1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+21
clio 24
marylou
tubafan
lyvya
carina
vyk968
tia2
Bruni-My
Luana
chrisa
neagumariana
cameliaalba
GIULIA
nutzi
gabytzyca
cryss
simoniciu
theMaria
DENISA
dea05
Admin_dea05
25 participanți
Pagina 1 din 39
Pagina 1 din 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
O poveste deopotrivă emoţionantă şi cutremurătoare, în care iubirea năpraznică dintre Asi şi Demir trebuie să înfrunte obstacole contruite de generaţii întregi ... de la rivalităţi trecute la trădări şi gelozii, de la ambiţii nemăsurate la devotamentul pentru părinţi şi dorinţa oarbă de răzbunare. Iubirea lor este pe măsură trecutului ce-ar trebui să-i despartă.
Ea aparţine unei familii cândva extrem de înstărită, care de mai bine de 300 de ani a trăit din rodul pământului pe care l-a semănat şi cultivat cu sfinţenie. E medic veterinar, iubeşte natura nestăvilită şi pământul pe care tatăl ei calcă. Astăzi moştenirea familiei e în pericol, viitorul nu mai e atât de sigur ca altădată, iar ei sunt nevoiţi să găsească o soluţie pentru a supravieţui cu demnitate.
El e un tânăr om de afaceri, puternic şi orgolios, care-şi iubeşte nespus de mult familia şi-ar face orice s-o ţină unită. În adâncul sufletului său însă, este zdruncinat de povara unei mari dureri de puţini oameni ştiută. Acum se reîntoarce pe meleagurile unde s-a născut dornic de răzbunare.
Asi si Demir - iubirea lor este la fel de zbuciumată precum apele râului Asi.
---------------------------------------
regizor: Cevdet Mercan
scenarist: Sebnem Çitak, Gul Dirican
producător: Ilgaz Giritlioglu, Tomris Giritlioglu
Distribuţia:
Tuba Büyüküstün (Asiye 'Asi' Kozcuoglu)
Murat Yildirim (Demir Dogan)
Çetin Tekindor(Ihsan Kozcuoglu)
Nur Sürer(Neriman Kozcuoglu)
Tülay Günal(Süheyla)
Cemal Hunal(Kerim)
Selma Ergeç(Defne Kozcuoglu)
-------------------
serial 2007-2009
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 01 Dec 2009, 8:16 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
filmul poate fi urmarit pe you tube postat de lorelay20062006 (multumim pt film lory)
Asi-ep.1,part.1/9
.................
Asi-ep.77,part.1/9 (ultimul episod)
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 14 Sept 2009, 11:02 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
ASI
Buna seara !!! Ma alatur si eu fanelor ASI si ma bucur ca am gasit acest nou "mijloc" de rememorare a unui serial deosebit !!! Va urez viata lunga si coment-uri de calitate !!! Acest frumos serial atat de iubit in Romania si atat de ......uitat in Turcia !!!
theMaria- membru incepator
Data de inscriere : 14/09/2009
bine ai venit ! deocamdata nu prea stiu fetele de acest forum dar sper sa se afle
Admin_dea05- Admin
Salutare! Simona sunt!
Ce fac fetele??? Va pup!
simoniciu- membru
Sal!Ma chinui sa gasesc cat mai multe noutati despre actori.Daca le gasiti si voi va rog sa le puneti si aici dar in special la rubrica Actori.Aici se vor face discutiile
Admin_dea05- Admin
asi
buna seara.
ma bucur ca v-am intalnit,ca impartasim aceeiasi pasiune si iubire pt.serialele turcesti si in special "ASI".
ma bucur ca v-am intalnit,ca impartasim aceeiasi pasiune si iubire pt.serialele turcesti si in special "ASI".
cryss- membru incepator
si eu ma bucur ca ni te-ai alaturat :D :D :D
dea05- vip
ASI
Buna seara ma alatur si eu iubitoarelor de seriale turcesti si in special filmului nostru de suflet ASI. :D
gabytzyca- membru
Varsta : 54
f bine ai facut :D :D :D
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Joi 17 Sept 2009, 8:02 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
BUNA SEARA!! VA FELICIT PT. ACEST FORUM! SI SPER SA GASIM AICI, TOT CE DORIM SA STIM DESPRE FILM SI MINUNATII ACTORI..
VA PUP, VA MULTUMESC SI VA DORESC SPOR LA MUNCA !!...NU ESTE CHIAR USOR SI LA INDEMANA ORICUI SA DEPUNA ATAT EFORT PT. SEMENII LUI ..
VA PUP, VA MULTUMESC SI VA DORESC SPOR LA MUNCA !!...NU ESTE CHIAR USOR SI LA INDEMANA ORICUI SA DEPUNA ATAT EFORT PT. SEMENII LUI ..
nutzi- vip
Varsta : 61
buna!sa speram ca o sa reusesc ce mi-am propus dar imi trebuie si ajutorul vostru
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Joi 17 Sept 2009, 8:59 pm, editata de 2 ori
dea05- vip
Asi!!!
Oare vom reusi sa ne strangem toate care ne mancam unghiile in fata televizoarelor, dar mai ales in fata calculatorului vinerea?
simoniciu- membru
sa speram dar multi au cam renuntat
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 14 Sept 2009, 10:03 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
Asi!!
Nu cred ca a renuntat cineva, doar ca dupa ce s-a terminat serialul probabil fiecare a dorit sa se sedimenteze tot si apoi vor reveni. Eu asa am simtit!
simoniciu- membru
mai fetelor care ati mai scris si pe alte forumuri cum fac ca mes meu sa fie pus cui ma adresez ???
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 19 Sept 2009, 1:24 am, editata de 1 ori
dea05- vip
sa speram ca ai dreptate
Simo tu ce mai faci?"nu te-am mai vazut de mult"
dea05- vip
dea05 a scris:sa speram ca ai dreptate
Bine! Acum trebuie sa ies! Te pup! Ne mai vedem pe aici!
simoniciu- membru
te astept .. o seara frumoasa
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Sam 19 Sept 2009, 1:25 am, editata de 2 ori
dea05- vip
simoniciu a scris:Nu cred ca a renuntat cineva, doar ca dupa ce s-a terminat serialul probabil fiecare a dorit sa se sedimenteze tot si apoi vor reveni. Eu asa am simtit!
BUNA SIMO! ASA ESTE (SAU ..AM INCREDERE IN TOATE FETELE CARE AU PRETUIT ACEST FILM) INCET ,INCET NE VOM ADUNA DE PE DRUMURI...VOM FI LA FEL CA ALTA DATA...SI VOM CITI SI CEVA SCENARII ..NU??..CE ZICI??
nutzi- vip
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 14 Sept 2009, 10:20 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05 a scris:mai fetelor care ati mai scris si pe alte forumuri cum fac ca mes meu sa fie pus cui ma adresez ???
DAI PE "QUOTE "SI ITI APARE MESAJUL PERSOANEI RESPECTIVE ..APOI SCRII CE ITI DORESTI :) :) :)
nutzi- vip
nutzi a scris:dea05 a scris:mai fetelor care ati mai scris si pe alte forumuri cum fac ca mes meu sa fie pus cui ma adresez ???
DAI PE "QUOTE "SI ITI APARE MESAJUL PERSOANEI RESPECTIVE ..APOI SCRII CE ITI DORESTI :) :) :)
multumesc...mai am multe de invatat
Tu ce mai faci? nici pe tine" nu te-am mai vazut demult"
dea05- vip
dea05 a scris:nutzi a scris:dea05 a scris:mai fetelor care ati mai scris si pe alte forumuri cum fac ca mes meu sa fie pus cui ma adresez ???
multumesc...mai am multe de invatat
Tu ce mai faci? nici pe tine" nu te-am mai vazut demult"
AM FOST FOARTE OCUPATA ...DAR SINCERA SA FIU NU PREA MA-M SIMTIT BINE PE FORUM...SI UNUL DIN MOTIVE AR FI DISPARITIA FETELOR VECHI ...NU PREA MAI AVEAM TRAGERE DE INIMA..
nutzi- vip
Pagina 1 din 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Subiecte similare
» 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 1 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum