7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
multumim pentru ce ai pus.. am incercat sa mai stau aseara dar a fost prea tarziu emisiuneaDENISA a scris:ana toată lumea e liberă să pună poze , clipuri , nu trebuie doar eu sau Dea să le punem , deci nu e nici o problemă.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
eu nu am urmărit emisiunea , dar am înţeles că nu a spus nimic de Tuba .anuta1971 a scris:
multumim pentru ce ai pus.. am incercat sa mai stau aseara dar a fost prea tarziu emisiunea
ali spunea ca la un moment dat a dat secventa de la balcon.. oricum deseara poate am timp sa ma uit..DENISA a scris:eu nu am urmărit emisiunea , dar am înţeles că nu a spus nimic de Tuba .anuta1971 a scris:
multumim pentru ce ai pus.. am incercat sa mai stau aseara dar a fost prea tarziu emisiunea
anuta1971- vip
fetelor programul meu se termina si plec spre casa.. mai vorbim deseara
anuta1971- vip
, , , o dupa amiaza frumoasa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna fetelor , Denisa aici se poate vedea inregistrarea emisiunii?DENISA a scris:http://www.kingodisco.com/index.php
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
fetelor, sa aveti o seara minunata
https://www.youtube.com/watch?v=9HGKLvQ_NzE&feature=channel
mihaela99- vip
buna dragelor..
am intrat ca sa va salut nitel..asta seara am treaba cu raportarea..asa ca nu voi putea sa stau prea mult!
am intrat ca sa va salut nitel..asta seara am treaba cu raportarea..asa ca nu voi putea sa stau prea mult!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna seara doamnelor... ce faceti ati vazut emisiunea la care a fost Cancel aseara?... este ceva interesant de vazut?
anuta1971- vip
iulia80 a scris:buna dragelor..
buna seara iuliana , nu-i nimic draga mea,
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna dragelor..
buna seara iuliana , nu-i nimic draga mea,
buna iuliana.. ce faci Mihaela.. ai avut timp sa vezi emisiunea de aseara?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... ce faceti ati vazut emisiunea la care a fost Cancel aseara?... este ceva interesant de vazut?
buna seara ana
sa stii ca m-am uitat, pe yt, cancel nu prea a vorbit, se vedea ca este frant de oboseala, abia isi tinea ochii deschisi, , cand radea nu era rasul lui ala de nota 2000, faza cu balconul eu nu am vazut-o , nici nu l-am auzit vorbind in franceza , nazar nu a scos nici ea prea multe vorbe, tipa aia cu suvite m-a enervat la culme...... deci si in concluzie prea mare lucru nu am inteles, ma iutam ca -n bete la drept vorbind , in schimb ei se distrau dupa cum s-a vazut , cred ca este o em. gel a la cristi brancu sau morar de la antene cred
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... ce faceti ati vazut emisiunea la care a fost Cancel aseara?... este ceva interesant de vazut?
buna seara ana
sa stii ca m-am uitat, pe yt, cancel nu prea a vorbit, se vedea ca este frant de oboseala, abia isi tinea ochii deschisi, , cand radea nu era rasul lui ala de nota 2000, faza cu balconul eu nu am vazut-o , nici nu l-am auzit vorbind in franceza , nazar nu a scos nici ea prea multe vorbe, tipa aia cu suvite m-a enervat la culme...... deci si in concluzie prea mare lucru nu am inteles, ma iutam ca -n bete la drept vorbind , in schimb ei se distrau dupa cum s-a vazut , cred ca este o em. gel a la cristi brancu sau morar de la antene cred
inainte de a intra aici am intrat un pic pe port sa vad ce noutati au fetele.. si de pare ca a aparut un articol in care Tuba ar fi spus ca e cu Sami
anuta1971- vip
auzi ce zice florina pe port ,, la umbra teilor'' , ca tuba il iubeste pe sami, este cu el, , si ca geloria de care era vorba nu are legatura cu cancel. na , ca nu a scapat de schelet
mihaela99- vip
am niste nervi pe ea de imi vine sa o bat.. dar e viata ei... face ce vreamihaela99 a scris:auzi ce zice florina pe port ,, la umbra teilor'' , ca tuba il iubeste pe sami, este cu el, , si ca geloria de care era vorba nu are legatura cu cancel. na , ca nu a scapat de schelet
anuta1971- vip
mai voi iar umblati lelea?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nu umblam.. suntem suparateiulia80 a scris:mai voi iar umblati lelea?
anuta1971- vip
n-o sa ma mai enervez... sa faca ce vrea.. eu urmaresc filmul.. abia astept episodul de vineri sa-i vad iar..dar mai sunt 4 zile ar trebui sa mai dea un promo sa mai animeze putin forumurile ca peste tot e acalmie..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:n-o sa ma mai enervez... sa faca ce vrea.. eu urmaresc filmul.. abia astept episodul de vineri sa-i vad iar..dar mai sunt 4 zile ar trebui sa mai dea un promo sa mai animeze putin forumurile ca peste tot e acalmie..
scuze am revenit, si eu sunt , mai bine nu aflam, mai bine stateam acasa , si nu mai umblam lulea, vorba iulianei,eu nu mai plec de acasa
mihaela99- vip
iulia80 a scris:mai voi iar umblati lelea?
da am fost in vizita si uite ce vesti proaste am aflat
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:n-o sa ma mai enervez... sa faca ce vrea.. eu urmaresc filmul.. abia astept episodul de vineri sa-i vad iar..dar mai sunt 4 zile ar trebui sa mai dea un promo sa mai animeze putin forumurile ca peste tot e acalmie..
scuze am revenit, si eu sunt , mai bine nu aflam, mai bine stateam acasa , si nu mai umblam lulea, vorba iulianei,eu nu mai plec de acasa
sa nu mai pleci.. stam aici si visam la cai verzi pe pereti dar cel putin nu ne trezeste nimeni
anuta1971- vip
dar orice informatie trebuie verificata si daca stam sa ne gandim, nu iese fum fara foc. poate totusi...
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
adevarul e ca ziarele scriu numai prostii in cautare de senzational... facem niste rugaciuni dam niste acatiste poate i-o lumina D-zeul ei minteavali1cluj a scris: dar orice informatie trebuie verificata si daca stam sa ne gandim, nu iese fum fara foc. poate totusi...
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 10 Mai 2010, 9:03 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
vali1cluj a scris: dar orice informatie trebuie verificata si daca stam sa ne gandim, nu iese fum fara foc. poate totusi...
buna vali, eu una nu mai am incredere in presa, nici nu mai stii ce sa mai crezi ,
mihaela99- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata