12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
elenavacu a scris:nu avea cum sa fie lider cred ca pe undeva este ceva in neregula eu sunt si acum in transa mi a placut foarte mult iar in trailer sunt super cind ll am vazut prima data impresia a fost ca sunt morti unul dupa altul si la mine prima impresie nu m a inselat niciodata
buna elena.. stiu ca nu are cum sa fie lider dar a avut rating si de 9.5%.. iar acum dupa episodul asta minunat ma mira ca are numai atat.. de fapt sa fiu sincera ma asteptam.. sunt foarte frumosi impreuna transmit emotie.. sa dea domnul sa fie cum spui tu.. dar avand in vedere antecedentele mi-e frica sa sper.. mai bine sa se intample
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
narcisa a scris:bună ziua, încep să traduc dacă nu a luat nimeni
narcisa cand ti-am spus ultima data ca te iubesc?
anuta1971- vip
buna ali .. ...ce faci?.. ti-ai mai revenit?.. eu sunt la fel de bulversata
anuta1971- vip
bine ai venit albinuta harnica ,narcisa a scris:bună ziua, încep să traduc dacă nu a luat nimeni
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna ziua dragele mele! multumesc tuturor pt tot ...am vazut un ep superb ...
O CAFEA ,BEM IMPREUNA ,SAU ATI BAUT PREA MULTE?
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
ce sa-mi revin , parca as fi conectata la priza , tot acolo mi-e gandul si ce e mai grav , ca am treaba si nu am chef sa ma apucanuta1971 a scris:buna ali .. ...ce faci?.. ti-ai mai revenit?.. eu sunt la fel de bulversata
alitheea- vip
o sa se intimple nu mai fi trista tu esti o fata cu un umor de nota 20 deci capul sus ca ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla si importatnt ca asa cum ai spus ne transmit niste emotii de n e innebunesc ia mai pune tu niste traznai de ale taleanuta1971 a scris:elenavacu a scris:nu avea cum sa fie lider cred ca pe undeva este ceva in neregula eu sunt si acum in transa mi a placut foarte mult iar in trailer sunt super cind ll am vazut prima data impresia a fost ca sunt morti unul dupa altul si la mine prima impresie nu m a inselat niciodata
buna elena.. stiu ca nu are cum sa fie lider dar a avut rating si de 9.5%.. iar acum dupa episodul asta minunat ma mira ca are numai atat.. de fapt sa fiu sincera ma asteptam.. sunt foarte frumosi impreuna transmit emotie.. sa dea domnul sa fie cum spui tu.. dar avand in vedere antecedentele mi-e frica sa sper.. mai bine sa se intample
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
nutzi a scris:Buna ziua dragele mele! multumesc tuturor pt tot ...am vazut un ep superb ...
buna ziua draga mea.. niciodata nu refuzam o cafea oferita cu drag... .. eu sunt inca in transa.. nu-mi mai revin
anuta1971- vip
dar apropo tu in ce zodie esti asa ca sa stiu si eu nu ti zic nimic ai cuvintul meu dar pentru mineelenavacu a scris:o sa se intimple nu mai fi trista tu esti o fata cu un umor de nota 20 deci capul sus ca ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla si importatnt ca asa cum ai spus ne transmit niste emotii de n e innebunesc ia mai pune tu niste traznai de ale taleanuta1971 a scris:elenavacu a scris:nu avea cum sa fie lider cred ca pe undeva este ceva in neregula eu sunt si acum in transa mi a placut foarte mult iar in trailer sunt super cind ll am vazut prima data impresia a fost ca sunt morti unul dupa altul si la mine prima impresie nu m a inselat niciodata
elena- vip
alitheea a scris:ce sa-mi revin , parca as fi conectata la priza , tot acolo mi-e gandul si ce e mai grav , ca am treaba si nu am chef sa ma apucanuta1971 a scris:buna ali .. ...ce faci?.. ti-ai mai revenit?.. eu sunt la fel de bulversata
oooo nu mai vorbi de franghie in casa spanzuratului... noroc ca s-au inventat masinile care spala singure ... oare o masina care sa gateasca singura nu s-o fi inventat? .... se spune ca cele mai mari inventii au fost facute de lenesi
ce facem ali sa revenim cu picioarele pe pamant?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:nutzi a scris:Buna ziua dragele mele! multumesc tuturor pt tot ...am vazut un ep superb ...
buna ziua draga mea.. niciodata nu refuzam o cafea oferita cu drag... .. eu sunt inca in transa.. nu-mi mai revin
buna Anuta...dar te0a lovit rau de tot de nu-ti poti reveni
pana vineri nu mai este mult si iar ne loveste epidemia sarutului...frumos ep. ...mi-a placut enorm ..
am inteles eu bine sau are numai 23 de ep?
nutzi- vip
elenavacu a scris:dar apropo tu in ce zodie esti asa ca sa stiu si eu nu ti zic nimic ai cuvintul meu dar pentru mineelenavacu a scris:o sa se intimple nu mai fi trista tu esti o fata cu un umor de nota 20 deci capul sus ca ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla si importatnt ca asa cum ai spus ne transmit niste emotii de n e innebunesc ia mai pune tu niste traznai de ale taleanuta1971 a scris:elenavacu a scris:nu avea cum sa fie lider cred ca pe undeva este ceva in neregula eu sunt si acum in transa mi a placut foarte mult iar in trailer sunt super cind ll am vazut prima data impresia a fost ca sunt morti unul dupa altul si la mine prima impresie nu m a inselat niciodata
pai eu sunt fecioara ca si Cancelutu manca-l-ar mama pe el
anuta1971- vip
te arunci in lumea buna ca si berguzar este tot fecioaraanuta1971 a scris:elenavacu a scris:dar apropo tu in ce zodie esti asa ca sa stiu si eu nu ti zic nimic ai cuvintul meu dar pentru mineelenavacu a scris:o sa se intimple nu mai fi trista tu esti o fata cu un umor de nota 20 deci capul sus ca ceea ce trebuie sa se intimple se va intimpla si importatnt ca asa cum ai spus ne transmit niste emotii de n e innebunesc ia mai pune tu niste traznai de ale taleanuta1971 a scris:elenavacu a scris:nu avea cum sa fie lider cred ca pe undeva este ceva in neregula eu sunt si acum in transa mi a placut foarte mult iar in trailer sunt super cind ll am vazut prima data impresia a fost ca sunt morti unul dupa altul si la mine prima impresie nu m a inselat niciodata
pai eu sunt fecioara ca si Cancelutu manca-l-ar mama pe el
elena- vip
nu am auzit de asta.. de ce sa aiva numai atat? nu cred... asa le-ar da acum pe toate ce rost ar mai avea inca un sezon.. am inteles ca ultimul episod din sezonul asta ar fi pe 25 iunie.. mai mult nu stiunutzi a scris:anuta1971 a scris:nutzi a scris:Buna ziua dragele mele! multumesc tuturor pt tot ...am vazut un ep superb ...
pana vineri nu mai este mult si iar ne loveste epidemia sarutului...frumos ep. ...mi-a placut enorm ..
anuta1971- vip
pai cred si eu ca vad ca merg turcii astia cu o viteza mama mama cred ca pina in ep 17 se si casatorescnutzi a scris:anuta1971 a scris:nutzi a scris:Buna ziua dragele mele! multumesc tuturor pt tot ...am vazut un ep superb ...
elena- vip
dar cine a spus ca vrem sa revenim , e atat de bine pe norisor mie imi place asaanuta1971 a scris:alitheea a scris:ce sa-mi revin , parca as fi conectata la priza , tot acolo mi-e gandul si ce e mai grav , ca am treaba si nu am chef sa ma apucanuta1971 a scris:buna ali .. ...ce faci?.. ti-ai mai revenit?.. eu sunt la fel de bulversata
oooo nu mai vorbi de franghie in casa spanzuratului... noroc ca s-au inventat masinile care spala singure ... oare o masina care sa gateasca singura nu s-o fi inventat? .... se spune ca cele mai mari inventii au fost facute de lenesi
ce facem ali sa revenim cu picioarele pe pamant?
alitheea- vip
in conferinta de presa tinuta de regizorul serialului a spus ca vor 3 sezoane asa ca nu cred sigur a spus ca gonulcelen va avea 3 sezoane
elena- vip
[quote="elenav/quote] pai cred si eu ca vad ca merg turcii astia cu o viteza mama mama cred ca pina in ep 17 se si casatoresc[/quote]
Buna Elena! mare pacat ar fi ...cand sa ne fie si noua bine ,ne taie turcaletii astia creanga de sub piciore...poate o fi sfarsit de serie si nu marele final?
Buna Elena! mare pacat ar fi ...cand sa ne fie si noua bine ,ne taie turcaletii astia creanga de sub piciore...poate o fi sfarsit de serie si nu marele final?
nutzi- vip
pai se termina serialul dar apoi fac un reality show cu relatia dintre Cancel si Tuba transmisiune 24 ore din 24
anuta1971- vip
nutzi a scris:[quote="elenav/quote] pai cred si eu ca vad ca merg turcii astia cu o viteza mama mama cred ca pina in ep 17 se si casatoresc
Buna Elena! mare pacat ar fi ...cand sa ne fie si noua bine ,ne taie turcaletii astia creanga de sub piciore...poate o fi sfarsit de serie si nu marele final? [/quote] stai linistita ca sigur va avea 3 sezoane citeste ce am zis mai jos doar regizorul nu a mintit la conferinta de presa atunci cind ne a spus ca primul sezon va avea 16 vad ca acum vor fi 17 episoade 3 sezoane sunt
elena- vip
zanutelor , trebuie sa plec vb deseara
alitheea- vip
nutzi a scris:[quote="elenav/quote] pai cred si eu ca vad ca merg turcii astia cu o viteza mama mama cred ca pina in ep 17 se si casatoresc
Buna Elena! mare pacat ar fi ...cand sa ne fie si noua bine ,ne taie turcaletii astia creanga de sub piciore...poate o fi sfarsit de serie si nu marele final? [/quote]
buna nutzi bine ai venit
lasa creanga in pace n-o taia , eu cu ce mai merg in vecini/
buna ali buna narcisa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
alitheea a scris:zanutelor , trebuie sa plec vb deseara
la revedere ali.. sa ai spor..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
nu am auzit de asta.. de ce sa aiva numai atat? nu cred... asa le-ar da acum pe toate ce rost ar mai avea inca un sezon.. am inteles ca ultimul episod din sezonul asta ar fi pe 25 iunie.. mai mult nu stiu
asa am citit eu pe undeva...cred ca este sf de sezon.....nu am inteles eu bine..ar fi culmea sa nu-l lungeasca putin ,sa nu ne dea si putina drama cum le place lor...cine stie ce ne mai asteapta
nutzi- vip
da sigur este primul sezon si pe urma vor mai 2 sezoane regizorul este om serios nu minte urmareste daca vrei conferinta de presa ca este tradusa si ai sa vezinutzi a scris:anuta1971 a scris:
nu am auzit de asta.. de ce sa aiva numai atat? nu cred... asa le-ar da acum pe toate ce rost ar mai avea inca un sezon.. am inteles ca ultimul episod din sezonul asta ar fi pe 25 iunie.. mai mult nu stiu
asa am citit eu pe undeva...cred ca este sf de sezon.....nu am inteles eu bine..ar fi culmea sa nu-l lungeasca putin ,sa nu ne dea si putina drama cum le place lor...cine stie ce ne mai asteapta
elena- vip
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)