15.Gonulcelen- Inima furata
+16
tyna0201
tiberici
DENISA
Bruni-My
Theo_1
iulia80
alitheea
iulia1965
iulianagl
pissycutz
florina1989
vivi
narcisa
Admin_dea05
anuta1971
mihaela99
20 participanți
Pagina 37 din 44
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: 15.Gonulcelen- Inima furata
alitheea a scris:la noi toata ziua a plouat de parca era cernut prin sita , erau 13 grade si eu am plecat cu bluza fara maneci , asa ca iti dai seama ...anuta1971 a scris:alitheea a scris:multumesc bine , azi am fost pana la lucru si am venit zgribulita , deabia acum am reusit sa ma incalzesc , vorba lui Vlad , parca am fi in luna noiembrieanuta1971 a scris:alitheea a scris:am revenit si eu , iulia multi , multumesc sunt bine , se pare ca nu ne prea intalnim , oricum multi
ana , mi-am facut griji , ma bucur ca esti bine
buna ali .. ce faci?
si la mine e frig si chiar a mai ploat chir vreme de toamna
nu stiu nici eu nimic despre ea , sper ca e ok
ce mai spun astia la meteo?.. nu scapam de vremea asta?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nu e la turcaleti ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
un banc
Un pacient care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
-Avem trei posibilitati, trebuie sa va hotarati pentru una. Una este inima unui atlet tanar si sanatos care a murit intr-un accident de masina. A doua este a unui om de afaceri care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un
accident cu avionul sau privat, iar a treia a unui avocat care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
-O iau pe cea a avocatului, zice pacientul…
Dupa reusita transplantului doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
-Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita…
Un pacient care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
-Avem trei posibilitati, trebuie sa va hotarati pentru una. Una este inima unui atlet tanar si sanatos care a murit intr-un accident de masina. A doua este a unui om de afaceri care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un
accident cu avionul sau privat, iar a treia a unui avocat care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
-O iau pe cea a avocatului, zice pacientul…
Dupa reusita transplantului doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
-Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita…
anuta1971- vip
Buna seara ladies.Se pare ca nu scapam de vremea asta urata.
Dea nice work.Imi place foarte mult klipul.
Si am mai gasit unul care imi place se potriveste de minune melodia.Sper ca nu se supara nimeni daca-l pun.
https://www.youtube.com/watch?v=Q1dkq9JT5DM
Si am mai gasit unul care imi place se potriveste de minune melodia.Sper ca nu se supara nimeni daca-l pun.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
fetelor va pup si va doresc o noapte buna cu vise frumoase..
Miha te pup sa ai o noapte linistita si sa visezi frumos
anuta1971- vip
Bună Iuliana. Noroc că ne putem întâlni pe forum dacă vremea nu ne lasă să ieșim din casă
narcisa- vip
pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
anuta1971- vip
iulianagl a scris:Buna seara ladies.Se pare ca nu scapam de vremea asta urata.
buna iuliana
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
da te rog, te pup mult, eu nu le-am găsit
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
[IMG]https://2img.net/h/oi47.tinypic.com/34smmgn.jpg[/IMG mai adaugi o paranteza patrata la sfarsitul linkului ca sa fie complet
anuta1971- vip
noapte buna draga mea , scuze ca am disparut dar m-am uitat la videoclipul pus de tine si am tot revazut scena sarutului de vre-o 30 de orianuta1971 a scris:fetelor va pup si va doresc o noapte buna cu vise frumoase..
alitheea- vip
anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
mai adaugi o paranteza patrata la sfarsitul linkului ca sa fie complet
l-am găsit pe frumușel. E al meu.
narcisa- vip
Ladies stiti ce mi-as dori mult in sezonul urmator sa avem mai multe momente cu ei doi imi plac foarte mult cand se gelozesc unul pe altul apoi impacarea dulcea impacare dupa ciondaneala m s-a parut ca in ultimile episoade parca totul a fost facut in graba poate se datora si faptul ca se grabea regizorul, nu ca n-au fost momente frumoase intre ei dar prea putine.
iulianagl- moderator
Iar acum adevarata voce a Tubei.
https://www.youtube.com/watch?v=dzhVektXBMI
iulianagl- moderator
Sunt de acord cu tine Iuliana că ultimul episod a fost făcut cam în grabă, ar fi putut să-l facă mult mai frumos dacă ar fi fost atenți la detalii, dar cum noi îi iubim atât de mult pe actorii noștri care au compensat stângăciile scenariului, putem să iertăm faptul că nu a fost un episod perfect.
narcisa- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
pai nu vrei sa ti-l pui semnatura? intri acolo unde-ti schimbi avatarul numai ca intri pe semnatura si copii link-ul... dar cred ca stii
anuta1971- vip
narcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
Observati ca are un aer (sa zic asa) aparte fata de ceilalti actori turci?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Iar acum adevarata voce a Tubei.
Are o voce atât de dulce, probabil pentru cântecul de la concert nu li s-a părut suficient de puternică
narcisa- vip
anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
pai nu vrei sa ti-l pui semnatura? intri acolo unde-ti schimbi avatarul numai ca intri pe semnatura si copii link-ul... dar cred ca stii
Ana, nu am vrut să mă fac de râs că nu știu, căutam prin scripte să văd cum se face. Mulțumesc, m-ai salvat încă o dată . Să văd dacă reușesc.
narcisa- vip
narcisa a scris:Sunt de acord cu tine Iuliana că ultimul episod a fost făcut cam în grabă, ar fi putut să-l facă mult mai frumos dacă ar fi fost atenți la detalii, dar cum noi îi iubim atât de mult pe actorii noștri care au compensat stângăciile scenariului, putem să iertăm faptul că nu a fost un episod perfect.
Bine inteles ca putem dar mi-am spus parerea stii cand incepi sa recapitulezi atunci vezi si lipsurile dar sa speram ca in sezonul doi sa avem surprize placute.Si ca sa fiu rea sa dea domnul ca filmul la care o sa lucreze faimosul regizor sa nu fie bun de nimic un eseeec total.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:iulianagl a scris:Iar acum adevarata voce a Tubei.
Are o voce atât de dulce, probabil pentru cântecul de la concert nu li s-a părut suficient de puternică
Chiar ca e talentata stiti ca mai la inceputul serialului se auzea ca s-ar putea ca ea sa cante cu adevarat?Poate surpriza asta o sa o avem in urmatorul sezon.
iulianagl- moderator
Nu reușesc, nu știu de ce. Mai încerc o dată
narcisa- vip
sa stii ca si eu m-am chinuit mult pana sa dibui cum se face semnaturanarcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:narcisa a scris:anuta1971 a scris:pai iti pun linkul si ti le pui tu.. vrei?narcisa a scris:Ana, nu poți să pui la semnătură pozele pe care le-ai avut acum un minut la avatar?Îl ador când râde așa.
Ana, nu am vrut să mă fac de râs că nu știu, căutam prin scripte să văd cum se face. Mulțumesc, m-ai salvat încă o dată . Să văd dacă reușesc.
alitheea- vip
narcisa a scris:Nu reușesc, nu știu de ce. Mai încerc o dată
cand raspunzi la un mesaj sa vezi ca in partea de jos ai mai multe optiuni printre care si adauga semnatura.. sa fie bifata casuta
anuta1971- vip
Pagina 37 din 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 17.Gonulcelen-Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 16.Gonulcelen- Inima furata