Serialesitelenovelet
Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?

+36
lavy612
ninnet
simi
doryna32
andreea90
alina_chupi
Geta
reemksa2011
lucia63
IDILKO
wiulia
sandugyna
alimar
denta
Gloxinia2010
florela
annadanna
dana17
lexia
elena50
Garo
dlacatus65
vasilefevronia
fernanda89
fernanda
rafaela
adelaida
ioana1b
nutzi
ofe
tiberici
dea05
alitheea
elena
mihaela99
Admin_dea05
40 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Vote_lcap141%Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Vote_rcap1 41% 
[ 77 ]
Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Vote_lcap159%Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Vote_rcap1 59% 
[ 112 ]

Total voturi : 189

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty Re: Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?

Mesaj Scris de dlacatus65 Sam 11 Sept 2010, 9:20 pm

Chiar daca sunt o mare fana a Tubei,nici Murat nu-mi displace.Totusi in Ask ve Ceza daca avea o alta partenera,as fi fost mult mai incantata.Serialul e bun . kiss
dlacatus65
dlacatus65
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty gonulcelen

Mesaj Scris de vasilefevronia Mar 26 Oct 2010, 10:59 am

eu votez din nou gonulcelen imi place mult tuba . Si murat imi place dar numi place partenera si poate de aceea am o retinere la filmul lui

vasilefevronia
membru
membru

Data de inscriere : 10/11/2009

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty Re: Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ?

Mesaj Scris de Garo Mar 02 Noi 2010, 10:17 am

am votat Gonulcelen- amindoi actorii principali sint f.buni
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mar 23 Noi 2010, 11:17 pm

Imi plac ambele seriale, dar inclin mai mult spre Gonulcelen! Sunt fana TUBA!
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 24 Noi 2010, 8:55 am

AŞK VE CEZA categoric---este un film care are de toate, muzică bună, acţiune şi îl are pe Murat Yildirim care are un rol complex. Cu toate că am admirat-o pe Tuba în Asi, filmul în care joacă acuma l-am abandonat , nu mă atrage nimic, îmi dispalce mai mult Cansel nu îmi transmite nimic, nimic, decât Nurgul.
Este foarte normal să avem păreri diferite, ce ar fi pe lumea asta dacă toţi am vrea acelaş lucru. kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Mier 24 Noi 2010, 10:32 am

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Images?q=tbn:ANd9GcSRWO3alS7ZNZFZusV9-e584nTOeUGnees4w1pGA7oOtP6KqDn9nAClar GONULCELEN ,l-am ales de la inceput pt Tuba și m-am trezit in timp ca il aștept cu nerabdare in fiecare vineri seara și pt Cansel...Cansel este un actor f bun ,se vede școala pe care a facut-o și este un om cald și calm ,ingrijit și educat ,cu o minte deschisa și agera și f tenace și f liber...Tuba se pare ca a observat toate aceste lucruri și cred ca de aici vine zambetul și bucuria de a trai pe care o afișeaza in ultimul timp ,dupa ce ani de zile s-a vazut bine ca o parasisera...Ii indragesc pe amandoi ,se potrivesc ,se completeaza ,iar cand vad ca și in viata de zi cu zi Tuba stralucește ,ma face sa ințeleg ca alegerea mea a fost cea mai buna...Aduce bucurie...Și nu e puțin lucru in zilele noastre...Simt ca surprizele frumoase de la cei doi vor continua și in film și in viața privata...Le aștept cu nerabdare...Și nerabdarea asta imi da o stare de bine...Deci am ales corect .
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty Gonulcelen

Mesaj Scris de annadanna Mier 24 Noi 2010, 10:54 am

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 745790
Gonulcelen pentru ca imi plac Tuba si Cansel, oameni sensibili, talentati, profunzi si foarte seriosi si modesti. M-as bucura foarte mult sa-si traiasca viata alaturi unul de celalalt.
Oca I love you Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 495309

annadanna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 21/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dlacatus65 Mier 24 Noi 2010, 11:37 am

Urmaresc in paralel si Gonulcelen si Ask ve ceza.Atat Tuba cat si Demir imi sunt foarte dragi.Insa ,Tuba are un partener mult mai pe placul meu decat Murat si ca atare ,Gonulcelen primeaza.
dlacatus65
dlacatus65
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de florela Mier 24 Noi 2010, 5:24 pm

am votat Gonulcelen
florela
florela
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 09/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Mier 24 Noi 2010, 8:58 pm

[quote="Admin_dea05"]Eu votez din nou GONULCELEN chiar daca imi este drag si Murat

Vot :GONULCELEN

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de denta Mier 24 Noi 2010, 9:39 pm

Si mie imi plac amandoua si le urmaresc cu sufletul la gura .
Mi-ar placea Gonulcelen apoi Ask.
denta
denta
vip
vip

Data de inscriere : 24/05/2010

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty ii vreau pe pe ecrane pe tuba/asi si murat/demir

Mesaj Scris de alimar Joi 25 Noi 2010, 7:00 pm

buna seara! am votat ask pentru savas dar cred ca pot sa o votez si pe tuba? voi incerca alimar succes le doresc vechea echipa sa reinvie

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

Mesaj Scris de sandugyna Lun 03 Ian 2011, 12:27 am

ASK VE CEZA CEL MAI BUN
sandugyna
sandugyna
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 22/08/2010
Localizare : marea britanie

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty cel ma bun serial

Mesaj Scris de razbunat Joi 03 Feb 2011, 7:52 am

Gonulcelen este deosebit, il declar cel mai bun.

razbunat
Vizitator

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty vot gonulcelen

Mesaj Scris de wiulia Mar 08 Feb 2011, 6:49 pm

votez pentru gonulcelen , e un film foarte bun cu doi actori buni si frumosi , tuba si cancel

wiulia
membru
membru

Data de inscriere : 04/02/2011

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty Raspuns intrebare

Mesaj Scris de Monika Mar 08 Feb 2011, 8:55 pm

IMI PLACE FOARTE MULT ASK VE CEZA.

Monika
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de IDILKO Mar 08 Feb 2011, 11:10 pm

ask ve ceza

IDILKO
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 04/08/2010

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty RASPUNS INTREBARE

Mesaj Scris de lucia63 Joi 10 Feb 2011, 10:00 am

ASK VE CEZA

lucia63
membru
membru

Data de inscriere : 14/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ghyamina Vin 11 Feb 2011, 7:50 pm

ciao.sunt noua pe acest forum dar voi raspunde la intrebare pt.ca urmaresc ask ve ceza.pt.mine mai mult imi place ask ve ceza Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 60243

ghyamina
Vizitator

Sus In jos

Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 Empty buna

Mesaj Scris de baghy Sam 05 Mar 2011, 1:26 am

ask ve ceza e mai interesant:P un vot pt ei

baghy
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de reemksa2011 Vin 11 Mar 2011, 6:28 pm

Ask Ve Ceza
reemksa2011
reemksa2011
membru
membru

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Geta Mar 12 Apr 2011, 1:34 pm

Nu se poate raspunde cu Da sau Nu . Pentru ca eu nu urmaresc Ask ve Ceza . Deci nu pot sa-mi spun parerea despre un film pe care nu-l vad. Eu urmaresc Gonulcelen.
Geta
Geta
vip
vip

Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de IDILKO Mar 12 Apr 2011, 10:28 pm

Ask ve Ceza

IDILKO
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 04/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alina_chupi Mier 13 Apr 2011, 2:22 pm

ask ve ceza. Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 60243
alina_chupi
alina_chupi
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea90 Mier 13 Apr 2011, 3:44 pm

gonulcelen Ce film va place mai mult Ask ve Ceza sau Gonulcelen ? - Pagina 2 283516
andreea90
andreea90
vip
vip

Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum