Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
+13
prytymeu
alimar
iulia80
lexia
andradamaria
rodica
Motzişor
elena50
nety
iulia1965
IDILKO
dlacatus65
Admin_dea05
17 participanți
Pagina 1 din 1
Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ?
Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
Raspuns ...Da
Raspuns ...Da
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
As fi foarte incantata.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Re: Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
Mi-ar placea ,dar parca tot mai frumos este pe acest forum cand vezi si traducerea facuta de aceasta minunata echipa.
Decat sa il vad slutit la kanal D si cu multa publicitate prefer acest mod de vizionare.
Inca odata multumiri echipei Ask ve Ceza pentru momentele minunate pe care ni le ofera.
Decat sa il vad slutit la kanal D si cu multa publicitate prefer acest mod de vizionare.
Inca odata multumiri echipei Ask ve Ceza pentru momentele minunate pe care ni le ofera.
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
da !! As vrea !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Da...mi as dori mult..
nety- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2009
DA!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Da.Admin_dea05 a scris:Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
Raspuns ...Da
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Da in conditiile in care nu va fi casapit si fragmentat aiurea
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
daAdmin_dea05 a scris:Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
Raspuns ...Da
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
da pt ca imi place semnatura lexiei........;;; de ma topesc indragostit indragostit indragostitlexia a scris:DA
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
murat yildirim merita sa sustin serialul lui
murat/savas voi urmarii orice aparitie pe ecrane si sustin pentru el si filmul Asa o sa-l cunoasca si alti telenovisti ca este talentat si poate ajungem la ASI alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Murat/ Savas meriti sa fii cunoscut de publicul roman
Buna seara! am raspuns sub imboldul celor doi actori pe care ii simpatizez murat/savas tuba/hasret Murat fulgerica doresc sa te cunoasca si alti romani cat de talentat esti ,cum interpretezi orce scena cu maxima seriozitate Am vazut serialul pe internet am citit comentariile deci sunt multumita Dar doresc sa vada si cei care nu au acces la net Sper sa fie difuzat si ASI incet cu rabdare si perseverenta cum procedeaza echipa de translatori in munca pe care o depun le multumesc alimar
alimar- membru senior
[quote="Admin_dea05"]Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă)
desigur!pentru ca-mi place murat yildirim
desigur!pentru ca-mi place murat yildirim
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
MURAT YILDIRIM ACTOR PROFESIONIST INTERPRETEAZA CU MAXIMUM DE SERIOZITATE ROLUL SI DORESC SA IL VAD SI IN GUZ SANCHIZI
BUNA SEARA! DA MURAT YILDIRIM merita vazut si de alti telespectatori in felul cum se transpune in rol datorita unei echipe motzy lexia salga denisa am urmarit pe net episoadele la zi de interpretare in platou prin traduceri poze episoade Dar doresc sa fie cunoscut si de alti iubitori de Film indiferent in ce film va juca el stie sa dea viata scenei interpretate As dori si DURERILE TOAMNEI GUZ SANCHISI alimar
alimar- membru senior
Categoric DA !
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
noi fanele filmului ask ve ceza suntem foarte fericite ca postul Kanal D transmite acest serial dar cum a bagat serialul Ezel lunea,martea,miercurea si joia asa cred eu ca ar putea sa il bage si pe acesta de mai multe ori pe saptamina sau cum este dat acum serialul IUBIRE ASCUNSA in fiecare zi.Este foarte frumos si foarte tare serialul te tine cu sufletul la gura are de toate in el actiune,dragoste .Bun acum vom vedea daca se tine cont si de parerea noastra ce-i de la Kanal D am citit pe foarte multe forumuri cum multa lume il cere.O zi buna tuturor!
bolocanita- membru incepator
Data de inscriere : 01/03/2011
Varsta : 42
Localizare : MADRID
Tabii ki .. Evet
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees...
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeees...
reemksa2011- membru
Data de inscriere : 16/08/2010
Dragoste si pedeapsa
Buna tuturor, acum m-am inregistrat pe forum , vreau sa vad episodul 44 tradus si nu stiu cum sa fac, imi place la nebunie filmul, pup
gabicosm- Vizitator
Foarte Mult
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Subiecte similare
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Suskunlar ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul " Fatmagül'un sucu ne " ?
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Ro serialul Kara Para Aşk ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum