12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
mihaela99 a scris:
aaaa da? unde e lipolulu ala ,cum se numeste benoclu ala?
Lornionul ? Uite-l aci http://www.antyczek.pl/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/b/i/binoklenr1.jpg
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
[quote="alitheea"]am primit o chestie draguta pe care vreau sa v-o trimit si voua sa va fie ca oun firicel de care sa va agatati atunci cand veti avea nevoie de nu imbold pt a face un pas inainte
Păţania măgarului bătrân
frumos, l-am primit si eu acum ceva timp, multumim
Păţania măgarului bătrân
frumos, l-am primit si eu acum ceva timp, multumim
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Foarte frumoasa pilda Cred ca Anuta ne-a mai adus-o cu ceva timp in urma dar e frumos sa iti mai aduci aminte din cand in cand de valorile vietii.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
aaaa da? unde e lipolulu ala ,cum se numeste benoclu ala?
Lornionul ? Uite-l aci http://www.antyczek.pl/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/b/i/binoklenr1.jpg
aha , acu vad mai bine
mihaela99- vip
ce ziceti? hasret isi marturiseste juma de dragoste lui murat? poate ii spune TE IUBESC
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:ce ziceti? hasret isi marturiseste juma de dragoste lui murat? poate ii spune TE IUBESC
eu cred ca va vorbi tot despre fluturasi indragostit si ceea ce simte ea cand este cu el.
Murat trebuie sa fie primul care spune TE IUBESC :drunken:
pissycutz- vip
https://www.youtube.com/watch?v=cs6OtkjbXEw
am primit asta pe mail, impresionant
mihaela99- vip
woow ... cand vad astfel de oameni sunt impresionata, asta da forta, putere si dragoste de viata.mihaela99 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=cs6OtkjbXEw
pissycutz- vip
fatelor trebuie sa ma intorc la lucru , va pup si vb deseara
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
pissycutz a scris:woow ... cand vad astfel de oameni sunt impresionata, asta da forta, putere si dragoste de viata.mihaela99 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=cs6OtkjbXEw
da ce inseamna sa ai puterea sa mergi mai departe
mihaela99- vip
alitheea a scris:fatelor trebuie sa ma intorc la lucru , va pup si vb deseara
Paaaaaaaaaa ... eu zic sa te odihnesti azi ca diseara vei avea un nou maraton la trailer
pissycutz- vip
alitheea a scris:fatelor trebuie sa ma intorc la lucru , va pup si vb deseara
ali si spor la treaba , o zi buna
mihaela99- vip
ca sa inchei intr-o nota mai vesela cu drag pt voi
https://www.youtube.com/watch?v=kEL-4D8Bnas&feature=related
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
da ce inseamna sa ai puterea sa mergi mai departe
Da si ma simt asa mica si parca nu pretuiesc suficient ceea ce am Ar trebui sa invat ceva din povestile acestor oameni care chiar se lupta cu viata in fiecare zi.
pissycutz- vip
alitheea a scris:ca sa inchei intr-o nota mai vesela cu drag pt voi
Multumim Ali
pissycutz- vip
inca asta si plec
https://www.youtube.com/watch?v=Lpvvmdw6feE&feature=related
alitheea- vip
alitheea a scris:inca asta si plec
mihaela99- vip
Fetelor ies si eu
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Fetelor ies si eu
paaaaaaaaaaaaaaa , deseara comentam promo da?
mihaela99- vip
pupicei fetelor...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
fetelor unde sunteti voi ati observat ce bine se intelege tuba si cansel cind o filmeaza pe ea in prim plan el face tot felul de figuri citeodata ii spune si replicile care trebuie sa le dea ea uitati va in ep 13 cind sunt in biblioteca inainte sa l ia ea de brat sa i spuna de mahala el ii spune replica
elena- vip
elena- vip
va tucalesc paelenavacu a scris:
elena- vip
Kizlar nerde siniz?
Avem un trailer de asteptat uite ca sa nu vin cu mana goala vin cu un articol despre Balcicek pe care il voi si traduce
Evrim Alasya the Gypsy songstress 'Baliçiçek' in atv's popular series 'Gönülçelen': There is always music and dance in gypsy's life, they are constantly active. They aren't becoming tired, and their energy rebounds us at the shootings.
Evrim Alasya 'Baliçiçek' the songstress friend of 'Hasret' Tuba Büyüküstün in 'Gönülçelen', sings all the songs in the series by herself. Alasya expressed that they are having a lot of fun during the shootings in the Gypsy neighborhood Balat and she told that she get good comments from the Gypsies that are playing in the series. In the last season she had a role at the theater stage together with Haluk Bilginer, she told that they're having a lot of fun during the shootings.
Tuba's fans aren't missing the series
Did you guessed that people should like 'Gönülçelen' so much?
I can't estimate this as a player. I don't know regarding what a series becomes popular. There can be a very good players, but the series don't becomes popular. Our staff is very good. The staffs are completing each other. All the things that Tuba Büyüküstün is doing becomes popular. She has got a very important audience. That audience is enough to sequence.
There was news a while ago that Cansel Elçin and Ünal Silver discussed on the set. Was there really a discussion like this?
I never witnessed such a thing on the set. We've got a good communication and we are a team that's enjoying to work with each other. I don't think that anyone will let this spoil.
Source: Sabah / Günaydın
Evrim Alsya interpreta lui Balcicek din serialul Gonulcelen difuzat pe ATV: În viaţa ţiganilor va fi mereu muzicǎ şi dans, sunt activi în mod constant. Ei nu obosesc iar energia lor ne însufleţeşte la filmǎri.
Evrim Alasya, interpreta lui Balcicek, prietena lui Hasret, interpretatǎ de Tuba Buyukustun, în Gonulcelen îşi foloseşte propria voce pentru toate cântecele din serial.
Alasya spune cǎ se distreazǎ foarte mult în timpul filmǎrilor în cartierul ţigǎnesc Balat şi mai spune cǎ a primit comentarii foarte bune de la ţiganii care joacǎ în serial. În sesonul trecut a avut rolul în teatru alǎturi de Haluk Bilginer, şi cǎ se distreazǎ foarte mult în timpul filmǎrilor.
Fanii Tubei nu rateazǎ serialul
Te-ai gândit cǎ Gonulcelen va fi plǎcut atât de mult?
În calitate de actor în acest serial nu îmi pot da seama. Nu ştiu ce serial va fi popular. Un serial poate avea actori foarte buni dar serialul sǎ nu aibǎ succes. Echipa noastrǎ e foarte bunǎ. Ne completǎm unii pe ceilalţi. În tot ceea ce joacǎ Tuba Buyukustun devine popular. Are o audienţǎ foarte importantǎ. E suficient ca aceastǎ audienţǎ sǎ îl urmǎreascǎ.
Acum ceva vreme a circulat un zvon cǎ Cansel Elcin şi Unal Silver au avut discuţii contradictorii pe platoul de filmare. Au existat cu adevǎrat?
Eu nu am fost martora nici unei astfel de scene pe platoul de filmare. Avem o foarte bunǎ comunicare şi suntem o echipǎ care ne bucurǎm cǎ lucrǎm unii cu ceilalţi. Nu cred cǎ cineva va permite sǎ se strice aceastǎ armonie.
Avem un trailer de asteptat uite ca sa nu vin cu mana goala vin cu un articol despre Balcicek pe care il voi si traduce
Evrim Alasya the Gypsy songstress 'Baliçiçek' in atv's popular series 'Gönülçelen': There is always music and dance in gypsy's life, they are constantly active. They aren't becoming tired, and their energy rebounds us at the shootings.
Evrim Alasya 'Baliçiçek' the songstress friend of 'Hasret' Tuba Büyüküstün in 'Gönülçelen', sings all the songs in the series by herself. Alasya expressed that they are having a lot of fun during the shootings in the Gypsy neighborhood Balat and she told that she get good comments from the Gypsies that are playing in the series. In the last season she had a role at the theater stage together with Haluk Bilginer, she told that they're having a lot of fun during the shootings.
Tuba's fans aren't missing the series
Did you guessed that people should like 'Gönülçelen' so much?
I can't estimate this as a player. I don't know regarding what a series becomes popular. There can be a very good players, but the series don't becomes popular. Our staff is very good. The staffs are completing each other. All the things that Tuba Büyüküstün is doing becomes popular. She has got a very important audience. That audience is enough to sequence.
There was news a while ago that Cansel Elçin and Ünal Silver discussed on the set. Was there really a discussion like this?
I never witnessed such a thing on the set. We've got a good communication and we are a team that's enjoying to work with each other. I don't think that anyone will let this spoil.
Evrim Alsya interpreta lui Balcicek din serialul Gonulcelen difuzat pe ATV: În viaţa ţiganilor va fi mereu muzicǎ şi dans, sunt activi în mod constant. Ei nu obosesc iar energia lor ne însufleţeşte la filmǎri.
Evrim Alasya, interpreta lui Balcicek, prietena lui Hasret, interpretatǎ de Tuba Buyukustun, în Gonulcelen îşi foloseşte propria voce pentru toate cântecele din serial.
Alasya spune cǎ se distreazǎ foarte mult în timpul filmǎrilor în cartierul ţigǎnesc Balat şi mai spune cǎ a primit comentarii foarte bune de la ţiganii care joacǎ în serial. În sesonul trecut a avut rolul în teatru alǎturi de Haluk Bilginer, şi cǎ se distreazǎ foarte mult în timpul filmǎrilor.
Fanii Tubei nu rateazǎ serialul
Te-ai gândit cǎ Gonulcelen va fi plǎcut atât de mult?
În calitate de actor în acest serial nu îmi pot da seama. Nu ştiu ce serial va fi popular. Un serial poate avea actori foarte buni dar serialul sǎ nu aibǎ succes. Echipa noastrǎ e foarte bunǎ. Ne completǎm unii pe ceilalţi. În tot ceea ce joacǎ Tuba Buyukustun devine popular. Are o audienţǎ foarte importantǎ. E suficient ca aceastǎ audienţǎ sǎ îl urmǎreascǎ.
Acum ceva vreme a circulat un zvon cǎ Cansel Elcin şi Unal Silver au avut discuţii contradictorii pe platoul de filmare. Au existat cu adevǎrat?
Eu nu am fost martora nici unei astfel de scene pe platoul de filmare. Avem o foarte bunǎ comunicare şi suntem o echipǎ care ne bucurǎm cǎ lucrǎm unii cu ceilalţi. Nu cred cǎ cineva va permite sǎ se strice aceastǎ armonie.
pissycutz- vip
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)