4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
+29
carmenadina
pissycutz
chrisa
michiper68
gabytzyca
mihaela99
ac_adina
theMaria
viocopilu
lyvya
clio 24
nutzi
Admin_dea05
dea05
elena50
monicuta
Lorelay_2006
iulia1965
prytymeu
mioaranita60@.com
octaviana1989
florina1989
vivi
Luana
IRIS
emine
Hatice2J
DENISA
vyk968
33 participanți
Pagina 38 din 39
Pagina 38 din 39 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Re: 4 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
mulţam , sunt bine , niţel nostalgică după Asi şi Demir .[/quote]
De boala asta sufar si eu si in loc sa ma vindec , vad ca se acutizeaza...Si ca sa mor cu zile Tuba si Samy isi petrec noaptea la hotel, ce ziceti de asta?
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:
De boala asta sufar si eu si in loc sa ma vindec , vad ca se acutizeaza...Si ca sa mor cu zile Tuba si Samy isi petrec noaptea la hotel, ce ziceti de asta?
Eu sper că au petrecut noaptea în acelaşi hotel dar în camere diferite .
cucuiata de chrisa vrea să mă corupă să intru în bucătărie
http://retete-chrisa.blogspot.com/2010/02/inghetata-indiana.html
Dizilerdeki kadınlar Ortadoğu'ya model!
12.02.2010
Aslı Öymen'in sunduğu CNN Türk'teki 'Afişe Takılanlar' programına katılan senarist ve oyuncu Meral Okay, Türk dizilerinin Ortadoğu ülkelerinde seyredilmesiyle Türkiye'nin bir rol model olduğunu ifade etti. Mısır'a gittiğinde Türk dizilerinin çok izlendiğini gördüğünü söyleyen Okay, Türk kadınlarının oradaki kadınlar tarafından örnek alındığını anlattı ve "Kahire'ye hakim erkek dünyasının içinde 'Asi' karakteri, 'Gümüş'ün hikayesi gerçekten seyirciyi etkiliyor" diye konuştu.
Sabah-Günaydin
buna ziua !! bine v-am regasit !!!
cu scuzele de rigoare va rog sa-mi permiteti sa urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI !!!!
Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani !!! LORELAY
cu scuzele de rigoare va rog sa-mi permiteti sa urez si eu un sincer si calduros LA MULTI ANI !!!!
Felicitari cu ocazia zilei de nastere! Iti urez sa fii sanatoasa, plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita! Rezultate maxime in tot ceea ce faci, caldura si dragoste in suflet. La multi ani !!! LORELAY
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
buna ziua fetelor! Dea,Denisa,multumim ...frumoase poze ...cu astea si cu clipurile am ramas,ca alt proiect al lor impreuna ,nu cred ca va mai fi.
buna treaba a facut Crissa! am copiat si eu cateva retete ...acum sa-mi fac si timp sa pun in aplicare planul....abia astept sa vad ce iese..
In legatura cu maimuta paroasa ,sami... nu cred nimic,poate au o relatie ,nu zic,nu...dar cu el nu va fi nici logodna si nici casatorie... o vad fata desteapta pe Tuba si am incredere in ea..
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
buna treaba a facut Crissa! am copiat si eu cateva retete ...acum sa-mi fac si timp sa pun in aplicare planul....abia astept sa vad ce iese..
In legatura cu maimuta paroasa ,sami... nu cred nimic,poate au o relatie ,nu zic,nu...dar cu el nu va fi nici logodna si nici casatorie... o vad fata desteapta pe Tuba si am incredere in ea..
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna, fetelor dragi!
Pur si simplu ma simt rasfatata de voi cand intru aici!
Multumesc pentru poze, frumoase foc si reusite!
Sunteti minunate, asa cum va stiu de multttttttttttt, pupicei, muah, muah si tzoc, tzoc!!
Pur si simplu ma simt rasfatata de voi cand intru aici!
Multumesc pentru poze, frumoase foc si reusite!
Sunteti minunate, asa cum va stiu de multttttttttttt, pupicei, muah, muah si tzoc, tzoc!!
demiruta- vip
Si pe mine... stie ea ce stie, ne mai trebuie si pe acolo indemanari noi ca sa nu ajungem sa papam seriale pe paine!!!!DENISA a scris:cucuiata de chrisa vrea să mă corupă să intru în bucătărie
demiruta- vip
Ma duc la Fatama sa dau cu bobii...DENISA a scris:demiruta a scris:
Eu sper că au petrecut noaptea în acelaşi hotel dar în camere diferite .
demiruta- vip
demiruta a scris:
Ma duc la Fatama sa dau cu bobii...
Spune-i să ne zică adevărul , să o descânte niţel pe Tuba poate îi trece frica de maimuţe.
bona sera
Salut fetelor.....Deni ce faci?vezi fetele harnice?au si nottat retete...tu?laptopul la tigaie!!!
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
[quote="DENISA"]
[
Adik vrei sa zici ca esti la munci?te pup...
Or pleci pe undeva?
chrisa a scris:Salut fetelor.....Deni ce faci?vezi fetele harnice?au si nottat retete...tu?laptopul la tigaie!!!
[
Adik vrei sa zici ca esti la munci?te pup...
Or pleci pe undeva?
chrisa- membru senior
sa nu va suparati pe mine dar am scris pe blogul meu ceva de muratura si tuba
http://noutatimondene.blogspot.com/2010/02/tuba-buyukustun-si-sami-saydan.html
chrisa- membru senior
nu ne suparamchrisa a scris:sa nu va suparati pe mine dar am scris pe blogul meu ceva de muratura si tuba
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu cred canu are ce scarmana fata asta si s-a apucat de claia lui Samy, ca zici ca e nescarmanat...DENISA a scris:demiruta a scris:
Spune-i să ne zică adevărul , să o descânte niţel pe Tuba poate îi trece frica de maimuţe.
demiruta- vip
hi ce ma faci sa rad....lasa ca vine primavara si poate il dam lui nea Alecu care tunde oaia si berbecu'..........demiruta a scris:Eu cred canu are ce scarmana fata asta si s-a apucat de claia lui Samy, ca zici ca e nescarmanat...DENISA a scris:demiruta a scris:
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
buna seara fetelor...n-avati somn?dea05 a scris:..lasa ca vine primavara si poate il dam lui nea Alecu care tunde oaia si berbecu'..........
Dea ,dupa ce-l tunde sa-mi dai mie lana sa-mi fac cipici din ea...doar asa sa ma razbun ,sa-l calc in picioare
Demiruta ,tu esti cucuiata noastra draga ,cu care ne tratam de demirita ,si luam demirol cu pumnul?...azi mi-am dat seama ca s-ar putea sa fii tovarasea noastra de suferinta...daca da ,te pup cu mare drag ...si daca nu ...tot te pup
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:buna seara fetelor...n-avati somn?dea05 a scris:..lasa ca vine primavara si poate il dam lui nea Alecu care tunde oaia si berbecu'..........
Dea ,dupa ce-l tunde sa-mi dai mie lana sa-mi fac cipici din ea...doar asa sa ma razbun ,sa-l calc in picioare
Demiruta ,tu esti cucuiata noastra draga ,cu care ne tratam de demirita ,si luam demirol cu pumnul?...azi mi-am dat seama ca s-ar putea sa fii tovarasea noastra de suferinta...daca da ,te pup cu mare drag ...si daca nu ...tot te pup
gata se rezolva...iti dam lana...........
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Daaaaaa, eu sunt , nutzi si mi-era dor de voiiii si ti-am dat mesaje pe YT si nu mi-ai raspuns, m-ai lasat sa ma imbolnavesc de corasonnnn, si de la mine, tzoc, tzoc, muah, muah!nutzi a scris:buna seara fetelor...n-avati somn?dea05 a scris:..lasa ca vine primavara si poate il dam lui nea Alecu care tunde oaia si berbecu'..........
demiruta- vip
Eu am facut deja cipicii, i-am si pozat ca sa ma credeti...dar nu reusesc sa pun poze pe forumul asta, m-a zapacit Demir....si sa stiti ca din atata claie mi-a mai ramas ceva lana...cui transmit andrelele???Poate Tubei ca sa vada ce zestre are Samy cel nepieptanat/sa-l duca la coafat!!! hi hi hidea05 a scris:nutzi a scris:buna seara fetelor...n-avati somn?dea05 a scris:..lasa ca vine primavara si poate il dam lui nea Alecu care tunde oaia si berbecu'..........
gata se rezolva...iti dam lana...........
demiruta- vip
Pagina 38 din 39 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Subiecte similare
» 1. ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
» 2 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 3 .ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» 6.ASI IMPOTRIVA DESTINULUI
» Ati dorii sa revedeti pe programul Kanal D filmul Asi impotriva destinului ?
Pagina 38 din 39
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum