Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
+17
ninnet
Nicky
nety
carmenadina
alimar
nutzi
dlacatus65
Geta
tiberici
lica54
DENISA
kajol48
denta
elena50
dana17
alitheea
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Bineinteles ca as dorii.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
categoric , dar azi nu ma pot gandi decat la tuba si cansel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Si eu, ii las pana la vara pe Demir&Asi acum ma ocup de Murat&Hasret si de Tuba &Cansel..Sa-i vad la casa lor indragostitalitheea a scris:categoric , dar azi nu ma pot gandi decat la tuba si cansel
Admin_dea05- Admin
Iertare ,nu...Daca m-ai intrebat ,am raspuns .Sincer .Nu prea l-am vazut nici prima data in intregime ,nu m-a atras atunci ,acum ce rost ar avea ...pt mine . Acum cand o vad pe Tuba fericita in brațele lui Cansel ...Dar daca voi vreți , va urez din inima : SUCCES !!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dana dar care a fost filmul tau turcesc preferat?Cum ai ajuns sa o simpatizezi pe Tuba?dana17 a scris: Iertare ,nu...Daca m-ai intrebat ,am raspuns .Sincer .Nu prea l-am vazut nici prima data in intregime ,nu m-a atras atunci ,acum ce rost ar avea ...pt mine . Acum cand o vad pe Tuba fericita in brațele lui Cansel ...Dar daca voi vreți , va urez din inima : SUCCES !!!
Admin_dea05- Admin
Da , as vrea sa revad serialul Asi pentru ca mi-au placut PERSONAJELE carora le-au dat viata actorii !Mi-a placut locul unde s-a desfasurat actiunea, si mi-a placut si scenariul-in mare! Deabia astept sa revad serialul la tv!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Da....I dont have KANAL D, but if I do, It will be a big YES for this wonderful serie
And about Tuba & Cansal, I'm so optimist that I think they will break up early
for ever
for ever
kajol48- membru activ
Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : france
poll is for replay serial on Kanal D Romania.kajol48 a scris:Da....I dont have KANAL D, but if I do, It will be a big YES for this wonderful serie
for ever
Prima data am vazut-o in Asi ,dar nu vreau sa intru in amanunte de ce nu am urmarit serialul in mod constant ,dupa care am vazut-o in Umbra teilor. Tot asa, la inceput ,nu mi-a trezit interes filmul ,dar spre final a avut niste scene, in care de piatra sa fi fost si tot te atingea parca prin ecran suferinta ei...Atunci a inceput sa-mi placa Tuba ,fara neaparat sa-mi placa Bulent...Eu care nu niciodata la filme ,m-am terzit in creerii noptii, urmarind pe net filmul ,plangand in hohote . Daca ai vazut scena unde ea planta flori in gradina ...si cea dinaintea nuntii lui ,ea insarcinata ,spunandu-i sa plece sa se insoare linistit...Dar dupa ,am aflat ca suferinta ei fusese reala, urmarind-o ca o umbra ani de zile . Se pare ca acea perioada a trecut si Tuba este iar vesela ,radiind de fericire , iar in ochii ei minunat de frumosi se v-a vedea iar scipirea pe care numai dragostea impartasita ti-o poate da...poate e dragostea mult visata si prea mult timp asteptata.Admin_dea05 a scris:Dana dar care a fost filmul tau turcesc preferat?Cum ai ajuns sa o simpatizezi pe Tuba?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
[Bine inteles ca as dori de lar da in fiecare zi si tot nu mas plictisi sa il vad cred ca lam vazut cel putin de 10 ori pina acum pe Youtb
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Admin_dea05 a scris:Bineinteles ca as dorii.
Oui, bien sûr
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Nu as dori sa revad Asi pentru ca nu ar avea pentru mine acelasi farmec ca prima data. Murat Yildirim m-a dezamagit profund prin comportamentul fatza de Tuba si colegii de platou si atunci mi-ar fi imposibil sa revad filmul. Prefer sa am in memorie filmul Asi asa cum l-am vazut prima data. Daca l-as revedea mi s-ar parea un film oarecare cu un scenariu chiar foarte slab. Acum ma intereseaza Tuba si Cansel , recunosc ca ma intereseaza mai mult decat Hasret si Murat. Dar cine doreste sa revada Asi este liber sa o faca asa ca nu ma intereseaza daca se retransmite sau nu filmul la Kanal D .
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
DA.In general nu pot vedea de doua ori acelasi film .Dar ASI mi-a patruns in suflet cu tot ceeace a insemnat si de aceea as fi fericita sa-l revad.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
cu siguranta imi doresc asta,as fi instare sa stau inchisa in casa 3 zile sa-l vad de la a-z...
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
ACTORII ASI DEMIR MERITA SA FIE CUNOSCUTI SI DE ALTI TELESPECTATORI SE TRANSPUN PERFECT IN PERSONAJ CA IN PROPRIA LOR VIATA ALIMAR
BUNA SEARA! doresc sa revad serialul asi a fost tradus pe net dar nu toti au acces la internet si actorii murat yildirim tuba buyukustun si ceilalti merita sa fie cunoscuti si de alti telespectatori SUNT MINUNATI CU UN JOC IMPECABIL SE TRANSPUN PERFECT IN PERSONAJ ALIMAR
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Si mie mi-ar placea sa revad filmul la Kanal D, pentru ca la prima difuzare urmaream "1001 de nopti" si l-am urmarit sporadic. De aceea mi-ar placea sa-l vad in intregime, filmul fiind o mare realizare.
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
Da mi ar placea foarte mult....desi revad Asi ori de cite ori am timp...am facut o pasiune pt. acest film si pt inca unul tot turcesc dar cu alti actori ..
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
Mi-as dori foarte mult sa revad Asi la tv, desi in fiecare zi caut clipuri si poze cu secvente din serial.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
murat yildirim frumos este demir si chip si suflet savas are suflet trist
alimar Astazi la 8:14 pm
buna seara! tot mai frumos este demir savas are putine un camasa alba dat tenul nu emana atractie este trist in interior aga nu poate fi fericit alimar
doresc sa revad pe ecrane ASI dar doresc sa il vada si alta persoane eu ma uit pe net
alimar Astazi la 8:14 pm
buna seara! tot mai frumos este demir savas are putine un camasa alba dat tenul nu emana atractie este trist in interior aga nu poate fi fericit alimar
doresc sa revad pe ecrane ASI dar doresc sa il vada si alta persoane eu ma uit pe net
alimar- membru senior
doresc redifuzarea serialului asi nefracmentat
la sondaj nu a mai participat nimeni este valabil sondajul? doresc sa se redifuzeze serialul ASI eu vad inca clipuri si secvente din acest serial Doresc sa vada si alte persoane si sa se comenteze asa ca prima data ESTE IMPOSIBIL SA NU FI SCAPAT O SCENA CARE SA FIE DISCUTATA alimar
alimar- membru senior
Imi doresc sa revad serialul Asi-impotriva destinului pe Kanal D, si am si votatin
consecinta ,daca nu vor sa-l redifuzeze ma multumesc si cu el pe youtube !
consecinta ,daca nu vor sa-l redifuzeze ma multumesc si cu el pe youtube !
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Bineinteles/Desigur/Evident/Categoric/Normal ca ...DA ! Ii ador pe Tuba si Murat..cel putin pentru mine ei formeaza cel mai frumos cuplu pe care l-am vazut vreodata in vreun serial...sunt minunati si absolut perfecti impreuna
irinast- vip
Data de inscriere : 22/05/2011
da! doresc sa revad pe ecrane eu si cei care nu au vazut filmul si nu au nici internet sa poata vedea prin clipuri am aprofundat scenele deosebite si dragostea care a plutit printre personaje si actori personajele principale in special demir au fost fermecatoate prin joc mimica priviri si ochi minunati patrunzatori alimar
alimar- membru senior
Si eu as vrea sa il revad la Kanal D.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum