14.Gonulcelen- Inima furata
+15
DENISA
iulianagl
nutzi
iulia80
narcisa
tiberici
Admin_dea05
florina1989
vivi
tyna0201
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 14.Gonulcelen- Inima furata
alitheea a scris:drum bun iubita , da-ne de veste cand poti noi te asteptamelenavacu a scris:hai ca acum chiar merg la culcare ca miine avem drum lung caldura mare papappa
somn usor elena concediu placut inca o data
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 15 Iun 2010, 11:07 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
nu ai inteles tu , nu era vorba de ceva sa ii arate , ci la modul figuratmihaela99 a scris:alitheea a scris:si ce ii mai arata cupidonanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor eu cred ca atunci ii spune ca o iubeste cand ii da sarutul fulgerator pe malul lacului , ce ziceti? cupidon
cred ca nu suporta sa o vada plangand... o fi spus ca pe ea nu o iubeste nimeni si el vrea sa-i arate ca o iubeste..
aliii esti de coma , ce curioasa esti mama
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mai si daca era cu ea pai de atata timp nu mai aparea si ei in presa cu o poza????..refuz categoric :2a: ..imi place sa visezalitheea a scris:multumesc elena , m-am mai luminat , nu vreau sa fie cu aiaelenavacu a scris:stii ceva poza aia este de cind eram eu fata nu mai sunt impreuna asa ca dormiyi linistite v am spus ca el isi urmeaza destinul interviul lui i a confirmat ce i am vazut in astrograma rolul lui este predestinat este scris in ceruri iar tuba s a despartit de schelet aveti incredere in mine o sa mai ne auzim si atunci i va dati seama cite imi sunteti datoaaaaaareanuta1971 a scris:si de la giulia... gata nu mai fur ca am furat destul
giulia09 | Comentează mesajul | Antecedent (Luana)Azi 19:41 | 32716/32781
Se pare, ca nu tebuie, sa ne punem sperante, in Canselito...
Trad. google:
Ezgi Asaroğlu'nun players tie with colleagues Cansel Verna continues.
Neck during an interview in the morning the soldiers asked necklace Asaroğlu replied: "I feel experiences with different things going on. My private life is everything but a special favor and protection to keep. "
Ezgi Asaroğlu'nun coleg Cansel jucători trage continuă cu Verna.
Gât în timpul unui interviu în dimineaţa soldaţii cerut colier Asaroğlu a replicat: "Ma simt cu experienţe diferite lucruri se întâmplă. Viaţa mea privată este totul, dar o favoare specială şi de protecţie pentru a păstra. "
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=24263
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
mihaela99 a scris:alitheea a scris:dar sper ca ea sa nu fie atat de suparata incat sa nu savureze momentul , nu stiu daca intre murat si saime balanta nu se va inclina in favoare lui saime si din toata regia momentului murat sa obtina un fiascomihaela99 a scris:fetelor eu cred ca atunci ii spune ca o iubeste cand ii da sarutul fulgerator pe malul lacului , ce ziceti? cupidon
repet , murat o saruta dar hasret nu-i raspunde la sarut , se vede de la o posta , nu stiu daca este inante de concert sau dupa
lasa-ma Miha sa visez.. e doar inceputul sarutului detaliile urmeaza in episod... o sa-i raspunda
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
"Admin_dea05 a scris:mai si daca era cu ea pai de atata timp nu mai aparea si ei in presa cu o poza????..refuz categoric :2a: ..imi place sa visezalitheea a scris:multumesc elena , m-am mai luminat , nu vreau sa fie cu aiaelenavacu a scris:stii ceva poza aia este de cind eram eu fata nu mai sunt impreuna asa ca dormiyi linistite v am spus ca el isi urmeaza destinul interviul lui i a confirmat ce i am vazut in astrograma rolul lui este predestinat este scris in ceruri iar tuba s a despartit de schelet aveti incredere in mine o sa mai ne auzim si atunci i va dati seama cite imi sunteti datoaaaaaareanuta1971 a scris:si de la giulia... gata nu mai fur ca am furat destul
giulia09 | Comentează mesajul | Antecedent (Luana)Azi 19:41 | 32716/32781
Se pare, ca nu tebuie, sa ne punem sperante, in Canselito...
Trad. google:
Ezgi Asaroğlu'nun players tie with colleagues Cansel Verna continues.
Neck during an interview in the morning the soldiers asked necklace Asaroğlu replied: "I feel experiences with different things going on. My private life is everything but a special favor and protection to keep. "asa dea , drept graiesti , si io pot zice ca sunt cu el da nu m-a vazut nimeni ... ma credeti?
Ezgi Asaroğlu'nun coleg Cansel jucători trage continuă cu Verna.
Gât în timpul unui interviu în dimineaţa soldaţii cerut colier Asaroğlu a replicat: "Ma simt cu experienţe diferite lucruri se întâmplă. Viaţa mea privată este totul, dar o favoare specială şi de protecţie pentru a păstra. "
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=24263
asa dea , drept graiesti , si io pot zice ca sunt cu el da nu m-a vazut nimeni ... ma credeti?
alitheea- vip
alitheea a scris:nu ai inteles tu , nu era vorba de ceva sa ii arate , ci la modul figuratmihaela99 a scris:alitheea a scris:si ce ii mai arata cupidonanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:fetelor eu cred ca atunci ii spune ca o iubeste cand ii da sarutul fulgerator pe malul lacului , ce ziceti? cupidon
cred ca nu suporta sa o vada plangand... o fi spus ca pe ea nu o iubeste nimeni si el vrea sa-i arate ca o iubeste..
aliii esti de coma , ce curioasa esti mama
mihaela99- vip
bună seara, văd că avem un nou trailer, dar nu mi se pare prea vesel
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna!!!..cred ca pana la urma va fi un ep frumos si nu asa de trist precum pare in promonarcisa a scris:bună seara, văd că avem un nou trailer, dar nu mi se pare prea vesel
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
mihaela99- vip
narcisa a scris:bună seara, văd că avem un nou trailer, dar nu mi se pare prea vesel
buna Narcisa are si bune si rele.. incercam si noi sa-l intelegem.. tu ce zici?
anuta1971- vip
tu copila , cum crezi ca mai aveam noi batai de cap daca totul era ok
alitheea- vip
narcisa a scris:bună seara, văd că avem un nou trailer, dar nu mi se pare prea vesel
buna narcisa , mie imi place mai ales melodia care o canta hasret , de sarutul salbatic a lui oga nu mai zic nik sunt
mihaela99- vip
probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
alitheea- vip
mihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
Miha cred ca din cauza lui Salih i-o fi promis ca daca o lasa pe Hasret sa urce pe scena ea o sa dispara din viata ei.. uite am facut scenarii in seara asta
anuta1971- vip
alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
ali se vede ca gandim la fel...
anuta1971- vip
si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
alitheea- vip
ce a tradus Arzu
hasret: I have to go.
Hasret: sings (the song Murat has composed)
(Lyrics: If years without you is so indifferent. If love has made me like this. Even if my heart stopped. I would still pay I don't care. ... )
Hasret: I let you down. Nothing will ever become of me now. Everything is OVER!
Hasret:GÜLPEMBE!!!
hasret: I have to go.
(Lyrics: If years without you is so indifferent. If love has made me like this. Even if my heart stopped. I would still pay I don't care. ... )
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 15 Iun 2010, 11:24 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
alitheea a scris:si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
aliii ce avatar ai... mie dor de avatarul meu
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:hasret: I have to go.
offfffffffffffff, am revazut si revazut trailar-ul, cred ca sarutul lui oga este dupa concert, nu cred ca vor fii impreuna in sezonul urmator , cel putin la inceputul sezonului 2, poate in sezonul 3, sau in viata privata
stati nu dati
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 15 Iun 2010, 11:24 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:alitheea a scris:si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
mie nu
mihaela99- vip
pentru voi l-am pus sa nu mai fiti tristuteanuta1971 a scris:alitheea a scris:si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
alitheea- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:hasret: I have to go.
offfffffffffffff, am revazut si revazut trailar-ul, cred ca sarutul lui oga este dupa concert, nu cred ca vor fii impreuna in sezonul urmator , cel putin la inceputul sezonului 2, poate in sezonul 3, sau in viata privata
stati nu dati
ce optimista esti.... daca Hasret sta la hotel si este plecata din casa lui Murat de au discutia pe malul lacului?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:alitheea a scris:si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
lasa pui ca vin altele si mai si
mihaela99- vip
MIHA , unde iti este optimismul , ce ai fata mea te-ai molipsit de la bekir?vezi ca vin la tine si iti arat eu tie , auzi tu , sa oftam o vara intreaga , lasa-ne sa ne bucuram , uite facem un compromis , daca nu va fi cu hasret va fi cu tuba , bine?mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:hasret: I have to go.
stati nu dati
alitheea- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:alitheea a scris:si nu e prima data :flower:anuta1971 a scris:alitheea a scris:probabil o ameninta minunatul de frate-su, dar greu imi e sa cred ca i-ar pasa de astamihaela99 a scris:fetelor dar de ce a fugit saime? i-a spus lui murat ca ii va spune ea lui hasret ca este mama ei , n-o inteleg pe saime
lasa pui ca vin altele si mai si
ma duc sa-l schimb pe al meu ca nu mai vreau maimute
anuta1971- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata