14.Gonulcelen- Inima furata
+15
DENISA
iulianagl
nutzi
iulia80
narcisa
tiberici
Admin_dea05
florina1989
vivi
tyna0201
alitheea
anuta1971
pissycutz
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 14.Gonulcelen- Inima furata
narcisa a scris:Bună Ana, un drum presărat cu trandafiri , sper că după colț nu mă aștepți cu să-ți rămână Cansel numai ție.
Pupici
nuuu iubita ne intelegem il impartim numai sa vrea si el
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Bună Ali, sunt tare fericită, nici nu-mi vine să mai plec la servici, dar așa clipe nu știu când voi mai avea.
Gata chiar plec poate mă așteaptă în stație Cansel. Să nu stea prea mult.
O zi frumoasă și ție
Gata chiar plec poate mă așteaptă în stație Cansel. Să nu stea prea mult.
O zi frumoasă și ție
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună Ana, un drum presărat cu trandafiri , sper că după colț nu mă aștepți cu să-ți rămână Cansel numai ție.
Pupici
, fii fara grija ca sunt si eu acolo ,nu-i ramane numa ei
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
trebuie sa ple 1/2 ora uitati ce am gasit.. voi ce intelegeti? pleaca actori din serial? asta intzeleg eu.. nu prea imi place
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fmagazin.milliyet.com.tr%2Fgonulcelen-de-yaprak-dokumu%2Fmagazin%2Fhaberdetay%2F18.06.2010%2F1252376%2Fdefault.htm&sl=tr&tl=ro
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fmagazin.milliyet.com.tr%2Fgonulcelen-de-yaprak-dokumu%2Fmagazin%2Fhaberdetay%2F18.06.2010%2F1252376%2Fdefault.htm&sl=tr&tl=ro
anuta1971- vip
fetele aţi citit?din sezonul 2 nu mai e burhan mama lui murat cevdet nu mai e regizor
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:fetele aţi citit?din sezonul 2 nu mai e burhan mama lui murat cevdet nu mai e regizor
buna florina , nu prea faceam legatura cu cevdet, deci pleaca si el? oare ce s-o fi intamplat? pacat mare pacat daca o fi adevarat
mihaela99- vip
fetelor am revenit.. ar fi foarte rau pentru film sa plece regizorul... sa speram ca este doar o inventie a ziaristilor
anuta1971- vip
i a dat tomris alt film care începe în septembrieanuta1971 a scris:fetelor am revenit.. ar fi foarte rau pentru film sa plece regizorul... sa speram ca este doar o inventie a ziaristilor
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Florina cred ca nu mai esti pe aici.. dar cand mai intri poti sa te uiti si pe articolul asta.. sa fie voci in presa care spun ca ar fi o poveste de dragoste intre Tuba si Cancel? Miha tu intelegi ceva?
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_gonulcelen_in_sezon_finaline_tuba_buyukustun_cansel_elcin_opusmesi_damgasini_vuracak.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/_gonulcelen_in_sezon_finaline_tuba_buyukustun_cansel_elcin_opusmesi_damgasini_vuracak.htm
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:Florina cred ca nu mai esti pe aici.. dar cand mai intri poti sa te uiti si pe articolul asta.. sa fie voci in presa care spun ca ar fi o poveste de dragoste intre Tuba si Cancel? Miha tu intelegi ceva?
google zice ca sarutul din ep. din seara asta , dintre cei doi, ar fi adevarat si ca exista dragoste intre cei doi ,nu regie asta am inteles eu , doamne ajuta
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 18 Iun 2010, 11:33 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
florina1989 a scris:i a dat tomris alt film care începe în septembrieanuta1971 a scris:fetelor am revenit.. ar fi foarte rau pentru film sa plece regizorul... sa speram ca este doar o inventie a ziaristilor
pai nu putea si tomris sa astepte ca sa termine gonulcelen? offfffffffffffffff
mihaela99- vip
florina1989 a scris:i a dat tomris alt film care începe în septembrieanuta1971 a scris:fetelor am revenit.. ar fi foarte rau pentru film sa plece regizorul... sa speram ca este doar o inventie a ziaristilor
multumim mult Florina
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Florina cred ca nu mai esti pe aici.. dar cand mai intri poti sa te uiti si pe articolul asta.. sa fie voci in presa care spun ca ar fi o poveste de dragoste intre Tuba si Cancel? Miha tu intelegi ceva?
google zice ca sarutul din ep. din seara asta , dintre cei doi, ar fi adevarat si ca exista dragoste intre cei doi ,nu regie asta am inteles eu , doamne ajuta
Miha ma bucur ca si cum i s-ar fi intamplat ceva bun cuiva foarte apropiat mie nu sunt sanatoasa
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Florina cred ca nu mai esti pe aici.. dar cand mai intri poti sa te uiti si pe articolul asta.. sa fie voci in presa care spun ca ar fi o poveste de dragoste intre Tuba si Cancel? Miha tu intelegi ceva?
Miha ma bucur ca si cum i s-ar fi intamplat ceva bun cuiva foarte apropiat mie nu sunt sanatoasa
da ce crezi ca eu nu ma bucur, ia uite
mihaela99- vip
uite ce zica arzu
The news says, Cevdet and the scenario writers have left Gonulcelen. and
so has Unal silver (hasret's dad), Berrin, the music composer (Kirac -
who is Berrin/Ayse's husband in real life), Nesrin (murat's mom) has
also left.
There will be new scenario writers. I think burhan is
going away for good.
Nesrin maybe replaced
Bu this does not sound so good.. I am not
optimistic about the second season
The news says, Cevdet and the scenario writers have left Gonulcelen. and
so has Unal silver (hasret's dad), Berrin, the music composer (Kirac -
who is Berrin/Ayse's husband in real life), Nesrin (murat's mom) has
also left.
There will be new scenario writers. I think burhan is
going away for good.
Nesrin maybe replaced
Bu this does not sound so good.. I am not
optimistic about the second season
mihaela99- vip
Buna fetelor!!vai ce de vesti sper totusi sa avem in continuare de la toamna un film la fel de frumos ca pana acum indiferent cine va fi regizor
Narcisa esti o norocoasa...... ma bucur pt tine
am gasit filmul lui Selma Ergenc (defne din asi)...in scene erotice
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/filmele-preferate-f5/gece-ve-sis-film-cu-selma-ergec-defne-din-asi-t156.htm#39467
Narcisa esti o norocoasa...... ma bucur pt tine
am gasit filmul lui Selma Ergenc (defne din asi)...in scene erotice
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/filmele-preferate-f5/gece-ve-sis-film-cu-selma-ergec-defne-din-asi-t156.htm#39467
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu inteleg care ar fi problema lor de pleaca ce nu are audienta serialul?Sper ca nu o aduce ca scenarist pe madam Nese si ca montator pe Ciumafae ca jur ca nu ma mai uit la nici un serial turcesc.Ori sunt zvonuri ori e mana cuiva. have a nice day
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
fetelor plec acasa ..va pup
anuta1971- vip
pupiceianuta1971 a scris:fetelor plec acasa ..va pup
hai fetelor nu mai fiti asa de pesimiste sigur o sa se rezolve treaba doar joaca Tuba si Cansel
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:fetelor plec acasa ..va pup
pa pa ana pe deseara
mihaela99- vip
iulianagl a scris: Nu inteleg care ar fi problema lor de pleaca ce nu are audienta serialul?Sper ca nu o aduce ca scenarist pe madam Nese si ca montator pe Ciumafae ca jur ca nu ma mai uit la nici un serial turcesc.Ori sunt zvonuri ori e mana cuiva. have a nice day
buna iuliana ai dreptate , daca o aduce pe madam Nese, o sa avem un al doilea sezon de o sa plangem pana la terminarea sezonului, are un stil de a te tine in transa , nu mi-as dori
mihaela99- vip
plec si eu acasa , va sarut dulce, ne vedem pe seara
mihaela99- vip
pupicei si eu am plecat sper sa intru disearamihaela99 a scris:plec si eu acasa , va sarut dulce, ne vedem pe seara
Admin_dea05- Admin
Am aparut si eu dupa ce ati plecat toate, dar zabovesc putin sa va salut.
Buna fetelor
Sper ca vestea ca Cevdet bey a plecat sa nu fie adevarata. Si e prea ciudat ca toata lumea sa se hotarasca sa plece.
Buna fetelor
Sper ca vestea ca Cevdet bey a plecat sa nu fie adevarata. Si e prea ciudat ca toata lumea sa se hotarasca sa plece.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Am aparut si eu dupa ce ati plecat toate, dar zabovesc putin sa va salut.
Buna fetelor
buna pisi am ajuns si eu acasa..am intrat sa te salut... am inteles ca Tomris i-a dat un alt serial pe care sa-l regizeze... eu sper ca plecarea lui sa nu afecteze calitatea filmului
vad ca intre timp ai plecat.. atunci ne vedem deseara..
anuta1971- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata