15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
trebuie sa ai grija sa te protejezi , oricum cu optimismul si pofta ta de viata ii dai un sut cat ai zice peste sunt convinsa , eu sunt buna la sfaturi dar cand e sa ma mobilizez sunt panicata cat cuprindemihaela99 a scris:alitheea a scris:stii tu care prostioare , serios acum , cum te simti?mihaela99 a scris:alitheea a scris:sper ca tu esti cuminte si nu te mai tii de prostioaremihaela99 a scris:alitheea a scris:buna seara zanute ,
buna ali , bine ai venit, ce faci? esti bine?
eu nu am facut nik, numa ca am plecat in vizita cu ana si ne-am pomenit si cu narcisa dupa noi
saru mana ma simt bine, fumez mai putin, mananc mai fara sare, beau lichide multe, eu mai am o problema si cu caldura, acum ma simt excelent, dar ma gandesc cu groaza cand or sa vina din nou caldurile, ma doboara , dar incerc sa ma feresc
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
buna seara Dea, ooooooooooo, deci o faci lata sa-ntelegem
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
alitheea- vip
A batut vantul si in zona mea nici asta iarna n-a batut asa cum a batut acum.Si sa vede-ti ca vreau sa plec la mare saptamana care vine ca al mic nu mai tace "mai mergem odata dar hai odata."
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna Deea eu sunt pe 11Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 25 Iun 2010, 10:48 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:[trebuie sa ai grija sa te protejezi , oricum cu optimismul si pofta ta de viata ii dai un sut cat ai zice peste sunt convinsa , eu sunt buna la sfaturi dar cand e sa ma mobilizez sunt panicata cat cuprinde
sa stii ca optimismul ma tine pe picioare, incerc sa fac fata ,inainte nu eram asa, puneam totul la suflet, ma suparam din orice, dar am invatat ca trebuie sa fiu tare sa nu mai bag toate prostiile in seama, si sa traiesc fiecare clipa, sa ma bucur din orice, stii cat de mult conteaza? cred ca si tu stii
mihaela99- vip
o tinemmmalitheea a scris:bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:buna Deea eu sunt pe 11Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
, ana cumnata-mea e pe 1 , tata e pe 4 si soacra-mea e pe 12 septembrie
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:alitheea a scris:[trebuie sa ai grija sa te protejezi , oricum cu optimismul si pofta ta de viata ii dai un sut cat ai zice peste sunt convinsa , eu sunt buna la sfaturi dar cand e sa ma mobilizez sunt panicata cat cuprinde
sa stii ca optimismul ma tine pe picioare, incerc sa fac fata ,inainte nu eram asa, puneam totul la suflet, ma suparam din orice, dar am invatat ca trebuie sa fiu tare sa nu mai bag toate prostiile in seama, si sa traiesc fiecare clipa, sa ma bucur din orice, stii cat de mult conteaza? cred ca si tu stii
https://www.youtube.com/watch?v=Yyosqfgkz2A
anuta1971- vip
ei , mai am de invatat , dar cu asa prieteni poate ma luminez :flower:mihaela99 a scris:alitheea a scris:[trebuie sa ai grija sa te protejezi , oricum cu optimismul si pofta ta de viata ii dai un sut cat ai zice peste sunt convinsa , eu sunt buna la sfaturi dar cand e sa ma mobilizez sunt panicata cat cuprinde
alitheea- vip
Bună Ali, ești scumpă la vederealitheea a scris:buna seara zanute ,
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
sper sa se indrepte timpul..si noi mergem doua saptamani la tara..am si nunta in familie .....iulianagl a scris:A batut vantul si in zona mea nici asta iarna n-a batut asa cum a batut acum.Si sa vede-ti ca vreau sa plec la mare saptamana care vine ca al mic nu mai tace "mai mergem odata dar hai odata."
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna Deea eu sunt pe 11Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
, ana cumnata-mea e pe 1 , tata e pe 4 si soacra-mea e pe 12 septembrie
pai inseamna ca sunt mai apropiata ca fire de soacra ta.. dar sa stii ca eu nu am nimic dintr-o soacra
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:o tinemmmalitheea a scris:bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
eu zic sa incepem de pe 1 septembrie sa stim o treaba nu?
mihaela99- vip
buna ali si narcisa!narcisa a scris:Bună Ali, ești scumpă la vederealitheea a scris:buna seara zanute ,
Admin_dea05- Admin
da o tinem toata luna ca asa-i frumosmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:o tinemmmalitheea a scris:bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Buna seara doamnelor.Ce mai face-ti?Eu sunt asa de ingrozita de felul cum ploua afara, sincer mi-e tare frica de apa multa.
Bună Iuliana, în ce localitate stai?
narcisa- vip
buna draga mea , eu am venit de ceva timp , dar tu ce faci?plimbi creanga lui miha? sau te-ai apucat de gatit?ca eu si ce stiam am inceput sa uit de nimic nu imi mai iesenarcisa a scris:Bună Ali, ești scumpă la vederealitheea a scris:buna seara zanute ,
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:da o tinem toata luna ca asa-i frumosmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:o tinemmmalitheea a scris:bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
poate ne incepe si filmul in septembrie nu?
anuta1971- vip
da , da poate de ziua voastra ne dau si serial cu siAdmin_dea05 a scris:da o tinem toata luna ca asa-i frumosmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:o tinemmmalitheea a scris:bine ai venit draga mea , deci in septembrie o tinem tot intr-un chefAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:sper sa se indrepte timpul..si noi mergem doua saptamani la tara..am si nunta in familie .....iulianagl a scris:A batut vantul si in zona mea nici asta iarna n-a batut asa cum a batut acum.Si sa vede-ti ca vreau sa plec la mare saptamana care vine ca al mic nu mai tace "mai mergem odata dar hai odata."
Buna Dea sper sa fie timpul frumos si sa v-a distrati bine.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!Cum este fara film???... ..azi cand am vazut pozele tubei am ramas cu gura cascata..vaii ce frumoasa este!!!!...si eu sunt in zodie cu ne desparte numai 5 zile asa ca eu imi serbez cu el ziua o tin 5 zile si 5 nopti ca eu sunt pe 15 iar el pe 20
Bună Dea. Dacă tot serbezi 5 zile eu îți spun de pe acum La Mulți Ani, că nu mai e chiar mult până în septembrie.
narcisa- vip
sa speram ..ma gandesc numai la rochita fetei ca-i cu spatele gol....iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:sper sa se indrepte timpul..si noi mergem doua saptamani la tara..am si nunta in familie .....iulianagl a scris:A batut vantul si in zona mea nici asta iarna n-a batut asa cum a batut acum.Si sa vede-ti ca vreau sa plec la mare saptamana care vine ca al mic nu mai tace "mai mergem odata dar hai odata."
Buna Dea sper sa fie timpul frumos si sa v-a distrati bine.
Admin_dea05- Admin
Oare de cand sunt filmarile alea ale Tubei?Ca prea e sexi
iulianagl- moderator
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata