Serialesitelenovelet
4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI

+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți

Pagina 1 din 39 1, 2, 3 ... 20 ... 39  Urmatorul

In jos

4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI Empty 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 10:55 pm

Buna seara dragalaselor :)) credeti-ma sunt trista , si sunt nevoita sa ma adresez voua , pt. ca sunte-ti cele mai in masura sa raspundeti , in doua zile am primit foarte multe mesaje private (din pacate am fost foarte ocupata si nu am putut sa raspund ) mesaje din partea tuturor celor care intra pe port , si-s intrebata , de ce giulia este restrictionata sa mai intre aici la voi acasa :)) mie personal nu-mi vine sa cred ca-i restrictionata ! eu nu-mi pot explica mie acesta situatie , ce sa le spun celor care m-au intrebat ??? sau poate raspunde-ti voi aici , fetele sigur va viziteaza !
mi-au adresat mie aceasta intrebare pt. ca ele considera ca eu vorbesc cu voi in particular ( asta banuiesc eu ) ! cu aceasta ocazie vreau sa fac o precizare , Alinabv, este unica persoana cu care am vorbit foarte mult in particular ; cu toate celelalte fete ”vechi ”sau ”noi ” s-a intamplat destul de rar , si-atunci au fost schimburi de ideei despre iubitii nostri , arar s-a intamplat sa am o discutie pe o alta tema !
va imbratisez si va pup*
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 20/09/2009

Sus In jos

4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI Empty Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:07 pm

vyk968 a scris:Buna seara dragalaselor :)) credeti-ma sunt trista , si sunt nevoita sa ma adresez voua , pt. ca sunte-ti cele mai in masura sa raspundeti , in doua zile am primit foarte multe mesaje private (din pacate am fost foarte ocupata si nu am putut sa raspund ) mesaje din partea tuturor celor care intra pe port , si-s intrebata , de ce giulia este restrictionata sa mai intre aici la voi acasa :)) mie personal nu-mi vine sa cred ca-i restrictionata ! eu nu-mi pot explica mie acesta situatie , ce sa le spun celor care m-au intrebat ??? sau poate raspunde-ti voi aici , fetele sigur va viziteaza !
mi-au adresat mie aceasta intrebare pt. ca ele considera ca eu vorbesc cu voi in particular ( asta banuiesc eu ) ! cu aceasta ocazie vreau sa fac o precizare , Alinabv, este unica persoana cu care am vorbit foarte mult in particular ; cu toate celelalte fete ”vechi ”sau ”noi ” s-a intamplat destul de rar , si-atunci au fost schimburi de ideei despre iubitii nostri , arar s-a intamplat sa am o discutie pe o alta tema !
va imbratisez si va pup*

bună iubita !! dar pot afla şi eu de unde " toate persoanele care intră pe port " au aflat că Giulia este banată ? deoarece aici nu s-a discutat nimic .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:10 pm

bună iubita !! dar pot afla şi eu de unde " toate persoanele care intră pe port " au aflat că Giulia este banată ? deoarece aici nu s-a discutat nimic .[/quote]

nu am pus astfel de intrebari , pt. ca nu-mi place sa vorbesc in particular persoanele cu care intru si ma salut , din acest motiv , am scris pe forum si nu v-am trimis mp.
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:12 pm

vyk968 a scris: bună iubita !! dar pot afla şi eu de unde " toate persoanele care intră pe port " au aflat că Giulia este banată ? deoarece aici nu s-a discutat nimic .

nu am pus astfel de intrebari , pt. ca nu-mi place sa vorbesc in particular persoanele cu care intru si ma salut , din acest motiv , am scris pe forum si nu v-am trimis mp.[/quote]

mie personal nu-mi vine sa cred asta :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:14 pm

vyk968 a scris: bună iubita !! dar pot afla şi eu de unde " toate persoanele care intră pe port " au aflat că Giulia este banată ? deoarece aici nu s-a discutat nimic .

nu am pus astfel de intrebari , pt. ca nu-mi place sa vorbesc in particular persoanele cu care intru si ma salut , din acest motiv , am scris pe forum si nu v-am trimis mp.[/quote]

OK, nu e nici o supărare , îţi spun eu de ce a primit BAN , nu a respectat condiţiile noastre.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:29 pm

vyk968 a scris:
DENISA a scris:

nu am pus astfel de intrebari , pt. ca nu-mi place sa vorbesc in particular persoanele cu care intru si ma salut , din acest motiv , am scris pe forum si nu v-am trimis mp.

OK, nu e nici o supărare , îţi spun eu de ce a primit BAN , nu a respectat condiţiile noastre.

cred ca cel mai bine ar fi , sa scrieti pe forum , de ce a fost restrictionata , in felul acesta le-ati raspunde tuturor celor care va viziteaza pagina , si mi-au adresat mie aceasta intrebare ! asta in masura in care voi doriti s-o faceti !
acum trebuie sa ma retrag , crede-ma c-am intrat special pt. asta , nu avem liniste !
va pup*[/quote]

asta si gata , ma retrag ca-s chioara de obosita , am citit ca nurgul divorteaza , le-ai intrebat pe turcoaice ele ce spun :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:30 pm

vyk968 a scris:

cred ca cel mai bine ar fi , sa scrieti pe forum , de ce a fost restrictionata , in felul acesta le-ati raspunde tuturor celor care va viziteaza pagina , si mi-au adresat mie aceasta intrebare ! asta in masura in care voi doriti s-o faceti !
acum trebuie sa ma retrag , crede-ma c-am intrat special pt. asta , nu avem liniste !
va pup*

iubita nu e atât de important faptul că ea a fost restricţionată, s-a ajuns în această situaţie datorită ei , iar fetele dacă vroiau să afle motivul ne puteau întreba, aşa cum ne trimit diverse mesaje şi le răspundem cu siguranţă le-am fi răspuns şi la această întrebare .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:44 pm

DENISA a scris:
vyk968 a scris:

va pup*

iubita nu e atât de important faptul că ea a fost restricţionată, s-a ajuns în această situaţie datorită ei , iar fetele dacă vroiau să afle motivul ne puteau întreba, aşa cum ne trimit diverse mesaje şi le răspundem cu siguranţă le-am fi răspuns şi la această întrebare .

eu ma opres cu discutia aici pe aceasta tema , consider ca-i prea mult pt. mine sa dezbat o astfel de discutie , mi-as fi dorit un raspuns aici ( in felul acesta i-ati atentiona si pe alti , ce au voie si ce nu au voie )asa ar fi fost frumos , dar daca nu-i posibil nu-i nicio problema ! eu imi cer scuze daca v-am suparat *pup*
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:49 pm

vyk968 a scris:

eu ma opres cu discutia aici pe aceasta tema , consider ca-i prea mult pt. mine sa dezbat o astfel de discutie , mi-as fi dorit un raspuns aici ( in felul acesta i-ati atentiona si pe alti , ce au voie si ce nu au voie )asa ar fi fost frumos , dar daca nu-i posibil nu-i nicio problema ! eu imi cer scuze daca v-am suparat *pup*

nu ne-ai supărat , a fost avertizată de 2 ori , ea a preferat să continue în acelaşi stil.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:49 pm

4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI Sigpic212903_33
noapte buna dragalaselor :)) v-am pus o poza cu nurgul , pt. ca stiu c-o placeti :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:51 pm

DENISA a scris:
vyk968 a scris:

nu ne-ai supărat , a fost avertizată de 2 ori , ea a preferat să continue în acelaşi stil.

nu mi-ai raspuns ce stii de divortul lui nurgul :)) sa dorm si eu linistita :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:52 pm

vyk968 a scris:
noapte buna dragalaselor :)) v-am pus o poza cu nurgul , pt. ca stiu c-o placeti :))

It looks like there is a rumor that says, NY and CÖ fight a lot and they decided to get a divorce. Their close friends are trying to make them change their minds. Then the couple's publicists made announcements that they don't have any problems with their marriage...

So time will tell...

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 15 Dec 2009, 12:09 am, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Dec 2009, 11:52 pm

vyk968 a scris:

nu le-am întrebat , că nu m-a interesat , dar am să întreb .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:58 pm

DENISA a scris:
vyk968 a scris:
DENISA a scris:
vyk968 a scris:

nu le-am întrebat , că nu m-a interesat , dar am să întreb .

cum sa nu te intereseze :)) daca divorteaza nurgul , inseamna ca d-na curcin va sta paznic , nu-ti dai seama :)) si mai ciudat imi suna cum naiba s-a hotarat nurgul chiar acum ??? inainte de a incepe filmarile din plin alaturi de murat :)) si inca ceva ,stii foarte bine ca nurgul a renuntat la proiectul pt. care primise banii in avans pt. a juca alaturi de murat :)) inseamna ca i-a pus gand rau :)) eu din motivul asta-s interesata :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Lun 14 Dec 2009, 11:59 pm

heiiiiiiiii !! ce inseamna asta , de ce mi-au aparut cele doua poze cu demir ???
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Mar 15 Dec 2009, 12:01 am

ahaaaaaaaaaaaa !!! ingenioasa treaba , cand scriu murat , apare demir *
bravo , va felicit *
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 15 Dec 2009, 12:02 am

vyk968 a scris:

cum sa nu te intereseze :)) daca divorteaza nurgul , inseamna ca d-na curcin va sta paznic , nu-ti dai seama :)) si mai ciudat imi suna cum naiba s-a hotarat nurgul chiar acum ??? inainte de a incepe filmarile din plin alaturi de murat :)) si inca ceva ,stii foarte bine ca nurgul a renuntat la proiectul pt. care primise banii in avans pt. a juca alaturi de murat :)) inseamna ca i-a pus gand rau :)) eu din motivul asta-s interesata :))

dar soţul ei era mai în vârstă, M.urat e mai fraged ,ei îi plac ""aţoşii""" dacă rămâne C.urca cu ochii în soare zău că nu îmi pare rău .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 15 Dec 2009, 12:03 am

vyk968 a scris:heiiiiiiiii !! ce inseamna asta , de ce mi-au aparut cele doua poze cu demir ???

deoarece ai scris M.urat .4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI 2zf2u7k
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Mar 15 Dec 2009, 12:05 am

DENISA a scris:
vyk968 a scris:

dar soţul ei era mai în vârstă, M.urat e mai fraged ,ei îi plac ""aţoşii""" dacă rămâne C.urca cu ochii în soare zău că nu îmi pare rău .

eu cred ca nurgul isi pregateste terenul :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 15 Dec 2009, 12:07 am

vyk968 a scris:

îi pun gând rău pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat şi ei dacă atentează la M. murat
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Mar 15 Dec 2009, 12:09 am

DENISA a scris:
vyk968 a scris:heiiiiiiiii !! ce inseamna asta , de ce mi-au aparut cele doua poze cu demir ???

deoarece ai scris M.urat .4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI 2zf2u7k

mi-am dat seama ca-i o inginerie programata de voi :)) foarte interesant , si placut in acelasi timp :))

cum naiba s-a hotarat tocmai acum sa divorteze ??? cred ca-i femeie desteapta , face ce-si propune :))sunt convinsa ca-l are-n vizor pe m.urat :)) poate-l scapa de curcin :))
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 15 Dec 2009, 12:10 am

vyk968 a scris:

It looks like there is a rumor that says, NY and CÖ fight a lot and they decided to get a divorce. Their close friends are trying to make them change their minds. Then the couple's publicists made announcements that they don't have any problems with their marriage...

So time will tell...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Mar 15 Dec 2009, 12:13 am

DENISA a scris:
vyk968 a scris:

îi pun gând rău pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat şi ei dacă atentează la M. murat

asta-i arma lui latafa :)) o imprumutam si noi daca-i nevoie :))
dragalasa gata ma retrag , in noaptea asta plec la drum , si maine am o zi plina :)) Noapte buna *
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 15 Dec 2009, 12:15 am

vyk968 a scris:

asta-i arma lui latafa :)) o imprumutam si noi daca-i nevoie :))
dragalasa gata ma retrag , in noaptea asta plec la drum , si maine am o zi plina :)) Noapte buna *

noapte bună ! drum bun !!! să te întorci cu bine acasă. mos craciun 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI 66512
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vyk968 Mar 15 Dec 2009, 12:17 am

DENISA a scris:
vyk968 a scris:

So time will tell...

cred ca in mintea lui nurgul este doar murat :)) ce naiba sa-i mai faca prieteni :)) cred ca nici n-au inceput bine filmarile si-i topita toata :)) multam denisa * gata ma retrag , trebuie sa ma culc , noapte buna , si vise cu demir *
vyk968
vyk968
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 39 1, 2, 3 ... 20 ... 39  Urmatorul

Sus