11. Gonulcelen - Inima furata
+11
iulianagl
Bruni-My
alitheea
narcisa
iulia80
Admin_dea05
DENISA
elena
mihaela99
pissycutz
anuta1971
15 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 11. Gonulcelen - Inima furata
[quote="Admin_dea05"]
suntem aici chiar ca trebuie sarbatort, o tine de mana sau o mangaie?
michiper68 a scris: toata respiratia...Buna dimi!!!!michiper68 a scris:“Gönülçelen” dizisinde birbirine aşık iki karakteri canlandıran Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin, önceki Kanyon’daydı. Bir kafede yemek yiyen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=36459&rid=2368&hid=14916365
iubita mi-ai luat-o inainte..doamne nu-mi vine sa cred..sa moara sami de ciuda..... ..poate scapam si de schelet ..ma apuc sa sun ....dupa un sarut ne mai bucuram si de viata reala poate un sarut real intre Cansel & Tuba sper ca de data asta sa fie ...nu mai pot fetelorrrrrr eu cu cine vorbesc...sunt asa de incantata..simt nevoia sa sarbatoresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Sa dea Domnul.....vad ca se inteleg f bine indragostitpissycutz a scris:Le sta bine impreuna si decat scheletronul ... daca nu a fost sa fie cu Murat cel adevarat ma multumesc si cu Cansel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="mihaela99"]
habar nu am important este ca o atinge si in afara filmarilor.....Admin_dea05 a scris:michiper68 a scris: toata respiratia...Buna dimi!!!!michiper68 a scris:“Gönülçelen” dizisinde birbirine aşık iki karakteri canlandıran Tuba Büyüküstün ile Cansel Elçin, önceki Kanyon’daydı. Bir kafede yemek yiyen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekti.
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=36459&rid=2368&hid=14916365
iubita mi-ai luat-o inainte..doamne nu-mi vine sa cred..sa moara sami de ciuda..... ..poate scapam si de schelet ..ma apuc sa sun ....dupa un sarut ne mai bucuram si de viata reala poate un sarut real intre Cansel & Tuba sper ca de data asta sa fie ...nu mai pot fetelorrrrrr eu cu cine vorbesc...sunt asa de incantata..simt nevoia sa sarbatoresc
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Sa dea Domnul.....vad ca se inteleg f bine indragostit
Asa se pare indragostit Si in toate pozele din afara platoului cu ei doi, pareau sa se inteleaga foarte bine.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
nu mai pot de bucuriepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:Sa dea Domnul.....vad ca se inteleg f bine indragostit
Asa se pare indragostit Si in toate pozele din afara platoului cu ei doi, pareau sa se inteleaga foarte bine.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:nu mai pot de bucuriepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:Sa dea Domnul.....vad ca se inteleg f bine indragostit
da ce freza are cancel, arata bine chiar si cu ochelari
mihaela99- vip
Oare Cansel s-a topit la filmarile pentru episodul de maine? :nh8: In imaginea din final toata fata ii radiaza.
pissycutz- vip
arata il adormihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:nu mai pot de bucuriepissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:Sa dea Domnul.....vad ca se inteleg f bine indragostit
da ce freza are cancel, arata bine chiar si cu ochelari
pissycutz a scris:Oare Cansel s-a topit la filmarile pentru episodul de maine? :nh8: In imaginea din final toata fata ii radiaza.
cred ca a ramas cu gandul la Tuba
Admin_dea05- Admin
buna dimineata zanutelkor, ce imi vad ochii... deci rugamintile noastre au fost ascultate , doamne mi se pare mie sau chiar par foarte fericiti?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
chiar par ....asteptam traducera de la ziar sa vedem ce spune..sper ca de binealitheea a scris:buna dimineata zanutelkor, ce imi vad ochii... deci rugamintile noastre au fost ascultate , doamne mi se pare mie sau chiar par foarte fericiti?
Admin_dea05- Admin
Buna Ali
Dupa surpriza sarutului acum poza asta .... asteptam cu interes un alt sarut neregizat
Dea - asta e si impresia mea, are fata unui om care a trait un vis frumos
Dupa surpriza sarutului acum poza asta .... asteptam cu interes un alt sarut neregizat
pissycutz- vip
iar nu voi fi in stare de nimic toata ziua , sunt atat de fericita de parc aar fi fata mea , dar acum trebuie sa plec la lucru si nu pot povesti la cald cu voi va imbratisez si va iubesc , o zi buna
alitheea- vip
poate s-a legat ceva...doar Cansel e deja barbat de insuratoare ar trebuii sa se aseze si el la casa lui si cu Tuba e perfectpissycutz a scris:Buna Ali
Admin_dea05- Admin
O zi superba car:alitheea a scris:iar nu voi fi in stare de nimic toata ziua , sunt atat de fericita de parc aar fi fata mea , dar acum trebuie sa plec la lucru si nu pot povesti la cald cu voi va imbratisez si va iubesc , o zi buna
Admin_dea05- Admin
buna dimineata dragelor v am zis ca tuba nu se marita cu maimuta o sa vedeti ceea ce am vazut ma bucura foarte mult
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
alitheea a scris:iar nu voi fi in stare de nimic toata ziua , sunt atat de fericita de parc aar fi fata mea , dar acum trebuie sa plec la lucru si nu pot povesti la cald cu voi va imbratisez si va iubesc , o zi buna
Paaaaaaa
O zi frumoasa in continuare.
Admin_dea05 a scris:poate s-a legat ceva...doar Cansel e deja barbat de insuratoare ar trebuii sa se aseze si el la casa lui si cu Tuba e perfect
Miha ai ramas lipita de poza? Nu mai zici nimic?
pissycutz- vip
Buna!Sa speram....elenavacu a scris:buna dimineata dragelor v am zis ca tuba nu se marita cu maimuta o sa vedeti ceea ce am vazut ma bucura foarte mult
Admin_dea05- Admin
elenavacu a scris:buna dimineata dragelor v am zis ca tuba nu se marita cu maimuta o sa vedeti ceea ce am vazut ma bucura foarte mult
Buna
pissycutz- vip
pai cu atatea vesti bune pe saptamana asta cred ca o luam raznapissycutz a scris:
Admin_dea05- Admin
alitheea a scris:iar nu voi fi in stare de nimic toata ziua , sunt atat de fericita de parc aar fi fata mea , dar acum trebuie sa plec la lucru si nu pot povesti la cald cu voi va imbratisez si va iubesc , o zi buna
buna ali o zi excelenta paaaaaaaa
mihaela99- vip
voi vedeti ca o tine de mana...
alitheea- vip
noi vedem..Tu acum ai zarit?????? pai de ce ne bucuram asa de mult....alitheea a scris:voi vedeti ca o tine de mana... :;
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 03 Iun 2010, 9:56 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:pai cu atatea vesti bune pe saptamana asta cred ca o luam raznapissycutz a scris:
ai dreptate am ramas lipita , ma uit la ei si incerc sa-mi imaginez cam ce i-a zis cancel de rade tuba asa cu foc
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris: pai cu atatea vesti bune pe saptamana asta cred ca o luam razna
Scoate repede Canselitolul Sau ce zici sa il chemam pe Cansel sa ii faca respiratie bouche a bouche?
pissycutz- vip
eu un chiar ca am luat-o razna , sunt inca in pijama si asta striga dupa mine ca pleaca fara mine , plec fetelor ca nu am incotro , dar ma intorc
alitheea- vip
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)