7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
sa vedem daca reusim... intri pe link-ul asta http://www.huniliyiz.net/index.phpalitheea a scris:te roganuta1971 a scris:buna..vrei sa te ajut?alitheea a scris:buna seara, am ajuns si eu acasa
ana , nu reusesc sa imi fac cont pe hunli
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
aici am mai intrat si cred ca le-am cam imbarligatanuta1971 a scris:sa vedem daca reusim... intri pe link-ul asta http://www.huniliyiz.net/index.phpalitheea a scris:te roganuta1971 a scris:buna..vrei sa te ajut?alitheea a scris:buna seara, am ajuns si eu acasa
ok am intrat
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
ai intrat ali? ai activat google toolbar?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 08 Mai 2010, 10:12 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
daanuta1971 a scris:ai intrat ali?
alitheea- vip
ai activata google toolbar? adica atunci cand intri iti traduce automat ecranul in romana?alitheea a scris:daanuta1971 a scris:ai intrat ali?
anuta1971- vip
scuze o sec.
alitheea- vip
gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
alitheea- vip
iti trmit ei un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 08 Mai 2010, 10:35 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
okanuta1971 a scris:iti trmit un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
alitheea- vip
dureaza pana trimit emailul de activare.. eu parca tin minte ca l-am primit a doua zi..alitheea a scris:okanuta1971 a scris:iti trmit un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
anuta1971- vip
unde primesc linkul?pe care mail?ca sunt in ceataanuta1971 a scris:dureaza pana trimit emailul de activare.. eu parca tin minte ca l-am primit a doua zi..alitheea a scris:okanuta1971 a scris:iti trmit un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
alitheea- vip
ali imi pare rau dar cred ca am sa ma culc..sunt obosita si nu sunt o companie tocmai placuta... te pup si nu te supi ca nu mai stau..
anuta1971- vip
pe adresa de email cu care te-ai inscris.. nu ti-a cerut adresa de email?alitheea a scris:unde primesc linkul?pe care mail?ca sunt in ceataanuta1971 a scris:dureaza pana trimit emailul de activare.. eu parca tin minte ca l-am primit a doua zi..alitheea a scris:okanuta1971 a scris:iti trmit un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 08 Mai 2010, 10:40 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
nu ma supar dar daca nu reusesc mai incercam maine?anuta1971 a scris:ali imi pare rau dar cred ca am sa ma culc..sunt obosita si nu sunt o companie tocmai placuta... te pup si nu te supi ca nu mai stau..
alitheea- vip
pai ti-am zis ca m-am incurcat din nouanuta1971 a scris:pe emailul cu care te-ai inscris.. nu ti-a cerut emailul?alitheea a scris:unde primesc linkul?pe care mail?ca sunt in ceataanuta1971 a scris:dureaza pana trimit emailul de activare.. eu parca tin minte ca l-am primit a doua zi..alitheea a scris:okanuta1971 a scris:iti trmit un email de activare a contului .. dupa ce intri de pe linkul pe care il primesti in email sa te uiti ca ai o castetuta care trebuie bifata pentru logare permanenta.. eu mi-am salvat linkul la favorite si intru fara problemaalitheea a scris:gata am revenit , mi-am facut alt cont de mail ca precis nu ma va lasa pe cel vechi
alitheea- vip
la mine nu scrie in romana
alitheea- vip
Kullanıcı Adı
ce scriu aici?
ce scriu aici?
alitheea- vip
cand intri pe link dai click unde scrie kayıt olun. apoi unde scrie Kullanıcı adı seçin: scrii nume de utilizator si unde scrie E-Posta: treci adresa ta de email... unde scrie Şifrenizi seçin: scrii parola cu care vrei sa intri .. si unde scrie Şifreyi tekrarlayın:repeti parola scrii si codul care ti-l genereaza automat in caseta de dedesubt. Te duci tocmai jos si bifezi in dreptul Kabul Ediyorum si apesi apoi unde scrie kayit
anuta1971- vip
apesi kayıt olun.alitheea a scris:Kullanıcı Adı
ce scriu aici?
anuta1971- vip
multumesc , :flower: :flower: :flower:anuta1971 a scris:cand intri pe link dai click unde scrie kayıt olun. apoi unde scrie Kullanıcı adı seçin: scrii nume de utilizator si unde scrie E-Posta: treci adresa ta de email... unde scrie Şifrenizi seçin: scrii parola cu care vrei sa intri .. si unde scrie Şifreyi tekrarlayın:repeti parola scrii si codul care ti-l genereaza automat in caseta de dedesubt. Te duci tocmai jos si bifezi in dreptul Kabul Ediyorum si apesi apoi unde scrie kayit
alitheea- vip
da , acum astept confirmarea ,anuta1971 a scris:ai reusit?
te las sa mergi la nani pentru ca ai facut o fapta buna
somn usor si odihna buna
alitheea- vip
pentru limba romana dute cu sagetuta de la mouse sus pe al doilea rand unde scrie file edit view.. etc in spatiul gol si dai click dreapta iti apare o fereastra mica si vezi daca ai acolo google toolbar.. dai click pe google toolbar si apoi iti apare o fereastra in care faci click pe enable.. apoi cand intri pe diverse articole scrise in alte limbi domnul google iti face o traducere de te doare capul dar tot mai bine decat nimic .. daca nu ai google toolbar trebuie instalat.. dar asta e alta poveste... noapte buna..alitheea a scris:da , acum astept confirmarea ,anuta1971 a scris:ai reusit?
te las sa mergi la nani pentru ca ai facut o fapta buna
somn usor si odihna buna
anuta1971- vip
noapte buna draga mea
alitheea- vip
alitheea a scris:buna seara, am ajuns si eu acasa
uite paşii ptr a îţi face cont pe Hunili :
http://www.huniliyiz.net/index.php?PHPSESSID=4cbaa33d76000d90df2ee8ce2eca9d4a&action=register
Kullanýcý adý seçin = Choose a user name Alegi numele de utilizator dorit de tine
E-Posta = E-Mail adresa ta de e-mail
Þifrenizi seçin = Choose a password Parola aleasă de tine
Þifreyi tekrarlayýn = Re-type your password Introduci încă odată parola ta
Resim doðrulamasý = Enter the security code in the image Introduci codul de securitate din imagine
At the very end of the registration page, put a click to Kabul Ediyorum = I accept Bifezi Kabul Ediyorum ( că accepţi termenii lor )
Hit the Kayit = Register button! dai Click pe Kayit ptr a te înregistra
PTR A SELECTA Să IŢI APARĂ PAGINILE îN LB . ENGLEZĂ FACI ASTFEL DAI CLICK CUM APARE ŞI IN IMAGINE
MAI INTAI DAI CLICK PE PROFIL APOI INTRI Modify Profile
UYELIK YALARLARI (I) (Account Related Settings) APOI CLICK LA TERCIH EDILEN DIL (II) ( Preferred Language) ŞI SELECTEZI IN LOC DE TURKIS English
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 25 din 40