca Murat va face primul paspissycutz a scris:elenavacu a scris:
eu nu l am vazut pe murat timid uitate la indirjirea lui cind s a dus prima data la ea acasa sa i spuna ca vrea s o invete ce ia spus lui madame maica sa ca nu a dormit toata noaptea cu gindul la hasret dupa ce ia cintat si chiar s a dus dupa ea o sa l vezi tu ce timid o sa fie
Ba da ... in fata lui Hasret se pierde
S-a pierdut de multe ori indragostit
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:fetelor eu ma preg. sa plec spre casa
va sarut ne vedem pe seara
, paaaaa pissy
Paaaaaaa
Dupa amiaza placuta sefa Cum m-am descurcat azi la munca?
pissycutz- vip
Admin_dea05 a scris:fetelor am deschis un sondaj pe aceasta tema
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/cine-va-marturisi-primul-dragostea-in-fata-celuilalt-t143.htm
Buna deni!
Multumim Dea, esti o scumpa.
pissycutz- vip
va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersypissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:fetelor am deschis un sondaj pe aceasta tema
Buna deni!
elena- vip
elenavacu a scris: va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersy
cand vrei sa postezi? sau cand?
pissycutz- vip
asta inseamna pai atunci cind vorbesc cu voi dupa asta imi aparepissycutz a scris:elenavacu a scris: va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersy
elena- vip
bifezi pe cine vrei apoi dai trimite.Atentie!Numai o singura data se voteaza.Daca deja iti apare graficul de votare inseamna ca ai votatelenavacu a scris:va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersypissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:fetelor am deschis un sondaj pe aceasta tema
Buna deni!
Admin_dea05- Admin
Fetelor ies si eu.
pissycutz- vip
nu-mi dau seama de ce ar trebui dupa ce trimiti mesajul sa-ti apara direct postarea in topicelenavacu a scris:asta inseamna pai atunci cind vorbesc cu voi dupa asta imi aparepissycutz a scris:elenavacu a scris: va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersy
Admin_dea05- Admin
pupiceipissycutz a scris:Fetelor ies si eu.
Admin_dea05- Admin
cu mesajele nu am probleme dar daca dau inapoi sa zicem ca vreau sa vad vreun trailer sau altceva imi apareAdmin_dea05 a scris:nu-mi dau seama de ce ar trebui dupa ce trimiti mesajul sa-ti apara direct postarea in topicelenavacu a scris:asta inseamna pai atunci cind vorbesc cu voi dupa asta imi aparepissycutz a scris:elenavacu a scris: va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersy
elena- vip
stai ca a venit cineva la mine care se pricepe si mi spune mersy paelenavacu a scris:cu mesajele nu am probleme dar daca dau inapoi sa zicem ca vreau sa vad vreun trailer sau altceva imi apareAdmin_dea05 a scris:nu-mi dau seama de ce ar trebui dupa ce trimiti mesajul sa-ti apara direct postarea in topicelenavacu a scris:asta inseamna pai atunci cind vorbesc cu voi dupa asta imi aparepissycutz a scris:elenavacu a scris: va rog ajutati ma si pe mine cind vreau sa dau inapoi tot imi apare ceba confirm resend si cansel eu pe apas sa nu mai apara si ce inseamna v am spu ca stau prost la capitolul asta mersy
elena- vip
buna dragelor!
ce mai faceti? cum ati petrecut astazi?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna!asteptam noul promo si am facut cateva subtitrari le gasesti pe youtube ..ma duc sa pregatesc masa revin un pic mai tarziuiulia80 a scris:buna dragelor!
Admin_dea05- Admin
ok..sor la treaba..multumim mult dea..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna seara doamnelor...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bună seara și La Mulți Ani tuturor copiilor noștri și nouă că și noi suntem sau am fost copiii cuiva.
Dea mulțumim pentru fragmentele traduse, ai ales cele mai frumoase secvențe din film. Voiam să știu și eu cum se fac subtitrările astea poate aș putea ajuta.
Dea mulțumim pentru fragmentele traduse, ai ales cele mai frumoase secvențe din film. Voiam să știu și eu cum se fac subtitrările astea poate aș putea ajuta.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara și La Mulți Ani tuturor copiilor noștri și nouă că și noi suntem sau am fost copiii cuiva.
buna seara narcisa.. sa-ti traiasca copilul si sa fii sanatoasa sa te bucuri de el...
anuta1971- vip
buna seara iar am venit pe la ce ora se da promo nu stie nimeni
elena- vip
Buna!Pe mine nu ai cum sa ma ajuti poate florina ar avea nevoie...narcisa a scris:Bună seara și La Mulți Ani tuturor copiilor noștri și nouă că și noi suntem sau am fost copiii cuiva.
aici am dezbatut problemele legate de subtitrare...oricum faci o treaba minunata cu traducerea iti multumim
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106.htm
Pupicei fetelor o seara placuta....
PS:Sunt cu ochii pe voi astept promo....
Admin_dea05- Admin
elenavacu a scris:buna seara iar am venit pe la ce ora se da promo nu stie nimeni
buna seara elena dups 21 in general... cateodata le-au dat si la 23
anuta1971- vip
buna seara fetele
ce faceti? ati vzt ce subiect a deschis Deea?
ce faceti? ati vzt ce subiect a deschis Deea?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)