4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 39 din 39
Pagina 39 din 39 • 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
buna fetelor!
chrisa ,sa stii ca am facut tort Padurea neagra ...a iesit super bun ,cu mici inlocuiri de materie prima...multumesc pt.tot!
ca o curiozitate...esti cumva din oltenia?...am vazut multe preparate oltenesti,printre care si turta de malai ,pe care o mancam cu atata placere, insotita de oua prajite:)) asta se intampla acum 20 de ani in urma ,cand veneam in tg-jiu la parinti.
mai,demiruta draga,sa stii ca si eu ti-am trimis mesaje de felicitare de craciun si revelion,de pe port ,dar au ramas in curs de trimitere,nu stiu de ce?
de la tine nu am primit nimic...ce mai faci? de ce nu ai mai intrat ,fetele au tot intrebat de tine?
iti mai aduci aminte,draga/ cand pierdeam o noapte-ntrega/ pe demir il imparteam / ce fericite eram ..da ...si demir sta mai mult pe la Korel ,de care imi este tare,tare dor..
chrisa ,sa stii ca am facut tort Padurea neagra ...a iesit super bun ,cu mici inlocuiri de materie prima...multumesc pt.tot!
ca o curiozitate...esti cumva din oltenia?...am vazut multe preparate oltenesti,printre care si turta de malai ,pe care o mancam cu atata placere, insotita de oua prajite:)) asta se intampla acum 20 de ani in urma ,cand veneam in tg-jiu la parinti.
mai,demiruta draga,sa stii ca si eu ti-am trimis mesaje de felicitare de craciun si revelion,de pe port ,dar au ramas in curs de trimitere,nu stiu de ce?
de la tine nu am primit nimic...ce mai faci? de ce nu ai mai intrat ,fetele au tot intrebat de tine?
iti mai aduci aminte,draga/ cand pierdeam o noapte-ntrega/ pe demir il imparteam / ce fericite eram ..da ...si demir sta mai mult pe la Korel ,de care imi este tare,tare dor..
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
am gasit un articol vechi din 22 iunie 2008 despre nunta lui murat cu burcin si il postez doar pt ca este interesant cine a participat la nunta. a avut 200 de invitati si restaurantul este foarte elegant . ÖNCE DİZİDE ŞİMDİ DE GERÇEK HAYATTA 'ONLAR ERDİ MURADINA!..'
Asi dizisinin oyuncusu Murat Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Burçin Terzioğlu ile dünyaevine girdi.
22 Haziran 2008 Pazar 04:08
Çiftin İstinye’deki Monteverde Food&Bar Garden’da yapılan nikahına çok sayıda davetlinin yanısıra bir çok ünlü de katıldı.
Fırtına dizisinde tanışan Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, bir süredir devam eden ilişkilerini evlilikle noktaladırlar.
Dün akşam yapılan düğünde mutlu çift sahneye, Fırtına dizisinin müziğiyle çıktılar ve daha sonra nikahları kıyıldı.
Nikah töreninde mutlu çifti aileleri ve yakın dostlarının yanı sıra Vildan Atasever, Meral Okay, Halil Ergün, Yılmaz ve Belçim Erdoğan, Hüseyin Avni Danyal, Tülay Bursa, Selma Ergeç, Uğur Polat da yalnız bırakmadı.
İstinye’deki ’Monteverde Food&Bar Garden’de yapılan düğüne Asi dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan ile dizinin bütün teknik ekibi de katıldı.
sursa:HABERVITRINI
Asi dizisinin oyuncusu Murat Yıldırım, kendisi gibi oyuncu olan Burçin Terzioğlu ile dünyaevine girdi.
22 Haziran 2008 Pazar 04:08
Çiftin İstinye’deki Monteverde Food&Bar Garden’da yapılan nikahına çok sayıda davetlinin yanısıra bir çok ünlü de katıldı.
Fırtına dizisinde tanışan Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu, bir süredir devam eden ilişkilerini evlilikle noktaladırlar.
Dün akşam yapılan düğünde mutlu çift sahneye, Fırtına dizisinin müziğiyle çıktılar ve daha sonra nikahları kıyıldı.
Nikah töreninde mutlu çifti aileleri ve yakın dostlarının yanı sıra Vildan Atasever, Meral Okay, Halil Ergün, Yılmaz ve Belçim Erdoğan, Hüseyin Avni Danyal, Tülay Bursa, Selma Ergeç, Uğur Polat da yalnız bırakmadı.
İstinye’deki ’Monteverde Food&Bar Garden’de yapılan düğüne Asi dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan ile dizinin bütün teknik ekibi de katıldı.
sursa:HABERVITRINI
michiper68- vip
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Vildan Atasever a jucat cu burcin in kadin isterse , acum joaca in samanyolu.Halil Ergün joaca in poveste de familie este ali riza.Yılmaz ve Belçim Erdoğan sunt actorul de comedia pe care noi la inceput l-am crezut tatal ei si sotia lui bruneta din giz sancisi,Hüseyin Avni Danyal a jucat in guz sancisi,Tulay bursa este fatma din asi,Selma Ergeç, Uğur Polat sunt selma si fostul ei sot. a mai participat cevdet mercan si echipa tehnica din asi. daca pe acestia i-au amintit acestia au fost cei mai importanti. nu regasesc mri nume de regizori sau de producatori printre ei, tomiris nu a fost. restaurantul se numeste Monteverde Food&Bar Garden si am gasit niste poze cu el , are gradina superba si e foarte frumos.
michiper68- vip
si tot cautand pe imdb la biografie am descoperit ca nur surer(neriman) a fost casatorita cu davut din kasaba.au divortat si este recasatorita. cetin tekindor a fost casatorit cu tipa din ask i memnu.
michiper68- vip
O zi plina de iubire, tuturor !!!
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
BUNA ZIUA DRAGALASELOR ! BRAVO..V-ATI INTRECUT LIMITELE DE DATA ASTA...ATI FACUT NISTE POZE >>SUPERBE,MAGICE,BESTIAL DE FRUMOASE<<<
MULTUMESC,MI-ATI APRINS LUMINITE IN OCHI AZI!!
TARE IMI DORESC SA VADA SI EI ACESTE POZE ,SA SIMTA SI EI CE SIMTIM NOI...
VA DORESC O ZI PLINA DE IUBIRE SI FERICIRE!! indragostit indragostit indragostit
MULTUMESC,MI-ATI APRINS LUMINITE IN OCHI AZI!!
TARE IMI DORESC SA VADA SI EI ACESTE POZE ,SA SIMTA SI EI CE SIMTIM NOI...
VA DORESC O ZI PLINA DE IUBIRE SI FERICIRE!! indragostit indragostit indragostit
nutzi- vip
http://picasaweb.google.com/venkarosa
cine o fi si asta???si-ar dori el sa o imbratiseze pe tuba...........
cine o fi si asta???si-ar dori el sa o imbratiseze pe tuba...........
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
hello everybody
hei!!chiar nimeni ???
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 16 Feb 2010, 9:04 am, editata de 3 ori
Admin_dea05- Admin
LA MULŢI ANI ! NUTZI
Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! "La multi ani!!!" NUTZI
DENISA
buna ziua dragele mele! va multumesc din inima pt. urari ...a fost o reala surpriza pt. mine sa intru si sa vad asemenea minunatii...imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme dar internetul nu a fost de partea mea , ci din contra mi-a facut o mie de nervi
va multumesc inca o data si va doresc si voua sa fiti sanatoase ,fericite si iubirea sa-si faca salas in viata voastra...sa dea d-zeu ca si peste 3-4 ani sa fim tot aici si sa pastram vie flacara unei frumoase prietenii vrtuale...
si ca o gazda primitoare incep cu sampania...
si cu un bufet suedez ,urmat de tort
va multumesc inca o data si va doresc si voua sa fiti sanatoase ,fericite si iubirea sa-si faca salas in viata voastra...sa dea d-zeu ca si peste 3-4 ani sa fim tot aici si sa pastram vie flacara unei frumoase prietenii vrtuale...
si ca o gazda primitoare incep cu sampania...
si cu un bufet suedez ,urmat de tort
nutzi- vip
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata!LA MULTI ANI NUTZI!!!
Florina-Octaviana
flower
octaviana1989- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 35
[quote="octaviana1989"]
multumesc iubita!! si tu sa fii la fel de fericita si iubita!! sunteti niste zane bune si ma bucur ca acest film mi-a dat ocazia sa va intalnesc... inima inima
multumesc iubita!! si tu sa fii la fel de fericita si iubita!! sunteti niste zane bune si ma bucur ca acest film mi-a dat ocazia sa va intalnesc... inima inima
nutzi- vip
Nutziiiii, acum venii si eu din targ si cand am vazut ce am pierdut, pfoaiii...PETRECEREA!!!
Dar eu stiu ca niciodata nu-i tarziu, asa ca lasa-ma , te rog sa-ti urez si eu cate ceva...
Sa fii sanatoasa si sa i in preajma ta oameni sinceri, care te iubbesc neconditionat;Sa traiesti 99 de ani plus unul, fara reparatii capitale si sa fii iubita foreverrrrr!
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOASI!
AM INCEPUT SA DANSEZ CA-N VREMURILE BUNE ASI!
MA VEZI CUM MA FATAI? SUNT FERICITA PENTRU TINE.... inima
ttp://www.youtube.com/watch?v=s3MZAaWu1DU
https://www.youtube.com/watch?v=kvjAYN0b_-Q&feature=related
flower floare
Dar eu stiu ca niciodata nu-i tarziu, asa ca lasa-ma , te rog sa-ti urez si eu cate ceva...
Sa fii sanatoasa si sa i in preajma ta oameni sinceri, care te iubbesc neconditionat;Sa traiesti 99 de ani plus unul, fara reparatii capitale si sa fii iubita foreverrrrr!
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOASI!
AM INCEPUT SA DANSEZ CA-N VREMURILE BUNE ASI!
MA VEZI CUM MA FATAI? SUNT FERICITA PENTRU TINE.... inima
ttp://www.youtube.com/watch?v=s3MZAaWu1DU
https://www.youtube.com/watch?v=kvjAYN0b_-Q&feature=related
flower floare
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
multumesc mult ,Demiruta draga!! si eu iti doresc tie si tuturor zanelor de pe acest forum ,un car cu sanatate si un munte de noroc ,sa fiti fericite si iubite toata viata voastra!
nutzi- vip
SOMN USOR VISE PLACUTE /INGERII SA VA SARUTE/ SI PE FATA SI PE FRUNTE/
NOAPTE BUNA ZANUTELOR!!
NOAPTE BUNA ZANUTELOR!!
nutzi- vip
nutzi a scris:SOMN USOR VISE PLACUTE /INGERII SA VA SARUTE/ SI PE FATA SI PE FRUNTE/
NOAPTE BUNA ZANUTELOR!!
mulţumimm , somn uşor şi ţie .
buna dragalaselor!! va doresc o zi frumoasa si multa caldura in suflet!
va pup ,ne mai auzim!!https://www.youtube.com/watch?v=jQi2ay6kwtk
va pup ,ne mai auzim!!https://www.youtube.com/watch?v=jQi2ay6kwtk
nutzi- vip
LA MULTI ANI!
Scuze Nutica pentru intarziere....La multi ani sanatosi si iubiti iti doresc .Sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti!Pupici
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Admin_dea05- Admin
Pagina 39 din 39 • 1 ... 21 ... 37, 38, 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 39 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum