15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
clipuri nou aparute
sa vad daca gasesc si noutati prin presa turca
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=25872&p=1&rid=2369
traducerea in engleza am luat-o de pe facebook
The audience has embraced an array of real-life heroes were used to identify with a situation update. Sometimes you need to script the players' real-life lovers in the audience thinks .. This situation also applies to the stars of the series Gönülçelen
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/bir_elmanin_iki_yarisi_gibi_.htm
tradus cu google
De la fictiune la adevărul ...
06/21/2010 15:14:00
Stare de nervozitate
Ce este aceasta?
audienţă , a adoptat erou din viaţa reală dintr-o serie identificat cu o actualizare situaţie neobişnuită. Scenariul este nevoie , uneori, reciproc, în viaţa reală de asemenea , în dragoste cu jucători cred că de audienta .. Această situaţie recent reuşit să stabilească tronul în inimile publicului , " Gönülçelen seria " merge pentru stele.
Cele două personaje principale în serie de desene animate , şi Tuba Buyukustun Verna Cansel atunci ea se potriveşte , de asemenea, împreună fanii care doresc să fie împreună în viaţa reală prea .
Majoritatea publicului auzit de la Verna Buyukustun şi teză, "Tu nu va fi cauza asta? .. "
De spectatori, de la ficţiune la fapt, el nu vrea să se deplaseze numai dublu- Tuba Buyukustun şi Cansel Verna . Întrebaţi -i Memnu Zeitgeist serie şi jucătorii sunt făcute pentru a se potrivi reciproc de către audienţă. Aici el nume ;
1 - Tuba Buyukustun - Cansel Verna ( Gönüçelen )
2 - Time- Kıvanç Tatlıtuğ Beren ( Memnu Pune -i)
3 - Saracoğlu Lightning - Ahmet de Bennu ( Zeitgeist
Tuba Buyukustun iubit şi Cansel Verna ?
Tuba Buyukustun telespectatorii Cansel şi vrea să fie segili de Verna .
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=24467
De ce nu tu dragi
Publicul a îmbrăţişat o serie de eroi din viaţa reală au fost folosite pentru a identifica cu o actualizare situaţie. Scenariul este , uneori, trebuie să fie în dragoste unii cu alţii în viaţa reală jucători cred că publicul .. stele din această serie de cazuri de Gönülçelen pentru se aplică .
Cele două personaje principale în serie de desene animate , şi Tuba Buyukustun Verna Cansel atunci ea se potriveşte , de asemenea, împreună fanii care doresc să fie împreună în viaţa reală prea .
Verna lui genunchi mare parte din ascultatorii Buyukustun si pedeapsa " pentru ca nu l-au împreună .. " Chiar şi în acest caz a fost dramatizată în diferite colţuri şi chiar de scris ..
Luni 21-6-2010 07:49:42 Ziar de televiziune Real /
sa vad daca gasesc si noutati prin presa turca
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=25872&p=1&rid=2369
traducerea in engleza am luat-o de pe facebook
The audience has embraced an array of real-life heroes were used to identify with a situation update. Sometimes you need to script the players' real-life lovers in the audience thinks .. This situation also applies to the stars of the series Gönülçelen
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/bir_elmanin_iki_yarisi_gibi_.htm
tradus cu google
De la fictiune la adevărul ...
06/21/2010 15:14:00
Stare de nervozitate
Ce este aceasta?
audienţă , a adoptat erou din viaţa reală dintr-o serie identificat cu o actualizare situaţie neobişnuită. Scenariul este nevoie , uneori, reciproc, în viaţa reală de asemenea , în dragoste cu jucători cred că de audienta .. Această situaţie recent reuşit să stabilească tronul în inimile publicului , " Gönülçelen seria " merge pentru stele.
Majoritatea publicului auzit de la Verna Buyukustun şi teză, "Tu nu va fi cauza asta? .. "
De spectatori, de la ficţiune la fapt, el nu vrea să se deplaseze numai dublu- Tuba Buyukustun şi Cansel Verna . Întrebaţi -i Memnu Zeitgeist serie şi jucătorii sunt făcute pentru a se potrivi reciproc de către audienţă. Aici el nume ;
1 - Tuba Buyukustun - Cansel Verna ( Gönüçelen )
2 - Time- Kıvanç Tatlıtuğ Beren ( Memnu Pune -i)
3 - Saracoğlu Lightning - Ahmet de Bennu ( Zeitgeist
Tuba Buyukustun iubit şi Cansel Verna ?
Tuba Buyukustun telespectatorii Cansel şi vrea să fie segili de Verna .
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=24467
De ce nu tu dragi
Publicul a îmbrăţişat o serie de eroi din viaţa reală au fost folosite pentru a identifica cu o actualizare situaţie. Scenariul este , uneori, trebuie să fie în dragoste unii cu alţii în viaţa reală jucători cred că publicul .. stele din această serie de cazuri de Gönülçelen pentru se aplică .
Verna lui genunchi mare parte din ascultatorii Buyukustun si pedeapsa " pentru ca nu l-au împreună .. " Chiar şi în acest caz a fost dramatizată în diferite colţuri şi chiar de scris ..
Luni 21-6-2010 07:49:42 Ziar de televiziune Real /
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 21 Iun 2010, 8:49 pm, editata de 3 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
un alt clip nou aparut
anuta1971- vip
buna seara ana , de ceva timp am ajuns acasa si am intrat sa vad daca sunt noutati , deja imi este dor de ei , nu pot sta acum deoarece nici nu am desfacut bagajele ,si trebuie sa fac mancare pentru maine ca nu mai pot chiuli si tb sa merg la lucru , printre picaturi mai intru sa vad ce mai faceti
fetele de pe hunili nu zic nimic despre stirea cu tuba si cansel cum ca nu pot fi iubiti?
fetele de pe hunili nu zic nimic despre stirea cu tuba si cansel cum ca nu pot fi iubiti?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna seara dragelor..
ce mai faceti..
eu zilele acestea voi avea restrictie la computador..asa ca nu voi putea s aintru..dar de miercuri incolo revin eu langa voi..
am intrat doar ca sa va salut..alitheea,anuta sper ca sunteti bine..mihaela..la fel..
ce mai faceti..
eu zilele acestea voi avea restrictie la computador..asa ca nu voi putea s aintru..dar de miercuri incolo revin eu langa voi..
am intrat doar ca sa va salut..alitheea,anuta sper ca sunteti bine..mihaela..la fel..
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 21 Iun 2010, 9:20 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara dragelor..
ce mia faceti..
buna seara iulia .. eu fac bine.. tu ce faci? pipici
anuta1971- vip
anuta draga..sunt obosita...nu am chef de nimic..si imi vine sa bat pe careva..
in rest numai bine...
in rest numai bine...
iulia80- vip
anuta1971 a scris:buna seara .. ce faceti fetelor? s-a terminat sezonul si ati disparut? sau aveti alte treburi... pacat credeam ca suntem aici sa vedem acest serial de care putin cate putin ne-am indragostit.. si in primul rand pentru ca ne-am imprietenit.. imi place sa cred ca ziua de azi e o exceptie si ca o sa mai treceti pe aici... Deea multumim mult pentru tot ce faci pentru noi...
Miha azi ti-am simtit lipsa... promit ca de maine sunt fata cuminte si devreme acasa
[img][/img]
buna seara fetele
buna seara ana , minunate clipuri si eu ti-am simtit lipsa ce faci? esti bine? sa stii ca nici eu nu imi uit asa usor prietenii, culmea e ca si eu am avut azi treaba si nu prea am avut timp sa intru, am mai tras cate un ochi pe aici dar era liniste
https://www.youtube.com/watch?v=St8g1Tvv01g&feature=related
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
iulia80 a scris:buna seara dragelor..
ce mai faceti..
iulia suntem bine, ceea ce iti dorim si tie
mihaela99- vip
alitheea a scris:buna seara ana , de ceva timp am ajuns acasa si am intrat sa vad daca sunt noutati , deja imi este dor de ei , nu pot sta acum deoarece nici nu am desfacut bagajele ,si trebuie sa fac mancare pentru maine ca nu mai pot chiuli si tb sa merg la lucru , printre picaturi mai intru sa vad ce mai faceti
buna ali.. eu intru mai rar pe huni ma descurc mai greu cu engleza si sunt prea obosita seara sa-mi mai pun mintea la munca .. spor la treburi
anuta1971- vip
dragelor..eu chiar trebuie sa ies..
sa stiti ca ma gandesc la voi..si sper de miercuri sa fie mai bine..
dragelor..si seara placuta!
iulia80- vip
iulia80 a scris:dragelor..eu chiar trebuie sa ies..
o seara frumoasa iulia te asteptam cu drag
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
buna seara draga mea.. nu stiu dar si aseara si azi mi s-a parut ca a fost prea liniste pe aici.. dar cred ca fiecare le are pe ale lui ... eu sunt bine.. dar sunt franta de oboseala ..azi m-am luat in piept cu birocratia romana... e jale.. mi-am rezolvat tot ce am avut de rezolvat... dar iti lasa un gust amar... si daca nu m-as apropia de 40 de ani marturisesc sincer ca as sterge-o rapid din tara asta "minunata"
super clipul Miha
anuta1971 a scris:buna seara .. ce faceti fetelor? s-a terminat sezonul si ati disparut? sau aveti alte treburi... pacat credeam ca suntem aici sa vedem acest serial de care putin cate putin ne-am indragostit.. si in primul rand pentru ca ne-am imprietenit.. imi place sa cred ca ziua de azi e o exceptie si ca o sa mai treceti pe aici... Deea multumim mult pentru tot ce faci pentru noi...
Miha azi ti-am simtit lipsa... promit ca de maine sunt fata cuminte si devreme acasa
buna seara fetele
buna seara ana , minunate clipuri si eu ti-am simtit lipsa ce faci? esti bine? sa stii ca nici eu nu imi uit asa usor prietenii, culmea e ca si eu am avut azi treaba si nu prea am avut timp sa intru, am mai tras cate un ochi pe aici dar era liniste
https://www.youtube.com/watch?v=St8g1Tvv01g&feature=related
buna seara draga mea.. nu stiu dar si aseara si azi mi s-a parut ca a fost prea liniste pe aici.. dar cred ca fiecare le are pe ale lui ... eu sunt bine.. dar sunt franta de oboseala ..azi m-am luat in piept cu birocratia romana... e jale.. mi-am rezolvat tot ce am avut de rezolvat... dar iti lasa un gust amar... si daca nu m-as apropia de 40 de ani marturisesc sincer ca as sterge-o rapid din tara asta "minunata"
super clipul Miha
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 21 Iun 2010, 9:32 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
iulia80 a scris:dragelor..eu chiar trebuie sa ies..
la revedere puisor .. sa ai grija de tine.. pe noi o ne gasesti aici.. tu sa fii bine
anuta1971- vip
Miha imi place mult clipul asta cu Levent.. muzica a mai fost folosita dar imaginile sunt altele
https://www.youtube.com/watch?v=iWKdlbgfboA
anuta1971- vip
buna seara draga mea.. nu stiu dar si aseara si azi mi s-a parut ca a fost prea liniste pe aici.. dar cred ca fiecare le are pe ale lui ... eu sunt bine.. dar sunt franta de oboseala ..azi m-am luat in piept cu birocratia romana... e jale.. mi-am rezolvat tot ce am avut de rezolvat... dar iti lasa un gust amar... si daca nu m-as apropia de 40 de ani marturisesc sincer ca as sterge-o rapid din tara asta "minunata" [/quote]
te cred si imi pare rau ca ai muncit asa mult uite iti trimit pe cineva sa te faca fericita asta seara
eiiiiiiiiiiiiii ce zici?
te cred si imi pare rau ca ai muncit asa mult uite iti trimit pe cineva sa te faca fericita asta seara
eiiiiiiiiiiiiii ce zici?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:Miha imi place mult clipul asta cu Levent.. muzica a mai fost folosita dar imaginile sunt altele
da e frumos , mi se pare ca l-am vazut pe dailymotion
mihaela99- vip
se poate Miha pe youtube a fost pus azi si are secvente si din ep 16 s-ar putea sa-l fi modificat putinmihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Miha imi place mult clipul asta cu Levent.. muzica a mai fost folosita dar imaginile sunt altele
da e frumos , mi se pare ca l-am vazut pe dailymotion
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:buna seara draga mea.. nu stiu dar si aseara si azi mi s-a parut ca a fost prea liniste pe aici.. dar cred ca fiecare le are pe ale lui ... eu sunt bine.. dar sunt franta de oboseala ..azi m-am luat in piept cu birocratia romana... e jale.. mi-am rezolvat tot ce am avut de rezolvat... dar iti lasa un gust amar... si daca nu m-as apropia de 40 de ani marturisesc sincer ca as sterge-o rapid din tara asta "minunata"
eiiiiiiiiiiiiii ce zici? [/quote]
m-am topit o sa visez toata noaptea ca-mi aduce Canselutu flori sa mai visez si altceva?
anuta1971- vip
tu ce faci? esti bine?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:tu ce faci? esti bine?
da sunt bine, a venit frate-miu cu niste carne si m-a pus sa fac chiftele acum seara sa ma umplu de mirosuri, trebe sa ma spal si pe cap
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
eiiiiiiiiiiiiii ce zici?
m-am topit o sa visez toata noaptea ca-mi aduce Canselutu flori sa mai visez si altceva? [/quote]
da niste vulsat
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:tu ce faci? esti bine?
da sunt bine, a venit frate-miu cu niste carne si m-a pus sa fac chiftele acum seara sa ma umplu de mirosuri, trebe sa ma spal si pe cap
du-te si fa chiftele... da tu nu stii sa spui "nu" ? eu cand spun "nu" nu ma mai intorce nici siguranta statului
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
eiiiiiiiiiiiiii ce zici?
m-am topit o sa visez toata noaptea ca-mi aduce Canselutu flori sa mai visez si altceva?
da niste vulsat [/quote]
la asta m-am gandit si eu da n-am spus-o ca-s mai rusinoasa
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:tu ce faci? esti bine?
du-te si fa chiftele... da tu nu stii sa spui "nu" ? eu cand spun "nu" nu ma mai intorce nici siguranta statului
nu pot sa zic nu, ca deh am si eu neste interese
mihaela99- vip
la asta m-am gandit si eu da n-am spus-o ca-s mai rusinoasa [/quote]anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
eiiiiiiiiiiiiii ce zici?
da niste vulsat
las ca eu sunt varsatoare..... vars tot , nu ma las pana nu ma da Dea afara
mihaela99- vip
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata