14.Gonulcelen- Inima furata
+15
DENISA
iulianagl
nutzi
iulia80
narcisa
tiberici
Admin_dea05
florina1989
vivi
tyna0201
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 14.Gonulcelen- Inima furata
Bravo voua Eu mai stau putintel pe ganduri dar le mai raresc, e bine asa?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
serios Miha , nici eu nu am vrut sa ma las , dar a fost mai binemihaela99 a scris:gata fetelor le las mai moale pe tigari
un an intreg am tinut pachetul pe etajera si am spus ca eu nu ma las de fumat , dar pana la urma am renuntat, si sunt 8 ani de atunci
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
miha , te-am vazut cu creanga la turci
alitheea- vip
alitheea a scris:miha , te-am vazut cu creanga la turci
deci nu se linisteste.. tot dupa turcaleti
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
am fost pe huni , azi o fi ziua de nastere a lui arzu? sau a fost ieri?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:serios Miha , nici eu nu am vrut sa ma las , dar a fost mai binemihaela99 a scris:gata fetelor le las mai moale pe tigari
un an intreg am tinut pachetul pe etajera si am spus ca eu nu ma las de fumat , dar pana la urma am renuntat, si sunt 8 ani de atunci
,felicitari, eu nu zic ca o sa ma las de tot, dar o sa incerc sa le raresc
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:am fost pe huni , azi o fi ziua de nastere a lui arzu? sau a fost ieri?
astazi este.
pissycutz- vip
alitheea a scris:miha , te-am vazut cu creanga la turci
si eu te-am vazut dar vezi ?eu nu am zis nik, paracioaso
mihaela99- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:am fost pe huni , azi o fi ziua de nastere a lui arzu? sau a fost ieri?
astazi este.
pai nu-i facem si noi nici un cadou?
pissy pregateste si tu speak ca ma duc eu si il dau
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
Sunt netalentata la vorbe ... dar daca ai idei zi in romana si traduc eu in engleza, si il postezi tu
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Sunt netalentata la vorbe ... dar daca ai idei zi in romana si traduc eu in engleza, si il postezi tu
pai tu crezi ca eu mis mai talentata?
ce zici de asta?
A mai trecut un an. Inca o floare apare in gradina vieti tale. Sper ca ea sa fie un trandafir incantator si fara spini. Sper sa iti aduca zambetul pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti inconjurat de persoanele care te iubesc. Fie ca acest an sa fie plin de inpliniri, fericire, sanatate si multa, multa dragoste si intelegere, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani! Sa ai o zi frumoasa!
si sa bagi ca mesajul este de la noi toate din Romania da?
mihaela99- vip
Ce ziceti de varianta asta de traducere? Spuneti-mi daca e ceva ce nu merge si corectez, fara nici o suparare.
Message from the Romanian members
One more year passed by. One more flower rises in your garden of life. We hope that this flower is a rose without thorns. We wish to bring a smile on your face, to comfort any sadness and worries, and every time you look at it to feel that you are among people that love and cherish you. May this year to be filled with fulfillment, happiness, wealth and a lot of love and understanding. May luck guide you whenever and wherever.
Happy Birthday!!! We wish you a magnificent day!
One more year passed by. One more flower rises in your garden of life. We hope that this flower is a rose without thorns. We wish to bring a smile on your face, to comfort any sadness and worries, and every time you look at it to feel that you are among people that love and cherish you. May this year to be filled with fulfillment, happiness, wealth and a lot of love and understanding. May luck guide you whenever and wherever.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Ce ziceti de varianta asta de traducere? Spuneti-mi daca e ceva ce nu merge si corectez, fara nici o suparare.
superrr pisi ...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
pissycutz a scris:Ce ziceti de varianta asta de traducere? Spuneti-mi daca e ceva ce nu merge si corectez, fara nici o suparare.
superb , , genial pe bune hai ca ma duc sa-l postez
mihaela99- vip
Ma bucur daca a iesit bine traducerea, dar chiar va rog daca vedeti ceva ca nu e cum trebuie sa imi spuneti, nu sunt suparacioasa
pissycutz- vip
gata l-am postat si am mai pus cate ceva, mergeti sa il vedeti
nu mi-a iesit aia cu tortul , am vrut s-o sterg si am mai trimis o data mesajul
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 16 Iun 2010, 1:47 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:gata l-am postat si am mai pus cate ceva, mergeti sa il vedeti
bravoooooooooo
fetelor m-am intristat se aude ca ar fi aparut un trailer unde este scris ca 16 este ultimul episod din sezonul acesta
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:gata l-am postat si am mai pus cate ceva, mergeti sa il vedeti
bravoooooooooo
fetelor m-am intristat se aude ca ar fi aparut un trailer unde este scris ca este ultimul episod din sezonul acesta
care asta de vineri? se poate, in ep. 17 de pe 25 o sa faca o retrospectiva ? e posibil si asta
mihaela99- vip
fetelor eu trebuie sa plec pana la lucru , desi ziceam ca azi chiulesc , va pup si vb deseara
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
care asta de vineri? se poate, in ep. 17 de pe 25 o sa faca o retrospectiva ? e posibil si asta
asteptam sa vedem daca apare trailerul respectiv sau infloreste cineva.
Pa Ali, sa ai o zi frumoasa
pissycutz- vip
alitheea a scris:fetelor eu trebuie sa plec pana la lucru , desi ziceam ca azi chiulesc , va pup si vb deseara
pa pa ali
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:gata l-am postat si am mai pus cate ceva, mergeti sa il vedeti
pai sterge cel de-al doilea post, nu poti?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:gata l-am postat si am mai pus cate ceva, mergeti sa il vedeti
pai sterge cel de-al doilea post, nu poti?
mi-e frica sa nu mai fac vreo prostie, sa ma fac si mai mult de ras
ma duc pe alinti , sterg si dupa aia trimit iar ?
mihaela99- vip
pai tu il folosesti in turca? mergi la profil si dupa user poti sa iti alegi limba ca sa folosesti engleza.mihaela99 a scris:
mi-e frica sa nu mai fac vreo prostie, sa ma fac si mai mult de ras
ma duc pe alinti , sterg si dupa aia trimit iar ?
optiunea din mijloc este pentru modificare, cea din extrema dreapta este pentru stergere. Alinti este quote.
pissycutz- vip
A aparut sumarul. Il postez in turca pana vine traducerea in engleza. Este scris ca este ultimul episod din sezon.
Hasret, Cihan’dan annesinin yaşadığını öğrenir ve annesini bulmak için İzmir’e gider.
Burhan ise Salih’le son bir anlaşma yapar. Salih her şeyi ayarlamıştır, yeni bir ev, iş, ve hayatlarının sonuna kadar yetecek kadar para, Burhan’ın tek yapması gereken çocuklarını alıp gitmektir.
Gülnaz’ın gideceğini öğrenen Kobra, Gülnaz’a evlenme teklif edebilecek mi? .
Konser hazırlıkları son hızla devam ederken, Hasret ortalıkta yoktur. Murat, bir kez daha hayal kırıklığı yaşar, bir türlü Hasret’e güvenemiyordur.
Murat Hasret’e ulaşır ve Hasret’i sahneye çıkmaya ikna eder. Murat ve Hasret’i el ele göz göze gören Cihan artık Murat ve Hasret arasındaki aşkın farkına varır.
Peki iki aşık birbirlerine aşklarını itiraf edecek mi?
Gönülçelen sezona veda ederken düğümler çözülecek sırlar teker teker ortaya çıkacak. Peki herkes buna hazır mı? Duygusal ve heyecan dolu sezon finaliyle Gönülçelen’de Tuba Büyüküstün özellikle konser sahnelerinde büyüleyici güzelliği ile nefesleri kesecek…
Hasret, Cihan’dan annesinin yaşadığını öğrenir ve annesini bulmak için İzmir’e gider.
Burhan ise Salih’le son bir anlaşma yapar. Salih her şeyi ayarlamıştır, yeni bir ev, iş, ve hayatlarının sonuna kadar yetecek kadar para, Burhan’ın tek yapması gereken çocuklarını alıp gitmektir.
Gülnaz’ın gideceğini öğrenen Kobra, Gülnaz’a evlenme teklif edebilecek mi? .
Konser hazırlıkları son hızla devam ederken, Hasret ortalıkta yoktur. Murat, bir kez daha hayal kırıklığı yaşar, bir türlü Hasret’e güvenemiyordur.
Murat Hasret’e ulaşır ve Hasret’i sahneye çıkmaya ikna eder. Murat ve Hasret’i el ele göz göze gören Cihan artık Murat ve Hasret arasındaki aşkın farkına varır.
Peki iki aşık birbirlerine aşklarını itiraf edecek mi?
Gönülçelen sezona veda ederken düğümler çözülecek sırlar teker teker ortaya çıkacak. Peki herkes buna hazır mı? Duygusal ve heyecan dolu sezon finaliyle Gönülçelen’de Tuba Büyüküstün özellikle konser sahnelerinde büyüleyici güzelliği ile nefesleri kesecek…
pissycutz- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata