7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
am avut o gramada de treburi si mai sunt si responsabila cu urlatu prin casa , Vlad al meu are examen la mate si tot trage de timp ,asa ca eu sunt gheonoaia casei
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
sa aveti baftaalitheea a scris:am avut o gramada de treburi si mai sunt si responsabila cu urlatu prin casa , Vlad al meu are examen la mate si tot trage de timp ,asa ca eu sunt gheonoaia casei
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
maine e sambata.. nu te duci la munca.. noapte buna somnoroasoaxxa246 a scris:fetele, va pup, ies...
mai vb maine!
wend frumos sa aveti!
Miha iti cauta videoclip..
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 07 Mai 2010, 10:52 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
multumesc , miercuri se termina examenele apoi urmeaza repartitia la licee , acolo va fi putin cu emotii pt ca anul trecut ultima medie de intrare a fost 9.51axxa246 a scris:spor la urlat si succes la examen!
:)
alitheea- vip
sa fieanuta1971 a scris:sa aveti baftaalitheea a scris:am avut o gramada de treburi si mai sunt si responsabila cu urlatu prin casa , Vlad al meu are examen la mate si tot trage de timp ,asa ca eu sunt gheonoaia casei
alitheea- vip
Doamne ce sitem de invatamant tampit.. atatea modificari in ultimii ani ca au zapacit si copiiialitheea a scris:multumesc , miercuri se termina examenele apoi urmeaza repartitia la licee , acolo va fi putin cu emotii pt ca anul trecut ultima medie de intrare a fost 9.51axxa246 a scris:spor la urlat si succes la examen!
anuta1971- vip
buna alitheea..scuze de intaziere...calc meu saracul a inebunit de cand vazut creanga mihaelei!
noapte buna draga axxa!
noapte buna draga axxa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
sensibilos calculatorul tauiulia80 a scris:buna alitheea..scuze de intaziere...calc emu saracul a inebunit de cand vazut creanga mihaelei!
noapte buna draga axxa!
anuta1971- vip
ana , sa nu iti faci probleme din cauza fetelor de pe port si eu m-am simtit putin intrusa , unele sunt dragute si se regasesc si la noi , iar altele... mai bine nu
ceea ce e important este ca noi deja formam o familie si nu cred ca se va schimba acest lucru
daca ai observat pe port fetele s-au scindat in doua parti
ceea ce e important este ca noi deja formam o familie si nu cred ca se va schimba acest lucru
alitheea- vip
Buna seara fetelor! iar am ajuns tarziu ,iar nu va mai prind?
ce dor imi este de stat in liniste la un pahar de vorba cu voi/
ce mai face Canselito al nostru? este vreo noutate?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
bine te-am gasit puisoriulia80 a scris:buna alitheea..scuze de intaziere...calc meu saracul a inebunit de cand vazut creanga mihaelei!
noapte buna draga axxa!
alitheea- vip
noi suntem cele cu noaptea in cap nuti draganutzi a scris:Buna seara fetelor! iar am ajuns tarziu ,iar nu va mai prind?
alitheea- vip
Buna seara!
Bafta multa la examene, Ali! o sa fie ok, poate ar trebui sa-ti menajezi vocea! cred ca nici nu te baga in seama?
Bafta multa la examene, Ali! o sa fie ok, poate ar trebui sa-ti menajezi vocea! cred ca nici nu te baga in seama?
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
pai imagineaza-ti ca nu au primit mai nimic din ce au invatat la scoala la textele literare si nonliterare , norocul lui ca are imaginatie bogataanuta1971 a scris:Doamne ce sitem de invatamant tampit.. atatea modificari in ultimii ani ca au zapacit si copiiialitheea a scris:multumesc , miercuri se termina examenele apoi urmeaza repartitia la licee , acolo va fi putin cu emotii pt ca anul trecut ultima medie de intrare a fost 9.51axxa246 a scris:spor la urlat si succes la examen!
alitheea- vip
multumesc mult , asa e dar imi incerc si eu noroculvali1cluj a scris: Buna seara!
alitheea- vip
nu te lega de calc meu...anuta1971 a scris:sensibilos calculatorul tau
buna nutzii.bine ai venit!
buna vali...
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 07 Mai 2010, 11:03 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pacat.. preferintele pentru un actor sau altul nu ar trebui sa ne desparta...alitheea a scris:ana , sa nu iti faci probleme din cauza fetelor de pe port si eu m-am simtit putin intrusa , unele sunt dragute si se regasesc si la noi , iar altele... mai bine nu
anuta1971- vip
buna vali..vali1cluj a scris: Buna seara!
anuta1971- vip
buna nutzi a mai aparut un promo.. daca nu l-ai vazut l-a pus Florina are si traducere a partii vorbite..nutzi a scris:Buna seara fetelor! iar am ajuns tarziu ,iar nu va mai prind?
anuta1971- vip
asa este , dar sa stii ca era destul de greu sa intri in nucleul deja format, eu asa am simtit , si chiar daca mi s-a raspuns era asa de fatada si eu am simtit asta , asa ca nu le-am mai deranjatanuta1971 a scris:pacat.. preferintele pentru un actor sau altul nu ar trebui sa ne desparta...alitheea a scris:ana , sa nu iti faci probleme din cauza fetelor de pe port si eu m-am simtit putin intrusa , unele sunt dragute si se regasesc si la noi , iar altele... mai bine nu
alitheea- vip
alitheea a scris:pai imagineaza-ti ca nu au primit mai nimic din ce au invatat la scoala la textele literare si nonliterare , norocul lui ca are imaginatie bogataanuta1971 a scris:Doamne ce sitem de invatamant tampit.. atatea modificari in ultimii ani ca au zapacit si copiiialitheea a scris:multumesc , miercuri se termina examenele apoi urmeaza repartitia la licee , acolo va fi putin cu emotii pt ca anul trecut ultima medie de intrare a fost 9.51axxa246 a scris:spor la urlat si succes la examen!
ii zapacesc pe copii cu manualele astea alternative...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna nutzi a mai aparut un promo.. daca nu l-ai vazut l-a pus Florina are si traducere a partii vorbite..nutzi a scris:Buna seara fetelor! iar am ajuns tarziu ,iar nu va mai prind?
buna Anuta... chiar vroiam sa intreb ,am vazut ca discutati despre el...merg sa-l vad si apoi imi dau cu parerea.
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)