11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
alitheea a scris:ce ziceti cat de diferit e primul sarut fata de cel din asi , cat de tandru , cat de romantic si nici nu am vazut tot ce poate , cred ca vineri vom fi in transa , si biata harset probabil primul ei sarut , s-a speriat si a luat-o la fuga
buna dimi ali intradevar e un sarut de milioane de euroooooooooooooo da chiar de ce o fi fugit hasret ? cred ca i-a placut atat de mult incat a fugit sa nu cumva sa sara de gatul lui sa-l sarute si ea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:fetelor va iubesc mult , as mai sta , dar mi se lipesc ochii , vb mai tarziu , o zi frumoasa cu putina treaba si visat mult
o zi buna in continuare ,
mihaela99- vip
alitheea a scris:ce ziceti cat de diferit e primul sarut fata de cel din asi , cat de tandru , cat de romantic si nici nu am vazut tot ce poate , cred ca vineri vom fi in transa , si biata harset probabil primul ei sarut , s-a speriat si a luat-o la fuga
da.. ce priviri au dupa sarut.. ea uimita si incantata..el satisfacut.. le-a placut.. cate zile mai sunt pana vineri?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Deea pregateste cancelitolul il iau pana la urma netestat.. e nevoie
deea eu vreau doza socccccccccccccccccccccc , ti-am zis sa maresti productia ca o sa avem nevoie
mihaela99- vip
alitheea a scris:fetelor va iubesc mult , as mai sta , dar mi se lipesc ochii , vb mai tarziu , o zi frumoasa cu putina treaba si visat mult
multumim ali..
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Deea pregateste cancelitolul il iau pana la urma netestat.. e nevoie
deea eu vreau doza socccccccccccccccccccccc , ti-am zis sa maresti productia ca o sa avem nevoie
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna dimineata sa aveti o zi deosebita cum o am eu acum.. am ramas muta .. gata sunt in alta lume azi.. nu se mai intelege nimeni cu mine
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa buna dimieata fetelor
mi-ati facut ziua minunata, ce saruttttttttttttttttttttttttttttttt
buna dimineata Mihaela superrrrr ... am inebunit.. am uitat si medicamentele acasa... am trimis un coleg sa mi le aduca... sunt dusa rau...
la-s ca avem cancelitol , iti da Deea si te faci bine mintenas
mihaela99- vip
prea multe pentru gustul nostru draga meaanuta1971 a scris:alitheea a scris:ce ziceti cat de diferit e primul sarut fata de cel din asi , cat de tandru , cat de romantic si nici nu am vazut tot ce poate , cred ca vineri vom fi in transa , si biata harset probabil primul ei sarut , s-a speriat si a luat-o la fuga
da.. ce priviri au dupa sarut.. ea uimita si incantata..el satisfacut.. le-a placut.. cate zile mai sunt pana vineri?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
anaaa unde o fi pissy? , crezi ca a ramas lipita de monitor? , nu se mai dezlipeste pana vineri
mihaela99- vip
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mihaela99 a scris:anaaa unde o fi pissy? , crezi ca a ramas lipita de monitor? , nu se mai dezlipeste pana vineri
nu a vazut.. daca vedea nu rezista ea sa nu vorbeasca si sa se bucure cu noi
anuta1971- vip
alitheea a scris:
..
anuta1971- vip
Buna dimi la toate fetele care au mai intrat!!!!!!!!..offf !!!!!!!!!!!!! cat mai este pana vineri...noroc cu promo ca ma mai consolez un pic..oare ce-si spun????abia astept traducerea.......
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi la toate fetele care au mai intrat!!!!!!!!..offf !!!!!!!!!!!!! cat mai este pana vineri...noroc cu promo ca ma mai consolez un pic..oare ce-si spun????abia astept traducerea.......
buna dimi Deea
mama ce promo , sunt terminata fizic, moral si psihic, nu mai sunt buna de nimic
mihaela99- vip
Buna dimineata fetelor
Fetelor m-am topit de tot. Un sarut de nota
Exact asa cum li se potriveste lor. Aduceti-ma jos de norisorul pe care am ajuns
Exact asa cum li se potriveste lor. Aduceti-ma jos de norisorul pe care am ajuns
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi la toate fetele care au mai intrat!!!!!!!!..offf !!!!!!!!!!!!! cat mai este pana vineri...noroc cu promo ca ma mai consolez un pic..oare ce-si spun????abia astept traducerea.......
Dea am gasit pe huni o descriere cu ceea ce isi spun indragostit
Levent asks hasret if she is in love with Murat. she drops her icecream on the floor. and says what are you saying..
and then Murat says something nice to hasret and holds her hand.
hasret is at the photo shoots and she looks gorgeous and glam.. and levent is watching her.
murat strokes hasret's hair and kisses her on the lips. hasret asks if she becomes like he wants will he.. and he says does not intend to let go or give up on anything. he kisses her sweetly and tenderly.. hasret runs off to her room after the kiss and is touching her own lips and smiling to herself behind her bedroom door.
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:alitheea a scris:
..
somn usor draga ali
mihaela99- vip
Ia zi Miha s-a descurcat domn' profesor? cupidon Stiu ca te temeai ca saruta precum danseaza
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Ia zi Miha s-a descurcat domn' profesor? cupidon Stiu ca te temeai ca saruta precum danseaza
ce sa mai zic? sunt lesinata, acum ma gandesc la vulsat da-mi neste sa imi revin
mihaela99- vip
pissycutz a scris:Buna dimineata fetelor
buna dimineata.. ne aducem si noi norisoarele langa al tau..
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:pissycutz a scris:Ia zi Miha s-a descurcat domn' profesor? cupidon Stiu ca te temeai ca saruta precum danseaza
ce sa mai zic? sunt lesinata, acum ma gandesc la vulsat da-mi neste sa imi revin
daaaaaaaaaaa si eu ma gandesc la asta... saruta bine... super..
anuta1971- vip
Buna!Am vazut cred ca este o descriere facuta inainte sa apara promo pe net..daca va aparea traducerea dialogului te rog sa-l iei de acolo si sa-l traduci si aici (eu nu am mai avut timp sa ma loghez pe hunili)pissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:Buna dimi la toate fetele care au mai intrat!!!!!!!!..offf !!!!!!!!!!!!! cat mai este pana vineri...noroc cu promo ca ma mai consolez un pic..oare ce-si spun????abia astept traducerea.......
Dea am gasit pe huni o descriere cu ceea ce isi spun indragostit
.
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:
Cred ca daca m-ai lua la bataie bine tot nu m-as trezi Nu-mi vine sa cred
Am asteptat aseara promo si m-am culcat dezamagita iar acum
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:
buna dimineata.. ne aducem si noi norisoarele langa al tau..
Te astept aici ma vezi? putin mai la dreapta
pissycutz- vip
iar acum ai vazut ce ti-ai doritpissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Cred ca daca m-ai lua la bataie bine tot nu m-as trezi Nu-mi vine sa cred
Am asteptat aseara promo si m-am culcat dezamagita iar acum
Admin_dea05- Admin
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)