Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
+17
ninnet
Nicky
nety
carmenadina
alimar
nutzi
dlacatus65
Geta
tiberici
lica54
DENISA
kajol48
denta
elena50
dana17
alitheea
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Re: Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Da,este de departe cel mai bun serial vizionat de mine.
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Re: Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
da,dar episoadele intregi,inclusiv partea de final de episod cu acele melodii superbe
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
si pentru yahoo.messenger FELICITARI PENTRU REDIFUZARW ASI
buna sa va fie inima! in continuare FELICITARI se redifuzeaza filmul ASI pe canal d rom incepand cu 16 martie 2012 BRAVO s-a reusit ca publicul sa fie ascultat incerca-ti si cu SUSUNDAR canal d sarbatorind 5 ani poate ne mai face o bucurie DEA IN CALITATE DE PRIETENA MA SCUZI CA AM FOLOSIT ACEST MOD DE A AJUNGE PE YAHOO.MESSENGER nu stiu multe la calculator MULTUMESC CA MA AJUTATI SA VAD FILMELE TURCESTI DE CARE SUNT INDRAGOSTITA ADICA MURAT YILDIRIM ALIMAR 06 03 2012 SI DENISA SE COMPORTA PRIETENESTE DAR NU O AM IN LISTA multumesc din tot sufletul ca ai fost atenta cu problemele mele te rog intra pe messingerul meu sa spun mai multe
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum