10. Gonulcelen - Inima furata
+13
elena
iulia1965
iulianagl
alitheea
axxa246
DENISA
nutzi
iulia80
Admin_dea05
mihaela99
anuta1971
florina1989
pissycutz
17 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 10. Gonulcelen - Inima furata
narcisa a scris:Încep și partea a zecea
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:este un vis Parisul , mergem cu masina , sunt 2000 de km , si am gasit cazare ieftina , ca doar nu merg sa stau in hotel
eu nu am fost.. mi-ar placea..sa ai un concediu frumos... in ce perioada te duci?
anuta1971- vip
din 17.07.2010anuta1971 a scris:
eu nu am fost.. mi-ar placea..sa ai un concediu frumos... in ce perioada te duci?
stii cum e totul este sa iti doresti suficient de mult si sa iti canalizezi efortul in directia respectiva si se poate , dar chair merita , eu am zis ca decat sa merg sa stau cu burta la soare undeva la mare mai bine bat cu pasul locuri pe care imi doresc sa le vad , nu zic este foarte obositor ,la un moment dat mi-au zis ai mei ca daca ii mai duc 100 de metri pe jos ma arunca in Sena , asta dupa ce i-am dus de la NOTRE DAME pana la turnul eiffel crezand ca daca il vad e colea dupa colt
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="alitheea"]
nici eu nu m-am omorat niciodata dupa mare.. sa stau sa ma bata soarele in cap si sa ma prajesc.. am si pielea foarte alba si ma bronzez greu...nu am mai fost la mare de 14 ani, am fost atunci cu un grup de vreo 20 persoane si o prietena de a noastra s-a inecat .. am trecut prin niste momente groaznice.. de atunci marea nu ma mai atrage.. in schimb sunt moarta dupa munte... de cate ori avem ocazia fugim la munte
anuta1971 a scris:din 17.07.2010
stii cum e totul este sa iti doresti suficient de mult si sa iti canalizezi efortul in directia respectiva si se poate , dar chair merita , eu am zis ca decat sa merg sa stau cu burta la soare undeva la mare mai bine bat cu pasul locuri pe care imi doresc sa le vad , nu zic este foarte obositor ,la un moment dat mi-au zis ai mei ca daca ii mai duc 100 de metri pe jos ma arunca in Sena , asta dupa ce i-am dus de la NOTRE DAME pana la turnul eiffel crezand ca daca il vad e colea dupa colt
nici eu nu m-am omorat niciodata dupa mare.. sa stau sa ma bata soarele in cap si sa ma prajesc.. am si pielea foarte alba si ma bronzez greu...nu am mai fost la mare de 14 ani, am fost atunci cu un grup de vreo 20 persoane si o prietena de a noastra s-a inecat .. am trecut prin niste momente groaznice.. de atunci marea nu ma mai atrage.. in schimb sunt moarta dupa munte... de cate ori avem ocazia fugim la munte
anuta1971- vip
va doresc o seara placuta... cred ca o sa mai intru...
anuta1971- vip
va multumesc pentru traducere faceti o treaba minunata inca o data multumiri
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Le-am sucit pe toate partile...Nu cred ca Saime e mama lui Hasret...Nu cred nici macar ca Burhan si Saime se cunosteau ...
Cred ca Cihan afla ce afla de la Saime si Salih..si ii spune lui Burhan...Si asta se duce sa-i ceara socoteala..s-o avertizeze sa nu-i raneasca fata!
Cred ca de asta se intalnesc!
Si-i prinde Nakiye...si sa vezi mutre!
Si mai cred ca,la un moment dat inainte de spectacol,Murat se supara atat de tare,incat o scoate pe Hasret din spectacol...Si cea care o va "baga" pe scena va fi Saime...surpriza!
Cred ca Cihan afla ce afla de la Saime si Salih..si ii spune lui Burhan...Si asta se duce sa-i ceara socoteala..s-o avertizeze sa nu-i raneasca fata!
Si mai cred ca,la un moment dat inainte de spectacol,Murat se supara atat de tare,incat o scoate pe Hasret din spectacol...Si cea care o va "baga" pe scena va fi Saime...surpriza!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
fetelor ati auzit cum ia spus murat lui hasret micul meu papagal ce frumos
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Gata, toate părțile sunt traduse și puse la locul lor
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
multumim mult pentru traducere..narcisa a scris:Gata, toate părțile sunt traduse și puse la locul lor
anuta1971- vip
narcisa a scris:Gata, toate părțile sunt traduse și puse la locul lor
buna seara fetelor
multumim din suflet narcisa , esti o comoara de fata
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Iuli,iulia1965 a scris:Le-am sucit pe toate partile...Nu cred ca Saime e mama lui Hasret...Nu cred nici macar ca Burhan si Saime se cunosteau ...
dar Saime a zis ca stie limajul si comportamentul tiganilor, caci odata a facut si ea parte sau a trait intre ei...
deci poate se cunoaste cu burhan...
desi el a fost in casa lui Murat si parca s-a mai vazut cu saime si nu au dat vreun semn ca se cunosc...
Ali,
ai grija cu privitul in concediu!
mai ales ca ai de gand sa mergi mult pe jos!
axxa246 a scris:Iuli,iulia1965 a scris:Le-am sucit pe toate partile...Nu cred ca Saime e mama lui Hasret...Nu cred nici macar ca Burhan si Saime se cunosteau ...
dar Saime a zis ca stie limajul si comportamentul tiganilor, caci odata a facut si ea parte sau a trait intre ei...
desi el a fost in casa lui Murat si parca s-a mai vazut cu saime si nu au dat vreun semn ca se cunosc...
buna axxa, buna iuli
eu cred ca totusi saime este mama lui hasret, si cred ca burhan o cunoaste pe saime, de cate ori burhan a venit in casa lui murat saime nu era acolo, deci nu s-au vazut pana acum, de aici acele priviri intre saime si burhan,
burhan are totusi o privire trista , nicidecum furioasa , saime pare mai degraba surprinsa sa il vada pe burhan, ceva s-a intamplat intre ei in trecut, cred ca fratele lui saime i -a despartit , saime cred ca l-a iubit pe burhan in tinerete , a rezultat hasret, burhan a rapit-o pe copila si a fugit, parerea mea
mihaela99- vip
buna seara zanutelor, multumesc pantru grija ,acolo nu ma uit dupa barbati , vara trecuta am ajuns sa umblu in slapi de durere de picioare, dar nu conta tocmai acesta e farmecul toata lumea e relaxata si poti sta linistit pe marginea trotuarului , sau intins pe iarba in parc fara sa fii iesit din comunaxxa246 a scris:Ali,
alitheea- vip
si eu credcla fel desi ma voi uita in urma parca imi aduc aminte ca s-au vazut in primele episoade cred ca atunci cand a descoperit burhan ca harset nu e la bunica eimihaela99 a scris:axxa246 a scris:Iuli,iulia1965 a scris:Le-am sucit pe toate partile...Nu cred ca Saime e mama lui Hasret...Nu cred nici macar ca Burhan si Saime se cunosteau ...
buna axxa, buna iuli
eu cred ca totusi saime este mama lui hasret, si cred ca burhan o cunoaste pe saime, de cate ori burhan a venit in casa lui murat saime nu era acolo, deci nu s-au vazut pana acum, de aici acele priviri intre saime si burhan,
burhan are totusi o privire trista , nicidecum furioasa , saime pare mai degraba surprinsa sa il vada pe burhan, ceva s-a intamplat intre ei in trecut, cred ca fratele lui saime i -a despartit , saime cred ca l-a iubit pe burhan in tinerete , a rezultat hasret, burhan a rapit-o pe copila si a fugit, parerea mea
alitheea- vip
buna seara..bine v-am gasit...
anuta1971- vip
buna ali, buna ana
https://www.youtube.com/watch?v=YG1OBmTh-GI
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:buna ali, buna ana
ce mai faci Mihaela?
anuta1971- vip
bine ai venitanuta1971 a scris:buna seara..bine v-am gasit...
alitheea- vip
alitheea a scris:bine ai venitanuta1971 a scris:buna seara..bine v-am gasit...
anuta1971- vip
lipsesc putin , dar revin
alitheea- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna ali, buna ana
ce mai faci Mihaela?
bine , m-am uitat la ep. de vreo trei patru ori , tot asteptam s-o sarute , dar yoc, poate ep. viitor , l-am citit si pe fetele de pe huni, dar tu pe unde umbli?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna ali, buna ana
ce mai faci Mihaela?
bine , m-am uitat la ep. de vreo trei patru ori , tot asteptam s-o sarute , dar yoc, poate ep. viitor , l-am citit si pe fetele de pe huni, dar tu pe unde umbli?
draga mea asteptai sa o sarute la reluare?..
sambata am avut zi de treburi administrative.. am intrat chiar cand voi ieseati.. azi am mai lucrat la proiect ca trebuie sa-l dau la legat si eu nici nu l-am terminat..mai am putin.. te-am vazut pe huni.. imi venea sa intru sa te apostrofez sa vii acasa dar m-am oprit.. cine stie ce prostie puteam sa scriu.. la cum cunosc eu engleza
anuta1971- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)