12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 43 din 44
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
vivi a scris:buna fetelor mare nemernic Levent asta imi vine sa-l iau la palme
buna vivi... nu ies pana nu te salut.. poate mai esti cand revin..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pina acum hasret nu mi a dovedit ca este o fata sigura pe ea vrea sa fie la inaltime pentru murat dar in afara de asta ce face cind il vede pe cihan sare n sus cu levent o da cotita ,i e teama de ce ar putea face dar murat sunt convinsa ca nu va sta cu miinile in sin am incredere in el totusi scenaristii au creat un personaj cu un caracter aparte asa ca stau linistita murat este un om j os palariavivi a scris:buna fetelor mare nemernic Levent asta imi vine sa-l iau la palme
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
si sarantocul de burhan o sa accepte calca visele copiilor in picioare si va accepta de fapt mare lucru nu a facut pentru ei niciodata
daca nu era murat stateau toata viata saraci in mahala iar hasret era frumopasa mahalalei atit si nimic mai mult halal
ies si eu putin prin parc ca mi vine ameteala de la nervii care i am pa si iertati ma daca am depasit masura cu comentariile mele scuze pa
daca nu era murat stateau toata viata saraci in mahala iar hasret era frumopasa mahalalei atit si nimic mai mult halal
ies si eu putin prin parc ca mi vine ameteala de la nervii care i am pa si iertati ma daca am depasit masura cu comentariile mele scuze pa
elena- vip
https://www.dailymotion.com/video/x9qow9_kevin-skinner-americas-got-talent_musicanuta1971 a scris:vivi a scris:buna fetelor mare nemernic Levent asta imi vine sa-l iau la palme
elena- vip
nu ti mai face atitia nervi ia asculta talentul asta sa vezi ce n ai vazutelenavacu a scris:https://www.dailymotion.com/video/x9qow9_kevin-skinner-americas-got-talent_musicanuta1971 a scris:vivi a scris:buna fetelor mare nemernic Levent asta imi vine sa-l iau la palme
elena- vip
https://www.youtube.com/watch?v=LatSCY2ON4M pentru copilil din tine si traducerianuta1971 a scris:pissycutz a scris:Am revenit pentru putin timp.
Ma apuc de tradus
elena- vip
am gresit iti scriu din nou pentru copilul din tine si pentru traduceri cu multe multimirielenavacu a scris:https://www.youtube.com/watch?v=LatSCY2ON4M pentru copilil din tine si traducerianuta1971 a scris:pissycutz a scris:Am revenit pentru putin timp.
Ma apuc de tradus
elena- vip
vad ca nu este nimeni pe aici eu am dat o raita prin parc astazi va sacai miine nu sunt asa ca imi fac de cap
elena- vip
eu mi am revenit de la nervii pe care mi i am facut dupa ce am citit sumarulelenavacu a scris:vad ca nu este nimeni pe aici eu am dat o raita prin parc astazi va sacai miine nu sunt asa ca imi fac de cap
elena- vip
elenavacu a scris:eu mi am revenit de la nervii pe care mi i am facut dupa ce am citit sumarulelenavacu a scris:vad ca nu este nimeni pe aici eu am dat o raita prin parc astazi va sacai miine nu sunt asa ca imi fac de cap
Am intrat sa va salut pe toate cu mult drag!....astept cu nerabdare seara de vineri ...si pt Miha..votez cu voi.
Revin mai tarziu...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Am intrat sa va salut pe toate cu mult drag!....astept cu nerabdare seara de vineri ...si pt Miha..votez cu voi.
Revin mai tarziu...[/quote]
buna seara fetelor
multumim pissy esti o adevarata pisicutza aristrocata cu multa educatie
buna tibiiiiiiiiiiiiiiii pentru vot
pissyyyyyy este 7-6 pentru noi
https://www.youtube.com/watch?v=1EstmKfqKog
Revin mai tarziu...[/quote]
buna seara fetelor
https://www.youtube.com/watch?v=1EstmKfqKog
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
mihaela99 a scris:Am intrat sa va salut pe toate cu mult drag!....astept cu nerabdare seara de vineri ...si pt Miha..votez cu voi.
Revin mai tarziu...
buna seara fetelor
pissyyyyyy este 7-6 pentru noi [/quote]
buna seara draga mea... ce vesela esti sa vezi ce vesele o sa fim cand o sa vedem halatul de baie al lui Murat
o sa stam la brat cu Cihan si cu Burhan o saptamana in fiecare dimineata o sa facem
anuta1971- vip
buna tibi te asteptam...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:Am intrat sa va salut pe toate cu mult drag!....astept cu nerabdare seara de vineri ...si pt Miha..votez cu voi.
Revin mai tarziu...
buna seara fetelor
buna seara draga mea... ce vesela esti sa vezi ce vesele o sa fim cand o sa vedem halatul de baie al lui Murat
o sa stam la brat cu Cihan si cu Burhan o saptamana in fiecare dimineata o sa facem [/quote]
buna anaaaaaaaaa da sunt vesela , nu-i bai ca il vedem pe burhan , sa nu il vedem pe salih ala cu nasu mare , unde o fi pissy sa ne vada ?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:Am intrat sa va salut pe toate cu mult drag!....astept cu nerabdare seara de vineri ...si pt Miha..votez cu voi.
Revin mai tarziu...
buna seara fetelor
o sa stam la brat cu Cihan si cu Burhan o saptamana in fiecare dimineata o sa facem
buna anaaaaaaaaa da sunt vesela , nu-i bai ca il vedem pe burhan , sa nu il vedem pe salih ala cu nasu mare , unde o fi pissy sa ne vada ?[/quote]
era nervoasa dupa ce a citit rezumatul si a plecat in parc sa se racoreasca... cum nu prea stiu ca era o caldura afara cand a plecat s-o fi dus sa faca o baie pe undeva
anuta1971- vip
buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
elena- vip
[quote="anuta1971"[/quote]
era nervoasa dupa ce a citit rezumatul si a plecat in parc sa se racoreasca... cum nu prea stiu ca era o caldura afara cand a plecat s-o fi dus sa faca o baie pe undeva [/quote]
cred ca s-a oprit sa bea ceva ca e o caldura in bucuresti
am citit si eu rezumatul, se complica tare lucrurile, e si normal, doar mai este un sezon ,sau poate doua? am vazut si pozele, murat hoca e tare supi pe hasret, se vede treaba ca hasret nu se concentreaza, o fi din cauza ca el sta la distanta de ea si o afecteaza situatia ? ,...... in fine vedem noi vineri
era nervoasa dupa ce a citit rezumatul si a plecat in parc sa se racoreasca... cum nu prea stiu ca era o caldura afara cand a plecat s-o fi dus sa faca o baie pe undeva [/quote]
cred ca s-a oprit sa bea ceva ca e o caldura in bucuresti
am citit si eu rezumatul, se complica tare lucrurile, e si normal, doar mai este un sezon ,sau poate doua? am vazut si pozele, murat hoca e tare supi pe hasret, se vede treaba ca hasret nu se concentreaza, o fi din cauza ca el sta la distanta de ea si o afecteaza situatia ? ,...... in fine vedem noi vineri
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 09 Iun 2010, 9:17 pm, editata de 2 ori
mihaela99- vip
elenavacu a scris:buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
buna elena ma bucur pentru tine, se pare ca anuta e o buna profesoara si are rabdare mai multa decat mine nu? felicitari
mihaela99- vip
multumescmihaela99 a scris:elenavacu a scris:buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
buna elena ma bucur pentru tine, se pare ca anuta e o buna profesoara si are rabdare mai multa decat mine nu? felicitari
elena- vip
elenavacu a scris:multumescmihaela99 a scris:elenavacu a scris:buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
pai unde este link-ul care mi l-ai promis?
mihaela99- vip
era nervoasa dupa ce a citit rezumatul si a plecat in parc sa se racoreasca... cum nu prea stiu ca era o caldura afara cand a plecat s-o fi dus sa faca o baie pe undeva [/quote]mihaela99 a scris:[quote="anuta1971"
cred ca s-a oprit sa bea ceva ca e o caldura
am citit si eu rezumatul, se complica tare lucrurile, e si normal, doar mai este un sezon ,sau poate doua? am vazut si pozele, murat hoca e tare supi pe hasret, se vede treaba ca hasret nu se concentreaza, o fi din cauza ca el sta la distanta de ea si o afecteaza? ,...... in fine vedem noi vineri[/quote]
acum vorbind serios stii ce nervoasa sunt de cand am vazut promo-ul aseara.. iar rezumatul a pus capac... sigur nu-s sanatoasa la cap
o sa fie tare confuza saracuta din cauza lui Murat.. sper ca dragostea lui sa fie destul de puternica ca sa scape de sub control
anuta1971- vip
https://www.youtube.com/watch?v=lOdkfTTtkrs&feature=relatedmihaela99 a scris:elenavacu a scris:multumescmihaela99 a scris:elenavacu a scris:buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
elena- vip
asta vroiam sa ti pun astazi poate stii cine cinta melodia de la radioelenavacu a scris:https://www.youtube.com/watch?v=lOdkfTTtkrs&feature=relatedmihaela99 a scris:elenavacu a scris:multumescmihaela99 a scris:elenavacu a scris:buna fetelor bine ati venit mihaela vrei sa ti pun un link uita te ca am invat
elena- vip
multumesc[/quote]elenavacu a scris:
pai unde este link-ul care mi l-ai promis? [/quote]https://www.youtube.com/watch?v=lOdkfTTtkrs&feature=related[/quote]
multumesc eu stiam ca poti
din pacate nu stiu, am ascultat-o , dar nu stiu imi pare rau, dar lasa ca aflam noi pana la urma
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 09 Iun 2010, 9:25 pm, editata de 3 ori
mihaela99- vip
hai sa-i fac concurenta Elenei
https://www.youtube.com/watch?v=nVMe9FTdb-o
https://www.youtube.com/watch?v=nVMe9FTdb-o
anuta1971- vip
Pagina 43 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare