12.Gonulcelen-Inima Furata
+16
prytymeu
mitzymeu
iulianagl
iulia1965
vali1cluj
nutzi
anuta1971
tyna0201
elena
iulia80
mihaela99
narcisa
pissycutz
alitheea
axxa246
Admin_dea05
20 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 12.Gonulcelen-Inima Furata
fetelor am gasit filmul lui cansel 120..vreti sa-l urc cu subtitrare in romana pe you tube?chiar daca moare spre sfarsit filmul mi se pare interesant..daca se strang mai multe cerinte il urc
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
pissycutz a scris:Fetelor a venit Keci cu o precizare e doar o coencidenta de nume iar poza din articol este gresita
Tatal lui Murat este mai tanar cupidon
Scris de Keci
Hi
Death man isn't Murat's father.
Murat's father younger than this man and he lives in Adana not Elazığ.
It's only name similarity and also wrong picture
Barbatul mort nu este tatal lui Murat. Tatal lui Murat este mai tanar si locuieste in Adana nu in Elazığ. Este doar o coencidenta de nume si poza este gresita.
slava domnului ca nu-i adevarat.. multumim pisi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Admin_dea05 a scris:fetelor am gasit filmul lui cansel 120..vreti sa-l urc cu subtitrare in romana pe you tube?chiar daca moare spre sfarsit filmul mi se pare interesant..daca se strang mai multe cerinte il urc
eu as vrea sa il vad.
sunt curioasa ce poate Cansel si in alte productii.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
anuta1971 a scris:
slava domnului ca nu-i adevarat.. multumim pisi
nu ai pentru ce oricum astazi e ziua vestilor contradictorii oare sa fie de la trailerul de aseara?!
pissycutz- vip
Eu tot caut filmul tubei Yuregine sor....nu pot sa cred ca dupa o perioada atat de lunga de la premiere inca nu-l gasesc
Admin_dea05- Admin
pissycutz a scris:Eu am pierdut sirulAdmin_dea05 a scris:
pana la urma cate suntem la pariu???care-i pt halat si cae nu este....din cate stiu eu pissy e cu mine pt halat si miha nu e pt halat cine mai participa la pariu..asa ca sa stim care ne schimbam avatarul
Dar stiu ca de cealalta parte a baricadei este Miha si Ana si vor pierde cu siguranta
sta asa ca nu-i asa , nu numa ana e cu mine ,e si florina, e si Tibbi e si narcisa si cine mai e? stai un pic sa ma uit in urma si iti spun
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Da tot asteptam sa primesc de pe huni ceva ca si la Gfilmul lui Murat dar inac nimic.Admin_dea05 a scris:Eu tot caut filmul tubei Yuregine sor....nu pot sa cred ca dupa o perioada atat de lunga de la premiere inca nu-l gasesc
pissycutz- vip
ce film?Murat nu a mai scos nici un film..Durerile Toamnei e ultimulpissycutz a scris:Da tot asteptam sa primesc de pe huni ceva ca si la Gfilmul lui Murat dar inac nimic.Admin_dea05 a scris:Eu tot caut filmul tubei Yuregine sor....nu pot sa cred ca dupa o perioada atat de lunga de la premiere inca nu-l gasesc
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:
sta asa ca nu-i asa , nu numa ana e cu mine ,e si florina, e si Tibbi e si narcisa si cine mai e? stai un pic sa ma uit in urma si iti spun
Oricum noi suntem mai multe Asa doar din amintiri suntem: eu, Dea, Tyna, Elena, vivi, Ali
pissycutz- vip
parca si noi eram 4 persoane pt halat acum s-au razganditmihaela99 a scris:pissycutz a scris:Eu am pierdut sirulAdmin_dea05 a scris:
pana la urma cate suntem la pariu???care-i pt halat si cae nu este....din cate stiu eu pissy e cu mine pt halat si miha nu e pt halat cine mai participa la pariu..asa ca sa stim care ne schimbam avatarul
Dar stiu ca de cealalta parte a baricadei este Miha si Ana si vor pierde cu siguranta
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: ce film?Murat nu a mai scos nici un film..Durerile Toamnei e ultimul
Da, la acesta ma refeream. Cand a aparut subtitrarea si filmul pe mega am primit pe hunili un mesaj de unde sa il descarc
pissycutz- vip
ahapissycutz a scris:Admin_dea05 a scris: ce film?Murat nu a mai scos nici un film..Durerile Toamnei e ultimul
Da, la acesta ma refeream. Cand a aparut subtitrarea si filmul pe mega am primit pe hunili un mesaj de unde sa il descarc
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:parca si noi eram 4 persoane pt halat acum s-au razgandit
suntem mai multe in tabara castigatoare
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Oricum noi suntem mai multe Asa doar din amintiri suntem: eu, Dea, Tyna, Elena, vivi, Ali
si noi suntem multe , ana, vali, mitzumeu, florina, narcisa si euuuuuuuuuuu
suntem la egalitate , eu zic sa ne punem avatarele
mihaela99- vip
buna dimineata ce faceti sunteti mai optimiste ca aseara toata lumea parca era in doliu
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
mihaela99 a scris:
Cer renumararea voturilor undeva s-a strecurat o greseala nu am increderea in politica pe care o faceti v-ati trimis oamenii in sectiile de votare ca sa ne devansati ca numar
pissycutz- vip
elenavacu a scris:buna dimineata ce faceti sunteti mai optimiste ca aseara toata lumea parca era in doliu
Buna Elena
Bine ai venit, bine ca nu ai aparut mai dimineata caci chiar eram in doliu dar ne-a trecut
pissycutz- vip
elenavacu a scris:buna dimineata ce faceti sunteti mai optimiste ca aseara toata lumea parca era in doliu
buna dimineata elena bine ai venit
mihaela99- vip
hai sa fim optimiste si eu am avut o stare de nervi de m am mirat si eu a fost o confesiune a unui indragostit dar noi stim ca pe el il scoate din carapace numai geloziapissycutz a scris:elenavacu a scris:buna dimineata ce faceti sunteti mai optimiste ca aseara toata lumea parca era in doliu
Buna Elena
Bine ai venit, bine ca nu ai aparut mai dimineata caci chiar eram in doliu dar ne-a trecut
elena- vip
oricum cred ca toti vom fi in pierdere pt ca o sa trebuiasca sa ne suportam avatarelepissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Cer renumararea voturilor undeva s-a strecurat o greseala nu am increderea in politica pe care o faceti v-ati trimis oamenii in sectiile de votare ca sa ne devansati ca numar
Admin_dea05- Admin
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
nu s-a strecurat nimic , suntem la egalitate, nu stiu tiberici cu cine voteaza, cand vine o intrebam , asa ca ...............
mihaela99- vip
buna dimi!mihaela99 a scris:elenavacu a scris:buna dimineata ce faceti sunteti mai optimiste ca aseara toata lumea parca era in doliu
buna dimineata elena bine ai venit
Admin_dea05- Admin
de ce nu asteptati voi ziua de vineri si mai vorbim sa vezi ce o sa fie cu hallatulAdmin_dea05 a scris:oricum cred ca toti vom fi in pierdere pt ca o sa trebuiasca sa ne suportam avatarelepissycutz a scris:mihaela99 a scris:
elena- vip
Admin_dea05 a scris:oricum cred ca toti vom fi in pierdere pt ca o sa trebuiasca sa ne suportam avatarele
Da dar iti dai seama sa o vedem pe Miha schibandu-si avatarul cu Cihan sau Burhan zilnic va trebui sa renunte la Cansel o saptamana
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:oricum cred ca toti vom fi in pierdere pt ca o sa trebuiasca sa ne suportam avatarele
Da dar iti dai seama sa o vedem pe Miha schibandu-si avatarul cu Cihan sau Burhan zilnic va trebui sa renunte la Cansel o saptamana
Gata fetelor ma retrag..pupicei sper sa ne citim mai tarziu
Admin_dea05- Admin
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)